Author |
Message |
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 08, 2005 12:41 am |
|
Beyler bayanlar topluca High Fantasy World yaratabilir miyiz? Ne dusunuyorsunuz? |
|
|
Back to top |
|
|
Artex_Croma
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 08, 2005 12:56 am |
|
high fantasy world nedir diye merak edenler olabilir. Mesela ben... |
|
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 08, 2005 1:30 am |
|
yani unutulmus diyarlar gibi sayisiz yaratik ve tanrinin bulundugu -david eddings tarzi gibi olmayan- d&d, plane scape yada ejderha mizragi tipindeki hafif ucuk bir gezegen. en iyi ornek bana gore unutulmus diyarlar. soru ise wizards of the coast un yaptigina benzer bir olay yaratabilir miyiz? o kadar iyi olmasada olur onemli olan bir seyler uretmek. diyarda cok oyuncu, cok yazar var ama saglam bir gezegen yaratan yok. yada varsa bile ben karsilasmadim. |
|
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 08, 2005 2:42 am |
|
Å?unu söyleyeyim sitede o kadar çok profesyonel adam var zor bir iÅ? biliyorum ama üstesinden gelirler birde sanırım eflanın ve bir arkadaÅ? daha adını hataırlamıyorum kusura bakmasın böyle bir projesi var |
|
|
Back to top |
|
|
Dragonfire
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Dec 08, 2005 6:58 am |
|
Peki FRPWorld diyarının zaten böyle bir yer olduÄ?unu hiç dününmedinizmi? |
_________________ "What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine." |
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Dec 08, 2005 9:08 am |
|
diyar bana tam olarak bizimmiÅ? gibi gelmiyor doÄ?rusu on kasaba yok dark elflerin yaÅ?adıÄ?ı yer alıtı Å?ehri ismi aklıma gelmiyor Å?imdi.Onlar dıÅ?ında güzel bir yer sanırım bir de sitede diyarın haritasının yayımlanması lazım deÄ?il mi |
|
|
Back to top |
|
|
Türklider
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Fri Dec 09, 2005 8:39 am |
|
Eberron dünyası tam bir high-fantasy dünyasıdır inceleyin. EÄ?er yapalım diyosanız, ben size yardımcı olmaya çalıÅ?ırım ama yüksek kural bilgisi gerektiÄ?ini ve hatta daha fazlası (coÄ?rafya, antropoloji, sosyoloji vs. vs. vs. vs.) gerektiÄ?ini söylememe gerek yok...
Saygılarımla... |
_________________ Türklider... |
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 09, 2005 9:17 am |
|
Türklider wrote: |
Eberron dünyası tam bir high-fantasy dünyasıdır inceleyin. EÄ?er yapalım diyosanız, ben size yardımcı olmaya çalıÅ?ırım ama yüksek kural bilgisi gerektiÄ?ini ve hatta daha fazlası (coÄ?rafya, antropoloji, sosyoloji vs. vs. vs. vs.) gerektiÄ?ini söylememe gerek yok...
Saygılarımla... |
sosyoloji yoplumsal yapılaÅ?ma konusunda ben yardımcı olurum kurallar konusunda daha iyi deÄ?ilim ama öÄ?reniyorum .... |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 09, 2005 9:34 am |
|
D&D için yaratacaksanız kural bilgisi gereksin tamam da daha ilerisi neden gerekiyor onu anlamadım.
Aslında bence önemli olan sadece hayal gücü, azim ve daha fazla hayal gücü. Gerçek dünya ile bir alakası olmayacakki bu dünyanın. FRda dahi bir kaç hafta at üstünde ilerleyince buzullardan çöllere geçiyorsun. Büyülü bir dünyada en çok gereken hayal gücü.
Ancak Å?unu belirteyim çok fazla ayrıntısı var ve hop oldu bitti diye olmaz bu iÅ?. Gerçekten o kadar geniÅ? bir dünya yaratacaksanız gerçekten yaÅ?ayan bir dünya yaratmanız gerekir.
Ben size yardım etmem. Ne halinzi varsa görün ( ) Sanki siz benim kurallarıma yardım ettiniz ya. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 10, 2005 12:40 am |
|
cografya, dinler, tarih, buyu tarikatlari ve mitoloji olayinda bende yardim ederim aklimda tonla ucuk fikir var |
|
|
Back to top |
|
|
MaNiak
Gölge Ustası
|
Posted:
Sat Dec 10, 2005 8:36 am |
|
zaten frp world kendini yeniliyecektir biraz sabır istiyoruz herkesten bir dünya zaten yaratmaya çalıÅ?ıyoruz bir çok yenilikle ama bunnarı açıklayamam Å?u an bunnarın hepsi zamanı geldiÄ?inde bir bir ortaya konacak Å?eyler ayrıca bir iki kiÅ?inin yapabileceÄ?i bir iÅ? de deÄ?il topluluk halinde çalıÅ?ıcaz bunun içiinde zamana ihtiyacımız war bu zamanı ne zaman elde edersek ozaman bir bütün haline getiricez dünyayı ve sizi temin ederim dünyada beÄ?enilmeyen yerler deÄ?iÅ?tirilip mükemmele yaklaÅ?tırılacaktır
yane son olarak demek istediÄ?im arkadaÅ?lar önünüze; alın dünya oynayın yerine dünya böle hatalar varsa düzeltelim ve üstüne bir tarih yazalım, die koyucaz dünyayı |
|
|
Back to top |
|
|
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Dec 10, 2005 5:52 pm |
|
Evet frpworld dünyası zaten dediklerinize uyuyor birÅ?eyler yapmak istiyorsanız Eldarin ile konuÅ?up yeni sistem hakkında çalıÅ?anlara (Maniak gibi) katılmanızı tavsiye ederim.. |
|
|
Back to top |
|
|
Demian
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 17, 2005 1:38 am |
|
http://www.frpworld.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=4495 burada ornek bir mitoloji bulabilirsiniz |
|
|
Back to top |
|
|
|
|