Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - SavaÅ?çının Evi
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

SavaÃ…?çının Evi View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    BrokenBlade
    Süresiz BanlanmıÅ?tır

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 11:53 pm Reply with quoteBack to top

HerÅ?ey iyiydi taki sıkılana kadar...Artık mutluluk ve rahat size batıyordu ve güzelim yurdunuzdan ayrıldınız arkanızda zavallı bir anne ve küçük bir kardeÅ? bırakarak....
    Hayatınız en güzel maceraları yaÅ?adınız-Ã?ok büyük savaÅ?lar gördünüz-.Artık yorulmaya baÅ?ladınız.Güzel ve cici bir hanımefendi bulup bir yastıkta kocadınız.Küçü bir kasaba da bir ev sahibi oldunuz.
    Bir gün heryerde fısıltılar duyulmaya baÅ?landı.Kuzeyde bir Å?eyler oluyordu...
    Kızıl bir güneÅ? doÄ?arken boruların korku dolu sesleri duyuldu kasabanın her tarafında...Fısıltılar gerçekti,öz kardeÅ?iniz inanılmaz derece güçlü bir ordunun baÅ?ındaydı.Her yeri istiyordu.Her toprak parçasını...Ve yolu sizin kasabaya düÅ?müÅ?tü.
    Ã?ç seçiminiz vardı...Kasabanın yaÅ?lı lordu sizin tecrübenize güvenerek komutanlık teklif etmiÅ?ti size,ordunun baÅ?ına geçip doÄ?duÄ?unuz toprakların gençlerine ve -öz- kardeÅ?inize karÅ?ı savaÅ?acaktınız,yaÅ?adıÄ?ınız topraklar ve biricik karınız uÄ?runa...
    KardeÅ?iniz size beraberlik teklif etmiÅ?ti...Onun ordusunuda komutan olmanızı bekliyordu ama kendinin altında Evil or Very Mad .
    Güney yolu sizi bekliyordu...
    Seçiminiz?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 7:33 am Reply with quoteBack to top

Hangi taraf beni daha çok temsil ediyorsa o taraf. Yani eÄ?erki gelen ordu daha iyi bir yaÅ?am ve kötü kalpli lordu düÅ?ürme adı ile geliyorsa kardeÅ?imin tarafı.

Ancak eÄ?er ki, her yeri ele geçirip daha sonrada iyi yürekli pamuk barondan daha kötü bir yönetim getirecek ise o zaman pamuk baronun yanında olurum. Yani çocuklarıma ve geleceÄ?in tüm çocuklarına hangi taraf daha iyisini verecekse o tarafta yer alırım.

Du bakayıom orda kendinin altındamı diyor ne...

Ben kendi ordumu toplar sonrada her yeri ele geçiririm. Razz

Slach
    Gölge Ustası

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 5:04 pm Reply with quoteBack to top

bence bir savaÅ?çının evi olmaz evi olsa olursa artık savaÅ?çı olmaz. Bunu en güzel göstergesi tarihte biz.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 1:49 am Reply with quoteBack to top

KardeÅ?imin nasıl bir adam olduÄ?una baÄ?lı...EÄ?er adam toprakları cehalet ve kötülük yolunda ele geçirmek istiyorsa ve halk buna karÅ?ı çıkıyorsa,önce edplice konuÅ?ur,olmazsa gezmeye çıkma ayaÄ?ında direniÅ?e katılırdım;hatta kasabalıları varsa kasaba karakoluyla anlaÅ?malı olarak en güvenli yere kaçırır ve yoluna savaÅ?madan devam edecek ordunun arkasından milis birliklerin eÄ?itimine baÅ?lardım...(Biraz fazla gerçekçi oldu ama) Twisted Evil
    EÄ?er ki orduya katılmıÅ? olan gençler,sapkın düÅ?üncelerle;para beleÅ? kazanç dini vb sapkınlık yolunda deÄ?ilse ve yine de baron ve kasabanını geri kalanıyla karÅ?ı karÅ?ıya gelmiÅ?se,gidiÅ?attta bir abukluk olduÄ?undan iki tarafın savaÅ?madan anlaÅ?ması için aracı olmaya çalıÅ?ırdım... Rolling Eyes
    Sonuçta haklının yanında yer alır,fakat ailemi bu olaydan ayrı tutmaya çalıÅ?ırdım(Güneye yollamak vb.).Ä°ki taraf da karaktersiz ve hırs esiri ise bu kasabaya neden yerleÅ?tiÄ?imi kendime sorar ve gelecek nesillerin bu Å?ekilde yetiÅ?memesi için buralardan göçerek hikayenin baÅ?ında yazılmıÅ? olduÄ?u üzre kocamıÅ? olduÄ?umdan,eli hem kalem,hem de kılıç tutabilen;zeki,çevik ve ahlaklı nesiller yetiÅ?tirmek üzre okul açabileceÄ?im diyarlara ailemle birlikte göçerdim... Wink

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 31, 2005 8:13 pm Reply with quoteBack to top

Bir gezgin, bir savaÅ?çı veya bir kolcu için heryer ev sayılır. Her aÄ?aç, her taÅ? yada her çalılık, onun mekanıdır.
    Back to top View user's profileSend private message
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 4:00 am Reply with quoteBack to top

1) EÄ?er konutan olursam elime bir Å?ey geçmez çünkü bu kadar korkulan biri kasabayı da kolayca ele geçirir. Geçiremese bile benim orada olmam bir Å?ey fark ettirmez. Gereksiz.

2) EÄ?er kardeÅ?ime katılırsam -ki BrokenBlade'e göre pek de iyilik amaçlı biri deÄ?il kardeÅ?im- hem onun altında olacaÄ?ım hem de zarar vermiÅ?, onu öldürüp yönetimi ele alsam bile kanlı bir ülke olacak elimde. Hiç sanmıyorum.

3) Ä°Å?te savaÅ?çının evi: yollar. Vururum kendimi yollara, karımı da iyi bir yere yerleÅ?tiririm. Sonra da kardeÅ?imin karÅ?ısına teke tek çıkabilirim -tabii bu kiÅ?iliÄ?ime baÄ?lı. Güzel tercih.

3 seçenekten savaÅ?çı için en zararsızı 3. seçenek. Benim fikrim ve oyum bu yönde.

Saygılar..

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    ...lwnt....
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Jan 31, 2006 7:06 am Reply with quoteBack to top

kesinlikle kendimi yollara atardım savasçı evinde kalırsa dövüÅ?meyi unutur-caramon gibi-güneye giderdim ben...
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    Gwindor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Feb 01, 2006 9:53 am Reply with quoteBack to top

ToprakmıÅ?, ünmüÅ?, orduymuÅ?, paraymıÅ?, pulmuÅ?... söylemesi bile yoruyor adamı. Alıp baÅ?ımı çeker giderdim...
    ussiyiness
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Mar 12, 2006 6:48 am Reply with quoteBack to top

her kim ki benim hayatıma, dostlarıma, aileme fazla gerek yokken, yani Å?art deÄ?ilken kast ediyorsa, o benim düÅ?manımdır. buna ailemden herhengi biri de dahil. kafasını Å?öminemim üzerine de asmam ama. saygılı bi Å?ekilde cenazesinin düzenlenmesini saÄ?larım! Razz
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Stygian
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Mar 25, 2006 8:29 pm Reply with quoteBack to top

Å?an Å?öhret para mal varlıgı tabiiki kardeÅ?imin yanında olurdum tabi zamanı gelince ....
    seraphima
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Apr 24, 2006 3:03 pm Reply with quoteBack to top

KardeÅ?ler gün gelir birbirine düÅ?ebilir, araya kıskançlık girebilir, mevki ve mal hırsı insanların gözlerini kör edebilir.
    KardeÅ?, ana baba yerine göre boÅ?..Yerine göre önemli..Ruhunuzun savrulup gitmek istediÄ?i uzak diyarlara bedeniniz de sürüklenmek istiyorsa, niye olmasın??
    Bir savaÅ?çı isem, her yer evim.Ã?zellikle adalet ve insanlık adına birÅ?ey yapabiliyorsam, arkamdan edilen birkaç güzel kelam, arkamdan anılan güzel anılar yeter de artar..
    Sonuçta alır baÅ?ımı giderim..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat May 06, 2006 8:51 am Reply with quoteBack to top

Açıkçası iki kardeÅ? çok iyi ikili olabiliriz belki.
    Lord Necros
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Sat May 06, 2006 7:13 pm Reply with quoteBack to top

Å?öminemin üzeri boÅ? kalmasın. Mr. Green

Hatta hazır baÅ?lamıÅ?ken kasabanın lordunu daraÄ?acında sallandırıp kasabanın yönetimini alırdım. Sonra da ordumu eski anayurduma sürüp orayı da ele geçirirdim. Benim! Hepsi benim! Nihahahahahahahahaha! Evil or Very Mad

Power demands sacrifice.
    Logan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat May 06, 2006 9:43 pm Reply with quoteBack to top

Aha necros kafayı yedi...
    Bende olsam... Pılımı pırtımı toplar karımı alır.. kılıcımı kuÅ?anır giderdim...
    Ee neden olsa yoruldum artık..Very Happy

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Aredheliquas
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue May 16, 2006 3:14 pm Reply with quoteBack to top

sonuç olarak benim bir hayatım var karım ve cocuklarım. bencillik buradan sonra beni bırakmalı herÅ?ey onların iyiliÄ?i için olmalı yani savaÅ?ırım fakat kaçacak yer kalmadıÄ?ı zaman. fakat Å?u anda güneyde güçlü kaleler ve Å?ehirler olduÄ?una eminim...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum