Posted:
Sun Nov 27, 2005 9:42 am
--> Sadece Kaos, Katliam, SavaÅ? TapınaÄ?ı'ndaki Apocalypse inananları içindir.
--> Kural sistemi D&D 3,5 Edition'dır.
--> Karakterler üzerinde insiyatif GM'dedir. Karakteriniz ölebilir, sakat kalabilir ya da GM tarafından yönlendirilebilir.
--> Grup dıÅ?ı hareket edilmemesi Å?iddetle önerilir.
--> Efla ve Oren oyunun kesin karakterleri olup diÄ?er kaos inananlarından oyunu sıklıkla takip edebileceÄ?ine inanan (gecikme için maksimum sınır 3 gün olmak üzere) ve katılmak isteyenlerin adlarını burada belirtmeleri gerekmektedir.
--> Oyun epik bir oyun olacaktır. Elinize bir çok artifact geçecektir. Karakter kaÄ?ıtlarınız oyun baÅ?lamadan revize edilecektir.
--> Oyun sonunda en düÅ?ük oyuncu levelinin 9 olacaÄ?ı tahmin edilmektedir. (Ustalık sınavını verenler için 12)
--> Oyun Kaos TapınaÄ?ı'ndaki kurtarıÅ? RP'si olup tapınaktaki düzenlemeler tamamlandıÄ?ında baÅ?layacaktır.
Ä°yi eÄ?lenceler dilerim...
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Posted:
Thu Dec 01, 2005 9:26 pm
Ben varım.hellfire ile iÅ?im bitince direk uçacam yanına.Bir emirelinin yeri komutanının yanıdır
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Bende varım adım Tearon .Irkımızı falan Å?imdi söleye bilirmiyim yoksa baÅ?ka bir yoldan mı yapcaz ve biraz bilgi verebilir misin ve oyun ne zaman baÅ?layacak
_________________ Raistlin:GeçmiÅ?in efendisi sensin Å?imdinin efendisi de benim seni öldürünce geçmiÅ?inde efendisi olcam.Ben, geçmiÅ?in ve Å?imdinin efendisi yüce Raistlin Majare olucam
Posted:
Sun Dec 04, 2005 6:29 am
Razier_Zauvir ve Darklord RP'ye katılma hakkını kazanmak için http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2695&start=555 linkinden site kuralları doÄ?rultusunda D&D 3.5 edition a göre karakterlerini yaparak tapınak rplerine katılmak ve legion of the damned a katılmak zorundadırlar. RP ye site içi karakterlerinizle katılacaksınız.
_________________ Sadness is my reward because I hate, because I am alone, because I exist. It is the thing which reveals my rage, my envy. I neither live nor die. I will always pursue her. I am sad, I am angry and, I am waiting my time, because I am it, revenge itself.
Posted:
Mon Dec 05, 2005 6:34 am
Å?u anda Kıyamet yaklaÅ?tıkça ve diyarın üst düzey karakterleri bunun hakkında bilgiler edindikçe kendilerini ve kendileri için anlam ifade eden Å?eyleri korumak için yollar arıyorlar. Å?u anda Oren, Andero ve Efla kıyamet konusunda bilgi sahibi ve tapınaÄ?ı kurtulmayı planlıyorlar. Andero yakında tapınaktan ayrılacak. Oren ve Efla'nın baÅ?latacaÄ?ı Kaos TapınaÄ?ı'nın kurtarılıÅ?ı ile birlikte RP baÅ?layacak. Ben bunun için tahmini 1 haftalık bir zaman geçecektir diye düÅ?ünüyorum.
Posted:
Tue Dec 13, 2005 9:33 pm
Pandemiom'a geldim yanlızım ve üÅ?üyorum .Hellfire 15hp ile kaçtı elimizden ona moralim bozuk biraz.Olsun önemli deÄ?il ben aradıÄ?ımı buldum .Haydi mabed hızlanın ve gelin artık gurbet elde durmak koydu bana.
TaÅ?ıyın kandan ve ateÅ?den yapılmıÅ? mabedimizi bu soÄ?uk diyara...
_________________ Bu İsaret Kaos Tanrısının
Bu,Kılıcların Tanrısının
Bu,hayatın
Bu da olumun
..... Bilmen gereken bunlar.....
Geliyor zamanı Tanrıların;
Hayatın ve Olumun...
Posted:
Tue Dec 13, 2005 10:40 pm
Efla'nın denemesine baÅ?layıÅ?ıyla sanırım tapınak pandemonium'a yakında taÅ?ınacak ve RP baÅ?layacak. Bana pandemoniumdaki yerinle ilgili bilgiler aktarabilirsen sevinirim Beckett. (Word'de yazıp mailime atabilirsin)
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum