Author |
Message |
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 2:42 am |
|
Evet arkadaÅ?lar son 3 gün. Tüm iyilikseverleri bekliyorum, özellikle tapınak Å?övalyelerini.. Trenimiz Thorgoriath' dan kalkıcak . Sonrası tabiki bilinmez.
Protect the world! |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 4:17 am |
|
Gökyüzü Neden Mavidir ? |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 6:16 am |
|
findor wrote: |
Gökyüzü Neden Mavidir ? |
De geth!
Bayaa bir güruh oluÅ?tu sanki orada. Hepinize birden nasıl yetiÅ?tireceÄ?im buluÅ?larımı. Offf! Birde sizin bana vereceÄ?iniz paraları nereye koyacaÄ?ım. Kocaman bir çuval getirmem gerekecek sizin yüzünüzden.
Benden alıÅ? veriÅ? etmeyenin silahına sabotaj düzenler, componentlerini deÄ?iÅ?tirir, Gölgelerini aydınlatır, Å?arkılarına eÅ?lik ederim ona göre. Gelirken paralı gelin sonra bozuÅ?mayalım. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 14, 2005 11:49 pm |
|
Konumuz gökyüzünün rengi ile ilgili deÄ?ildir findor. |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 11:52 am |
|
Ya kim ney neden nerd ebuluÅ?uyoz rp ne zaman baÅ?lıyor dm benim karekter kaÄ?ıdımı aldımı...?_? |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 7:53 pm |
|
�zür dilerim. Vizeler bastırdı pek gelemedim bu aralar. Ama en sonunda özgürüm.
Å?u anda elimde sadece dört kiÅ?inin karakter kaÄ?ıtları bulunuyor. Kalan dokuz kiÅ?iyi de sabırla bekliyorum. GörüldüÄ?ü gibi biraz daha var oyunun baÅ?lamasına çünkü tüm grupların oyunu da büyük bir bütünün parçaları olacak. haliyle hazırlıklar biraz uzun sürüyor. Birkaç gün içinde karakter kaÄ?ıtları elime geçerse (Mümkünse bahsettiÄ?im detaylarla birlikte) çok güzel olur. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 8:16 pm |
|
Cervantes,
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Bunlar DM e gönderilmiÅ? olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Bu arada bana karakter kaÄ?ıdı yaratmamı isteyen tüm arkadaÅ?ların karakter kaÄ?ıtları oluÅ?turulmuÅ?tur... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 27, 2005 12:38 am |
|
Eldarin wrote: |
Cervantes,
Rhonin,
Hastlich,
Finrod Isilra(Osiris)...
Bunlar DM e gönderilmiÅ? olanlar. Bilginiz olsun. Geri kalanlarda en kısa sürede göndersinler.
Bu arada bana karakter kaÄ?ıdı yaratmamı isteyen tüm arkadaÅ?ların karakter kaÄ?ıtları oluÅ?turulmuÅ?tur... |
Abi bilerekmi yanlıÅ? yazdın adımı. Bu arad adımdan bir s çıkınca lich kalıyormuÅ? geriye. Bunuda daha yeni öÄ?rendim. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 27, 2005 1:14 am |
|
Eldarin wrote: |
Ben sınawı bekliyorum. Ya geçersem? Bir daha yaratamam ben Å?it mit
Benim hiç karakter kaÄ?ıtım olmadıı... (Acıların çocuÄ?u modundayım.) |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Sun Nov 27, 2005 7:18 am |
|
gnom ismini yanlıÅ? yazmıÅ?sam özür dilerim... o an aklıma geldiÄ?i gibi yazmıÅ?tım çünkü...
Sylvos senin sınavını verdikten sonra karakter kaÄ?ıdını göndersen daha iyi olur tabi... ama lvl 8 karakterini de bi kenarda tutsan fena olmaz... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Wed Nov 30, 2005 6:12 am |
|
Karakter kaÄ?ıtlarını henüz göndermeyenleri deÅ?ifre etme vakti.
wicked_one
yılmax
slach
sylvos
mertcane
Å?imdi eÄ?er son dakikada bir sorun çıkmazsa perÅ?embe oyunu baÅ?latmayı planlıyorum. (Bakın planlıyorumi bir aksilik çıkarsa ertelenebilir ) PerÅ?embeye kadar arkadaÅ?ların karakter kaÄ?ıtlarını alsam iyi olur. Aksi takdirde elimde olmayan...eee...'talihsiz kazalar' meydana gelebilir. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 30, 2005 8:29 pm |
|
Benim mazeretim var kardeÅ?im . Ama lv 8 karakterimde bir yanda hazır. Hemen lazım olacaksa atarım sana. |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu Dec 01, 2005 4:16 am |
|
Karakterle ilgili ilk checkte elimde olması yeterli. Aksi takdirde automatic failure sayarım, ardı da gelir. |
|
Back to top |
|
|
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 01, 2005 6:33 am |
|
Gorath gelmiÃ…? hemde insan olarak
Ã?ok Å?aÅ?ırdım |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 01, 2005 11:05 am |
|
YA 15 kiÅ?i dolmuÅ? dedin necros... diyer grupların sayısı ile orantılımıyız ?? |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
|
|