Posted:
Tue Nov 08, 2005 3:33 am
Bütün genellemelere karÅ?ı istisnalar vardır, kötü ırktan iyilikler çıkabileceÄ?i gibi, zekası ile ünlü olmayan ırklardan da zekiler çıkabilir, zarı Å?öyle verirsek demek garip oluo ama zeki karakterler yaptırılabilir, ne de olsa etrafımızda ki çit hayal gücümüzle sınırlı...
fikir ve saygılarımla...
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Posted:
Tue Nov 08, 2005 4:29 am
Açıkcası ben gelenekçilerdenim sanırım. Ã?lye bir oyun dünyadaki tek half-dragonun oynadıÄ?ım partide canlandırılmasından hoÅ?lanmayanlardan.
Kanımca genellemeler edebiyat ve FRP dünyaları gibi pek fazla yasası olmayan Å?eylerde çok önemli.. Onlar da olmasa, dünya ve kültür inÅ?a ederken elimizde zaten az olan yapı taÅ?larınından çoÄ?unu kaybedermiÅ?iz gibi geliyor.
Karizmatik ve Zeki Orc..Heh.. Karizmatik bir ork, kendi baltasına çok güvenen, en çok kesiÄ?i olan bir orktur heralde.. Hani Hill-giantların ortalama cha. score'unun 17 olması gibi.
O yüzden tutucu biri olarak, bir oyunda half-dragon, half-celestial olmasından ne kadar hoÅ?lanıyorsam, hani espiri amaçlı olmayan insansı, karizmatik, zeki orc'dan da o kadar hoÅ?lanırım... Ama zaten ana soru soran arkadaÅ?a cevabı verilmiÅ? tabi, olur mu zeki orc.. olur. Pislik bir half-celestial, half-silver dragon olur mu.. o da olur.. Ã?ç kafalı insan olurmu.. dm fantazi'ye atar kendini o da olur. Büyü var sonuçta.. AtıÅ? serbest.
_________________ (\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(='.'=) signature to help him gain world domination.
(")_(")
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı...
Pislik bir half-celestial, half-silver dragon olur mu...
ikisi de olmaz. Alignment kısmında "Always good" yazıyor ikisinin de Evil olamıyor onlar genetik olarak... (Sonuçta ikisi de supernatural amcalar, olur demeyin, olmuyo iÅ?te...)
Bu arada bu tarz ekstra özellikler bence gayet güzel oluyor... Denemenizi tavsiye ederim...
Posted:
Wed Nov 09, 2005 8:00 pm
Bu baÅ?lıÄ?ı açtıÄ?ım günün üzerinden bir sene geçmek üzere ve bu baÅ?lıÄ?a cvp veren herkes gerçekten beni
aydınlattı (biraz duygusal bir konuÅ?ma oldu ).Ben almak istediÄ?im cevabı çoktan aldım
bence önüne çıkan seçeneklerden kendisi için en iyi olanınıyapan,hayatta kalması gerekli olan bir durumda hayatta kalmayı baÅ?aran
bir orc zeki bir orc tur.KarÅ?ısına bir elf çıktıÄ?ızaman onu hiç düÅ?ünmeden öldüren(öldürebilecek bir durumdaysa) bir orc zeki bir orc tur benim için
herzaman zeki bir karekter düÅ?manlarını iyi tanır ve kendi çıkarlarını her koÅ?ul altında gözetir.Aslında kim ne derse desin iÅ? player'da bitiyor
bigün bir orc gurubu oynatıp bunu denicem (tabi bir orc sever olarak kendimde denemek isterim orc oynatmayı ).
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495]
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum