Author |
Message |
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 20, 2005 10:34 pm |
|
Sitedeki müzisyenlere sesleniyorum kendinizi gösterin kim ne çalıyor kim hangi iÅ?lerle uÄ?raÅ?ıyor söyleyin bir birbirimizi tanıyalım kaynaÅ?alım.Sanırım daha önce arkadaÅ?lar bestelerini sitenin dowland bölümüne göndermiÅ?ler ama ben onlara ulaÅ?amıyoruım yani indiremiyorum site hack lendiÄ?inde oluÅ?an bir sorunmuÅ? bu sorun inÅ?allah yakında çözülür yeni besteleride ekleriz artıkkkk........... |
|
|
Back to top |
|
|
calis
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 20, 2005 10:40 pm |
|
ben electro gitar çalıorum daha dorusu kur alıyorum beste yapcak duruma ise henüz gelemedim |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Dec 20, 2005 11:13 pm |
|
aaa bak Å?imdi bende elektro gitar çalıyorum solo gitaristim.Sen ne çalıyorsun bundan sonra ki arkadaÅ?lar çaldıkları tarzı ve stilli yyazarlarasa daha iyi olur |
|
|
Back to top |
|
|
calis
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 21, 2005 1:14 am |
|
Å?u anda örenmek den baÅ?ka yaptıÄ?ım biÅ?i yok .ama ilerde blues vede metal aÄ?ırlıklı çalmayı düÅ?ünüyorum.soloya gelice pek becerik l deÄ?ilim galiba ritim daha uygun benim için |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
|
|
Mr_Zombie
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 21, 2005 4:01 am |
|
Ritm gitaristim. İçimizde bilenler vardır. Blind Guardian hastasıyım. Ä°yi de çalarım. Ä°ddialıyım. Bu konuda mütevazilik yapamam. Her zaman adam akıllı bir Power metal grubu kurmak istemiÅ?imdir. Ama, o denli yetenekli vokalist bulamadıÄ?ımız için hep vokalistsiz çaldık. Onun dıÅ?ında Gothic Metal'le de uÄ?raÅ?mıÅ?lıÄ?ım vardır. Bilen bilir, "Guardinals" grubunu. Cidden çok saÄ?lam gruptu, çok iyi iÅ?ler yaptık onlarla. Ama her zamanki gibi anlaÅ?mazlıklar yüzünden ayrıldım. Å?imdi ne yapıyorlar bilmiyorum. Zaten ben Ä°zmir'i terkedip Afyona gittim üniversiteye. Ä°lla ki daÄ?ılcaktı. Daha önce de bir çok grupta gerek bass gitar gerekse ritm gitar çaldım. Å?imdi de üniversiteden elemanlarla yeni bir grup kurduk. Ne bulursak çalıyoz. 24 Aralık gecesi de rock kulübünün konseri var 4 grup çıkıyor. 3. grupta bass çalcam. Ä°nÅ?allah güzei olur. Dua edin bana.
Birçok beste yaptım. Ã?oÄ?u unutuldu gitti.Ã?oÄ?una deÄ?er verilmedi.. Å?imdi istediÄ?im gibi bir grup kurup grup olarak beste çalıÅ?masına girmek istiyorum ama, çok zor gibi. Hele Afyon gibi bir yerde..
I'm a mystical old bard, on my journey through the dark..
Yalnız dikkatimi çekti de, Mefistofeles, sen çok olmadı bir ay önce falan "rock dinlemek,ne olduÄ?unu öÄ?renmek istiyorum bana biraz tavsiyede bulunun" diye baÅ?lık açmıÅ?tın. Ne çabuk iki günde solo gitarist oluverdin. Anlayamadım valla 2 günde solocu olmanın bir formülü varsa bize de öÄ?ret, kendine saklama bilgini |
_________________ Ä°nsanlara istediÄ?ini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri Å?eyleri söyle. |
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Wed Dec 21, 2005 5:18 am |
|
Ben elektro solcuydum. Å?u an taman yoluma davulla devam ediyorum. Davulda çok iyi olmasada iyiyimdir. Elektro çaldıÄ?ım gruplardaki parçlar power metal ( genel olarak Iced Earth). Davul çaldıÄ?ım gruplar genellikle sert rock. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 21, 2005 5:36 am |
|
Å?imdi sevgili arkadaÅ?ım solo gitarist olmak için illaha rock çalmak gerekmiyor gitar çalmaya önce flemenko sololarıyla bundan 3 sene önce baÅ?ladım ardında blues çalmaya baÅ?ladım
(Blues konusunda iddalıyımdır) ardıından jazz çalmaya baÅ?ladım kulaÄ?ıma güzel gelen her müziÄ?i dinlerim pop dahil müzeyyen senar hayranıyım türk sanat müziÄ?ide türkü dinlerim müziÄ?e çoÄ?u insan gibi ön yargılı bakmadıÄ?ım metal ve türevlerini bilmediÄ?im için sizlere sordum yalnıÅ? yapıyor bilmediÄ?imi soruyor rock dıÅ?ında solo gitar çalabiliyorsam ve senin için suç ise özür dilerim |
|
|
Back to top |
|
|
Helluin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 21, 2005 8:16 am |
|
Bende Ney üflüyorum. İ.T.�. Türk Musıkisi Devlet Konservatuvarı'nda okuyorum.
Dini Müzik ve Sanat MüziÄ?iyle uÄ?raÅ?ıyorum. |
|
|
Back to top |
|
|
mefistofeles
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Dec 21, 2005 8:27 am |
|
gerçekten takdir ettim ney sesine bayılrım peki senin ney nasıl Å?ah mı onun üç çeÅ?idi vardı sanırım aklıma bir Å?ah geldi Å?imdi kusura bakma sen onları saysana bilgilenelim birde türk sanat müziÄ?i üzerine arÅ?ivin varsa tanıÅ?mak isterim |
|
|
Back to top |
|
|
Helluin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Dec 23, 2005 12:38 am |
|
Bolâhenk Nısfiye (Ana âhenk)
Bolâhenk-Sipürde Mâbeyni (Ara âhenk)
Sipürde (Ana âhenk)
Müstahsen (Ara âhenk)
Yıldız (Ana âhenk)
Kız (Ana âhenk).
Kız-Mansur Mâbeyni (Ara âhenk)
Mansur (Ana âhenk)
Mansur-Å?ah Mâbeyni (Ara âhenk)
Å?ah (Ana âhenk)
Dâvud (Ana âhenk)
Dâvud-Bolâhenk Mâbeyni (Ara âhenk)
Bolâhenk (Ana âhenk)
ney çeÅ?itleri bunlar ama kız, mansur, Å?ah daha çok kullanıldıÄ?ı için daha çok biliniyor.
normal olarak bir arÅ?ivim var ama öyle pek abartılacak birÅ?ey deÄ?il |
|
|
Back to top |
|
|
Mr_Zombie
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Dec 24, 2005 6:56 am |
|
mefistofeles wrote: |
Å?imdi sevgili arkadaÅ?ım solo gitarist olmak için illaha rock çalmak gerekmiyor gitar çalmaya önce flemenko sololarıyla bundan 3 sene önce baÅ?ladım ardında blues çalmaya baÅ?ladım
(Blues konusunda iddalıyımdır) ardıından jazz çalmaya baÅ?ladım kulaÄ?ıma güzel gelen her müziÄ?i dinlerim pop dahil müzeyyen senar hayranıyım türk sanat müziÄ?ide türkü dinlerim müziÄ?e çoÄ?u insan gibi ön yargılı bakmadıÄ?ım metal ve türevlerini bilmediÄ?im için sizlere sordum yalnıÅ? yapıyor bilmediÄ?imi soruyor rock dıÅ?ında solo gitar çalabiliyorsam ve senin için suç ise özür dilerim |
Kusura bakma kanka, "kaliteli rock ve metal" baÅ?lıÄ?ında öyle bi sormuÅ?sun ki.. Sanki böyle alakasızsın bu konulara. Ordan böyle bir kanıya vardım. Tabii ki de flemenko blues solocusu da olabilirsin. Hatta onlar baya meÅ?akkatlidir.Jazz'cılar Jazz'ı bırakp metal'e geçse zaten en kral grupları kurarlar. . Bir de ben bu iÅ?le ciddi anlamda uÄ?raÅ?tıÄ?ım için "solocu" dendi mi direk metal(veya rock) yapan bir grubun lead gitaristi geliyor hemen aklıma. Kusura bakma. Sana da müzik hayatında baÅ?arılar dilerim. Tamamen bir yanlıÅ? anlaÅ?ılma yani. Kimseye bir garezim yok. Ama öyle bir dille söylemiÅ?sin ki, içim acıdı ya. |
_________________ Ä°nsanlara istediÄ?ini yaptırmak çok basit. Onlara sadece duymak istedikleri Å?eyleri söyle. |
|
Back to top |
|
|
BrokenBlade
Süresiz BanlanmıÅ?tır
|
Posted:
Sat Dec 24, 2005 7:09 am |
|
6 yıllıkpiyanist,4 yılllık klavyeciyim.Ã?zellikle biraz küçükken baÅ?ladıÄ?ım için gayet iyi çaldıÄ?ımı düÅ?ünürler piyanoyu.
Ã?ok iyi çıÄ?lık attıÄ?ımı düÅ?ündükleri için Scream Vocal olayıda yapmıÅ?kıÄ?ım vardır.
Nedeni bilinmez klavyeden tiksindiÄ?im için bi anda satmaya karar verdim.
Bass gitara baÅ?layacaÄ?ım.
Stil olarak da Piyanoda Klasik müzik...
Klavyede Tekno ardından Nümetal.... |
|
|
Back to top |
|
|
Asasin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 25, 2005 11:15 pm |
|
size uymaz bence ama ben baÄ?lama (saz da denir ) çalıyorum aslında çok güzel bi çalgıdır. kültürümüzmüÅ? eskiden. 1-2 sene kursuna gidip öÄ?renmiÅ?tim ve 3-4 sene gidenler kadar güzel çalıyodum. birlikte çalardık falan daha iyi çaldıÄ?ımı söylerlerdi.
ilk okulda falan koroya çıkıp çalıyodum bütün okulun ortasında muÅ? türküsü, Ã?anakkale falan o zamanlar normal geliyodu ama kahretsin artık asla öyle bi aptallık yapmam zaten Å?imdi neredeyse ututmuÅ? gibiyim dersler falan sazı elime bile almıyorum.
yaptıÄ?ım tek beste de fenerbahçe aleyhinde argo bir tezahürat |
_________________ <div>hay aksi Ã…?eytan...</div><br /> |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Dec 25, 2005 11:37 pm |
|
BEn kısa bir süre baÄ?lama çalmıÅ?tım. Severim baÄ?lamayı ama devam etmek nasip olmadı. Å?imdi flüte baÅ?ladım (Hayır blok flüt deÄ?il yan flüt ). Å?imdilik iyi gidiyor bakalım... |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Asasin
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Dec 25, 2005 11:42 pm |
|
benim bir arkadaÅ?ım vardı ben inanmadım ama söylediÄ?ine göre yan flütü düz çaldıÄ?ı için kurstan atılmıÅ? ciddiyim, ama tabii inanmadım saçma buldum |
_________________ <div>hay aksi Ã…?eytan...</div><br /> |
|
Back to top |
|
|
|
|