Author |
Message |
findor
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 6:35 am |
|
ArkadaÅ?lar Masaüstü oyunda sizce cinsellik olmalımı...
cinsellik derken Å?u açıdan soruyorum.
Misal çok kaliteli bir handa bir kız ile tanıÅ?tınız ve içinizi ister istemez ona karÅ?ı bir istek uyandı ve ondan da cevap geliyor ne yaparsınız...
Yada bir gölde yüzen çıplak bir kadın gördünüz ordan geçerken ne yaparsınız...
sizde dm niz bu tür olaylara karÅ?ı aktif mi pasif mi kalmalı yani olayı yaÅ?atmalımı yoksa yolunuza taÅ?mı koymalı
modern dm mi eski kafalı dm mi ? |
_________________ DiÄ?erleri acı çektirirse
ben kan kustururum...
Onlar korkutursa ben dehÅ?ete düÅ?ürürüm.
Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
gereken bir intikam varsa BEN alırım. |
|
Back to top |
|
|
Merien
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 7:13 am |
|
Oyy aÄ?ır konu...
Bence dm oyuncuya bu tür Å?anslar verebilir ama aÅ?ıraya kaçmamalı,kontrolü her zmn elinde tutmalı...oyuncular bazen suyunu çıkarabiliyorlar...Denge prensibi her Å?eyden önce |
_________________ YaptıÄ?ım iÅ?te en iyisi olmak istiyorum..Ä°Å?in ne olduÄ?unu anlar anlamaz...
WOLVERıNE.. |
|
Back to top |
|
|
erethan
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 8:01 am |
|
oyuncunun tepkileri bu olayı yönlendirmeli bence...
açıkçası ben karÅ?ı çıkmam...cinsellik doÄ?al bir olgu,bunun frp'de olmaması için hiçbir sebep yok,ama düzey önemli |
_________________ Ä°sim:Erethan Aereos
Irk:insan
Sınıf:Wizard/Evoker |
|
Back to top |
|
|
FalcoN
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 8:26 am |
|
Oyuncular açısından bir problem yoksa benim içinde yok. Ä°sterlerse muhteÅ?em bir rp bile yapabilirler. XP ye boÄ?arım onları |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 9:07 am |
|
Kesinlikle oyuna renk katan bir öÄ?edir... Hatta ileri gidip olmaması ayıptır bile diyebilirim. Gerçekçilik ekler, RP ekler, eÄ?lence ekler... |
_________________ That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power |
|
Back to top |
|
|
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 9:36 am |
|
Bende bunlara katılıyorum. Zaen bu rp lerde yapılan bir Å?ey ve en azından ben daha böyle bir Å?eye karÅ?ı çıkan birini görmedim. Bknz DireniÅ? |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
calis
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 9:43 am |
|
Bizim dm miz cinsellik konusunda saÄ?olsun bize çok yardımcı olu (zaten baÅ?ka yardım ettiÄ?i biÅ?i yokda neyse ).Ben destekliyorum iÅ?alla frpworld de de birisi ile karÅ?ılaÅ?ırım çok deneyimli biriyim cinsellik ve rp konusunda ahhh ahhhh. |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 9:55 am |
|
calis wrote: |
Bizim dm miz cinsellik konusunda saÄ?olsun bize çok yardımcı olu (zaten baÅ?ka yardım ettiÄ?i biÅ?i yokda neyse ).Ben destekliyorum iÅ?alla frpworld de de birisi ile karÅ?ılaÅ?ırım çok deneyimli biriyim cinsellik ve rp konusunda ahhh ahhhh. |
Hmm söylediklerimi geri mi alsam bu sözlerden sonra |
|
Back to top |
|
|
calis
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 10:05 am |
|
Yok canım Å?ey yani ben yani uf baÅ?ka biÅ?i demek istemiÅ?tim.CinselliÄ?in omadıÄ?ı yerde eÄ?lence olmaz demliydim herhalde veya dememeliydim neyse siz benim dediklerimi untun |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 10:15 am |
|
EÄ?er derdimiz bir karakteri canlandırmaksa gereÄ?ini yapmalıyız. GereÄ?i cinsellik olsa bile... Ä°Å?te oyun dıÅ?ı doÄ?urabileceÄ?i sonuçlar olabilir. Ä°yi ve olgun bir oyuncu grubunda sanırım sorun yaratmayacaktır. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
FalcoN
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 10:43 am |
|
Ben bunu kimsenin yapacaÄ?ını tahmin etmiyorum açıkçası -Ã?zellikle ülkemizde oynanan masaüstü oyunlarda- Bahsedilen olay zannediyorum Avrupa ülkelerinde daha çok görülür. Bizim insanımız çekingendir ve bence bu konuda çekingen kalmalıdır. DüÅ?ünsenize... Biraz garip gelmiyor mu size de, herkes bön bön size bakarken öpüÅ?mek ilginç bence... ve ilginç olduÄ?u kadarda zor bir roleplay. Sonuçta sadece bir oyun bu. fazla ileri gitmenin bir anlamı yok. Birinci mesajımı öylesine atmıÅ?tım bunu da belirteyim. |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 10:51 am |
|
Bazı Å?eyleri rpde yapmak için rpde doÄ?rudan söylemek gerekmez. Ä°ma edilebilir bkz direniÅ? Tabii ki türk toplumu utanabilir. Ama oyunda biri utanacaksa bu yine karakter olmalıdır. Karakter oynatandan daha cesur olabilir |
|
Back to top |
|
|
Raistlin
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 10:52 am |
|
Bence olayı biraz yanlıÅ? anlamıÅ?sın dostum
Senaryoda cinsellik olmalı mı Å?eklinde anlamıÅ?tım ben soruyu... |
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 11:00 am |
|
Senaryo biryere kadar belirler herÅ?eyi. Ben açıkcası bütün olarak olmalı mı olmamalı mı Å?eklinde anlamıÅ?tım belki de yanlıÅ? anlamıÅ?ım
Her iki durumda da cevap olmalı veya olmamalı deÄ?il gerekirse olmalıdır. |
|
Back to top |
|
|
mightywolf
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Jan 08, 2005 6:43 pm |
|
Oyunda bir cinsellik yaÅ?anıcak en dogal Å?ey olarak goruyorum. Hatta oyuncuların bunu zaman zaman olmasına zorladıklarıda oluyor. Sehirde dolasırlarken etrafta guzel bayan varmı soruları bazen gelmiyor degil.
Ben oyun icindeki ask ve cinsellik olaylarına sıcak bakıyorum, cunku oyuna ayrı bir nese ve yon katıyor. En sert bir savaÅ?çıyı bile yolundan çıkara bilen sonuçta AÅ?K ola biliyor .... Oyunun amacını saptırtmadıÄ?ı surece butur olaylar guzel olur.
Ben bir dm olarak, boyle bir seyin oyuncuların karsısına cıkmasını ayarlamam, onların bulması gerekir daha cok.
Saygılar sevgiler.... |
_________________ Bir Paladinin hikayesinden alıntı ;
" Karanlıklar prensi üstüme doÄ?ru geldi, nefes alamıyordum ve sonra haykırdım! Kılıcımı çektim, okadar aÄ?ırdıki ellerimin arasından kayıp yere düÅ?tü, à |
|
Back to top |
|
|
|
|