Trush yoldaÅ?ları ile girdiÄ?i terk edilmiÅ? tapınakta namevtler taradından zorla onlardan koparılmıÅ?tı. Bu nedenle kendisinden utanıyordu. Bu zavallı namevtler asla kendisi için bir rakip olamazdı fakat, grubun arasından tek kopan olmak gücüne gitmiÅ?ti. Namevtlerle kıyasıya dövüÅ?üyordu fakat kırılan parçalar yeniden birleÅ?iyordu... Bu tapınak, terk edilmiÅ? gibi görünmüyordu. Zira, bu namevtlere güçlerini geri kazandıran bir irade vardı burada...
Omuzuna aldıÄ?ı bir namevti duvarla arasında sıkıÅ?tırmaya çalıÅ?tıÄ?ı sırada, arasında sıva olmayan tuzak duvar yıkıldı ve kendisini garip bir çalıÅ?ma odasında buldu. İçeride cüppeli bir figür ve devasa bir yaratık vardı...
YaratıÄ?ı yönlendirdiÄ?i belli olan cüppeliye odaklandıÄ?ı sırada teker teker gerek duvarlardan, gerekse de açık duran kapıdan yoldaÅ?ları gelmiÅ?ti ve dikkati daÄ?ılan Trush dev yaratıÄ?ın avucunda buluvermiÅ?ti kendini...
"At onu portalın içine! Onlarla uÄ?raÅ?acak vaktim yok!" sözünü duydu en son, devasa elin içinde sıkılmaktan nefessiz kalıp bayılırken...
Not: Ya ben bunu uzunca yazdım, explorer göçtü silinince kısa yazmak zorunda kaldım... Bizim diyara giriÅ?imiz sırasında (hani zamanında diÄ?er diyarlardan portallar yoluyla gelinebiliyordu ya buraya o sıralar gelmiÅ? olarak yaptık da karakterleri.) portaldan geçtik ve o portal sayesinde bu diyara geldik...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum