Author |
Message |
kelemvor
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 11:41 pm |
|
yanınızda bir büyücünün olduÄ?unu düÅ?ünün yada büyücülükten lvl aldıÄ?ınızı düÅ?ünün ençok kullanırım dediÄ?iniz büyü hangisi olur |
|
|
Back to top |
|
|
Fenmarel
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 11:52 pm |
|
kac lvl? yani lvl 9 dan yababiliyorsam fireball kullanmam onun yerine time stop daha sonra da gerisi gelir..yoksa fireball.TAbiki kullancagın büyü gruba ve genelde bulundugun ortamlara göre de degisir. |
_________________ By the Lone Wolf |
|
Back to top |
|
|
kelemvor
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 11:54 pm |
|
fireballmu hımm ben olsam onu kullanmazdım bide lvl4 enfazla lvl5 olabilir |
|
|
Back to top |
|
|
Fenmarel
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 11:59 pm |
|
misal werdim ben yani kasar kasar pdf.lerden en kullanıslı olanı kullanırım yani dedigim gibi ortama ve gruba göre... |
_________________ By the Lone Wolf |
|
Back to top |
|
|
burock
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 12:56 am |
|
bu baÅ?lık hırsız loncası forumunda açıldıına göre, hırsızların iÅ?ine yarayacak büyülerin ne olduu annamı çıkıyo ve bence fayırbol, kesinniknen bu büyülerden diil. bi hırsızın amacı, mümkün olduunca dikkat çekmeden iÅ?ini halletmektir, oysa fayırbolun gayet dikkat çekçei aÅ?ikar. bi hırsızın taym sıtap yaptıını ise düÅ?ünmek bile istemiorum.
bence bi hırsızın kullanması gereken büyüler ya maynd efekting ya da saklanmaya / kimliini gizlemeye yönelik olmalıdır. Hemen aklıma gelenner, ilk gruptan sleep, suggestion, ikinci gruptan da alter self, change self ve tabii ki bilumum invisibility. büyülerin seviyelerini bilerek düÅ?ük tuttum; çünkü karakterin asıl mesleÄ?inin hırsız olduunu ve büyücülükte düÅ?ük seviyeli olcaanı varsayıyorum. |
_________________ War, war never changes... |
|
Back to top |
|
|
kelemvor
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 1:17 am |
|
haklısın bende oyle dusunerek sormuÅ?tum ama...[/list][/code][/quote] |
|
|
Back to top |
|
|
scythe
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 6:28 pm |
|
bence de fireball gibi sadece fiziksel zarar vermeye yönelik büyülerden ziyade hold person gibi kiÅ?iyi biraz savunmasız daha doÄ?rusu zararsız kılacak büyüler seçilmeli ... |
_________________ you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea |
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 8:32 pm |
|
hirsiz icin olayi bitiren büyüler:
-invisibility
-darkness (uyuyan adamin üstüne yapin bir eve girince)
-silence (kapilara, uyuyanlara vs... ses cikarabilecek her tip zemine hic olmadi kendi üstünüze)
-haste
-spider climb
-eger yoksa jump
-fly
-cats grace
-ghost sound
-kaçmak gerekirse çesitli ilizyonlar
bu basit büyüleri lvl 5 büyücü rahatl1kla yapbilir, bir o kadar lvlli hirsizla beraber villa tarzi abarti korunmayan mekanlardan dünyayi calarsiniz... |
|
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Thu Nov 03, 2005 6:16 pm |
|
eÄ?er bir hırsız büyü yapıcaksa bu büyüler ilüzyon büyüleri olmalı. çok büyü kullanmayı sevmem ama ilüzyon büyüleri kaçıÅ? dikkat bozma gibi konularda oldukça gerekli. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 7:18 am |
|
sAHTE GÃ?RÃ?NTÃ?,SES,KOKU ,OLAY YARATACAK,Yanıltacak herhangi bir büyü bir gizem ustasının en iyi yardımcısıdır...(Bir zamanlar Görevimiz Tehlike'nin dizisi Trt'de oynardı.Ne güzel günlerdi onlar... ...Bir de MüfettiÅ? Clussoe-Pembe Panter serileri... ) |
_________________ Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan. |
|
Back to top |
|
|
Artex_Croma
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 05, 2005 1:39 am |
|
her büyü bir avatanj demektir.ilk tercihim "fireball" olmaz ama
fireball da çok etkili kullanılabilnir.
Ã?zellikle kargaÅ?a ve kaos isteniyorsa...
söylenenlere + olarak
"obscuring mist" , "expeditious retreat" ve tabiki en karizma büyü olarak "gaseous form" |
|
|
Back to top |
|
|
BrokenBlade
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Sat Nov 05, 2005 2:53 am |
|
Gıııhhhhhh.. "Bestow Curse". Lvl 4 büyüsü.En sevdiÄ?im büyü.En kullanıÅ?lı olan.
Veya Charm Person. buda kullanıÅ?lı.
Dominate Person. Daha kullanıÅ?lı
(lvl sınırını aÅ?ıyorum).Geas/Quest Lvl 6.En kullanıÅ?lı |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 05, 2005 9:13 am |
|
İnvisiblity ve fly güzel olur. Gaseous form güzel olur. Alter selften polymorph'a kadar hepsi
Ancak tabeeki asıl olanlar, teleport, dimension door. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
ussiyiness
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Mar 11, 2006 10:06 pm |
|
rakibin dikkatini daÄ?ıtmak ya da baÅ?ka yöne çekmek için ilüzyon büyüleri tercihim olur. |
|
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Sun Mar 12, 2006 8:15 pm |
|
|