Author |
Message |
Beckett
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Nov 19, 2005 1:17 am |
|
ArkadaÃ…?lar;
Bir toplanalım silkinelim kendimize gelelim.Ã?nümüzde Ä°yi bir rp var.Bunu lehimize çevirmeye çalıÅ?alım.Hadi Andero artık sen varsın baÅ?ımızda ayarla biÅ?iler.Diyarı kılıçtan geçirelim.Ve herkesi önümüzde eÄ?iltelim... |
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun... |
|
Back to top |
|
|
Andero
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 20, 2005 3:57 am |
|
Ya aslında çok az kiÅ?i kaldık. Azalin'in Tahtı biçer döver gibi geçti üzerimizden. Bazı karakterler öldü ve yeni karakterlerle aramıza dönmedi. Lysana'nın durumu hala muÄ?lak ve sitede pek göremiyorum Å?u sıralar. Tapınakta Dorian, Daeya, Dafnet, Bloodlight ve Xeyna ile RP yapmaya çalÅ?ıyoruz ama sitenin son yaÅ?adıÄ?ı problemlerden sonra eskisi kadar siteye girmiyorlar. Ã?stelik Dafnet ve Xeyna hiç girmediler. DiÄ?erlerinin de RP leri engellendiÄ?i için girmemeyi bir süre daha devam ettirirlerse karakterlerini öldürmeyi yada yalnız takılabilecekleri bir Å?ey yaratarak sahneden çekmeyi planlıyorum. O günkü moduma baÄ?lı Efla'da sevglili lichcaÄ?ızını pek iplemiyor gibi. Suratsız suratsız bekliyor kan havuzunun yanında. Oren'in seçilmiÅ? karakteri de Raistlin'in yoÄ?unluyla siteyi boÅ?laması sonucu açıkta kaldı. Hala ibadet ediyor.
Yani anlayacaÄ?ın sevgili dostum grupta sürekli aktif adam kalmadı gibi bir Å?ey. Eski ihtiÅ?am gitti. Ben karakterimi seviyorum. Ã?lmesin istiyorum. Ben onunla RP yapmak istiyorum diyen Kaos üyeleri buraya bir mesaj atsın da bir Å?eyler düÅ?ünelim kimler hala bizle görelim. |
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself. |
|
Back to top |
|
|
Beckett
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 9:01 pm |
|
Ben sonuna kadar kaosa baÄ?lıyım.Good tabanlı bir chr oynamayacaÄ?ımı sen kendinde biliosun.DiÄ?er evil tanrılarda bana göre deÄ?il.Yani ben her daim buradayım... |
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon Nov 21, 2005 9:18 pm |
|
ArkadaÅ?lar organizasyonunuzun tanıtımını yapsanız hiç fena olmaz. Zamanında Changes yapıyordu bunu. Siteye giren kullanıcılara özel mesaj yoluyla birer birer ulaÅ?arak onları kendi tarafına çekiyordu.
Ayrıca Kaos TapınaÄ?ı(Hakkında) gibi bir baÅ?lık açarak buradanda RP dıÅ?ı iÅ?lerinizi yürütebilirsiniz.
Raistlin olmadıÄ?ına göre size taktiÄ?i ben vereyim...
Hedefe giden her yol mübahtır ... |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Beckett
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Wed Nov 23, 2005 9:05 pm |
|
Ã?zel mesaj yöntemi iyimiÅ?.Baya iyi aslında,ben yapıyım dicem ama 1. rütbedeki bi eri millet ne kadar tınlar orasını bilmiyorum .Yani ben gelin iÅ?te küsel buralar iyi baya derim ama adam bakar bu "er" hade leeen gibisinden bi tepki verebilir.Taktik konusunda ne gibi Å?eyler var kafanda Eldarin? |
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
Hayatın ve Olumun... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Fri Nov 25, 2005 7:48 am |
|
Taktik??? Ne konuda taktik istiyorsun?
Bu arada Kaos Mabedine attıÄ?ım son mesaj birkaç gündür cevapsız bekliyor. Å?ayet birkaç gün daha cevapsız kalırsa sınavlarım ve yoÄ?unluÄ?um dolayısıyla orayla pek ilgilenemeyeceÄ?im.
Bunun için Andero nun eÄ?er bi mesaj atacaksa hemen atmasını istiyorum.Yyok birkaç gün içinde atamayacaksan RP nin DM i olarak hikayeyi senin ilerletmeni rica ediyorum...
Bu mesajım cevapsız kalmasın lütfen...
Herkese iyi eÄ?lenceler...
Arbitrium Vincit Omnia!!!
Eldarin! |
_________________ Bu kullanıcı siteden ayrılan fakat forum düzeni açısından mesajlarının durması gereken kullanıcılar için ayrılmıÅ?tır. Kullanıcı kesinlikle yoktur. Sorumluluk ve yükümlülü |
|
Back to top |
|
|
Andero
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Nov 25, 2005 8:30 am |
|
Kusura bakma Hakan 15 er dakikalık rastgele Å?ans giriÅ?leriyle girebiliyorum Å?u an ama cuma akÅ?amı atıcam daha önce atamam. Ä°ki üç cümlelik saçma sapan bir Å?ey olmasını istemiyorum. |
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself. |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Fri Nov 25, 2005 10:36 am |
|
Tamam o halde. Bende karÅ?ı mesajımı bir sonraki sabah, ya da öÄ?leyin atarım. Durumu hızla toparlayalım, çok fazla bekledik çünkü...
DM olarak oynatacaÄ?ın oyunun da detaylarını görüÅ?sek fena olmaz. Sana oyun ile ilgili önemli kilit bilgiler vermem gerekiyor. Neyse buna burada devam etmeyeyim daha fazla ... |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Nov 26, 2005 8:47 am |
|
Hakan aman diyim gölge düÅ?ürme biricik ocaÄ?ımız mabedimize bi huzur ver... |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Xeyna_Inferno
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Nov 27, 2005 2:41 am |
|
Selamlar arkadaÅ?lar giremiyorum uzun suredir... Pek sık giremiyorum acıkcası. Benim karakter ne alamede bilen varmı |
_________________ Ä°sim : Xeyna Inferno
Irk : Ä°nsan
Sınıf : Fighter
Favori Silah: Katana
Boy : 1.82
Kilo : 60
YaÃ…? : 28
Yönelim : Choatic Evil |
|
Back to top |
|
|
Andero
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Nov 27, 2005 6:50 am |
|
Karakter? Karakter kalmıycak Xeyna RP'ye hadi |
|
Back to top |
|
|
Hükümlü
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 27, 2005 1:43 am |
|
Hala kaos'a kayıtlı mı gözüküyorum yahu =D
benden umudunuzu kesmediÄ?iniz biliyordum *snif* duygulandım =))
ama bir zamanların en ihtiÅ?amlı ahalisinden eser kalmamıÅ? yahu ne acı =(
öpüyorum sizleri |
_________________ --------------------------------------------------
MutluluÄ?un ve üzüntünün ötesinde... |
|
Back to top |
|
|
Eldarin_
|
Posted:
Mon Nov 06, 2006 8:25 am |
|
up! |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Nov 06, 2006 8:02 pm |
|
Necros, Dreamshadow devam edemeyecekmiÃ…?... |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
|
|