Posted:
Fri Nov 25, 2005 12:50 am
Bi de Å?u var: Ä°nsanlar bir ses duydu mu iyimser davranabiliyor: kedidir ,kuÅ?tur gibi. Ama gece bahçedeki helaya giderken karÅ?ı evin damıında bir silüet gören adamın ne kadar iyimser olacaÄ?ını bilemem.
Posted:
Wed Feb 22, 2006 8:10 am
karakedi wrote:
Bi de Å?u var: Ä°nsanlar bir ses duydu mu iyimser davranabiliyor: kedidir ,kuÅ?tur gibi. Ama gece bahçedeki helaya giderken karÅ?ı evin damıında bir silüet gören adamın ne kadar iyimser olacaÄ?ını bilemem.
Kesinlikle katılıyorum. Hırsız birçok durumda sessiz hareketi kullanır ama ya baÅ?ı sıkıÅ?ırsa. Ä°yi bir hırsız iÅ?ini Å?ansa bırakmayan hırsızdır. Ä°yi biri hırsızsınız, sessizsiniz ama bir dal kırdınız ve adamın da duyacaÄ?ı tuttu. Ya da eliniz kurbanın kesesindeyken yakalandınız. O anda ya iÅ?i kıvırmaya çalıÅ?malısınız ya da hemen saklanmalısınız en yakın gölgeye.
Bu arada dikkati çekmek istiyorum, konuyu açan arkadaÅ? hangi özellik en önemlidir demiÅ?, hem de özeli bir karakter belirtmemiÅ?. Kendizin için en uygun karakter için en önemli özellik nedir demiÅ? sadece. Benim için saklanmadır.
bence bunlardan baÅ?ka biÅ?ey, içgüdü belki de. belki de Å?ans. ama bazı durumlarda biÅ?ey kulaÄ?ına neyi hangi anda yapmanı söylüyor, ve bu ses hiç yanılmıyor. bence herÅ?eyden önce bu fısıldayan ses gerekli...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum