Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Hangisinden çekinilmeli?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Hangisinden çekinilmeli? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 8:08 am Reply with quoteBack to top

sizce hangisi daha tehlikeli?

karanlıkta sessizce ilerleyip amacına ulaÅ?an mı,

yoksa selçuk parsadan (aklıma o geldi) gibi deÄ?iÅ?ik yöntemler kullanan mı?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Chade_Fallstar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 8:00 pm Reply with quoteBack to top

selçuk parsadan kim bilmiyorum kusura bakma ama hangisinden korkucaÄ?ın sna kalmıÅ? yani snin yapına baÄ?lı eÄ?er sen gerçekten ulaÅ?ılmaz ve bulaÅ?ılmaz biriysen yani hem büyülerle hemde normal ama askerlerlerle korunuyosan gölgeden geliceklerden korkma tabii karÅ?ındakinin artemis entreri gibi biri deil daha normal bliri olduÄ?unu varsayıyorum.

zekadan korunmanın tek yolu ise sninde en az onun kadar seni akıllıca ve saÄ?lıklı düÅ?üne bilmen.

Aslında sn sadece ikisinin birleÅ?iminden kork en tehlikelisi budur.Tabi bide delilerden yani neyapıcaÄ?ı kestirilemeyenlerden , imkansızı yapmaya cesaret edeceklerden delilik derecesinde cesur olanlardan kork ama hiçbi normal hırsız yada katil böyle deildir onlar sadece kendilerini düÅ?ünürler. Sen Sadece Anormallerden kork Exclamation
    Back to top View user's profileSend private message
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 15, 2005 10:17 pm Reply with quoteBack to top

EÄ?er karanlıkta yürüyüpte dibime kadar gelmiÅ?se ve ben bunu fark etmiÅ?sem artık Selçuk Prsadanmıdır nedir onu düÅ?ünecek halim kalmaz.

Ama eÄ?er hiç bir Å?ey yokken dahi içim rahat gönlüm hoÅ? olamıyorsa, sevdiklerim için korkuyorsam saman altından sü yürüten olarak örnek verdiÄ?ini düÅ?ündüÄ?üm Selçuk Parsadan.

Senin cevabında bence Selçıuk parsadan olacaktır. Very Happy

arthorn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 8:31 am Reply with quoteBack to top

walla yazar arkadası tanımıyorum ama bence karanlıkta ilerleyip amacına ulaÅ?abilen biri daha tehlikelidir çünkü görünmez we bilinmez yani insanoÄ?lunun en korkutugu Å?eydir bilinmeyen we görünmeyenler

Gölge Ustası

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 11:02 pm Reply with quoteBack to top

korkman gereken bilmediÄ?in ve görmediÄ?in Å?eyler deÄ?il anlayamadıÄ?ın Å?eylerdir gölgenin yapısını özümsemiÅ? biriysen ondan korkma ama eÄ?er bu özümsemenin dıÅ?ında kalmıÅ?san kendi gölgenden bile kork
    çünkü ben gölgelerin lordu en güvendiÄ?in Å?eyi en yakın dostun gölgeni doÄ?duÄ?un günden beri seninle olanı sana karÅ?ı kullanabilirim bu benim kudretim.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 11:33 pm Reply with quoteBack to top

Tavsiyem..

HiçbirÅ?eyden korkma seni ürperdiren herÅ?eyin üzerine git..
    Bir yer seni ne kadar itiyorsa dibine girki oradaki her ne ise o senden korksun..
    Ã?lmek korkun deÄ?il tek korkun bu fani dünyada zararlı bir varlıga dönüÅ?men olsun..
    Zihinsel yada fiziksel iÅ?kencelere kendini alıÅ?tırki iraden herÅ?eyden üstün olsun..

Ciddiyim korktugunuz Å?eyin üzerine gidin..Siz onlardan korkmayınca onlar sizden korkar..

Ã?lmek yada iÅ?gence görmek bir korkak olarak yaÅ?amaktansa herÅ?eyden çok daha iyidir bana göre..

Ama bazı zihinsel iÅ?genceler insanı gerçekten bu hayattan yıldırıyor...

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 2:49 am Reply with quoteBack to top

Ya Horkoel senin Å?u ejderhaların üstüne Å?arkı söyleyerek dalan paladinlerden olduÄ?unu düÅ?ünmeye baÅ?ladım. KorktuÄ?un varsa üstüne gitmiÅ?. Bir sebebimiz var ki korkuyoruz deÄ?ilmi. Very Happy

Horcoel_Baator
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 3:17 am Reply with quoteBack to top

Herkezin yaÅ?am tarzı kendine ..Ben korkularımın üzerine gider ve gerekirse bu uÄ?urda herÅ?eyimi feda ederim..Nezaman birÅ?eyden çekinsem korksam içimde bir eziklik hissi alevlenmeye baÅ?lar..Ve kendimden nefret ederim.Evet korkunun bir nedeni vardır..Ama o nedeni yokedersen korkuda kalmaz..Ejderden neden korkarsın..Ã?ünkü seni öldürebilir..Ama ölmekten korkmazsan ejderhadan da korkmazsın..Herkez gibi bende korkarım ama bu benim için meydan okumadır..Ã?rperdigim sırada vücudumu korkunun uyuÅ?uklugu degil beni korktugumla yüz yüze getirecek adranalinle doldurmuÅ?umdur..Hep iÅ?e yarar Smile

Ejderhalara Å?arkılar deÄ?il yerine göre diplomasi yaparak..Yerine göre öleceÄ?imizi bile bile savaÅ? naraları atarak..Yerine göre ise yeryüzünde bulunan tüm kutsal Å?eyleri haykırarak giden paladinlerden birisi olarak sayabilirsin beni Wink

Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 4:43 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar ben Horcoelin yanında olduÄ?um sürece herÅ?eyden korkarım. En büyük korkumda beni onunla birlikte sanmaları olur. Oysaki ben sadece oradan geçen küçük, küçücük, savunmasız gnomum. Razz

Konuyu böldüÄ?üm için özürdilerim ama paule sernine biz burada korkama yerine daha belelıdır yazsak. Yoksa paladinler gelecek "Korkmam ben!" "Getirin karÅ?ıma dersini vereyim!" "Nerede bu? Å?u gölge oynadımı ne! Yakaladım sanırım" falan diye dalacaklar ortama.

MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 5:33 am Reply with quoteBack to top

lonca herkese açık küçük dostum horc u da bekleriz diÄ?erlerinide bizim konserve açacaklarımızda var konservedeki sardalyalarda tabaÄ?ıma gelmeden önce bize burda kimse birÅ?ey yapamaz diordu ama iÅ?te tabaÄ?ımdalar
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 7:19 am Reply with quoteBack to top

hepinize selamlar,ilginiz için teÅ?ekkürler.

soruyu eksik sorduÄ?umu düÅ?ünmeye beÅ?ladım ve izninizle düzeltmek istiyorum.

herÅ?eyden önce belirtmek isterim ki burda kastettiÄ?im suikast deÄ?il hırsızlık vakası.hırsız loncası çatısı altında tartıÅ?dıÄ?ımız için belirtme gereÄ?i duymadım.tabiki burada suikastcilerde var.ama "hırsız loncası".bazılarınızın yanlıÅ? anlamasına neden olduysam özür diliyorum.umarım beni affederler.

kaba taslak iki hırsız tipinden bahsetmek istiyorum.teknik konuÅ?mak gerekirse;bunlardan biri sessiz hareket etme,yankesicilik,saklanma,dinleme,cihazları etkisiz hale getirme vb yeteneklerde kendisini geliÅ?tirmiÅ? ve planlarına buna göre hazırlayanlar,diÄ?eri ise diplomasi,niyet sezme,blöf,bilgi toplama,tedbili kıyafet,sindirme vb yeteneklerde kendini geliÅ?tiren ve planlarını hazırlarken - saygıdeÄ?er darkgnome'unda deÄ?indiÄ?i gibi - saman altından su yürütmeye çalıÅ?anlar.

"iki hırsız tipi tek karakterde birleÅ?irse asıl ondan çekin" diyenler olabilir.mutlaka haklılar.ama benim burda ulaÅ?maya çalıÅ?tıÄ?ım bu deÄ?il.bahsettiÄ?im karakterlerin karÅ?ılaÅ?tırılması ve en çok hangisinden çekinilmesi gerektiÄ?inin sorgulanması.hırsızlardan korumaya çalıÅ?tıÄ?ınız birÅ?eylerin olduÄ?unu ve önlem almaya çalıÅ?tıÄ?ınızı farzedelim.hangisiyle karÅ?ılaÅ?mak istemezdiniz?

ortaya koyduÄ?um karakterlerden Å?ikayetci olan,böyle bir kutuplaÅ?manın yanlıÅ? olduÄ?unu düÅ?ünenler olabilir.belki sizin karakteriniz iki kalıbada uymuyodur ve size göre en iyisidir.fakat benim istediÄ?im,basettiÄ?im modellerin karÅ?ılaÅ?tırılması.sizin o en yetenekli karakterlerinizide tartıÅ?maktan zevk ve onur duyarım.

soruyu sorarken korkmaktan bahsetmedim,kimsenin birÅ?eyden korkmasına gerek yok.korkuların üstüne gidip gitmeme konusuda tartıÅ?ılabilir,muhakkak çok keyifli olur.lakin böyle bir tartıÅ?manın yerinin burası olmadıÄ?ı kanaatindeyim.paladin konusuda buna dahil olabilir ve bu konuda konuÅ?maktan büyük keyif alırım.paladinlere saygım büyük.dilerim onlarda keyif alırlar Wink

sanırım saygıdeÄ?er darkgnome beni iyi anlıyor.onunla buna benzer tartıÅ?malarımız olmuÅ?tu.tekrar tartıÅ?mak benim için büyük zevk!kendisine bilhassa teÅ?ekkür etmek istiyorum.kendileri ulaÅ?maya çalıÅ?tıÄ?ım fakat doÄ?ru olduÄ?unu kesin bir dille belirtmediÄ?im noktayıda gayet iyi biliyor.

konuÅ?mamım baÅ?ındada belirttiÄ?im gibi,hepinize ilginiz için teÅ?ekkür ediyorum.birlikte tartıÅ?arak en iyilere ulaÅ?ma isteÄ?indeyim.ama çoÄ?umuz biliyorki bazen en iyi olan deÄ?il bize en keyif veren tercih edilir Cool

hoÅ?cakalın...
    Chade_Fallstar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 1:25 am Reply with quoteBack to top

Hırsız loncasından baÅ?ka sıÄ?ınıcak kalmadı biz süikastçilerin Crying or Very sad ama bn aynı zaman da bir hırsız olduÄ?um için bu açıklanmıÅ? soruya bir düzeltilmiÅ? cevap atıyım

Bu yine kurbana baÄ?lı eÄ?er kurban kandırılması kolay saf bi tipse yada bazı olylara bulaÅ?mıÅ? bir siyasetçi gibi normal bi insansa hırsızda ikinci tip hırsız olmnalıdır

Yok olay bi ev olyıysa dier tip hırsız daha ii iÅ? yapar bunlara da genelllikle gececi yada yankesici denir.

Ev hırsızlıklarına ilk tip hırsızımızda girebilir o da o evin sahibiyle veya ne gerekiyosa onunla ii iliÅ?kiler veye Å?antaj iliÅ?kileri kurarakta hırsızlık yapabilir.

Ama bnce hırsız dediÄ?in ikiside olcak. Yok ikiside olmak zor diosanda o zaman oyunda ne gibi görevler üstlenceÄ?inlede yakından ilgili
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 3:23 am Reply with quoteBack to top

saygıdeÄ?er Chade_Fallstar ilgin için teÅ?ekkürler.

bir söz vardır,yanlıÅ? hatırlıyor olabilirim "malını hırsıza emanet et" gibi birÅ?ey.hırsız tabiiki olaya çalma yönünden bakacaktır,lakin benim sorum farklı.hırsız olarak hangisinden çekinirdiniz.

"ben iyi bir hırsızım,kudretliyim.ikisindende çakinmem" diyebilirsiniz.o zaman olaya çekinen gözüyle bakın.yapamam diyorsanızda söyleyecek sözüm yok.

hangisiyle uÄ?raÅ?mak sizi daha fazla zorlardı?hangisine karÅ?ı nasıl önlemler alırdınız?buna yetenek (skill) puanlarınızın karar vereceÄ?ini düÅ?ünüyosanız Exclamation onları bir kenara bırakalım (nekadar zor birÅ?ey istediÄ?imin farkındayım ama hırsızın sadece yetenek puanı vb. olmaması gerektiÄ?ine ciddi Å?ekilde inanıyorum).sadece zekamızı kullanalım (hoÅ? yetenek puanları zekayla alakalı ama onu kastetmediÄ?imi anlamıÅ?sınızdır).

vereceÄ?ininiz her cevap,ortaya atılacak,paylaÅ?ılacak ve tartıÅ?ılacak her fikir benim için altın deÄ?erinde.haddim olmayarak çoÄ?umuz içinde aynı Å?ekilde olması gerektiÄ?ini düÅ?ünüyorum.

lütfen tartıÅ?alım.
    Chade_Fallstar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 4:38 am Reply with quoteBack to top

sevgli Paus Serine Very Happy
    Å?imdi bn bi hırsızım aynı zamanda katil niye birinden çekiniyimki? bn sadece sn nasıl bir insansan ondan çekin dedim. Ä°lgim için bi Å?ey deil
    paul sernine
    Gölge Ustası

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 6:02 am Reply with quoteBack to top

tabiki çekinme Twisted Evil bir hırsız,aynı zamanda bir katil neden çekinsinki.kesinlikle hiçbirÅ?eyden çekinmesine gerek yok Exclamation bu ne güzel bir zihniyet böyle.imrenerek seyretmek gerek senin gibi düÅ?ünenleri :evil keÅ?ke bende senin gibi düÅ?ünebilsem.ama ne yazıkki düÅ?ünemiyorum Crying or Very sad
    acaba senin gibi düÅ?ünebilmek için neler yapmak,nekadar kudretli olmak gerekiyor.yüce Chade_Fallstar yalvarma safhasındayım.lütfen bana yardım et!

ama nekadar saçmadırki bu aciz halime raÄ?men senin gibilerin varlıÄ?ı kendimi iyi hissetmemi saÄ?lıyo,kendime daha çok güveniyorum Very Happy

herÃ…?ey bitarafa
    Quote:
    bn sadece sn nasıl bir insansan ondan çekin dedim.

derken ne kastettiÄ?ini anlayamadım.acizliÄ?imin yanısıra birazda kalın kafalıyım galiba.
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum