Author |
Message |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Nov 03, 2005 4:29 pm |
|
Kalkan, savaÅ?çının sahip olduÄ?u nadir Å?eylerden biridir. SavaÅ?çıyı her türlü darbelere karÅ?ı korumaya yarar..
Peki siz bir savaÅ?çı olsaydınız, seçiminiz hangisi olurdu? Å?ıklar yukarda ... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
KUTBILTUNGA
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 6:53 am |
|
Kalkanım,beni vınlayan oklardan korumalı,ama beni kendi aÄ?ırlıÄ?ı altında yormamalıdır.Bu yüzden orta kalkan,MEDÄ°UM SHÄ°ELD BENÄ°M TERCÄ°HÄ°M OLACAK... |
_________________ Yalnız geldik dünyaya;yalnız yürürüz yollarda.Bitmez yollar bizimdir;biziz kırılmaz irade gücünü yalnızlıktan alan. |
|
Back to top |
|
|
BrokenBlade
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Fri Nov 04, 2005 11:40 pm |
|
Kalkan ne ki?Yenir mi o ?Ben iki elli silahları tercih ederim.Bir buckler iÅ?ime yarayabilir. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 05, 2005 8:11 am |
|
Ã?stü metal plaka ile kaplı orta büyük arası bir ahÅ?ap kalkan.
Neden orta büyük arası?: Hareket alanımın daha fazla olması ve bu sayede orman yada koridor tarzı alanlarda takılmaması için. Ancak beni darbelerden ve oklardan koruyacak kadarda büyük olmalı.
Neden ahÅ?ap?: Onca aÄ?ır zırla zaten yoruluyorum birde kalkan yorması kolumu. Ayrıca derin bir yere düÅ?tüÄ?ümde su yüzünde kalmama yardımcı olur tahta olması. yeterince geniÅ? ise kayık niyetine kullanırım.
Neden metal plaka?: Kalkanıma her gelen darbe onu çizmesin ona zarar vermesin diye. Oklar saplanıp kalır sonra. Kılıçlar üstünden kayıp gideceÄ?ine olmadık bir açıyla takılır benim kolumu olmadık pozisyonlara getirir.
Birde kalkanın kenarlarında karÅ?ıya doÄ?ru küçük uçlar olmalı. GerektiÄ?inde birisine bular ile vurduÄ?unmda birazcık bir kesik açmalı. Bu sayede uçlarına sürdüÄ?üm zehir kanına karıÅ?abilir. Ayrıca kalkanımı tutupta aÅ?aÄ?ı çekmeye kalkısan enayiler kendi kendilerini zehirlemiÅ? olurlar. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
barabus
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 9:45 am |
|
aÄ?ır zırha aÄ?ır kalkan yakıÅ?ır , ayrıca benim kalkanım aÄ?ırlıÄ?ından çok dayanıklılıÄ?ı ve parlaklıÄ?ıyla dikkat çekici bi kalkan umarım siz de böylesini bulabilrsiniz . ama herkese tavsiye etmem tabii önemli olan kaçmak uzak savaÅ?mak sa hafif bile kullanabilrsiniz... |
|
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 9:56 am |
|
Longsword & Medium Shield...Ã?ok dengelidir, anlık hareketlere hem defansif hem ofansif tepkiler verebilmeniz mümkündür. Sword& Shield Proficiency ile daha da kombine iÅ? çıkarabilirsinz... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
barabus
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 10:21 am |
|
seçim yaparken karakterin durumuna uygun seçimler yaptım ( paladin ) olduça parlak bi zırhı yine parlayan bi aÄ?ırkalkan tamamlar biraz aÄ?ır oldu ama zaten savaÅ?tan kaçmaya niyeti olmayan biri için pek bi sorun yok . ayrıca benimki gibi bi atı olan çeviklikten yana pek dert yanmaz gibi geliyo |
|
|
Back to top |
|
|
Yener
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 6:15 pm |
|
evt Longsword ve Medium Shield banada çok orantılı geliyor.Ayrıca hernekadar bir figter olsanda hareket kabiliyetini fazla sınırlamanın birmanasıda yok shield tahta olmalı bencede.Benim Å?ahsi görüÅ?ümdür; orta donanımlı bir figterı aÄ?ır donanımlı bir figter a herzaman tercih ederim. |
_________________ [b:bc27a75495]Ignorance is not bliss, merely uninformed misery.[/b:bc27a75495] |
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 9:39 pm |
|
Evet gerçekten karaktere göre deiÅ?ir. Ben Å?ahse kalkan kullanmam. Ä°ki hızlı kılıç ve uygun featlerle bu açıÄ?ımı hızla kaparım.
Ama dwarven defender dedimmi bir durmak lazım. Var olan en büyük kalkanı Å?öyle okkalısından alıp yine gereli featlerle ve classtan gelen özleliklerle Aromor Class ile eÅ? anlamlı hale geliriz. HoÅ? bir durum. |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 10:06 pm |
|
barabus wrote: |
ayrıca benimki gibi bi atı olan çeviklikten yana pek dert yanmaz gibi geliyo |
Niye? At kullananların dex bonusuna +1 mi ekleniyor? |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
barabus
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 11:13 pm |
|
yok tabii ama benim atım paladin atı dolayısıyla kurtarma atıÅ?larını paylaÅ?abiliyoruz |
|
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Wed Nov 23, 2005 2:12 am |
|
ben herzaman için eÄ?er illaki kalkan kullanıcaksam kite shield tercih ederim çünkü bütün manewralarıma uygun hemde silah gibi kullanılabilir bi yapısı war bana en uygunu kite dır |
|
|
Back to top |
|
|
Chade_Fallstar
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 23, 2005 2:51 am |
|
kalkan kullan mak gereksiz bir Å?ey bnce her elde bi kılıç en iisi bn ce bi iki featlada al sana en baba savaÅ?cı |
|
|
Back to top |
|
|
rilley
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 31, 2005 7:57 pm |
|
Light shield
Hem hafif hem yeterince saÄ?lam biÅ?i(fazla saÄ?lam olmasada hafif olmasından (fazla hafif olmasada) kurtarıyo)
Yaw anlatamadım galiba????? |
|
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Wed Jan 04, 2006 4:36 am |
|