Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Sonsuz GüneÅ?in Koruyucuları! (KIYAMET RPG' SÄ° GRU
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Sonsuz GüneÃ…?in Koruyucuları! (KIYAMET RPG' SÄ° GRU View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    mertcane
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 4:44 am Reply with quoteBack to top

-AD :Mertcane
    -YAÃ…? : 20
    -BOY : 1.85
    -KÄ°LO : 50
    -TEMEL EÅ?YALAR : zırh,6 tane ranger bıçagı ,12 adet hançer, pelerin, pantolon, matara, ip(halat), ok-yay, oklar için birkaç özel baÅ?lık, yeterli erzak, harita kapları, parÅ?ömen ruloları, tüy ve mürekkep, sırt çantası, kese çantası, çizme,Eldiven

Ben Göçebe Bir Ranger im Ve Grup Bulmak İçin Durmadna Göç Edip Duruyorum Buraya Geldim Belki Bir Grup Bulup Maceraya Atılıp Oklarıma Ve Ranger Bıçaklarımla SavaÅ?maya Hazırım
    Back to top View user's profileSend private message
    Eldarin_

PostPosted: Mon Nov 21, 2005 9:19 am Reply with quoteBack to top

NOT: Osiris ve Cervantes in karakter kaÄ?ıtlarını ben oluÅ?turacaktım sanırım. Birkaç gün içersinde düzenlerim her ikisini de...

Oyuncular oyunun çabucak baÅ?layabilmesi için DM ile en kısa zamanda irtibata geçseler iyi olur...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:52 am Reply with quoteBack to top

T�m kuralara uyulacaktır...
    Ve benim için özel Kural koyulması,gerçekten beni onurlandırdı...

Bu arada Grıuptaki arkaÅ?lar... ve sevgili dm miz Beni eklerseniz sevinirim

spkberk@hotmail.com

Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Gorath
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 12:38 am Reply with quoteBack to top

Yolculuk her zaman için onun hayatı olmuÅ?tu. Halkı adına onca yere gitmiÅ? onca görev edinmiÅ?ti ki...

Halkı... Unutmaya çalıÅ?tıÄ?ı, artık onlardan birisi olmadıÄ?ı için hatırlamamaya çalıÅ?tıÄ?ı halkı...

Ayrılık zordu ama... ama o nicelerinden ayrılmıÅ?tı. Nasıl unutabilirdi ki? Nasıl? O uzun zaman önce kendisine bu soruyu sormuÅ?tu sık sık. Uzun zaman önce asla unutamam diye aÄ?lıyordu ama unutmuÅ?tu iÅ?te! O kadar kolay olmamıÅ?tı ama unutmuÅ?tu. Duygularını köreltmek için savaÅ? vermiÅ?ti. KöreltmiÅ?ti de... Artık bir daha kimseye körü körüne baÄ?lanmayacaktı. O Å?apÅ?ala baÄ?landıÄ?ı gibi kimseye baÄ?lanmayacaktı.

Görmeyen gözlerle kanat seslerinin giderek uzaklaÅ?tıÄ?ı gökyüzüne doÄ?ru baktı ve yavaÅ?ça el salladı. Ä°Å?te... geçmiÅ?i ile son baÄ?lantısı da böylece uçup gitmiÅ?ti. Albentuna, sevgili Griffon'u halkının yanına dönüyordu. Onu göndermek için kendisi ile çok savaÅ? vermiÅ?ti ama en sonunda bunu baÅ?armıÅ?tı. Kendisi ile olan savaÅ?ı, geleceÄ?i açısından bu kararı vermiÅ?ti ve ruhunun bir kısmı savaÅ?ı kaybederken bir kısmı kazanmıÅ?tı. Griffon elbette bir gün yeniden onu bulacaktı. Albentuna öyle kolay kolay sahibini unutacak bir hayvan deÄ?ildi ama en azından Å?imdilik onu kaderi ile baÅ?baÅ?a bırakmıÅ?tı.

Ä°lyamain görmeyen gözlerle önüne bakarak ilerledi. Hissetmeye çalıÅ?arak ilerliyordu ama bu yolda iyi deÄ?ildi. Hissetme duygusu henüz tam geliÅ?memiÅ?ti. Logan'ın giden cesedini hissedebiliyordu. O aÄ?larken yanından geçen devasa sureti hissetmiÅ?ti. Logan ona yalan söylemiÅ?ti! Ona öleceÄ?ini söyleyerek onu kandırmıÅ?tı...

Derken yakınında konuÅ?an kimseleri duydu. Ah nasılda hissetmemiÅ?ti? Ayaklarının altında ki zemin deÄ?iÅ?miÅ?ti. Å?imdi daha sert bir zemindeydi. Bir kasabadaydı. Bir kasaba olmalıydı burası. KonuÅ?an kiÅ?ileri duyunca kulak kabardı ama durmadan ilerlemeye devam etti. Elindeki sopa ile yolunu kontrol ediyordu ama bu iÅ?tede baÅ?arılı deÄ?ildi. Albentuna ayrıldıÄ?ından beridir yürümekte bile baÅ?arılı deÄ?ildi. Bedeninin yakınında ki yol gösteren bir beden olmadan ilerlemekte hiç iyi deÄ?ildi.

"Kız kör görüyor musun?" demiÅ?ti o adamlardan birisi.

"Oldukçada güzel. Å?u siyah saçlara bak."

"Onu o saçlardan sürüklemek kolay olacaktır elbette ki Roan!" dedi bir diÄ?eri. "Ama kör bir insana dokunmak... bilemiyorum..."

"Hadiyin ama bu iÅ? o kadar kolay olacak ki! Nicelerini sokaklarda sürüklüyoruz sizde biliyorsunuz. Sadece kör bir kızı mı bir ara sokakta kıstıramayacaÄ?ız hem kız bu kadar güzelken... Å?u vücuda bir baksanıza ne kadar da narin, hele o eller? Kollarınızın arasına aldıÄ?ınızda sizi ateÅ?i ile kavuracak gibi duruyor..."

Ä°lyamain paniklemeye baÅ?lamıÅ?tı. Elbette ki bu adamların konuÅ?malarını duyabilecek kadar yakın deÄ?ildi. Normal olsa, kör olmasa onların konuÅ?malarını duyamazdı da... Ama körlük sanki ona bir Å?ey getirmiÅ?ti. Sadece duyusunda bir miktar geliÅ?me vardı. Hisleri... onlar hiç iyi olamayacaktı belki de ama bu geliÅ?miÅ? duyusundan dolayı bir kez daha Tanrısına Å?ükretti... Ayrıca da yardım için Tanrısına dua ederken buldu kendisini... "Tanrım Oren lütfen bana yardım et..."

Panik yapmamalıydı. SavaÅ?mayı bırakmamıÅ?tı. Artık elinde kılıcı ile savaÅ?mıyordu ama artık duyguları ile savaÅ?ıyordu. Eskiden bir savaÅ?çıydı ama artık onu saran bu körlük bir savaÅ?çı olmasını engelliyordu. Kendisini Tanrısına, Oren'e adamıÅ?tı.

Derin bir nefes aldı ve adamlara belli etmemeyi umarak yürümeye devam etti. Sakin sakin... Hiçbir Å?ekilde hızlanmadan, ya da yavaÅ?lamadan, kısacası hızını hiç deÄ?iÅ?tirmeden...

Kolunda onu sıkıca kavrayan bir el hissettiÄ?inde daha fazla bir yol gidememiÅ?ti. Elinde ki baston düÅ?tü ve Ä°lyamain o güçlü el tarafından çekildi. Bedeni adeta yerde sürüklenirken ve Å?ehrin içerisinde ki bir ara sokaÄ?a doÄ?ru çekilirken bir çıÄ?lık attı.

Sürüklendi... sürüklendi ve ilk defa iç güdüleri ile hareket ederek diÅ?lerini bileÄ?indeki kola geçirdi. Yanında bir haykırıÅ? yükselirken etrafını yokladı ama karanlık... her zaman etrafını saran karanlık hiç deÄ?iÅ?miyordu iÅ?te. Hissedemiyordu. Bastonunun yanında olmasını dilerken buldu kendisini. En azından o bir miktar yol gösteriyordu. En azından o bir miktar yer belirliyordu ve en azından onunla savunabilirdi kendisini. Artık silah kullanamıyordu. Körken deÄ?il... Körken kullanmanın bir yolu yoktu silah ama baston... O çaresiz bir kız için azıcıkta olsa bir yardımdı. Ama o anda bastonundan çok uzaÄ?a sürüklendiÄ?ini fark etti. Artık bastonuna yakın deÄ?ildi.

"Seni lânet olası... Senin ölünü farelere yediricem..." Bu o genç adamlardan birisi deÄ?ildi. Bu baÅ?ka bir serseriydi. 'Tanrım...' diye süÅ?ündü. 'Dünya serserilerle mi dolu? YaÅ?amama iznin yok mu?'

Derken üzerine eÄ?ilen bedeni hissetti ve o anda ileriden gelen hırıltıyı.

Dev gibi bir köpek hırlayarak köÅ?eden fırladı ve bedenin üzerine atlayarak adamın korku haykırıÅ?ı içerisinde gerilemesine neden oldu. Kapkara tüylere sahip olan köpek sokakta kaçan adamın arkasından alevler saçan gözlerle baktı ve ardından Å?imdi yanında, yerde yatan kıza dönerek burnunu ona sürttü. Kız gözlerinden akan yaÅ?larla köpeÄ?e doÄ?ru elini uzattı ve eli ile köpeÄ?in kafasını okÅ?arken "Tanrım..." dedi. "Yardımın için..." Derken köpeÄ?in diÅ?lerinin arasına aldıÄ?ı elbisesi ile onu çekiÅ?tirdiÄ?ini hissetti ve "Yol göstericim mi olacaksın?" diye sordu. "Seni izleyeceÄ?im..."

O gün içerisinde Ä°lyamain, kurtarıcı adını verdiÄ?i köpeÄ?in peÅ?inde, periÅ?an halde bir hana kadar gitmiÅ?ti ve ardından iyi kalpli hancı Dora'nın yardımları ile bir odaya çıkmıÅ?tı. Hancı yanındaki köpeÄ?in bu kör kızdan ayrılmaması üzerine onuda kızın odasına almıÅ?tı. Ä°lyamain böylece iki haftadan fazla zamanını bu handa geçirmiÅ?ti. Ama ondan öncesi... Ondan öncesine ait anılarını sadece bu iki hafta içerisinde bir gün Hancı Dora ile paylaÅ?mıÅ?tı:

"Halkım adına Lord Oren tapınaÄ?ına kutsal bir görev uÄ?runa gitmiÅ?tim." diyerek anlatmıÅ?tı. "Bunu yapmak için oraya gittiÄ?imde halkımın hediyesi Tapınak Å?övalyesi lideri tarafından kabul edilmemiÅ?ti ve hediyeler yerine halkım adına ben tapınakta kaldım. Ben halkımın elçisiydim ve her zaman halkım adına en iyi olanı yapacaktım. Orada kaldıÄ?ım süre zarfında bu Å?övalye Liderine tüm kalbimle baÄ?landım -Å?imdi bunu o kadar zaman sonra anlatırken söylemesi çok kolay geliyordu- ve onun ölümüne gideceÄ?i bir savaÅ? için benden ayrılmasını izledim. Onun savaÅ?ta olduÄ?u süre içerisinde ise yakalandıÄ?ım azılı bir hastalık sonucunda kör oldum. SevdiÄ?imin bedeni ölü olarak bana geldiÄ?inde ben bir süre yasını tuttum ve ardından tapınaktan ayrılarak halkımın yanına dönmeye karar verdim. Ama hepsi savaÅ?çı olan halkım körlüÄ?ümden dolayı beni kabul etmediÄ?i zaman oradan da ayrılmak zorunda kaldım. Å?imdi ise ruhumda sadece baÄ?lı olduÄ?um Tanrım Oren var ve..." O sırada eline masanın baÅ?ında, oturduÄ?u sandalyenin yanında, o ana kadar hiç yanından ayrılmayan bir köpeÄ?in sıcak burnu deÄ?di. "Ve 'Kurtarıcı' var."

Ä°lyamain o zamandan sonra Doraya teÅ?ekkür etmiÅ?ti ve handan ayrılarak artık yoldaÅ?ı sayesinde daha rahat ilerleyebildiÄ?i yollarda ilerlemeye baÅ?lamıÅ?tı...

Adı: İlyamain
    Irk: Ä°nsan
    Boy: 1.64
    Kilo: 54
    YaÃ…?: 23
    Sınıf: SavaÅ?çı/Rahip
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailICQ Number
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 4:30 am Reply with quoteBack to top

Ä°sim :Nakh-thl Elrich
    Boy: 1.82
    Kilo:110
    Irk:Half orc
    Yönelim:Lawfull Good
    Görünüm:Ela gözlü,saçsız
    Sınıf:Monk
    YaÃ…?:18

Myry babasının son söylediÄ?i söze hiç aldırıÅ? etmeden odasına doÄ?ru yöneldi.Babası ona Â?neden küçük kardeÅ?in gibi olamıyorsun!Â? demiÅ?ti.Küçük kardeÅ?i Lry daha Å?imdiden bahçe iÅ?lerini öÄ?renmeye baÅ?lamıÅ?tı ama Myry babası gibi basit bir çifçi olmamaya kararlıydı.Myry çok hırçın ve asi bir kızdı bu yüzden babasıyla sürekli anlaÅ?mazlıÄ?a düÅ?üyor ve onunla tartıÅ?ıyor hemen hemen hergün onun dayaÄ?ını yiyordu.Myry artık kararlıydı 20 yaÅ?ına girmiÅ?ti bir yetiÅ?kindi evden ayrılmasının zamanı gelmiÅ?ti geçiyordu bile bu akÅ?am hazırlıÄ?ını yapacak ve hiç kimseye belli etmeden evden uzaklaÅ?acaktı.

Myry annesi,küçük kardeÅ?i özelliklede babasına görünmemek için çok büyük bir özen göstermiÅ?ti artık erzaÄ?ı hazırdı çaktırmadan babasının dolabındaki hançeride aÅ?ırmayı baÅ?armıÅ?tı havanın kararmasına birkaç saatten daha kısa bir süre olmalıydı.Myry annesine bugün biraz yorgun olduÄ?unu söylemiÅ?ti ve yataÄ?ına erken gitmiÅ?ti gideceÄ?i yol uzundu biraz dinlenmesi gerekiyordu,ailesini beklide sonkez görüyordu ama bu onun umrunda bile deÄ?ildi artık özgür olacaktı.

Myry bir kabusla yataÄ?ından fırladı,yastıÄ?ının altındaki babasından aÅ?ırdıÄ?ı hançeri havada birkaç kez savurduktan sonra bir çıÄ?lık atmamak için kendini zor tuttu artık rüyada olmadıÄ?ını erken fark ettiÄ?i için tanrılara Å?ükretti.Myry kafasını çevirip kardeÅ?inin yataÄ?ına baktı küçük kardeÅ?i uyuyordu vakit geceyarısını geçmek üzereydi planlamıÅ? olduÄ?u zamanı kaçırdıÄ?ı için kendine bir küfür savurdu.Myry erzak çantasını aldı ve sesesizce odasından çıkmak için kapıya yöneldi birden içinden sonbirkez daha kardeÅ?ine bakmak geldi ama bunu yapmamıÅ?tı.

Myry sonunda dıÅ?arı çıktı ve kasfetli çifliklerini kaplayan ormana doÄ?ru yöneldi karanlıÄ?a dalmak için önce biraz tereddüt etsede cesaretini toplayıp ormana dalmayı baÅ?ardı Myry bu ormandan nefret ediyordu.Myry ürkek bir Å?ekilde ilerlerken ormana lanetler yaÄ?dırmayada devam ediyordu.Bir an Myry ormandaki sessizliÄ?i yaran bir ses duydu ardından karanlıÄ?ın içinden bir yaratık fırladı bu bir kurttu, kurt sivri diÅ?lerini MyryÂ?ye gösteriyor ve hırlıyordu.Myry hemen belimdeki hançeri sıkı sıkı kavradı.Birden çok garip bir Å?ey oldu ve kurt kuyruÄ?unu kıstırmıÅ? bir Å?ekilde uzaklaÅ?maya baÅ?ladı.Myry arkasındaki gırtlaktan yırtılırcasına gelen garip sesin etkisiyle kaskatı kesildi ve arkasını döndü dönerdönmez arkasındaki Å?en onu kollarından kavradı ve en yakındaki aÄ?aca toslattı bu Å?iddetli darbenin etkisiyle Myry kendinden geçti ve bayıldı.

Myry uyandıÄ?ı zaman üzerindeki kıyafetlerinin parçalandıÄ?ını gördü artık gün aÄ?ırmıÅ?tı ve Myry yarı çıplak bir halde yerde yatıyordu.Myry düngece korktuÄ?u Å?eyin baÅ?ına gelmemiÅ? olması için tanrılara duvalar etti gözlerinden dökülen yaÅ?lar bardaktan boÅ?alır gibiydi.

Myry evdekilere belli etmeden eve girmeyi baÅ?armıÅ?tı yaÅ?adıÄ?ı olayın üzerinden yedi ay geçmiÅ?ti artık babasına karÅ?ı daha sadık davranıyordu bu durum babasını çok memnun etmiÅ?ti ama annesi kötü bir Å?eyler olduÄ?unu sezinliyordu.Myry yedi ay içinde çok hızlı ve aÅ?ırı derecede Å?iÅ?manlamaya baÅ?lamıÅ?tı Myry bu durumunu fazla yemek yemesiyle açıklıyordu kötü olanı aklından uzaklaÅ?tırmaya çalıÅ?ıyordu
    Fakat bir gün babasıyla beraber tarlada çalıÅ?ırken derin bir sancı MyryÂ? nin nefesini kesti ve Mayry olduÄ?u yerde yıÄ?ılıp kaldı.

Myry bir anda kendisini yataÄ?ında yatarken buldu,annesi baÅ?ında endiÅ?eli gözlerle onu izliyor,ıslak bezi anlında gezdiriyordu,babası öfkeli baÄ?ırıÅ?larla odayı inletiyordu.Adam Â?kadın bırak onu boÄ?acaÄ?ımÂ? diyor ve kendine hakim olmaya çalıÅ?ıyordu küçük kardeÅ?i ise ortalarda yoktu.Myry hamileliÄ?inin artık ortaya çıktıÄ?ını anlamakta geç kalmadı.

Myry bıçak gibi saplanan aÄ?rılara daha fazla dayanamıyordu daha önce ebelik yapmıÅ? olan annesi ona yardımcı olmayaçalıÅ?ıyordu fakat bir sorun vardı bu bebek normal deÄ?ildi.Birkaç acılı saatin ardından Myry son acılı çıÄ?lıÄ?ını attı Â?onu al anne!!!!!!!!Â?.

Myry nin annesi gözyaÅ?ları içinde odadan çıktı MyryÂ? nin babası Karl kaygılı gözlerle önce karısına sonrada battaniyede sarılı olan yaratıÄ?a baktı bir anda KarlÂ?ın sesi bütün çiflikte yankılandı Â?MYRY SEN NE YAPTIN SENÄ° FAHÄ°Å?E!!!!!!Â?.Ã?ifliÄ?in kapısı açıldı ve dıÅ?arı bir Å?ey fırlatıldı bir kurbaÄ?adan bile çirkin olan bu Å?ey korkunç çıÄ?lıklar atıyordu ardından Karl alinden bir yabayla dıÅ?arı çıktı Â?SENÄ° Ã?DÃ?RÃ?CEM UCUBE!!!Â?.BaÄ?ırıÅ?lar yan çiflikteki insanların dıÅ?arı çıkmasına neden olmuÅ?tu Å?aÅ?kın gözlerle bu çıldırmıÅ? gibi görünen adama bakıyorlardı.Myry nin babası tam yabayı yerde yatan yaratıÄ?a saplamak üzereyken bir el uzandı ve yabayı onun elinden söküp aldı.

Larek arkasına bile bakmadan manastıra doÄ?ru yöneldi kucaÄ?ındaki battaniyeye sarılı half_orc bebeyi bir an önce beslemeliydi yoksa ölecekti.KucaÄ?ındaki bu çirkin yaratık her ne kadar kötü bir kandan geliyor olsanda o daha bir bebekti ve masumdu.Larek tapınaÄ?a girdiÄ?inde half_orc bebeÄ?in attıÄ?ı boÄ?uk çıÄ?lıklar içine sessizlik çökmüÅ? manastırda yankılandı.Larek bir an bu yaratıÄ?ın manastır eÄ?itimine alıÅ?ıp alıÅ?amayacaÄ?ını düÅ?ündü.

Nakh 18 yıl boyunca tapınaktan çok nadir çıktı o sadece tekniÄ?ini mükemmelleÅ?tirmeye adamıÅ?tı kendini,iri orc ataları sayesinde ona bahÅ?edilen güç sert bir dövüÅ? tekniÄ?i geliÅ?tirmesini saÄ?lamıÅ?tı artık ustası LarekÂ?e rakip olabiliyordu.Bu gün Larek tarafından çaÄ?rılmıÅ?tı Nakh muhtemelen manastır içinde bir görevdir diye düÅ?ündü beklide Larek ondan manasıtıra yeni gelen öÄ?rencileri eÄ?itmesini isteyecekti.
    Nakh tekniÄ?ini geliÅ?tirmek için yaptıÄ?ı çalıÅ?malara daldıÄ?ı bir anda ustasının onu çaÄ?ırdıÄ?ını unuttu Nakh apar topar antreman odasından çıktı ve ustasının odasına yöneldi.Nakh ustasının odasına girdiÄ?inde onu meditasyon halinde buldu tam geri dönmeyi düÅ?ündüÄ?üsırada Larek ona seslendi Â?BekleÂ?.Â?Tam 18 yıldır bu manastırdasın Nakh artık biraz dıÅ?arı çıkıp kendi geçmiÅ?inle yüzleÅ?menin ve kendi ki ni dıÅ?arıda geliÅ?tirmenin zamanı geldiÂ?.Bu sözler NakhÂ?a adeta bir tokat gibi çarptı dıÅ?arı çıkmak.
    Nakh bikaç dakika sessiz kaldıktan sonra yutkunarak konuÅ?tu Â?Eeeyerrr böylee düÅ?ünüyorsannnnızzzÂ?.

Nakh yanına sadece iÅ?ine yarayacak Å?eyleri aldı birkaç günlük erzak ,bir dövüÅ? sopası ve bir hançer.nereye gideceÄ?ini tam olarak kestiremiyordu.Nakh yol boyunca LarekÂ?in ona anlattıklarını düÅ?ündü insan annesi tecavüze uÄ?ramıÅ?tı bir orc tarafından yapılmıÅ? vaÅ?ilikti Nakh bütün orclara bir lanet okudu.Nakh demekki yeni doÄ?duÄ?unda sokaÄ?a atılmıÅ?tı eyer Larek onu yanına almasa çoktan öldürülmüÅ? olacaktı,bir kaza eseri bir vahÅ?ilik sonucunda varolduÄ?unu bilmek NakhÂ?ın adeta yüreyini parçaladı.LarekÂ?in taktıÄ?ı isimle Nakh-thl Elrich artık kocaman dünyada yalnızdı,kaderiyle baÅ? baÅ?a kalmıÅ?tı.

BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 5:43 am Reply with quoteBack to top

15 kiÅ?i olduk. Sanırım bu kadar yeter haksız mıyım? BaÅ?vuruları kapatıyorum. BaÅ?lık tarafımdan kitlenmiÅ?tir. Smile

Power demands sacrifice.
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum