Diyardaki tüm dengeler altüst olurken bir grup vardı ki, herÅ?eye raÄ?men hür halkların yaÅ?adıÄ?ı bu toprakları korumaya adamıÅ?lardı kendilerini. Onlar ki kalplerindeki iyiliÄ?in ve ıÅ?ıÄ?ın her daim dalgalanan bayraÄ?ını ezelden ebediyete kadar kasvetli karanlıÄ?a karÅ?ı korkusuzca tutmaya ant içtiler. Ve Å?imdi diyar yıkımın eÅ?iÄ?ine gelmiÅ?ken bir kez daha birleÅ?iyorlar. Tıpkı kehanetleri doÄ?rularcasına. Ve tekrar birlik oluyorlar, Å?afaÄ?ı ve doÄ?umu yeniden güvenli topraklara taÅ?ımaya...
...Bu diyarda iyi olan, güzel olan ne vara bizler yaptık! Bunca güzelliÄ?i biraraya getirdik ve onları korumaya, kollamaya ant içtik! Manevi birliÄ?imizi hep kalbimizin derinlerinde sakladık!
Å?imdi görüyorum ki diyar, yeni ve çok daha büyük bir yıkımın eÅ?iÄ?inde. Aylardır meditasyon evrelerinde hissettiÄ?im büyük güç dalgasını Å?imdi iyiden iyiye farketmeye baÅ?ladım. Ve bize katliam, kaos ve yıkım getireceÄ?ini görüyorum.
Ey Sonsuz GüneÅ?in Savunucuları, Nöbette olanlar... Ruhlarımızı tek ve temiz bir darbeyle birbirimizden ayıracak ve birer birer yokedecek kılıcın keskin tarafı bize ve tüm deÄ?erlerimize doÄ?rultulmuÅ? durumda.
Ve Å?imdi yoldaÅ?lar...KarÅ?ı koyma zamanıdır. Sözünüzün ardından durma Zamanıdır...
Yıkım baÅ?lıyor ve zaman... Tekrar göÄ?üs göÄ?üse çarpıÅ?ma zamanıdır...
Eldarin Symeon
----------------------
Kıyamet Rpg si için iyilerin oluÅ?turacaÄ?ı alt gruptur arkadaÅ?lar. Katılım baÅ?lamıÅ?tır.
Diyarın geleceÄ?i ellerimizde;
Kudret avuçlarımızda olsun...
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Last edited by Eldarin_ on Sat Dec 10, 2005 7:52 am; edited 1 time in total
Uzun yıllar boyunca bir adamın yanında çıraklık yaptı V'ladhek Khalderun kendisi onun yanına isteyerek gelmemiÅ?ti orda kalmak zorundaydı çünki annesi babası ve kardeÅ?i lanet olası 6 hırsız tarafından öldürülmüÅ?lerdi ve yanında kaldıÄ?ı adam onu kurtarmıÅ?tı 11 yaÅ?ındayken ve o günden beri onun yanındaydı çaresizce...
Ä°nsanların ölümüne iÅ?kencelerine küçük yaÅ?ta tanık olmuÅ?tu ama her geçen gün büyüyor ve ustasından birÅ?eyler öÄ?reniyordu geçmiÅ? yaÅ?amındaki iÅ?kenceler yüzünden kendisini iyiliÄ?e adamıÅ?tı V'ladhek Å?ovalye olmayı istemiÅ?ti hep insanları kurtarmayı istemiÅ?ti burdaki öÄ?rendikleriyle iyi seviyede öÄ?rendiÄ?i eÄ?itimi sayesinde ordan ayrılmıÅ? yollara çıkmıÅ?tı sessiz ve karanlık gecelerde...
BaÅ?ka birini bulmuÅ?tu kendine baÅ?ka ve eskisinden daha iyi bir usta ama o hep V'ladhek'i aÅ?Å?aÄ?ılamıÅ?tı yanında olduÄ?u sürece arada bir ordaki insanların yanına atardı kendisini ve bu onlara daha yakın olmasını saÄ?lıyordu..O zaman insanların neler çektiÄ?ini daha iyi anlamıÅ?tı orda bile iÅ?kenceler görüyordu çevresindeki halk tekrar yola çıktıÄ?ında ise iÅ?te oraya gelmiÅ?ti Lord Oren'in tapınaÄ?ına...
Orada tapınak lideri ile dost olmuÅ?tu V'ladhek ilk defa arkadaÅ?lıÄ?ı en güzel Å?ekilde görmüÅ?tü ama Oren ona adaletsizlik yapmıÅ?tı onu atmıÅ?tı..Tek dostunu atmıÅ?tı ailesi öldürülürken neredeyse aynı hisleri duymuÅ?tu...Artık hiçbirÅ?eye güvenemiyordu hayatı boyunca hep saçmalıklarla uÄ?raÅ?mıÅ?tı yüce Lord Oren iyiliÄ?in tanrısıydı ama yaptıÄ?ı ne iyilik nede adaletti...
Ve kendini onu aramak için tekrar yollara atmıÅ?tı artık bir Å?ovalyeydi ama tanrısız bir Å?ovalye onu aramasının nedeni kardeÅ?i gibi olmasıydı en yakın dostuydu kendisini anlayan biriydi o ailesi gibi onu da kaybedemezdi ve onu aramaya çıktı sessiz,soÄ?uk ve karanlık gecelerde...Kendisi seçimini yapmıÅ?tı en baÅ?ından beri...
Karakter:
Ä°sim :V'ladhek Khalderun
Boy:182
Kilo:80
Irk:Ä°nsan
Yönelim:Netural Good
Görünüm:Kahverengi uzun saçlı ve Buz mavisi renkli gözleri var...( Long Sword rünlerle kaplı ,buckler ,composite Long bow)
Sınıf:Fighter
YaÃ…?:22
_________________ Beni mutlu et tatlı kız.. Bana sarıl bu gece. Öp beni yaÄ?murun altında. Sev beni sonsuza dek..
Posted:
Thu Nov 10, 2005 5:18 am
Adım Nimarien Celeb'thalion..Sanırım bir insan ömrüne göre uzun ve acıklı,bir elf ömrüne göre
birkaç haftada okunulup bitirilen bir trajedi öyküsüyüm..Ama ne yazıktırki iki kanı birden taÅ?ıyorum..
Ama doÄ?ru soru bu deÄ?il..DoÄ?ru soru bundan hiç utandımmı..Asla..Bilemiyorum belkide yetiÅ?tirliÅ? tarzımdandır..
Bir insan kadını ile bir elfin aÅ?kından doÄ?an bir meyveydim..Onların
dileÄ?i..Onların umudu..YaÅ?am ve gelecek hakkındaki tek hedefleri olacaktım..Annemin dediÄ?ine göre ben tam doÄ?duÄ?umda
pencereden yeni güneÅ? doÄ?uyormuÅ? ve benim üzerimde ilk ıÅ?ıltılarını serpiÅ?tirdiÄ?inde gerçekten benim tanrıların hediyesi
oldugumu düÅ?ünüyormuÅ?..Babam o sırada Nimarien demiÅ? bana..Ve adım bu olmuÅ?..Evet..Nimarien..O lanet sirkten kaçtıÄ?ına hiç piÅ?man olmamıÅ?..
Sirk..Hıh bunu hiç öÄ?renemedim..Ne babam nede annem anlatırdı
bu hikayeyi bana..Ama önemi de yoktu..Annem ve babam..Anne seni ne kadar özlediÄ?imi biliyormusun..Ve baba..Ah..KeÅ?ke bunu durdurmak
için bir Å?ansım olsaydı..
Hayatımda huzur buldugum ilk yer..DoÄ?up ve büyüdüÄ?üm o küçücük kasaba..Heheh..Gülünç deÄ?ilmi hep bir terzi olmak isterdim..
Ancak iÅ? çalıÅ?maya gelince de kaytarır Derolgen Usta nın atolyesinden sıvıÅ?ırdım..Ã?ocuklarla oynamak güzeldi..Aslında oradaki
herÅ?ey güzeldi ve ben..Ben mutluydum..AkÅ?ama kadar oyun oynar sonra da koÅ?uÅ?turarak eve gelirdim..Annem sofrayı hazırlamıÅ? olurdu
babam ise arada ''arkadaÅ?larım'' dediÄ?i ki sonradan öÄ?rendigime göre elf akrabalarımızın yanına gider gelirdi..Yada bahçedeki
sebzelerle uÄ?raÅ?ırdı..
GüneÅ?in batıÅ?ı bile o kadar güzel ve manalıydıki..
Neden o lanet boru çalmak zorundaydı.....NEDEN??
Peki ya Å?imdi..Ellerimde babamdan kalan son hatıralardan biri olan iki kısa kılıç belkide sonum olacak bir yola doÄ?ru kayıtsızca yürüyorum..Ã?zerimde parçalanmıÅ? deri bir
zırh ve kırık bir kalple..
Peki ne için..
Belki daha önce yaptıÄ?ım bir hatayı yapmamak için..
''YaÅ?am dünya üzerindeki en büyük hazinedir evlat..Å?uradaki atıÅ?an dalga geçen savaÅ?çılara bak..Hayattaki tek amaçları savaÅ?mak
ve saÄ? kalmak..Onlar kendi hazinelerini biliyorlar oÄ?lum ve onu korumak için savaÅ?ıyorlar..''
''Peki sizi onlardan ayrı..Yani özel yapan Å?ey nedir..Siz..yani paladinler..''
Gülümseyen yaÅ?lı Å?ovalye eÄ?ildi ve yarımelfin gözlerine gülümseyerek bakındı..
''Paladinlerin hayat amacı oÄ?lum..Her zaman doÄ?ru olanı yapmaktır..Onlar bu yolda yürümeye baÅ?ladıklarından beri kendi yaÅ?am
hazinelerinden vazgeçtiler ve baÅ?kalarınınkiler için savaÅ?maya baÅ?ladılar..''
''Sonuçta paladinler bile herzaman heryerde olamıyor deÄ?ilmi..EÄ?er olabilseydi gerçek annem ve babam..''duraksadı..
YaÅ?lı Å?ovalye susarak baÅ?ını eÄ?di..''Bak Horcoel..Nimarien'' Dedi titrek bir hüzünle..
''BoÅ?versene..Belliki siz YÃ?CE paladinlerin bile yapamayacaÄ?ı Å?eyler var..Kaderi deÄ?iÅ?tirmek gibi..''
''Kader deÄ?iÅ?tirilemez evladım..''
''KADER UMURUMDA DEÄ?Ä°L TAMAMMI..EÄ?er dediÄ?in gibi olsaydı..''AÄ?lamaklı bir ses tonuyla çıkmaya baÅ?lamıÅ?tı sesi..''EÄ?er iyiler
hep kazansaydı Å?u anda bu lanet tapınakta senin esaretinde deÄ?il onların yanında mutlu bir Å?ekilde oturuyor olacaktım..''
''Horcoel,oÄ?lum..Ben seni tutsak olarak tutmuyorum..Seni oÄ?lum olarak aldım yanıma..Ä°ste..Ä°stediÄ?in zaman gidebilirsin..''
Arkasını döndü ve çıktı odadan..
Benmi ne yaptım..Evet gittim tabi..Orclar..Onlardan nefret ediyordum ve hepsini parça parça doÄ?ramaya yeminliydim.
Artık gücüm de vardı..Tapınakta geçirdiÄ?im onca zamanda savaÅ? sanatları üzerine eÄ?itim almıÅ?tım..Hocalarım disiplinsiz
oldugumdan Å?ikayet etsede tapınak gençleri arasındaki müsabakalarda yaptıÄ?ım hız döÄ?üÅ?ü taktikleri ile üst üste senelerce
birinci olmuÅ?tum..Evet tapınak artık bana vereceÄ?ini vermiÅ?ti..Aslında burayı neden bıraktım biliyormusunuz..O güzel kasaba
sanki ben oradayım diye orayı basmıÅ?lar gibi düÅ?ünmüÅ?tüm..Saçma deÄ?ilmi..Ama oranın huzuruna kendimi kaptıra kaptıra oraya
nazar deÄ?dirdiÄ?imi düÅ?ünüyorum..
Ve Euderius tapınaÄ?ı..Orası da o kadar huzurlu idi ki..Her ne kadar surat asıp bazen saçmalıklar yapsamda orayı hep özlerim..
Orayı ve oranın huzurunu..
BaÅ?ka güzel bir yerin daha Nimarien Celeb'thalion yüzünden yok olmasına izin veremezdim..
Yada Thornan ın bana verdigi isimle Horcoel..Horcoel Baator..
Thornan demiÅ?ken..Tapınak lordu thornan..Beni gerçekten çok iyi yetiÅ?tirdi..Hep kalbimin ne kadar temiz oldugunu söylerdi bana
Gülüp geçerdim..Ne de olsa temiz kalp ailemi geri getirmeyecekti..O kadar insanı geri getirmeyecekti..
Bana kinimi aÅ?arsam bir paladin olabileceÄ?imi ve bana ustalık yapabileceÄ?ini söyledi..Diyorduki Euderius bana zaten bir çaÄ?ırı
yollamıÅ?..Sadece ben farkında deÄ?ilmiÅ?im..Hıh..Hikaye..En azından o zaman için öyle düÅ?ünüyordum..
Bazen neden biri beni çok sinirlendirse bile onu dövemediÄ?imi kalbimden birÅ?eyin beni durdurdugunu hep merak ederdim ama..
�zellikle de küçükken..Bilirsiniz çocuklar acımasızdır..�zellikle insan çocukları..
Tapınagı terkederken buraya birdaha gelmeyecegimi düÅ?ünüyordum..Zaten kendimi bir lanet abidesi olarak gördüÄ?üm için tapınaÄ?ı
daha fazla uÄ?ursuzlugumla bozmayacaktım..Gittim ve kasaba kasaba gezindim..Nedensizce insanlara yardım ettim..Nedensizce..Bazen oturup enayimiyim ben
dediÄ?im bile oldu..Ä°lk gittigim han
ben girer girmez soygun tehtidi ile karÅ?ılaÅ?tı..Ä°Å?te ugursuzlugum demiÅ?tim kendi kendime..Gerçi bu sefer hatamı düzeltebilecektim..
Adamı iki harakette yakaladım..Amatör..Nefeside pis kokuyordu..Hangi salak içip içip han soymaya kalkarki..Babamında bazen mırıldandıgı gibi
''Ä°nsanlar iÅ?te..''
YolculuÄ?umda kara bahtımdanmıdır nedir birçok orc öldürdüm..Ara sıra tapınaktan kaçar çevre civarı kabilelere ufak saldılar düzenlerdim..
Bi seferinde orcun tekinin bana bakıp kaba saba ortak lisanda ''Gat-liamjııı'' diyip kaçtıgını hatırlarım..Ä°Å?te o günde böyle bir gündü
tesadüftenmidir yoksa kaderdenmi Euderius tapınagı yakınlarına düÅ?müÅ?tü yolum..3 5 tane orc ve bir tane yarı orc gördügüm gibi sırıtıp
kılıcımı çektim..Onların da baltalarını çekecegini umarken yarı orc dur dedi..Durmak mı dedim sırıtarak..Durmak..Neden durayım ki..
BaÅ?ka bir ailenin daha mahvolması içinmi HA!!
''Hayır''dedi yarı orc..Biz tapınak lideri Thornan ı uyarmaya gidiyoruz..Biz elçi..Å?ef Groghnak seçmek bizi..Orclarla insanlar bir olmalı..Tehlike..
Sonra 4 iri orcu gösterdi''Bunlar muhafız..''
Bukadar saçma bir hikayeye inanamazdım herhalde Thornan ve orclar..AnlaÅ?ma??..Bu gerçekten çok saçmaydı..Ä°lerlemeye devam ettim..
''Llütfen..Biz sana zarar vermek istemiyoz..Söz verdik..Kızıl fırtınaya..Bundan sonra insan eti yok..Ama onu uyarmaya gidiyoz..Karabüyücüler..Onlar onu ölü ister..
Var tuzak çıkmamalı dıÅ?arı''
Ahh..Gerçekten saçmalık..
Ä°lerlemeye devam ettim..
Ve gerisi çıÄ?lıklar siyah kan lekeleri ile kaplı..
Ben ne yaptım..??
O sırada bir yıldırım mızragı göÄ?süne iÅ?aret etti ve adamı bineÄ?inden yere mıhladı..
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Sonrasını hatırlamak istemiyorum..Sadece onun yanına vardıgımda son sözleri hala kulagımda..
''Sen benim sahip oldugum en iyi Å?eydin evlat..Ama bir o kadarda huysuzdunki..''Ã?ok babacan gülümserdi hep..Ã?lürken bile..
''Birgün kaderin ne olduÄ?unu anlayacaksın..''Ve deÄ?iÅ?tirilmeyeceÄ?ini..''
Evet anladım baba..Anladım..Å?u an bende senin izinde bir paladinim..Kim bilirdiki benim bir paladin olacaÄ?ımı..Seni öldüren büyücüleri
cezalandırmak uÄ?runa takibe baÅ?ladım ve onlar beni bir boyut kapısı ile buraya yolladılar..
Burada bir süre boyunca insanlara yardım ettim bir tanrının himayesine girdim..Ve geri çıktım..İnanabiliyormusun Cehennemin bir katını ve
Cennetin bir katını görmeyi bile becerdim..Evet gerçekten huysuzum galiba..
''Å?imdi düÅ?üncelerimi önüme yoÄ?unlaÅ?tırmam lazım baba..Bana ihtiyacı olan insanlar var ve senin öÄ?rettiÄ?in Å?ekilde insanlara yardım etmeye
ve onların hazinelerini korumaya devam ediyorum..Birde Illyra var tabi..Sevdigim kız..Onunla seni tanıÅ?tırmayı çok isterdim biliyormusun..
Zaten artık kendime yönelik tek amacım Illyra yı bulmak oldu..Ama önce insanları düÅ?ünmek zorundayım..
Kendine iyi bak baba..Sanırım bir yaralı beni çaÄ?ırıyor..Ä°yileÅ?tirmem için..
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nimarien Celeb'thalion/Horcoel Baator
Boy:1-75
Kilo:65
Irk:Half Elf
Yönelim:Lawfull Good
Görünüm:İpek sarısı omuzları geçen uzun düz saçlar ve deniz mavisi gözler..
Sınıf:Paladin/Fighter
YaÃ…?:57
_________________ ''No matter what I do, no matter how hard I try,
the ones I love will always be the ones who pay..''
Posted:
Thu Nov 10, 2005 5:22 am
Crelanos Dreambringer
GörünüÅ?: Uzun boylu, iri yapılı, gülümseyen ve bilgece bakıÅ?lara sahip, oldukça sakin bir insan. Mavi, yeÅ?il ve beyaz renklerden oluÅ?muÅ? kıyafetler giyiyor, zırhı yok. Yanında taÅ?ıdıÄ?ı bir flüt var. Kahverengi gözlü, kumral saçlıdır.
GeçmiÅ?: Paladin olan babasının ölümü ve abisinin ( Valeros Doombringer ), evden kaçıÅ?ından sonra, annesinin yaÅ?adıÄ?ı hüznü gören Crelanos, kendini annesine adamıÅ?tır. Ve onu zorlayan kimse olmadıÄ?ından, paladinliÄ?i seçmeyip, farkında olmadan abisinin yolundan gitmiÅ? ve bir ozan olmuÅ?tur. Annesinin yardımını arkasına alan ve sevgisiyle yaÅ?ayan Crelanos, bir süre sonra, diyarda uzayıp giden savaÅ?lara karÅ?ı hissettiÄ?i duyguların farkına varmıÅ? ve kendine verdiÄ?i sözlerle bu savaÅ?lara karÅ?ı çıkmaya baÅ?lamıÅ?tır. Bir süre sonra, verdiÄ?i sözlere olan baÄ?lılıÄ?ından oluÅ?an bir güçle, annesinin ölümünden sonra, diyara barıÅ?ı ve huzuru daÄ?ıtmak için dolaÅ?maya baÅ?lamıÅ?tır. Ve bunu yaparken, annesinin son isteÄ?i olan, ValerosÂ?u bulmayı da kafasına koymuÅ?tur. Bu yolda ilerlerken, bir grup ile karÅ?ılaÅ?ır, ve diyarın kaderini deÄ?iÅ?tirecek olan olaylara karıÅ?ır...
_________________ <div>De profundis clamavi at de Domine, serva animos nostros...</div><br>
40'larında bir insan Å?ovalye, 1.90 boylarında, full plate zırh giyiyor, zırhının sol dirseÄ?i ve sol elinin arasında bir bucklar var, arada ufak yıldırımlar saçan bir bastard swordu var. Fırça gibi dik beyaz kısa saçları var. Boynunun gözüken kısmında deÄ?iÅ?ik dövmeler görünüyor. Gözleri açık mavi.
-----------------------
"Senin için karanlikta yürüdüm... Senin için isigi aradim... Senin için kan döktüm... Kanimi döktüm... Can aldim..."
Din savasçisi gururla kendinden emin bir sekilde yürüyordu. �zerindeki zirhta tanrisinin sembolünü yillardir tasiyordu. �lümlü hayatini ve yasaminin da sonrasini ona adamisti...
"Oren... �lüm'ün Tanrisi... Adalet'in Tanrisi... Savas'in Tanrisi...",
Hayatini temsil eden ve adadigi her sey Oren'in yolundaydi... Onu rüyalarinda görmeye baslamasinin üzerinden çok uzun zaman geçmisti. Tanrisinin sembolünü bir kez daha öperken gözlerini dünyanin tehlikelerine kapatti. Huzur ona ancak bu kisa anlarda bahsedilirdi. Karanliga karsi savastaki huzurlu birkaç saniye....
Cervantes savaÅ? alanınca korkunç bir canavar, hayatında ise iyiliÄ?in koruyucusu ve dünyanın en onurlu en nazik insanıydı... SavaÅ? ve ölümü yüzlerce kez tatmıÅ?tı düÅ?manlarının cesetlerinin üzerinde zaferi göÄ?üslerken...
Defalarca kez güller solmus, yapraklar dökülmüstü... Fakat Tanrilar'in savasindan sonra bile dünya hala oradaydi, sapasaglam ayaktaydi. Karanlik basarisiz olmustu. Oren gücünü yeni bir dengede bulmustu, adalet...
O bu dünyadaki en ölümsüz askla doluydu... Tanri askiyla doluydu... DaÄ?lık zirvenin eteklerinde günlerce yolculuk ederek 10 kasaba ahalisini daÄ?ların ardına gizlemiÅ?ti.
"Oren... Can alan ve can veren... DoÄ?uyu ve Batıyı eÅ?siz terazisinin üzerinde dengede tutan. Senin çagrinla buradayım... Ve daima senin yolunda olacaÄ?ım..."
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü
Bilimin gücünü küçümsemeyim. Büyünün gücünü de küçümsemeyin. Bilimin ilerlemesi ve büyünün desteÄ?iyle kentler yıkılır ve kentler yapılır. Ancak birisini yok saymak sadece kaybedenlerin yapacaÄ?ı bir iÅ?tir. Yaptıklarım kimseye yardım için deÄ?il. Å?u zamana kadar yaptıÄ?ım hiçbir Å?eyi baÅ?kasına yardım olsun diye yapmadım. VerdiÄ?im sözleri tuttum ama her zaman bana verilen sözler tutulmadı. HatırladıÄ?ım kadarıyla hayatımın en büyük kazıÄ?ını bir tanrının baÅ? rahibi olduÄ?unu söyleyen bir gnomdan yedim. Aslında bir gnomun ruhu.
Acı dolu bir yaÅ?amım olmadı hatırladıÄ?ım kadarıyla. Ä°nsanlar beni kötü ruh, cadı, tipsiz, yerden bitme, küçük goblinimsi Å?ey ve çirkin Å?ey olarak çaÄ?ırdı, pek çok zaman yanlıÅ? yere suçlandım bir binanın yıkımından bir kızın ölümünden ve baÄ?ın yanıÅ?ından da sorumlu tutuldum, kentlerde hor görüldüm ve hatta küçük çocuklar beni sopalarıyla dövdü ama sonuçta hayatımın çoÄ?unu istediÄ?im Å?eyleri yaparak geçirdim. Bilim ve büyüyle geçen 50 yılım ve belki de daha güzel geçmiÅ? hatırlayamadıÄ?ım 100 yılım sonunda bakıyorum da bana diÄ?er pek çok kiÅ?iye verilmemiÅ? bir güç verildi. Bir Å?eyleri deÄ?iÅ?tirebilme gücü ve bunu baÅ?arabilecek bir azim.
Bir gnom ruhunun bana verdiÄ?i sözler sonunda 10 kasabanın tekrar kurulması için çalıÅ?an Cervantes adında bir Å?övalyeye verdiÄ?im bir söz var ve Å?imdide en bilge büyücülerin kabul edildiÄ?i bir yerde tek bir kere gördüÄ?üm bir büyücünün çaÄ?rısını aldım. Eldarin isminde bir büyücünün. Ä°yi bir adamdı ve Å?imdi bu dünyanın bana verdiklerini geri vereceÄ?im. Bütün bu hoÅ? zamanlarımın ve tüm emeklerimin karÅ?ılıÄ?ını alacaÄ?ım.
(Hiçbir Å?ey bedava deÄ?ildir yanımda getirdiklerim para ve emekle yapılmıÅ?tır. Bilginize sunarım!)
Mucit ve birazda büyücü Hastlisch ve sadece Hastlisch... pardon... Hastlisch ve aslan yürekli baykuÅ? Shön.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Karanlık; Derin, sonsuz, yok edici, çıldırtan, delirten, bazıları için huzur, bazıları içinse korku, kabus ve karanlık bir geçmiÅ?i hatırlatan karanlık. Bazılarına göre sonsuzluk, bazılarına göre belirsizlik, bazılarına göre ölüm. Bana göreyse kayıp bir geçmiÅ? ve kabuslarla karıÅ?ık kopuk, silik, anlamsız anı parçaları...
Ne kadar oldu Å?u parlayan ateÅ? topunu göreli? Ne zaman bu kadar aÅ?ina oldum ateÅ?e, ıÅ?ıÄ?a? KaranlıÄ?ı terkedeli ne kadar oldu? Birkaç kopuk görüntü. Her gece neden uyanıyorum ter içinde titeyerek? Bu sonsuz iÅ?kenceyi hakedecek ne yaptım? Ne kadar kötü olmuÅ? olabilirim ki?
Bir yüz, bir sima. Altın sarısı, narin yüzünü, tenini bir ipek Å?al edasında yalayıp geçen saçlar. DuruÅ?undaki zarafet, herkesin gıptayla baktıÄ?ı, dönüp tekrar tekrar bakacaÄ?ı asil duruÅ?u. Aklar içerisinde en güzel rüyalarımda göremediÄ?im kabuslarım da tekrar tekrar öleceÄ?im güzellik.
Bir isim. Evet bunu hatırlıyorum dediÄ?im Linaeylen...
AÄ?açların, temiz havanın, burada güneÅ? dedikleri ateÅ? topunun, Esterial denizinin narin, temiz, keskin havasının, dalgaların hırçınlıÄ?ının,belki de buralardaki herÅ?eyin en güzel yanlarını almıÅ? birinin adı Linaeylen...
Peki ben neden bu kadar korkuyorum bu ismi anarken? Karanlık geçmiÅ?imden mi kaçıyorum? Her ne kadar karanlık tabirini kullansamda bu karanlık ne anlamdaydı? Tabiatım mı karanlıktı yoksa derimin rengi mi?
Ne oldu bana, ne yaptılar? Aklım nerede ya benliÄ?im, kiÅ?iliÄ?im? Bu benmiyim yoksa, yoksa baÅ?ka birinin hayatını mı yaÅ?ıyorum?
Tanrılar, sadece kendilerini düÅ?ünen, diÄ?erlerini yoktan sayanlar. Belki de bir tanrıya baÄ?lıydım bir zamanlar. Ama Å?imdi diyarın haline baktıkça onların küstah oyunlarına alet olan fareler gibi hissediyorum kendimi. Neden buradayım, neden bıraktım karanlıktaki huzuru? Ya da neden zorla atıldım dıÅ?arı? Belki de yeterince güçlü deÄ?ildim? Ya da yeterince kötü deÄ?ildim. Ama yok güçlüydüm onu biliyorum. Oradayken çok kiÅ?i benden korkuyor olmalıydı. Ama bu yaralar. Off kahrolası yaralar sınavımdan sonra oldu. Neden sınava girdim ki? Kötü bir büyücümüydüm? Hayır zaten kudretli bir büyücüydüm ama kadim büyülerim de beni terketti tıpkı hafızam gibi. Kovuldum, lanet yedim, ya da kaçtım yine lanet yedim...
Neden bu diyar yokolmasın ki? Neden yardım etmek isteyeyim burada yaÅ?ıyanlara? Onlar bana ne verdi ki ne isteyebilsinler benden? Sadece 30 mevsimdir burada yaÅ?ıyorum ve yaÅ?adıÄ?ım her an önyargılarla boÄ?uÅ?uyorum. Burada neler görmedim ki? Konsey büyücülerinden bir elf, baÅ?ka bir büyücünün sırtına saplanmıÅ? oku çıkarmaktan aciz. Bir drow yardım ediyor ama ona da önyargıyla bakıyorlar. Buradakilere daha nasıl yardımcı olabilirm ki? Sonradan ak cüppe giyen bir büyücü çıraÄ?ı halkı baÅ?büyücü olduÄ?u Å?eklinde kandırmaya çalıÅ?ıyor. Å?ükürler olsun ki Eldarin ve biz oradaydık ve maskesini düÅ?ürdük ama o hala bir Å?eyler peÅ?ine. Belki de kendisi bile bilmiyor neler peÅ?inde olduÄ?unu. Ä°leride karanlık tarafın güç vaatlerine kanıp gidebilir. Bunu kendisi bile bilmiyor. Aciz yaratıklar. Benim kadar yaÅ?asaydılar birÅ?eyler öÄ?renebilirmiydiler acaba? Hiç sanmıyorum. Peki neden yardım etmemi bekliyorlar? Ya da ben neden yardım etmeyi düÅ?ünüyorum? Belki de yalnızca kendim için ya da belki de bu karmaÅ?a biterse huzur bulacaÄ?ımı düÅ?ündüÄ?ümdendir...
Yilmax, Yilmax Z'yl Arnen yine yollarda bu kez baÅ?ını ne tür bir derde soktuÄ?unun farkında. Ama belki de beklediÄ?inden fazla belaya sokmuÅ?tur...
Sadece zaman gösterecek herÅ?eyi. Kimbilir belki geçmiÅ?ini bulur...
Name : Yilmax Z'yl Arnen
Race : Drow
Alignment : Chaotic Neutral
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Kainatta salt iyilik ya da salt kötülük diye birÅ?ey yoktur.
Yalnızca güç vardır.
Güce sahip olan herÅ?eye hükmeder.
Ta ki karÅ?ısına daha güçlü birisi dikilene dek...
Posted:
Sat Nov 12, 2005 6:26 am
Slach Nightfall
Günler sonra artık on kasaba halkı güvende olacaÄ?ı bir yere taÅ?ınmıÅ?tı. Ama ne kadar güvendeydiler. Tabi ne kadar güvende oldukları söylenirse. Å?imdi sadece soÄ?uk daÄ?ların eteklerinin altında bir hedefti. Elf birkaç önemli ayrıntıyı ihmal ettiÄ?i için pek baÅ?arılı olamamıÅ?tı. Artık burada yapabileceÄ?i pek fazla Å?ey yoktu. Ã?lüm çok yakın veya çok uzaktı ama ölümün yakın olma ihtimali düÅ?ünülünce gereksiz bir bekleyiÅ? olduÄ?unu anlıyordu. Birkaç yıl sonra geri dönüp güvenli bir ortamda nerede kaldıysa oradan devam edicekti. Å?imdiklik yapacak baÅ?ka bir iÅ? bulmalıydı...
Bilinmezin Hikayesi
Yardıma geldim güneÅ? korucularına
GüneÅ?in bittiÄ?i yerin selamıyla
Göremez oldu mu gözleriniz karanlık yollarda
Göz olmaya geldim ıÅ?ıksız noktalarda
Ne olduÄ?um ne yaptıÄ?ım bilinmez sokaklarda
Bazen bir Å?airim bazen kalabalık hanlarda
Ufak bir hikaye bu benim hakkımda
Ä°nsan Å?ehrinde bulunmuÅ?um bu uzun kulaklarla
Neredeyse ölüyormuÅ?um yalnız sokaklarda
O sarhoÃ…? insan olmasa
AlmıÅ? bir sürü çocukla yanına
Zaman çabuk geçmiÅ? ona
Hırsızlıkla suçlanmıÅ? çocuklar babası gibi olduÄ?unda
GeçmiÅ? bir insan ömrü karanlık zindanlarda
KurtulmuÅ? zindanlarda isyan çıkınca
Birkaç kiÅ?i öldürmüÅ? intikama saygıyla
isyan büyümüÅ? sokaklarda
Evine dönmek istemiÅ? sıcaklık umuduyla
GörmüÅ? ne sarhoÅ? adam kalmıÅ? ne kardeÅ?leri
Ne de harabeden bozma yuva
Gidecek yeri kalmamıÅ? isyan sonrasında
Ormanın sıcak yuvasından baÅ?ka
Birkaç gün yaÅ?amıÅ? güz ormanlarında
Bir elfe rastlamıÅ? kutsal bir dua duyunca
Hikayelerini anlatmıÅ?lar aÄ?aç gölgesi altında
Elf yanıyormuÅ? nefret soÄ?ukluÄ?uyla
Rahip savaÅ?ıyormuÅ? nefretin kaynaÄ?ıyla
Rahip evini açmıÅ? bütün sıcaklıÄ?ıyla
Nefreti yok etmiÅ? zaman çarkı turlar attıÄ?ında
Elf yeni odalar görüyormuÅ? yıllar sonra
AlıÅ?ıkmıÅ? sessiz ilerleyip dolaÅ?maya
Büyük kütüphane bulmuÅ? din hakkında
Kitapları okumaya baÅ?lamıÅ? büyük bir merakla
Bir çok Å?ey okumuÅ? unutulan tanrı hakkında
Ve yolunu izlemiÅ? küçük yavaÅ? adımlarla
Slach on kasaba halkının yanındaki son saatlerinde yazmıÅ?tı. GeçmiÅ?i hatırlamak pek hoÅ?una gitmesede yinede yüzünde buruk bir tebessüm vardı. Yazdıklarını son birkez okudu ve on kasaba halkına baktı. Rüzgarla karıÅ?an bir fısıltıyla '' geri dönücem '' dedi. hava giderek soÄ?umuÅ?tu. Ve birden kuzeden soÄ?uk bir rüzgar esti. Slach elindeki kaÄ?ıt havalandı bir süre sonra gözden kayboldu. KaÄ?ıt rüzgarın savurganlıÄ?ından kurtulup yere düÅ?meden Slach ne yapmak istediÄ?ini düÅ?ünmeye baÅ?lamıÅ?tı.
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim?
Azazel,soyundan gelen lycanthrope laneti onu daha da güçlü yapıyor,Ama o gücünü doÄ?ayı ve tanrısı Dragonfly ı memnun etmek haricinde kullanmadı.EÄ?er burda doÄ?aya karÅ?ı bir tehdit varsa Azazel de kanının son damlasına kadar savaÅ?acak.''Topraktan geldim,toprakta yürüdüm,topraÄ?a döneceÄ?im...''
Posted:
Sun Nov 13, 2005 1:46 am
Brightskystars, ormanın içinde büyük bir elf kasabasıydı. DiÄ?er sakin ve huzurlu elf kasabalarından farkı hanımların ve beylerin birkaç nesil önce tutuldukları anlaÅ?mazlık ve savaÅ?tı. elf kralı ve kraliçesi bile bu savaÅ?ta birbirlerinin karÅ?ısına çıkmıÅ?lardı. kadınlar kasabanın bir kısmında erkekler ise diÄ?er kısmında yaÅ?amaya baÅ?lamıÅ?ken zamanlarının çoÄ?unu kılıç düellolarıyla ve politik tartıÅ?malar la - kadınları üstün yoksa erkekler mi sorusuna cevaben - ve biribrileirni ezme aruzuyla geçirerek uzun ömürlenirni harcıyorlardı.
fakat elf hanımları - savaÅ?çıları mı deseydim - uzun ömürlerine - ve sayılarına - raÄ?men soylarının devam etmesi zorunda olduÄ?unu anladılar. bunun üzerine elf beyleriyle - sadece bu konuda - bir anlaÅ?ma yaparak sadece baharın ilk günü savaÅ?madan bir araya geldiler. elbette erkek elf bebekleri uygun bir yaÅ?tan sonra kasabanın diÄ?er tarafına gönerliyordu. fakat en büyük iddia kral ve kraliçe arasındaydı. nitekim bir baharın ilerleyen günlerinde kraliçe hamile kaldı. elf hanımları ve elf beyleri bile savaÅ?maya ara vermiÅ?lerdi. fakat yaÄ?murlu bir kasım gecesi tüm merklar sona ermiÅ?ti. erkekler bebeÄ?in kız olduÄ?unu öÄ?renince büyük hayal kırıklıÄ?na uÄ?rarken, hanımlar Å?enlik tertiplemiÅ?lerdi. ve elf krlaçiesnin yeni doÄ?an güzel bebeÄ?ine Dioraveni ismini veridler (diorevani yaÄ?murla birlikte gelen demekti).
Elf prensesi büyüdükçe bir savaÅ?çı olmak için güçsüz olduÄ?u fakat poltikaya yatkın olduÄ?u keÅ?fedildi. yinede güzel elf prensesine - sadece görüntü için - hep belinde taÅ?ıdıÄ?ı gümüÅ? bir kısakılıç, gümüÅ? bir elf bıçaÄ?ı ve bir yay veridli. dioraveni her elf gibi neredye doÄ?uÅ?tan yay ve ok kullnmasını biliyordu. büyümeye devam ederken herkezi güzelliÄ?i ile kendine hayran ediyordu. savaÅ?çıardan çok büyücülerle arkadaÅ?lık etmeyi
seviyordu. güzel zevkleri ve soylu davranıÅ?ları vardı. hemen hemen her elf gidi doÄ?aya ve hayvanlara yakındı. annesinin yetmiÅ?ikinci doÄ?um gününde verdiÄ?i beyaz midillisi heavenbreeze in yele kuyruk tüylerini herkezi Å?aÅ?kınlık içinde bırakarak pembeye boyamıÅ? ve renkli kurdeleler takmıÅ?tı. düellolarla yakından uzaktan alakası yoktu. hayatı lüks ve refah içindeydi. kasabanın bu Å?ekilde yaÅ?amasını saçma buluyordu.belkide haklıydı.
brigtskystars kasabası hatayı en baÅ?ında bir niÅ?anlı çiftin evlikik yüzünden çıkarttıkları kavgayı büyütrek ve cinslerini birbirlerinden soyutlayarak yapmıÅ?lardı. bayanlar kasabanın kendi bölümlerinin ismini Brightskymoon olarak deÄ?iÅ?tirirken, baylar Brightskytuhnder i kendilerine uygun görmüÅ?lerdi. hamınlar aya tapmıyor fakat çok özel bir yakınlık hissediyordular, bu yüzden kendi birliklerine anlamı ayın kızı olan "amız-on" ismini verdiler.
her zaman olduÄ?u gibi eflerin baÅ? düÅ?manı orklar, brightskystars elflerinin arasında anlaÅ?mazlıÄ?ı görmüÅ? ve hanımların ciddi bir korunmaya sahip olmadan rahatça yaÅ?adıkların öÄ?renmiÅ?lerdi. dioraveni seksenbeÅ? yaÅ?ına geldiÄ?inde orklar - her zaman kendilerinden bekleneceÄ?i gibi - oldukça plansız ve bodozlama bir Å?ekilde brightskymoon a saldırdılar. hamınların çoÄ?u ölsede, hayatta kalanlar tüm anlaÅ?mazlıÄ?ı unutarak, erkeklerin
yanına sıÄ?ındılar.
bu sırada beyaz bir büyücü cüppesi ile bir sırt çantası kapan ve altında deri zırh ve pantolon Å?eklindeki deri zırhı olan (deri zırhta sadece görüntü amacı ile kendisindeydi) macera düÅ?künü Dioraveni, annesininde güvenli bir Å?ekilde babasının yanına gittiÄ?ini görerek bu sıkıcı yerden kurtulmak için tam bir fırsat olduÄ?unu kavramıÅ?tı. heavenbreeze atlayarak kasabadan uzaklaÅ?tı. bunca zamandır insanların dilini öÄ?renmiÅ?, onların kısa yaÅ?am Å?ekillerini heyecan verici bulmuÅ? ve diÄ?er elf lerin anlatımlarının gerçek olmadıÄ?ını düÅ?ünmüÅ?tü. böylece yeni ve güzel bir maceraya doÄ?ru midillisini insanların diyarlarına sürdü...
Daha ne kadar dayanabilirdi bilmiyordu cüce savaÅ?çısı. SoÄ?uÄ?un altında ne zamandır durduÄ?unu bilmiyordu. Fakat bu zamanın sandıÄ?ından fazla olacaÄ?ı kesindi. Bu onun özgürlük ve düzen için ilk savaÅ?ı idi. Ve özel bir grubun üyesi olarak savaÅ?ın gidiÅ?atını deÄ?iÅ?tirecek gücü simgeliyordu.
Goblinler çıkageldi, tepenin arkasından,
İçlerindeki nefret gözlerinden yansıyordu.
Cüce öncü grubu onları karÅ?ıladı.
SoÄ?uk kıÅ? ayazında iki düÅ?man tarafta
Birbirlerini incelediler savaÅ?ı baÅ?latmadan önce,
Ardından çektiler birlikte silahlarını.
Ve çeliÄ?in çelik ile çarpıÅ?ma zamanı gelmiÅ?ti!
Goblinlerin nefret ve öfke dolu bakıÅ?ları, sanki silahlarına güç katıyor gibiydi. Hepsi birden koÅ?tular, cüce güruhuna karÅ?ı. Cüceler onlardan kat be kat daha azdı. Savunmada kalarak hazırda beklediler.
Odunu kayanın altına yerleÅ?tir ve bastır!
Ve birden tepenin üstünden kayalar yaÄ?maya baÅ?ladı. Cahil goblin güruhu bunu, Moradin' in onlara bir ceza olarak yaptıÄ?ını düÅ?ündüler. Kayalar cücelere hiç yaklaÅ?madan goblin ordusunun üstüne ilerledi. Ordu, düzenini bozup kaçıÅ?maya baÅ?ladı. Altında ezilenler ise, tepeden aÅ?aÄ?ı kayalar yardımı ile düÅ?tüler. Cücelerin kayalar için yaptıÄ?ı kamufule edilmiÅ? yol, kayaların rayından çıkmasını engellemiÅ?ti. Fakat bikaç kaya bunları engel olarak görmeyip baÅ?ka taraflara kaymıÅ?tı.
Ve cüceler kayalıkların üzerinden atlayarak rakiplerini iyice Å?aÅ?ırttılar. Hp birlikte daÄ?ılmıÅ? orduyu yoketmek için ilerlediler. Ve çeliÄ?in zırha ilk deÄ?iÅ?i ile çıkan ses tepede yankılandı. SavaÅ?ın sıcaklıÄ?ı karÅ?ısında, kıÅ? soÄ?uÄ?u hissedilmez olmuÅ?tu. Harbormm Doomhammer önüne çıkan ilk goblinin baÅ?ını gövdesinden ayırarak diÄ?er Å?aÅ?ırmıÅ? haldeki goblini de biçti. Böylece goblin ordusunu hç zorluk çekmeden ortadan kaldırdılar. Å?amanları yakalandı ve esir alındı...
=> Cüce takvimine göre; Nisan' ın 15' i 1385
Malkav klanında herÅ?ey olması gereken gibi yolunda gidiyordu. Cüceler; yeraltı Å?ehrinde zanaatlarını geliÅ?tirip, birbirinden iyi ustaları elinden çıkmıÅ? silah ve zırhları dövüp, dıÅ?arıya pazalıyorlardı. Fakat birkaç gün sonra önemli sayılabilecek gerçekten birÅ?ey olmuÅ?tu. Cüce klanı lideri yaÅ?lı Daren Ironfirst felç kalmıÅ?tı. Cüce rahipleri bunun nedenini bulamıyorlardı fakat, tedavi için güçlü bir rahibe ihtiyaç vardı..
Bunun için dıÅ? dünyadan birisini bulmak gerekiordu. Ve bunun için Harbormm Doomhammer seçildi...
---------------------------
Harbormm Doomhammer, bir cüce için orta yaÅ?larındaki, doÄ?uÅ?tan savaÅ?çı özelliklerine sahip birisidir. DiÄ?er cücelerin tersine, zanaat becerisi az olan birisidir. Nedense o parlak taÅ?lar onun için pek önemli sayılmıyordu ve bir anlam ifade etmiyordu. Yeraltı Å?ehrinin içinde neredeyse hayatının çoÄ?unu geçirmiÅ? ve orduda göev alarak kendini savaÅ? sanatında geliÅ?tirmiÅ?tir. Gerçek dünyayı tanımak konusunda ne kadar özlem duyduysa, o kadar içeri kapanmıÅ?tır. Fakat ona bir Å?ans verilmiÅ?ti. Yeryüzüne çıkıp ve yaÅ?lı cüce liderine gereken Å?ifayı bulmak, onun için ise, dünyanın diÄ?er yüzünü tanımak için.
Harbormm yeryüzüne seyahat için hazır olduÄ?unda bir grup eÅ?liÄ?inde dıÅ?arıya kadar uÄ?urlandı. Thorgoriath' da biraz araÅ?tırma sonucunda Oren Mabedi' nin ismini duydu ve oraya yolculuk etti. AlacaÄ?ı yardımın karÅ?ılıÄ?ında onlara bir hizmet vermek istedi ve tapınak Å?övalyesi olarak 10 kasabayı kurtarmak için yola çıktılar. Birkaç gün içinde birçok olay ve bilmece gibi soruların esrarengiz cevaplarını buldular.
10 kasaba' dan ayrıldıÄ?ında oduncuları öldürerek ölü olarak tekrar dirilten bir ölüm-büyücüsüne rastladı. Yakalamaya çalıÅ?tı fakat, baÅ?aramadı. Ä°skelet savaÅ?çılar ile savaÅ?arak canlı kurtulmayı baÅ?ardı ve Tapınak Lideri oldu. 10 kasabaya doÄ?ru hareket eden bir ork ordusunu gördü ve yardım etmek için Thorgoriath' a yolculuk etti...
Harbormm Doomhammer, 69 yaÅ?ında 1.49 boyunda bir cücedir. Kahverengi saçlı, gür sakallı ve kahverengi gözlü. Zırhının üzerinde beyaz bir kuÅ? tüyü amblemi var. Orta boyda çelik bir kalkanı ve Oren tarafından kutsanmıÅ? bir cüce savaÅ? baltasına sahip....
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!!
BaÅ?vurular için son 3 gün desek fena olmicak...Sonra da oyun baÅ?lar heralde...
Kolcuyken iyiliÄ?in temsilcisi güçlü bir yarı elf...Ama güç herzaman onu cezbetmiÅ?di korucuyken doÄ?ası gereÄ?i güçü iyilik için kullanıyordu ama onu cezbeden bir diÄ?er Å?ey büyü ye yaklaÅ?dıkca gücün sadece iyiliÄ?in hakkı olmadıÄ?ını anlamaya baÅ?ladı...
Arnor veliahtı olarak doÄ?uÅ?dan hakkı olan bir krallıÄ?ın baÅ?ına geçdiÄ?inde güce olan tutsuku iyice artmıÅ?dı böylece bir gün ülkeyi yıkılmanın eÅ?iÄ?inde bırakarak büyücülere katılmak üzere yola çıkdı çok uzun zaman büyücülük öÄ?renimi konusunda çalıÅ?dı ta ki kendini hazır hissedene dek ve günün birinde yüksek büyücülük kulesi tarafından bulundu...
Ad:Finrod O. Ä°silra
Sınıf:Mage/Evoker
Irk:Yarı Elf
Boy:1,80
Kilo:60
Yönelim:True Natural
_________________ purometos, bir hırsız
tanrıları soymuÅ?,
ateÅ?i çalmıÅ?
yanar gazı,
sen misin purometos!..
kafkas daÄ?larında bir
kayaya çakılmıÅ?,
karaciÄ?erine de iki kartal,
vur, allah vur!..
GÃ?müÅ? yüz ve yaÅ?adaÄ?ı KutsaldaÄ? adını verdikleri yerde,Ä°liÄ?i yaymak ve kötülüÄ?ün yayılmasını engelemek için nesiler boyu çalıÅ?malr yapmıÅ?
ve çeçÅ?itli diyarlara nice kutsal savaÅ?cılar yolamıÅ?,nice kahramanlar yaratmıÅ?tır... GÃ?müÅ? yüz EÄ?timi buda tamamladıktan sonra... kötülüÄ?ün yayıldıÄ?ı bir diyara
Gitmek için yola cıkmıÅ?tır... bu diyarda bir kiÅ?inin sebep oldu bir yanlıÅ?ı bir halk çekiyormuÅ?,.
GümüÅ? yüz bu acıyı birazafifletmek için oraya doÄ?ru yola alırken yolunu üstünde mümkün oldukça çok fazla kiÅ?iye yardım etmiÅ?,en son macerasında zengin bir kiÅ?ini küçük kızını Orkların elinden kurtarmıÅ?,bunu para karÅ?ılıÄ?ı yapmadıÄ?ı için,ve adamın ısrarları üzerine onu kuruyacak bir bileklik hediyeyi kabul etmiÅ?...
Kötülüklere karÅ?ı koymak için iÅ?ine yaruyan her hediyi kabul eden gümüÅ? yüz,bir usta bir demircinin yaptÄ?ı zırh ile.... babasının ona verdiÄ?i Basterdsword ile kalkanını kulanıyor.kutsal bir ırktan gelen gümüÅ? yüz.Ä°Yi olduÄ?u kadar sert ve otaritel,elflerle iyi anlaÅ?an gümüÅ? yüz insanların tamahkar olduÄ?u için her ne kadar güvenmese hiç bir zaman yardımını esirgemez... GümüÅ?yüz 26 bahar yaÅ?amıÅ? genç bir din savaÅ?cısıdır...
ARtık...Lord Oren Nin bir din savaÅ?cısı adalet daÄ?ıtıcısıdır....
Ad:GümüÅ?Yüz
Sınıf:Paladin
Boy:1,92
Kilo:112
Alet EDEvat: KAbzasının üstünde... melek kanatları gibi tutacak yeri olan bir pic kılıcı...
özel yapım Tam lefha bir zırh... Levha bir kalkan, BrleÅ?ik uzun yay ve Sadak içinde ok...
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
Bileniniz var, bilmeyeniniz var. O yüzden burada açıklayayım bir kez daha: Bu gruba atanan DM benim. Haliyle bazı açıklamalarda bulunmam gerekecek sizlere
Turları 48 saatte bir döndürmeyi planlıyorum. Elbette ki bu herkesin birkaç saatte yazması durumunda illa 48 saat bekleyeceÄ?im anlamına gelmiyor. Bazı durumlar sebebiyle (Vize, sınav, hastalık vb.) bu süreyi biraz uzatabilirim elbette. Diyaloglar vb. durumlara anında müdahele edeceÄ?im tabi.
Oynanması gecikilen karakterleri birkaç turluÄ?una kanatlarım altına alırım. (Oyuncunun baÄ?lantı problemi vb. sorunları olduÄ?unu düÅ?ünerek) ama birkaç tur sonra hâlâ bana mantıklı bir açıklamayla oyuncu gelmezse, karakterin üzerine içmek için bir bardak soÄ?uk su hazırlasanız iyi olur
XP sistemi Shevarash'ın bir baÅ?ka baÅ?lıkta belirttiÄ?i gibidir. Oyuncular aynı xp'yi almayacaklar. Kendi sınıfına uygun durumlarda xp kazanacaklar. Bunun yanında öÄ?rendikleri en ufak Å?eye dahi xp veririm. Bir rahibin yeni bir tür ayin görmesi, bir büyücünün yeni bir büyüyü ilk defa denemesi, pek çok basit olaydan xp kazanırsınız. Ã?zetlemem gerekirse xp konusunda cömert bir DM'yimdir. Pasif kalmadıÄ?ını müddetçe sıkıntı çekmezsiniz. Eh, tabi "xp kasacaÄ?ım, xp kasacaÄ?ım!" diye gereksiz kahramanlıklara baÅ?vurursanız büyük risk alırsınız.
YanlıÅ? saymadıysam 12 kiÅ?i olmuÅ?uz. En kalabalık grup biziz sanırım. Herhalde baÅ?ka katılan olmaz. (Zaten olmasın ordu mu kuruyoruz )
Karakterlerlerinizin ninesinin amcasının dayısının halasının oÄ?lunun göz rengine varana kadar her türlü detayı istiyorum (Tamam, biraz abarttım galiba.) bu sebeple benle mutlaka temasa geçin. Buradaki özgeçmiÅ?lere ek tüm detayları istiyorum.
Template sahibi olan oyuncuların Redblade'de bunları yaratmak konusunda güçlük çektiÄ?ini biliyorum. Ama bir zahmet birilerine danıÅ?ıp hallediverin. Sonra lazım olduÄ?unda karakterlere bakıp template'siz görürsem dalgınlıÄ?ıma gelip o halde iÅ?lem yapabilirim. Kısacası template ekleme iÅ?ini bana bırakmayın, kasamam.
Karakter kaÄ?ıtları! Evet karakter kaÄ?ıtlarını birkaç gün içinde istiyorum. Mümkünse o detaylı özgeçmiÅ?inizi buraya yazdıÄ?ınız ve bana bildirdiÄ?iniz halde oraya da geçiriverin, benim için büyük kolaylık olur. Ama ne olursa olsun karakter kaÄ?ıtlarını istiyorum. Oyuna karakter kaÄ?ıdını yollamadan baÅ?layanlar, kafalarına yıldırım düÅ?mesi gibi talihsiz bir olay yaÅ?ayabilirler, benden söylemesi.
Tasvirleri güzel kullanın. Ä°yi tasvirler xp konusunda bonus alabilir (Tabi azıtıp 10 sayfa tasvir yapmayın.) Mesela savaÅ?çılar tasvir yapsın lütfen. Kimse "X, karÅ?ısındaki bilmemneye saldırdı." yazıp bırakmasın. Ayrıca tasvirlere de dikkat edin. Vaktiyle aÅ?aÄ?ıdan yapılan bir hamlenin tasvirini yanlıÅ? anlayan bir savaÅ?çı hamleyi yukarıda karÅ?ılamaya çalıÅ?mıÅ?tı. Sonuç: Zar atmaya bile gereksinim duymamıÅ?tım. SavaÅ?çı mefta. Bu yüzden herkes tasvirine çok dikkat etsin. Hatalı tasvir yapandan mazlumların hıncı itinayla alınır.
Son olarak, lütfen yazılarınızı düzgün, okunaklı ve imla kurallarına uygun yazın (Logan bu sözüm özellikle sana.) zira okumak zor olursa ben yanlıÅ? anlayıp yanlıÅ? cevap atabilirim. Kendi sıhhatiniz için düzgün yazmaya özen gösterin.
Evet, fazla oldu sanki. Ama 12 kiÅ?iyiz ve düzeni saÄ?lamak için fazlaca istekte bulunmak zorundaydım. Gönlüm isterdi ki oyuncularım daha rahat olsun ama benim de elim kolum baÄ?lanıyor bu durumda. Sorularınız için özel mesajlarla yada MSN Messenger'dan ulaÅ?abilirsiniz.
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum