Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Pan ın Flüdü ( BaÅ?vurular)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Pan ın Flüdü ( BaÃ…?vurular) View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 7:03 am Reply with quoteBack to top

Oyun olabildiÄ?ince tüm ozanlara açık olacak. Mümkün olduÄ?unca fazla insanı almaya çalıÅ?acaÄ?ım. Karakterlerinizin mümkünse özgeçmiÅ?i STR DEX CONS WÄ°S Ä°NT CHAR Ã?zelliklerini rahipse tanrısını büyücüyse okulunu yazmanızı rica ediyorum. Tanrının Yunan tanrısı olmasına dikkat edin. Ä°steyenlere tanrı tavsiye edebilirim. Zeus Ra gibi büyük tanrılar yassak. Å?imdilik bu kadar bana yollayacaÄ?ınız özel bilgileri de yollayın.

Bi de unutmayın karakteriniz Antik Yunan dünyasında yaÅ?ıyor. Anadolulu Mısırlı ya da Babilli olabilir. Ya da mesela Kelt. Ama bir Å?ekilde Anadoluya gelecek.

Hadi kolay gelsin.

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 5:35 pm Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar karakter yaratmadan önce mümkünse rp bilgilendirme bölümünün ikinci sayfasına göz atın. Oradaki bilgilerle karakteriniz daha bir ete kemiÄ?e bürünebilir.

BaÅ?vurular Å?imdilik pazartesiye kadar diyelim. Ama duruma göre hızlanıp yavaÅ?laya da bilir.

mefistofeles
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 22, 2005 6:47 pm Reply with quoteBack to top

Resmi olarak baÅ?uruyorum.Oynamak istediÄ?im karakteri firble a belirttim.Ã?ok yakında karakter özelliklerimi ve karakter öz geçmiÅ?imi yayımlayacaÄ?ım
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 1:26 am Reply with quoteBack to top

Bende oynamayı istiyorum. Sitenin ozanlarından olmasam da birÅ?eyler ayarlamaya çalıÅ?acaÄ?ım.

FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 5:00 am Reply with quoteBack to top

Ben de katılmak isterim.
    Gerçekten güzel ve iddialı olacak gibi gözüküyor.
    Firble, iyi iÅ? çıkarmıÅ?sın, tebrikler.
    Karakterleri nasıl ulaÅ?tıracaÄ?ız?

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 5:28 am Reply with quoteBack to top

Karakterler hakkında bilinmesini istediÄ?iniz herkesin bilmesi gereken bilgileri buraya atın. Kalanları Ã?zel Mesaj ile bana atın. Bu arada perÅ?embe gecesi bilgilendirme bölümüne dönem teknolojisi konusunda bir ek getireceÄ?im bakarsanız sevinirim. Gerekirse deÄ?iÅ?ebilir ama Å?imdilik karakterler hazırlanırken bu teknolojiyi dikkate alırsanız daha iÅ?yi olur. EÄ?er çok mecbur kalırsam uyarlamayı ben yaparım.

Last edited by Firble on Fri Dec 23, 2005 7:42 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 7:09 pm Reply with quoteBack to top

Dün Darkgnome la karakter sistemini oluÅ?turduk. Ã?ncelikle Point Buy sisteminde eklenen puan sayınız 24 olacak. Bunun dıÅ?ında sizden daha baÅ?ka sayısal veri istemeyeceÄ?im. Boyu ve yaÅ?ı buna dahil etmeyin tabii.
    OlabildiÄ?ince bir özgeçmiÅ? anlatmaya çalıÅ?ın eÄ?er özgeçmiÅ?iniz oyunun ana mekanları ile çakıÅ?ıyorsa gerekirse size bazı ek bilgiler de verebilirim.

Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 11:04 pm Reply with quoteBack to top

Ä°sim: Solaron
    Sınıf:Ozan
    YaÃ…?:26
    Görünüm:Sarı saçlı. Kısa sakallı. Maviye yakın gözleri var.
    Kendisi Å?iir ve Å?arkının yanında felsefeyle de ilgilenmektedir. Bazen biraz fazla derinlere dalar. Bu sebepten dolayı insanlar arasında her zaman normal karÅ?ılanmayabilir. Ama ozan olması geelde sevilmesini saÄ?lamıÅ?tır. Zaman zaman kimsenin göremediÄ?i garip Å?eyler görebilir(diÄ?er insanlara göre halüsinasyon da denebilir:)) Memleketi bugün didim olarak bilinen yerdir. Oradaki insanlar gibi Apollon'a sadık kaldı. Fakat onunkisi körü körüne bir baÄ?lılık deÄ?ildi. Pekçok Å?ehri gezmiÅ?ti. Pekçok tanrının tapınaÄ?ını ziyaret etmiÅ?ti. Pekçok Å?ehri de gezmiÅ?ti ege kıyısında. Hayatının büyük kısmı yolda geçmiÅ?ti. Yolları seviyordu. Erkan yaÅ?larda düÅ?müÅ?tü yollara hayatını ozanlıkla kazanıyordu. Apollana Å?ükürler olsun ki ozanlar saygı görüyordu. Karnı pek aç kalmıyordu(kaldıÄ?ı zamanlar da olmamıÅ? deÄ?ldi). Ä°nsanlarla konuÅ?mayı sever. Sohbetin yanında deÄ?iÅ?ik sorular sorarak insanların fikirlerini de almaktadır. Hatta kaydettiÄ?i bazı çalıÅ?maları da mevcuttur.

STR:8
    DEX:10
    CONS:10
    INT:14
    WIS:12
    Char:16

Last edited by Efla on Tue Dec 27, 2005 5:43 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    mefistofeles
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 23, 2005 11:47 pm Reply with quoteBack to top

Ben herimes...
    Görüp görebilecekleriniz, anlayıp anlatabilcekleriniz, bilip bilebilecekleriniz... Hepiniz gelin gelin hayatımı dinlemeye.
    Hep söyledim kadınları severim çok severimm bakmayım öyle haz bu dünyada, en yakın dostum epikür kadar tatlı gelir bana.TtatmadıÄ?ım haz kalmamıÅ?tır belkide bu dünyada ...Hasat zamanı ilk üzümü hep ben yedim bakire kızlar hep yataÄ?ımda uyandı ,tütünün en kalitesi oldu pipomda hep, ne zaman acıklı Å?arkı dinlesem aÄ?larım mesela durmadan mükemmeli ararım yoklukta, tanrılar bile imrenir hayatıma, neden? Neden çünkü sonsuz olmanın yada sonsuzluk içinde yüzmenin bedeli hazlardan kendini ayıklayabilmektirde ondan .Hiç bakmayın benim zengin yaÅ?amıma.. Dedim ya her türlü hazzı denedim .Devamlı gezdim orda burda Å?urda, anlamsızlıkta varlıkta, yoklukta hiçlikte, soÄ?ukta sıcakta görülemeyecek neler gördü sefil gözlerim.Ä°ki büyük aÅ?kım oldu biri narsisis gibi kendim, diÄ?eri de ömrümde bırakamadım topuzum. Olur ya herhalde zengindim doÄ?duÄ?umda , sonra bıraktım sefilliÄ?i gerçekten .Ne anlamaya çalıÅ?tım nede bilmeye ama anlattım ne duyduysam ne sevdiysem anlattım ki herkes bilsin.Ama bu yaÅ?adıklarım açtı gözlerimi sonsuzluk içinde hazzı arayan bile düÅ?mek üzereyken belki de biz hazzı kaybedip kukla olmak üzereyken iÅ?te buna göz yummayacaÄ?ım.Bakın yemyeÅ?il ama sefil gözlerime bakın bulduklarınız yalnızca öfke olacak artık. Ne aÅ?k ne sevgi ne de sonsuz haz....
    Duy bütün anadolu, duy bütün gavur elleri, duy bütün dünya, ben herimes gelin dostlarım, gelin düÅ?manlarım, gelin beraber gidelim son yolculuÄ?umuza! gelin ki o kibirli tanrılar bile Å?aırsın yapabileceklerimiz karÅ?ısında düÅ?ümüÅ? titanlar bile duysun sesimi geliyoruz ey tanrılar olimpos geliyoruz Efendi pan ı kurtarmaya size musikinin gerçeÄ?ini belkide ilk defa hazzı yaÅ?atmaya geliyoruz .........

Ozan herimes.........
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailMSN Messenger
    Darkgnome
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 1:31 am Reply with quoteBack to top

Son gününün gecesinde son demlerini yaÅ?ıyorladı aÅ?klarının, gizli klubelerinde yükselen güneÅ?le ayrılacaklardı. AÅ?kın ölümlü olduÄ?unun farkındaydılar ve bunu deÄ?iÅ?tirmeye çalıÅ?mıyorlardı. Zaten onların aÅ?kıda imkansız bir aÅ?kı.

GüneÅ? çıkana kadar beklediler ıÅ?ıÄ?ını artık bırakana kadar ve son kez dudaklarının sıcaklıÄ?ını paylaÅ?tılar birirleriyle.

Ä°kisinin ısıttıÄ?ı derme çatma yataktan kaktı Deminiones ve arkasına bakmaya korkutuÄ?undan sadece üstünü giyindi. Adeleli bacakları dıÅ?arıda kalıyordu bu giysiyle ve ayakalrında sıkı sandaletleri olmadanda koÅ?acakmıÅ? gibi nasırlanmıÅ? tabanları. Yüzünde hala o çocuksu ifade vardı ama 15 olmuÅ?tu artık ve 1 sene sonra evlenecek yaÅ?a gelecekti. Ailesi onu için seçmiÅ?ti evleneceÄ?i kiÅ?iyi ama bu asla olmayacaktı. Belkide bu sebeple evine bir daha asla uÄ?ramayacaktı.

"Belki daha sonra tekrar..."

dedi ve ayrıldı klübeden ve bir gecelik sevgilisinden. Tekrar iÅ?inin baÅ?ındaydı ve koÅ?uyordu, kaçarmıÅ?çasına koÅ?uyordu tempolu koÅ?usu artık reflekslerinden geliyordu ve düÅ?ünmeden yolunu bulabiliyordu. Bu sayede aklında hala dün gece olsada patikaya kada hiç bir Å?ey düÅ?ünmesine gerek kalmamıÅ?tı.

"Buranın kapısı san her zaman açık olacak sevgilim"

denmiÅ?ti arkasından ama duymamıÅ?tı Deminiones, iÅ?i koÅ?mak olan biri için sürekli hızlı koÅ?mak sorun olmazdı heleki kaçtıÄ?ı Å?ey içinde ise.

Ben bir haberciyim orduda. En kolay ve en zevkli iÅ?teyim. Å?ehirlerden Å?ehirlere ve kentlerden kentlere ben taÅ?ırım en acele haberleri bazılarında aklımda bazılarını yanımda taÅ?ıyarak. Å?ehirlerden Å?ehirlere tüm dedikodular nasıl taÅ?ınırsınız? SavaÅ?larımız da ordudaki haberler nasıl ulaÅ?ır?

Ã?lümüde bu adımlarım taÅ?ırım savaÅ?ıda, aÅ?kıda. Ã?oÄ?unlukla ne taÅ?ıdıÄ?ımı bile bilmem. Hermes yolume ne çıkartırsa onun kanatlı ayakları ile koÅ?arım.

Haberci olmadıÄ?ımda ise ya yamaklık yaparım bir savaÅ?çını yanında yada hizmet ederim birinin yataÄ?ında.

Demioniones
    YaÃ…?: 15
    Görünüm: Evlenme çaÄ?ına yaklaÅ?mıÅ? bir genç. Ä°nce ama sıkı bir vücudu var. Uzun bacakalrı uzun adımlar almasını saÄ?lıyor yollarda. DüÅ?tüÄ?ünde aldıÄ?ı kolundaki bir yara dıÅ?ında pürüzsüz ve yanık bir teni, bitlenmesin diye sürekli kısa tutuÄ?u siyah saçları ve güneÅ?ten en az etkilenmesini saÄ?layan kahverengi gözleri var. Ancak yakınından geçen bütün kızlarında belirttiÄ?i gibi çekici bir görünüÅ?ü var her ne kadar etkileyici olmasada.

Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Sat Dec 24, 2005 6:40 am Reply with quoteBack to top

BaÅ?vurunuz kabul edildi demem gerek var mı bilmiyorum. Tabii yeni baÅ?vuruları bekliyoruz. Bu arada baÅ?vuran arkadaÅ?lar Dorleon baÅ?lıÄ?ına bakabilirlerse girecekleri kenti görebilirler. Bu kente nasıl girdikleri konusunu onlara yani size bırakabilirim. Kentte geçirdiÄ?iniz ilk bir saate kadar ki bölümü tasvir edebilirseniz hem iÅ?im kolaylaÅ?ır hem kendinize göre giriÅ? olur. Bu giriÅ? için belli konularda daha ayrıntılı bilgi de alabilirsiniz benden.

Mefistofeles in çaÄ?rıyı yapan ozanı oynattıÄ?ını söylememe bilmiyorum gerek var mı ? O RP ye tapınaktan baÅ?layacak. Sizin geliÅ?inizden nasıl harekete geçileceÄ?i konusunda onun onayı ve fikirleri rol oynayacak muhtemelen.

galadlirim
    SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

PostPosted: Mon Dec 26, 2005 9:30 am Reply with quoteBack to top

Lampros adlı bir adamla evli olan bir Giritli kadın vardı.Adı Galateia idi.Lampros çok fakitdi,karısının gebe olduÄ?unu anlayınca ona ancak erkek bir oÄ?lan doÄ?urursa besleyebileceÄ?ini söylemiÅ?ti.Yoksa daÄ?a bırakacaklardı çocuÄ?u.Kocası yokken bir kız çocuk doÄ?urdu Galateia.Ve çocuÄ?un cinsini kocasından sakladı,ve kızı erkek kılıÄ?ında büyüttü.Adına da Leukippos demiÅ?ler.

Ne varki genç kız olunca öyle güzelleÅ?miÅ?ki Leukippos,kız olduÄ?unu gizleyemezmiÅ? artık.Büyük bir korkuya kapılan annesi onu Leto nun tapınaÄ?ına yollamıÅ? orada onu erkek yapacaklarmıÅ?.Tanrıçaysa kıza acımıÅ?tı.Letho,Artemis ile Apollonun annesidir.Letho kıza acısada ondan bir dileÄ?ini yerine getirmesini istemiÅ?,kurtuluÅ?u için.Apollonun Pan ile olan yarıÅ?masından ve Apollonun dileÄ?inden bahsetmiÅ?.EmretmiÅ? Tarnrça;Apollon adına Å?arkılar söyleceksin ve güzel gülümsemenle Apollonun ıÅ?ıÄ?ınıı,bilgeliÄ?ini yayacaksın.Ve müziÄ?inin her naÄ?mesinde onun tınılarını vurgulayacaksın.Tanrrıça Leukippos a rüyasında gelmiÅ?ti.Tapınakta dua ederken uyuyakalan genç kız uyandıÄ?ında rüyasını hatırladı.HatırladıÄ?ı tek Å?ey Apollon için yapabilecekleri ve Tanrıçanın emriydi.Leto ve Apollon bunun karÅ?ılıÄ?ında onu koruyacak ve ödüllendirecekti.Buna inanarak yola çıktı...

Giritten yola çıkan genç kız elinde sadece bir filüdü ve bir ekmek parçası gezinedurdu.Ã?ocukluÄ?undan beri alıÅ?tıÄ?ı Å?ekilde erkek gibi davranıyor ve giyiniyordu.Ama çok zarif bir oÄ?lan olarak.Böyle böyle haftalar geçti .. Dorleondaki Artemis TapınaÄ?ına ulaÅ?ana dek...

Düzeltme ..... Apollon u Artemis yaptım. Dorleon da Apollon tapınaÄ?ı yok. : ) Firble

Å?arkılara konu olmuÅ? zaferlerim,hatÄ
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mail
    FrontsideAir
    Gölge Ustası

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 2:03 am Reply with quoteBack to top

Ä°sim: Hyagnis

Boy: 168

Kilo: 64

Gözler: Ela

Saç: Siyah

YaÃ…?: 21

DıÅ? görünüÅ?:
    Dorleon'un batısındaki bakır madeni kasabası Pessinus'da yaÅ?ayan Hyagnis, ustasının yanında bakırdan Å?üÅ? eÅ?yaları yapmaktadır. Takas için birkaç ayda bir Dorleon'a gider. Elbiseleri sıradandır ve son derece normal bir vücut yapısı var. TıraÅ?lı yüzünde daimi bir somurtma ifadei var. BileÄ?indeki bakır bilekliÄ?i tek deÄ?erli eÅ?yası.

Her soylunun leÃ…?inde,
    Hançeri saplı Erober'in.

GeçmiÅ?in sayfalarına gömülü kullanıcı..
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteMSN Messenger
    aurora
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 4:49 am Reply with quoteBack to top

isim aurora

özgeçmiÅ?
    Annem selene (ay tanrıçasına da yer var deil mi?) tapınaının bir rahibesiydi ama ben kendimi bir yerlere kapatmayı sevmiyordum onun yerine etrafta gezinmeyi insanlarla konuÅ?mayı ve onlara birÅ?eyler anlatmayı seçiyordum. Annem selene hakkında öyküler anlatırdı ben küçükken özellikle aÅ?k öykülerini çok severdim, biraz büyüdüÄ?ümdü pan tanrısına ilgi duymaya baÅ?ladım . EÄ?lenceyi severdim ve de müziÄ?i ... annem kendi kendimi eÄ?lendireyim diye küçük de bir flüt almıÅ?tı bana, belki de pan ı dinleye dinleye ben istemiÅ?tim flütü... geceleri özellikle dolunayda çalardım flüdümü aÄ?açlara ve yapraklara söylerdim Å?arkılarımı .. gündüzleri ise yeni diyarlara gitmeyi hayal ederdim hep. "Deniz ve ay"dı bana hayat veren ama bir sabah sislerin içinde dolunayı gördüm ... ve birden artık denizden uzaklaÅ?ıp yeni yerleri görmemin vaktinin geldiÄ?ini fark ettim denizi çok özleyecektim ama ... anneme baktım, daha uyuyordu o... gittiÄ?imi fark etmeyecekti belki, çünkü yaÅ?amı sadece tapınaıydı onun.. o yüzden onu uyandırmadan yola çıktım.. yolda garip bir yarıÅ?ma hikayesi duydum, iki tanrı arasında... ve bunlardan biri çocukluk aÅ?kım "pan"dı. Apollo yu da duymuÅ?tum, yakında Å?ehirde onun tapınaı da vardı.. annem oraya erzak deÄ?iÅ?-tokuÅ?una giderdi zaman zaman. YaÅ?adıgım yerden ayrıldııma mutluydum, ilerleyen günlerde hikayelere karÅ?ılık yatacak yer buldum. az insan benim tanrımı biliyordu , hatta yolum uzadıkça artık insanlar hiç bilmemeye baÅ?lamıÅ?lardı ama genede hikayeleri seviyorlardı. aslnda anlatılacak çok fazla öyküsü yoktu selennin 3-4 aÅ?k hikayesi gibi birÅ?ey ama yolculuk ederken devamlı yeni insanlarla tanıÅ?ıordum ve bazen biraz hayal ürünü katmanın da sakıncası olmadıÄ?ını düÅ?ünüyordum. yolum iyice anadolunun içlerine düÅ?müÅ?tü ve hayatımda hiç görmediÄ?im kadar büyük bir Å?ehre girdim... gördüklerim karÅ?ısında ne yapacaÄ?ımı bilemiyordum etraftaki yapıların sayısı sayabileceimden fazlaydı ve bu beni korkutmuÅ?tu. Å?ehrin içlerine doÄ?ru ilerledikçe bir meydana çıktım aÄ?zım bir karıÅ? açık kalmıÅ?tı o arada yanıma ufak tefek bir çocuk yaklaÅ?ıp bana yolda yapılacaÄ?ını duyduÄ?um yarıÅ?manın nasıl sonlandıÄ?ını anlatmaya baÅ?ladı panın kazandıÄ?ını duyunca içimi hafif bir gurur kaplamıÅ?tı.. o benim de tanrım sayılırdı ve apollo ile karÅ?ı karÅ?ıyayken onu tutuyordum ancak apollo nun yaptıÄ?ı affedilemez kıskançlıkları duydukça aklım baÅ?ımdan gitti çocuk benim bu aÅ?ırı tepkilerimle bir hayli eÄ?leniyordu anlaÅ?ılan... madem bu kadar ilgileniyorsun bu konuyla doÄ?ru Å?ehirdesin bunu için mücadele edecek enayiler bu Å?ehirde toplanacak yakında dedi...

Görünüm: ufak tefek sayılabilir, ince bir fiziÄ?i var ve güzel bir sesi, 19 yaÅ?ında. Koyu siyah saçlı ve yeÅ?il gözlü, açık tenli bir kız. Yanında hep taÅ?ıdıÄ?ı ucunda annesinin ona verdiÄ?i ay Å?ekilli taÅ? olan kolyesi ve evden ayrılırken nolur nolmaz diye yanına aldıÄ?ı ve sakladıÄ?ı minik bir hançeri var. yanında deÄ?iÅ?-tokuÅ? için kasabasında buÅ?duÄ?u renkli inciler, yolda topladıÄ?ı baharatlar ve az miktarda gümüÅ? taÅ?ıyor.
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue Dec 27, 2005 7:09 am Reply with quoteBack to top

BaÅ?vuru için son bir saat.

Å?u anda AURORA ,GALADLÄ°RÄ°M ,DARKGNOME ,FRONTSÄ°DE AÄ°R ,EFLA ve MEFÄ°STOFELES oyununda. Bugün saat 00:00dan sonra online olduÄ?umuz ilk saatte ben veya mefisyofeles baÅ?lıÄ?ı kitleyecek. Daha sonra rp ye katılmak isteyenler Pan ın flüdü hakkında baÅ?lıÄ?ına mesaj atıp katılmak istediklerini bildirsinler. DiÄ?er oyuncuların da itirazı olmazsa geç baÅ?vuranları uygun bir noktadan oyuna almaya çalıÅ?abiliriz. Uygun birçok nokta olacak oyun ilerledikçe yine de bir parça beklemeniz gerekecek.

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum