Author |
Message |
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Jan 21, 2007 1:51 am |
|
Belki Å?öyle bir seçenek olur. Diyara geçmenin bir yolu yaratılır isteyenler için... Ama karakterler açısından diyara geçememenin de çekici bir yanı olur. Mesela diyara geçmeyenler için Apocalipse in hizmetkarı olma durumundan kurtulma Å?arnsı verilebilir. : ) |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Jan 28, 2007 1:25 am |
|
Ya benim anlamadıÄ?ım hala neyi bekliyoruz? Kıyamet sonrası rpler baÅ?lamıÅ? artık bizim karakterlerimizin de geçirilmesini talep ediyorum çünkü bu rp'nin devamı yazılmayacak çok bariz...
Saygılarımla... |
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!... |
|
Back to top |
|
|
Raziel_Zauvirr
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 30, 2007 4:37 pm |
|
Necrosun bikaç karakter kaÄ?ıdını yollaması bukdr uzun mu sürüyo allah aÅ?kına ??!?!?!??!?!? Ã?yleyse baÄ?layın senaryoya bitsin artık.. :clap: |
_________________ Nindyn vel'uss kyorl nind ratha thalra elyhinn dal lil alust. |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Jan 30, 2007 8:57 pm |
|
Elime geçmedi ne yazık ki arkadaÅ?lar. O zaman karakter kaÄ?ıtlarının sizdeki hakkerini isticem. Kısa birÅ?eyle baÄ?lamaya çalıÅ?ıcam.
Bildiklerinizi de not düÅ?ün biyerlere. karakter kaÄ?ıtlarını efla@frpworld.com a atabilirsiniz. attıktan sonra da bi pm atarsanız siteden çok iyi olur. Ã?ok fazla mail gelmediÄ?i için arada bir kontrol ediyorum adresi. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 30, 2007 10:38 pm |
|
Hocam ben karakter kaÄ?ıdımı bilgisayarda nereye kaydettiÄ?imi hatırlamıyorum.Necros ta var diye önemsememiÅ?tim.Ne yapıcam?? |
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 31, 2007 1:00 am |
|
Yahu ben bu karakterimle yeni yeni rp'lere girmek istiyorum artık. Efla cidden baÄ?layıcı bi senaryo yaz o zaman bitsin artık bu çile diyeceÄ?im çünkü gerçekten çileye döndü.. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 02, 2007 9:24 pm |
|
ArkadaÅ?lar az önce Yeminer ile konuÅ?tum. Msn üzerinden oyunu bitireceÄ?iz. Kimler varsa lütfen msn'e ekleyelim birbirimizi en kısa sürede bitirelim ve yeni rp'lere giriÅ? yapabilelim. Msn üzerinden oyun bittiÄ?i anda tek bir mesaj atılacak arayıÅ? rp sine oyunu anlatan ve oyunu nihayet bitireceÄ?iz. Haberiniz olsun. |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Feb 02, 2007 9:33 pm |
|
Necrostan nihayet oyun ile ilgili bazı bilgileri almayı baÅ?ardım. Karakter kaÄ?ıtları hala elimde yok.Biriki gün içinde hazırlayp hikayeyi ilerleteceÄ?im oyun Å?eklinde olmayacak.
Sonunda karakterleriniz pandemoniumda olacak hala. Kaos grubuyla büyücüler birleÅ?ecek. Normal Å?artlar altında Pandemoniumda nasıl yaÅ?adıÄ?ınızı ve nasıl kurtulduÄ?unuzu belirleyecek bir senaryo oynatacaktım. Fakat karakter kaÄ?ıdını yollayan olmadı.
Bu arada msnden herhangi birÅ?ey oynatılacaksa sanırım bu beilgim dahilinde olmalı. Bilmiyorum ne konuÅ?uldu oyun Å?u anda benim sorumluluÄ?umda bu deÄ?iÅ?ebilir ama önce benimle konuÅ?ulması gerekir.
Saygılar... |
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 2:15 am |
|
Efla ben karakter kaÄ?ıdımı buldum,msn denmiÅ? msn adresimide veriyim burdan nolur nolmaz diyerekten.
welcometohotelcalifornia@hotmail.com |
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 11:02 pm |
|
msn'e falan giremeyeceÄ?im kusura bakmayın, karakterimin kaÄ?ıdını isterseniz yollarım ama senin için bir anlamı olmayacak Efla, çünkü karakterimin bilinmeyen bir çok yönü var hatta bi kısmını ben de bilmiyorum o yüzden Necros'la konuÅ?man gerekli. Ayrıca envanter konusu da aynı Å?ekilde. Kusuruma bakmayın ama alelacele de bitirlmesini istemiyorum rp'lerin. Bir yılı aÅ?kın süredir bekliyor karakterim, öle karga tulumba iÅ? olmasın lütfen... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sun Feb 04, 2007 1:50 am |
|
Å?u aÅ?amada msnden oyun oynanmayacak. Ä°lersi için bilmiyorum. YapacaÄ?ım Å?ey Å?u anda arayıÅ? senaryosunu baÄ?lamak. DediÄ?im gibi kaos gurubuyla büyücüler birleÅ?ecek. Daha sonrasında oyunu zaten ben devralacaktım. Fakat ArayıÅ?ın beklemesi ve baÅ?ka sebeplerden dolayı oyuncu sıkıntısı var. Ben oyunu oynatmak istiyorum fakat 2 kiÅ?iyle uzun bir oyun oynamak da çok mantıklı olmayacaktır. Ä°nsanların oyunu oynamaya istekli olması gerekli.
Karakter kaÄ?ıtlarını istemiÅ?tim. Bidaha istemem gerekiyorsa bidaha istiyorum. Necros Å?u sıralar giremiyormuÅ? Geri dönünce gerekli bilgilerin tamamını da temin ederim. Å?u anda takdir edersiniz ki en hızlı Å?ekilde ilerletmeye çalıÅ?ıyorum. Elinizde hazır varsa özgeçmiÅ?ler ve karakter kaÄ?ıtları da bana yardımcı olacak dökümanların tamamı elime ulaÅ?ana kadar. Elimizle olanlarla ilerleyebiliriz.
Farklı bir boyutta geçmesi açısından ilginç bir oyun olacak. Senaryoyu esnek olabilmek açısından tamamen yazmıyorum sadece karÅ?ınıza çıkması muhtemel bazı Å?eyler belirledim daha çok grubun yaptıÄ?ına göre Å?ekillenecek.
Å?imdi ben oynamak istemiyorum bu oyunu diyen var mı? |
|
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sun Feb 04, 2007 1:58 am |
|
Ne yazıkki ben oynayamayacaÄ?ım en erken 20 Å?ubatta adam gibi nete girmeye baÅ?layacaÄ?ım. Bu tarihten önce baÅ?layacaksanız oyumu "OynamayacaÄ?ım" olarak kullanıyorum... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Tue Feb 06, 2007 4:04 am |
|
ArkadaÅ?lar oyundan önce hevesli görünüyordunuz fakat. Yazdıklarıma hiç cevap gelmedi.
Oynuyor musunuz oynamıyor musunuz? |
|
Back to top |
|
|
C_Deschain
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Feb 06, 2007 4:55 am |
|
EFla hocam ben oynu oynamak istiyorum....oyun bu yönde.... |
Back to top |
|
|
SacoKhan
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed Feb 07, 2007 2:02 am |
|
Å?u anda baÅ?ladıÄ?ına göre "oynamıcam" yönünde oy kullanıyorum, çünkü rp yazmayıp da kimsenin hakkına tecavüz etmek istemiyorum...
Saygılarımla... |
|
Back to top |
|
|
|
|