Author |
Message |
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 4:59 am |
|
Haydi hayırlısı olsun...
GüneÅ?in sonsuz koruyucularıda iÅ? baÅ?ında
Diyardaki denge saÄ?lanmaya yeniden güneÅ? yükselmeye çalıÅ?ıyor sanırım.
İyi olan kazansın... |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 7:48 am |
|
Evet aylardır beklenen organizasyon belki de ilk olarak somut varlıÄ?ını gösterdi. Ekibin büyük kısmını msn üzerinden yarım saatte toparlayarak güzel birde istatistiÄ?e imzamızı attık .
Birde hala baÅ?vurmayan arkadaÅ?lar var tabi. Onların katılıp katılmayacaÄ?ını izliyorum Å?imdilik...
Kıyamet ise...YaklaÅ?ıyorrrrrrrrrrr!!! |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 15, 2005 4:45 am |
|
Hakan abi msn den görüÅ?elim yada benide al öyle bi toplantı olduÄ?unda |
ben kan kustururum...
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 19, 2005 3:11 pm |
|
Bir saniye ... ya ben bu rp ye ilk kayıt olanlardandım Å?imid okudum...
VE oyunda Benim gibi ilk kayıt olan arkaÅ?larımız yok...
biz ilk açıldıÄ?ında... baÅ?vurduk... ve baÅ?vurmayanlar.. sonradan gelip alındı...
Bir Å?eyler... yanlıÅ? burda... |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
dekotta
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Sun Nov 20, 2005 11:56 pm |
|
Edit --- Shevarash
Ben kara lordumun rahiplerinden Dekotta, kıyametin ayak sesleir rp sine katılacaÄ?ım. Buraya ne kadar ayrıntı yazmam gerektiÄ?ini bilmediÄ?im için hiç yazmıyorum. BilgilendirdiÄ?iniz zaman devamını da yazarım. Hepinize saygılar kara bilgenin takipçileri, yoldaÅ?larım. |
|
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 2:46 am |
|
ArkadaÅ?lar msglarınız tarafmdan silinmiÅ?tir, geyiÄ?i baÅ?ka yerde yapalım lütfen, oyunla ilgili yazacaklarımız olabilir buraya o yüzden mümkün oldugunca temiz kalsın oyun dıÅ?ı konulara girmeyelim hiç forum geniÅ? yer bol |
|
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 8:28 am |
|
logan wrote: |
biz ilk açıldıÄ?ında... baÅ?vurduk... ve baÅ?vurmayanlar.. sonradan gelip alındı...
BaÅ?vuruları ilk baÅ?vuranlara öncelik vermek gibi bir yola sürmemiÅ?tik logan. Ayrıca grupları birbirinden ayırdık ve herkese bu oyunda oynama Å?ansı tanıdık. Bunda gocunacak birÅ?ey yok. Ve bence yanlıÅ?ımız da yok.
dekotta wrote: |
Edit --- Shevarash
Ben kara lordumun rahiplerinden Dekotta, kıyametin ayak sesleir rp sine katılacaÄ?ım. Buraya ne kadar ayrıntı yazmam gerektiÄ?ini bilmediÄ?im için hiç yazmıyorum. BilgilendirdiÄ?iniz zaman devamını da yazarım. Hepinize saygılar kara bilgenin takipçileri, yoldaÅ?larım. |
Kıyametin ayak seslerine geçirdiÄ?im kurallar sonsuz güneÅ?, kaos ve yeminer grubu içinde geçerli. buraya diÄ?er kullanıcıların bilmesini istediÄ?in kadar ayrıntı yazman yeterli, ama eksik bir nokta da bırakmamalısın. Karakterin ile ilgili diÄ?er tüm bilgileri DM lere açacaksın.
BaÅ?ka sorun olursa yine buradan ulaÅ?ın GM lere...
Herkese iyi eÄ?lenceler... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 9:46 am |
|
Eldarin wrote: |
logan wrote: |
BaÅ?vuruları ilk baÅ?vuranlara öncelik vermek gibi bir yola sürmemiÅ?tik logan. Ayrıca grupları birbirinden ayırdık ve herkese bu oyunda oynama Å?ansı tanıdık. Bunda gocunacak birÅ?ey yok. Ve bence yanlıÅ?ımız da yok.
|
tamam canım sorun çözülmüÅ?tür... ben sırf kötüler ve... ustalar katılcak diye... ZanetmiÅ?tim...
Ã?ZÃ?R DÄ°LERÄ°M |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 8:42 pm |
|
Lord Yeminer in TapınaÄ?ından Grup olarak olmasada iki kiÅ?i katılıyoruz gibi gözüküyor Å?uanda Sturum ve Findor olarak
BaÅ?ka katılmak isteyen olursa listeye ekleriz |
ben kan kustururum...
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 9:02 pm |
|
Yeminer mabedine mesajımı bıraktım. Hızla devam edelim oradan...
Bu arada baÅ?vurularınızı yeni açtıÄ?ım baÅ?lıÄ?a aktardım...Size atanacak dm ile de orada iletiÅ?ime geçeceksiniz... |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 11:06 pm |
|
Tamam o zaman Dm yi beklioruz Å?uanlık yapacak biÅ?eyimiz yok gibi sadece beklemekten baÅ?ka.
Gölgelerde Kalın... |
ben kan kustururum...
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 11:16 pm |
|
findor wrote: |
Haydi hayırlısı olsun...
GüneÅ?in sonsuz koruyucularıda iÅ? baÅ?ında
Diyardaki denge saÄ?lanmaya yeniden güneÅ? yükselmeye çalıÅ?ıyor sanırım.
İyi olan kazansın... |
Evet, Yeminer TapınaÄ?ı üzerinde doÄ?acaz hemde |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Nov 22, 2005 11:25 pm |
|
YavaÅ? biras nereye doÄ?uyon öyle
Sakin ve soÄ?ukkanlı olmak gerek canum benim öle her istediÄ?in tapınaÄ?ın üstüne doÄ?abilseydin ohooo
önce kulaklarına bi tıpa bul tapınak deniz seviyesinden baya yüksekte acımasın |
ben kan kustururum...
|
Back to top |
|
|
dekotta
KutsanmıÅ? KiÅ?i
|
Posted:
Wed Nov 23, 2005 7:58 am |
|
Findor, Sylvos... arkadaÅ?ım biliyorum, birçok arkadaÅ? için cansıkıcı olmaya baÅ?ladım bu tür mesajlarımla ama siz inanın benden çok daha fazla can sıkıcısınız. Yeter arkadaÅ?ım ya, bak bir iki mesaj yukarda alt admin arkadaÅ?ım ne demiÅ?.
Geyik yapmayın burda !!!
Yeterli mi ? Sylvos, bir önceki mesajım laf yerini buldu diye düÅ?ünülerek editlenmiÅ?ti ama görüldüÄ?ü kadarıile tüm adreslere varamamıÅ?. Darkgnome arkadaÅ?ıma teÅ?ekkür ediyorum, anlayıÅ?lı davranıp özür dilemiÅ? ama siz halaaa eski tas eski hamam.
Darkgnome arkadaÅ?ım neler hissettiÄ?imi mi soruyodun ? Kendini benim yerime koy Å?u an. Tam sana teÅ?ekkür edecekken bu iki adam aynı Å?eyi yapıp insanı deli ediyor.Sence netür bi haleti ruhiye ile yazmıÅ? olabilirim o mesajımı.
Moderator arkadaÅ?ım lütfen size zahmet bu adamları bi uyarabilirmisiniz ? Malum benim sakalım yok. |
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Nov 23, 2005 11:49 am |
|
Burda geyik yapılmıyor... gruplar biraz biraz birbirlerine dokundurmay yapıyor...
Ve maÄ?dem sakalın yok sözün dinlenmiyor.. boÅ?unsa yazı yazarak kendini yorma... |
|
Back to top |
|
|
|
|