Author |
Message |
Elric Melithleyn
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 22, 2005 8:39 pm |
|
Raistlin kırmızıdan siyah cübbeye geçiyor ya siyah mı kalsaydı daha iyiydi yoksa kırmızımı olsaydı. GörüÅ?lerinizi bekliyorum. |
_________________ Lil waela lueth waela ragar brorna-Lueth wund nind kyorlin elghin! |
|
Back to top |
|
|
Strider
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 28, 2005 4:58 pm |
|
Raistlin k1skandigi icin kardesini öldürebiliyor,tüm arkadaslarini istar in kan denizinde nasil sattigini unutmayalim siyah en iyisidir onun icin cüppeler alignment e göre veriliyosa eger "ki bence raistlin chaotic evil dir" siyah giymeli.... |
_________________ EST SULARUS OTH MITHAS |
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Jul 28, 2005 9:30 pm |
|
Raistlinin saygıyı hakettiÄ?ie bir Å?ey demiyorum zaten. Ve nasıl bir mantıkla benim krynni yok etçeÄ?imi söyleyebiliyosun aklım almıyo vallahi. Raistlinin emellerinin önüne geçen tek Å?ey gelecekte yapacaÄ?ı hatayı görmesi idi, kardeÅ? sevgisi yada Krynni kurtarma çabası falan deÄ?il. Hem krynni kimden kurtardı ? Kendinden mi ?
Ve raistlin emellerinin önüne geçseydi, Caramonu hiç acımadan yok ederdi. Halbuki Caramon onun planlarının bir parçası olmuÅ?tu. Raistlin ona ihtiyaç duymuÅ?tu her zaman ve Caramon kardeÅ?inin tüm yaptıklarına raÄ?men her zaman onun yanında oldu ve ona destek oldu. Fedakarlık budur iÅ?te... |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
emir02
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 25, 2005 4:44 am |
|
tabikide SÄ°YAH! |
|
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 25, 2005 5:49 am |
|
[ben raistline farklı bir cübbe veilmesi taraftarıyım Å?u anda siyah gözükor ama aslında siyah olmasıda lazım ama mor daha çok yakıÅ?ır |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Nov 25, 2005 8:47 am |
|
Raitlin cüppe giymemelidir. Zaten sınavdan aslında geçememiÅ? gitmiÅ? baÅ?kasından yardım almıÅ?tım.
Daha sonra güçlü olmuÅ?tur buna laf etmiyorum ama sınavla cüppe giymeye bence hak kazanmamıÅ?tır aslında. ikizlerin zamanından sonrada siyah giymesi zaten kesinleÅ?miÅ?tir. Alinde güç olunca neler yapabileceÄ?i görülmüÅ?tür. Kendini mahfetme durumu olmasaydı o yoldan geri dönmeyecekti. KardeÅ?inin güzel hatrına hiç bir Å?ey yapmayacaÄ?ını zaten defalarca kere kanıtlamıÅ?tır. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
dark lord
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 3:54 am |
|
emir02nin dediÄ?i gibi tabii siyah kırmızıda yükseliyo olabilir ama asıl siyahta güçlü
KESÄ°NLÄ°KLE SÄ°YAH |
_________________ Raistlin:GeçmiÅ?in efendisi sensin Å?imdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmiÅ?inde efendisi olcam.Ben, geçmiÅ?in ve Å?imdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam |
|
Back to top |
|
|
emir02
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 7:17 am |
|
dark lordun intelligence'ı fazladır ne derse dorudur. |
|
|
Back to top |
|
|
DoLF
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 10:45 pm |
|
Raistlinin güce karÅ?ı büyük bir tutksu var
Kırmızı cübbeyle kalırsa hem iyi hem de kötü tarafın gücüne sahip olabilir
O yüzden kırmızı diyorum |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 11:51 pm |
|
Ama kırmızılar güç için deÄ?il gücün dengesi için yaÅ?arlar. Ä°sterse mor cüppe giysi eÄ?erki kendi için güç arıyorsa zaten aslında siyah cübbedir hakkı.
Ama tabeeki sınavdan kalmıÅ?tır cüppeyide hakketmemektedir bence. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
_Lunitari_
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jun 17, 2006 11:56 pm |
|
Siyah cuppedir istedigi we hakettigi de ama lunitarinin ısıgı hep ustundedir.Kırmızı cuppede kalsaydı yine essiz bi guce sahip olurdu ama bencilligi agır bastıgı icin siyah cuppede daha basarılı tabiki |
|
|
Back to top |
|
|
Squan
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Jun 18, 2006 2:50 am |
|
Raistlin kırmızı cüpbeyi sadece geçiÅ? olarak kullanmıÅ?tır. Güçlenmek için. Bir basamak görevi gördü ona. EÄ?er hemen siyah cübbe giyseydi belki bu kadar güçlenemeycekti. EÄ?er kitapları dikkatli okursanız kırmızı cüpbe içindeysken bile bazı Å?eyler yapıp söylüyor. Ä°nce nüans farkları olarak... |
_________________ Uçurumdan kurtulmanın tek yolu ona bakmak, derinliÄ?ini ölçmek ve kendini o boÅ?luÄ?a bırakmaktır. |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Jun 18, 2006 3:01 am |
|
Bana göre siyahın üzerine bi katmer daha siyah derim ben. Ve bana göre Raist lawful evildir çünkü chaoticler gibi kaos yaratmıyo herÅ?eyi kendi prensibine göre yapıyor bu onun lawful olduÄ?unu gösterir bana göre ve ayrıca güce ulaÅ?mak isteyen bir çok kiÅ?i lawfuldur bana göre... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
hateser
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jun 19, 2006 5:22 am |
|
raistlin siyah cübbeyi hakediyordu ama onun emellerine ulaÅ?ması için kırmızı cübbede kalması lazımdı.ama siyah ona karanlık yanın tamamen ortaya çıkması için bir hediye oldu |
|
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Jun 19, 2006 4:21 pm |
|
Raistlin, normal haliyle kırmızı cübbeye layık idi. Fistandantilus' un sınav anında onun hayatını kurtarması, ondan yararlanması kendi kalbini de kötülüÄ?e itmiÅ?ti. Birdenbire Fistandantilus' un içindeki güç ve hırs duygusundan büyük bir pay kaparak onun gerçekleÅ?tirmek istediÄ?i emellerini kendi gerçekleÅ?tirmek istemiÅ?ti. Onu siyah cübbeye, kötülüÄ?e iten asıl nedende budur bence.
Alignment i ise yanlıÅ? söylemiÅ?sin Saçak. Elimde 3.5 edition Raistlin' in karakter kaÄ?ıdı var. Orada Neutral Evil olduÄ?u yazıyor... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
|
|