Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Ã?eliÄ?in KardeÅ?liÄ?i (Rp Ekranı)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ãƒ?eliÄ?in KardeÃ…?liÄ?i (Rp Ekranı) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Sylvos
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Nov 03, 2005 3:57 pm Reply with quoteBack to top

Ã?eliÄ?in KardeÅ?liÄ?i Rp' si buradan kaldıÄ?ı yerden devam edebilir. Rp' deki arkadaÅ?lar bu bilgilendirmeyi okuduktan sonra bu mesaj silinecektir..

Saygılar...

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Fri Nov 04, 2005 5:51 am Reply with quoteBack to top

V'ladhek adamın kılıcını çektiÄ?ini ve kendisine doÄ?ru adım attıÄ?ını duydu..NapıcaÄ?ını düÅ?ünüyordu kılıcını çekti ve sesin geldiÄ?i yöne doÄ?ru "buraya bir Å?ey aramaya geldim amacım sizi rahatsız etmek deÄ?il buranın baÅ?ında olan kiÅ?iyle konuÅ?malıyım " V'ladhek yüzüÄ?e baktı ve "lanet olsun napıcam cevap versene salak yüzük" dedi içinden daha sonra tekrar sesin geldiÄ?i yöne doÄ?ru baktı ordaki adamı veya her neyse onu görmeye çalıÅ?ıyordu ve at sesi vardı nasıl olabilirdi ki atlar buraya nasıl girmiÅ? olabilirdi diye düÅ?ünüp durdu tekrar kendisine gelen adama doÄ?ru " Gerçekten önemli bir konu aramaya geldiÄ?im Å?ey çok önemli..." dedi ama kılıcını elinden bırakmıyordu her an tetikteydi ve adamdan gelicek cevabı bekledi huzursuzca...Burda ölmemeliydi önünde kaç kiÅ?i var bilmiyordu ama fazla olduÄ?u belliydi buraya bir Å?eyi bulmak için gelmiÅ?ti yüzük kendisini buraya getirmiÅ?ti ama Å?u an cevap vermiyordu tam konuÅ?ması gereken yerde cevap vermiyordu...

Sev beni sonsuza dek..
    Back to top View user's profileSend private messageMSN MessengerICQ Number
    mefistofeles
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Nov 05, 2005 5:38 am Reply with quoteBack to top

Eru Å?aÅ?ırmadı karÅ?ısındakinin normal bir savaÅ?çı olmadıÄ?ını ilk gördüÄ?ü anda anlamıÅ?tı.Zekice verilmiÅ? bir cevaptı.Burada herkesle konuÅ?maya niyeti yoktu gerekirse zor kullanacaktı.Ama Å?imdilik en azından içeride olanları anlamadan gereksiz aksiyon sonunu getirebilirdi.
    Sadece araÅ?tırma yapmak istiyorum...Sıra karÅ?ıdakine saldırma sırasıydı.
    EÄ?er izin vermek seni aÅ?ıyorsa beni izin verebilecek kiÅ?iye yada kiÅ?ilere götürüsün deÄ?il mi ?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Eldarin_

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 4:57 am Reply with quoteBack to top

Rhonin wrote:
    "buraya bir Å?ey aramaya geldim amacım sizi rahatsız etmek deÄ?il buranın baÅ?ında olan kiÅ?iyle konuÅ?malıyım "

" Gerçekten önemli bir konu aramaya geldiÄ?im Å?ey çok önemli..."

Å?ehitin ayak sesleri yavaÅ? yavaÅ? V'ladhek e yaklaÅ?tı. Duvarın ardından gelen ses duvarı dönerek V'ladhek in kulaklarında çınlamaya baÅ?ladı.
    Å?imdi karÅ?ısında 3 metreye yakın boyuyla üzeri tamamiyle kanlarla kaplı bir savaÅ?çı, bir Å?ehit çıkmıÅ?tı. Kısa kesim saçları, sert bakan yüzüyle dik bir Å?ekilde V'ladhek i izliyordu.

"Nedir bu önemli konu beklenmeyen ziyaretçi?

Buranın baÅ?ında olan kiÅ?i nice zamandır buralarda yok. Bizlerde geri dönüÅ?ünü bekleyen koruyucularız..."

Å?ehit son sözünü söylemeden önce V'ladhek ekonuÅ?ma Å?ansı tanıdı...

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 5:05 am Reply with quoteBack to top

tas wrote:

EÄ?er izin vermek seni aÅ?ıyorsa beni izin verebilecek kiÅ?iye yada kiÅ?ilere götürüsün deÄ?il mi ?

Mygnor ellerini oÄ?uÅ?tumayı bıraktı. Å?imdi ellerini belinin kenarına sürerek yumruklarını sıkmaya baÅ?ladı. yumruklarını esneterek rahatlattı. Bu cüppeli kiÅ?inin ise ne için burada olduÄ?unu merak ediyordu. Bunun ötesinde, üslubu da dikkatini çekmemiÅ? deÄ?ildi.

"Ben önce kendimi tanıtmayı seçerdim cüppeli kimse. Ama Å?imdiden sonra bununda önemi yok.
    Daha önce dediÄ?im gibi. Buralar bundan sonra bizden sorulacak. EÄ?er bir sorunun varsa bana danıÅ?abilirsin. Ä°zin vermek gibi bir durum sözkonusu olamaz."

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 8:13 am Reply with quoteBack to top

V'ladhek derin bir nefes almıÅ?tı en azından söz hakkı tanınmıÅ?tı kendisine önündeki savaÅ?çı cüsseliydi hatta baya cüsseliydi " Benim konuÅ?mak istediÄ?im Å?ey buranın en eski en güçlü savaÅ?çısının kılıcı hakkında kendisiyle konuÅ?malıyım bana yardımcı olurmusunuz asil savaÅ?çı... " dedi ve kafasını eÄ?di daha sonra adamın suratına baktı zihninden " yüzük lütfen bu sefer cevap ver ne demeliyim yardım et ne yapmalıyım lütfen konuÅ? " dedi ve adamdan gelicek cevabı sabırsızlıkla bekledi...

Sev beni sonsuza dek..
    Eldarin_

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 8:25 am Reply with quoteBack to top

Rhonin wrote:
    " Benim konuÅ?mak istediÄ?im Å?ey buranın en eski en güçlü savaÅ?çısının kılıcı hakkında kendisiyle konuÅ?malıyım bana yardımcı olurmusunuz asil savaÅ?çı... "

"Buranın en güçlü savaÅ?çısı Å?imdilerde buradan oldukça uzaklarda. Ã?yle ki ilahiyatını bizlerden, en sadık kullarından bile gizliyor...Ayrıca SavaÅ? Efendisi BuRock kılıç deÄ?il balta kullanırdı. VarlıÄ?ıyla diyarımıza Å?eref veren bir balta..."

Bu sözler herÅ?eyi açıklıyor gibiydi...

Yüzükten ise hala bir ses gelmemiÅ?ti...

SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 8:33 am Reply with quoteBack to top

"Buranın en güçlü savaÅ?çısı Å?imdilerde buradan oldukça uzaklarda. Ã?yle ki ilahiyatını bizlerden, en sadık kullarından bile gizliyor...Ayrıca SavaÅ? Efendisi BuRock kılıç deÄ?il balta kullanırdı. VarlıÄ?ıyla diyarımıza Å?eref veren bir balta..." dedi önündeki savaÅ?çı V'ladhek düÅ?ündü yüzük hala birÅ?ey dememiÅ?ti heralde burda büyüsel bir güç vardı yüzük bu yüzden cevap veremiyor olabilirdi... " Ã?zürdilerim savaÅ?çı yanlıÅ? telaffuz ettim buradaki en eski savaÅ?çının ,en güçlü savaÅ?çının, en eski ve keskin çeliÄ?ini aramaya geldim sizi rahatsız ettiysem özürdilerim baÄ?ıÅ?layın beni aradıÄ?ım Å?ey önemli ayrıca isterseniz daha açık konuÅ?abiliriz Å?u anki durumumuz pek iyi deÄ?il sanırım konuÅ?mak istermisiniz " dedi V'ladhek ve derin bir iç çekti sonra savaÅ?çının yüzüne baktı...

Sev beni sonsuza dek..
    Eldarin_

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 12:00 pm Reply with quoteBack to top

Devasa Å?ehit V'ladhek in son sözleri ile epey sinirlenmiÅ?ti. Å?imdi sesi sert ve soÄ?uk çıkıyordu, ve bir o kadar yüksek...

"Buraya en güçlü savaÅ?çının en keskin kılıcın mı almaya geldin!!!

Mabedin sükunetini bozmaya geldin öyleyse... Hemen çek git buradan!...

Bu harabelerin içinde olan birÅ?eyi sahiplenemezsin. Alıp götüremezsin... Bu mabedin maneviyatını bozacaktır ki buna asla izin vermem! "

Å?ehit V'ladhek e bir adım daha yaklaÅ?tı. Ã?zerinden boÅ?alan kanın yaydıÄ?ı sıcaklık ve koku Vlad'hek in burnundaydı...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 6:49 pm Reply with quoteBack to top

KarÅ?ısındakini kızdıÄ?ı her halinden belliydi.Belli etmeden gülümsedi.Ã?lülerle iliÅ?ki daha verimli olurdu ama olsun gereksiz yere büyü kullanmamalıydı.SavaÅ?çıya gülümsedi.
    Uzun yoldan geldim savaÅ?çı sözlerimi mazur gör.Fark ettiÄ?in gibi bir büyücüyüm.AnladıÄ?ım kadarıyla burda kalmak için binalar inÅ?a ediyorsunuz.Tapınakla ilgili korkunç söylentiler duydum onları araÅ?tırmaya geldim.Ne size nede burdaki herhangi birine zara vermeye niyetim var.Cesaretimi mazur gör ama bu kadar yolu boÅ?una gelmedim.EÄ?er savaÅ? istiyorsanız onun içinde hazırlıklıyım.Å?imdi nerde kalabilirim...
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 9:24 pm Reply with quoteBack to top

V'ladhek ürktü bir iki adım geriledi ne yapıcaÄ?ını bilmiyordu horcoel'i bulmalıydı ama nasıl bulacaktı ?V'ladhek azıcık sinirlenmiÅ?ti " özürdilerim savaÅ?çı benim ulaÅ?mam gereken bir insan var adı Horcoel gerçekten asil bir savaÅ?çıdır iyi bir dosttur ben dostumu kaybettim onu bulmak istiyorum sizden sadece yardım istiyorum ruhlarınızı rahatsız etmek deÄ?il..." kılıcını yere sapladı " ben Lord Oren'in eski Å?ovalyelerinden biriyim..." ne diyeceÄ?ini ne yapıcaÄ?ını çözemiyordu karÅ?ısındaki adama ne diycekti yüzük ona buraya gelmesini ve çeliÄ?i aramasını söylemiÅ?ti aramaya geldi ve bununla karÅ?ılaÅ?tı Horcoel'i bulmasının tek yolu o çelikti ve ne isterlerse yapardı evet yapardı...

Sev beni sonsuza dek..
    Rhonin
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Sun Nov 06, 2005 10:01 pm Reply with quoteBack to top

Yukarıdakine ek olarak:

Adama bakarak "Lord Oren'in eski bir Å?ovalyesi olmam size güven kazandırır mı bilmiyorum ama benim için önemli olan Horkoele ulaÅ?mak ve bunun için ne gerekiyorsa yaparım " anlatamamaktan sıkılmıÅ?tı V'ladhek sinirleri bozulmuÅ?tu... Geri adım atmayacaktı ve attıÄ?ı adımı geri aldı. Artık Å?ehitin önüde dimdik duruyordu... " dostum Horcoel'e ulaÅ?mamın tek yolu o çelik ve ben de bunu aramaya geldim

Sev beni sonsuza dek..
    Eldarin_

PostPosted: Mon Nov 07, 2005 3:12 am Reply with quoteBack to top

Rhonin wrote:
    " dostum Horcoel'e ulaÅ?mamın tek yolu o çelik ve ben de bunu aramaya geldim"

Å?ehit önündeki Å?övalyeden bozma adama baktı. Yüzündeki kesin ifade deÄ?iÅ?memiÅ?ti.

"Neyi niçin aradıÄ?ını bana anlatma savaÅ?çı. AradıÄ?ın nedir bilmiyorum, fakat buraya ait birÅ?eyi sahiplenemezsin.
    Å?imdi sana buradan ayrılman için son bir Å?ans veriyorum. EÄ?er hala karÅ?ımda bu Å?ekilde dikilecek olursan öfkemle yüzleÅ?irsin."

Å?ehit soÄ?uk bir Å?ekilde V'ladhek i bekledi... Belki de Horcoel'i aramanın baÅ?ka yolları bulunmalıydı...

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 1:26 am Reply with quoteBack to top

tas wrote:
    "Uzun yoldan geldim savaÅ?çı sözlerimi mazur gör.Fark ettiÄ?in gibi bir büyücüyüm.AnladıÄ?ım kadarıyla burda kalmak için binalar inÅ?a ediyorsunuz.Tapınakla ilgili korkunç söylentiler duydum onları araÅ?tırmaya geldim.Ne size nede burdaki herhangi birine zarar vermeye niyetim var.Cesaretimi mazur gör ama bu kadar yolu boÅ?una gelmedim.EÄ?er savaÅ? istiyorsanız onun içinde hazırlıklıyım.Å?imdi nerde kalabilirim..."

Mygnor ellerini göÄ?sünde birbirine kavuÅ?turarak cüppeli kimseyi dinlemeye devam etti. Söyledikleri ona nedense çok saçma geliyordu, belki de kendi amacının barındırdıÄ?ı deÄ?erler karÅ?ısında bu adamın deÄ?erlerinin çokta bir önemi olmamasından kaynaklanıyordu bu.

"Burası ile ilgili korkunç söylentiler?" dedi Mygnor... Ne diyeceÄ?ini merak ediyordu.
    "Söylesenize neler duydunuz burası hakkında efendi? Ve korkunç söylentileri araÅ?tırmak için mi buradasınız? Ã?stüne üstlük bunca yolu boÅ?u boÅ?una gelmediÄ?inizi söyleyerek cesaretinizi mazur görmemizi bekliyorsunuz. Söylentiler lüzumsuz bir dedikodudan baÅ?ka birÅ?ey deÄ?ilse bunca yolu boÅ?uboÅ?una gelmiÅ? olmayacak mısınız?
    Ama o zaman mazur görülecek bir cesaretinde olmayacaktır heralde. Belki kaya yıÄ?ınlarına meydan okuyabilirsin o vakit. Ne de olsa savaÅ?a hazırlıklı gelmiÅ?sin buraya."

Alt dudaÄ?ının solunu ısırarak kara cüppeli kimseyi dinlemeye devam etti...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 08, 2005 3:58 am Reply with quoteBack to top

Belkide öldürmeliyim diye düÅ?ündü.Å?imdilik gereksiz gibi görünüyordu ileride iÅ?ine yarayabilecek bir adama benzediÄ?ini inkar edemezdi.
    EÄ?er ben haksızsam ve sen haklıysan dalga geçebileceÄ?in bir dost edinmiÅ? olursun savaÅ?çı eÄ?er ben haklıysam ve burdan gidersem.Zaten fazla yaÅ?ayabileceÄ?ini sanmam savaÅ?çı.
    Zaten ölü bir düÅ?mana karÅ?ı ne yapabilirdin ki.Kafasını mı kesersin.Emin ol iÅ?e yaramayacaktır.
    Hem zaten haklı olmama ihtimalim düÅ?ük olsa sence buraya gelirmiydim savaÅ?çı.Bu harabelerde sanatımı dıÅ?ında bana yarar saÄ?lar ne varda buraya geldim.
    eÄ?er burda kalmak istiyorsan belkide tek yaÅ?ama Å?ansın benim savaÅ?çı unutma.
    Eru sıkılmaya baÅ?lamıÅ?tı.Bu konuÅ?ma çok uzamıÅ?tı.Eli yavaÅ?ça keselerine kaymaya baÅ?ladı..
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum