Benim bilgi edinme yolum baÅ?kadır.KonuÅ?tuÄ?um kiÅ?i ister çok yakını olsun istersede az bilgi biri olsun ben önce sorarım sonrada temizlerim adamı.Böylelikle kimse beni tanımaz.Aslında size bunu söylemem yanlıÅ? ama benim kiÅ?iliÄ?imde bu.
Posted:
Fri Nov 25, 2005 2:24 am
Bir seviye büyücülüÄ?ü olan bir hırsız olarak bi paladiinden (tabiki sıradan bir paladin) Å?u Å?ekilde bir bilgi alabiilir miyiz? (pek kullanılmayacak bir yöntem ama)
Tek baÅ?ına (ya da iki kiÅ?i falan) bir paladine üzerine sormak istediÄ?imiz soruyu ve sorunun altına da 'Sen bu soruyu cevaplasan da cevaplamasan da her halikarda Å?u an üzerine doÄ?rultulmuÅ? ölümcül oklar tarafından öldürüleceksin. Ama bu soruya vereceÄ?in cevap yanlıÅ? çıkarsa tanıdıÄ?ın tüm erkeklerden savunmasız olanları doyumsuz iÅ?kencelerden geçireceÄ?iz ve kadınlara öldürene kadar tecavüz edeceÄ?iz.'
Posted:
Fri Nov 25, 2005 4:25 am
Ã?ncelikle paladin'i o Å?ekilde yakalamıÅ? olmak bir marifet olur. SavaÅ? esnasında onu tutsak almak zor olacaktır. Fakat bir Å?ekilde aldıÄ?ınızı düÅ?ünelim:
EÄ?er paladin ben olsaydım duruma göre Å?öyle davranırdım:
1) Dostlarımın savunmasızları savunacaÄ?ına olan inancım tam olduÄ?undan hiçbirÅ?ey söylemez, sersemletici bir darbe indirip silahını almak için fırsat kollardım.
2) Ä°htimal düÅ?ük olsa da orada ölecek olmamın bir fayda getirmeyeceÄ?inden hareketle; sorduÄ?un soruya yalan söyleyerek deÄ?il eksik ve yanlıÅ? söyleyerek cevap verirdim.
_________________ Kral cesurdu ve öfkesiyle kudretli,
GümüÅ?tendi parıldayan miÄ?feri.
Ringil'di kadim kılıcının adı,
Kristallerle donanmıÅ?tı mavi kalkanı.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum