Author |
Message |
erchivist
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 22, 2005 9:58 pm |
  |
Selamlar arkadaÅ?lar WOW oynayan varmı aramızda ? |
|
|
Back to top |
  |
 |
Raynor_Duvall
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 22, 2005 11:17 pm |
  |
Uzun zamandır benim kafamda var ama ücretsiz bir server bulamadım. BulduÄ?um anda oynicam. |
|
|
Back to top |
     |
 |
SamWhiil
Kullanıcı

|
Posted:
Tue Feb 22, 2005 11:28 pm |
  |
yaw bende oynaycam daha cd sini bulamadım bare betasını indirebilecegim bi link verinde indirem bedava serverlar var mı bide onu merak ediyom??? |
   |
 |
erchivist
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 12:18 am |
  |
Ã?cretsiz bir server olacaÄ?ını sanmıyorum.
Cd ( nerde oturduÄ?unu bilmiyorum ama ) mesela Kadıköy Carefour da var... |
|
|
Back to top |
  |
 |
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 2:28 am |
  |
korsan serverlar olucak... haber aldigimda buradan bildiricem zaten herkese |
|
|
Back to top |
  |
 |
SamWhiil
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 8:04 am |
  |
valla cok iyi olur oyunu en kısa zamanda temin ediyim bare:D |
   |
 |
Logan
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 4:58 pm |
  |
ya benim amcam oynuyor...
çok güzel grafikler ...
bide ekran kartın iyi olursa deymesinler keyifine ...
ama beni biraz üzen Å?eyler var,bu kadar güzel bir oyunda, adamların içinden nasıl geçiyorsun,yada grifiini kanatları nasıl aÄ?aca takılmıyor...
uo serverlarında bile bun dah cok dikat edilmiÅ?..
neyse ayrı eten bu baÅ?lıÄ?ın yeri burası deÄ?il sanırım....
bu arda parasız server bulmanız çok zor olurrr... ve çok bugarı eten lag olur...
ama giriÅ?teki introsu güzel...
sus logan ..  |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
    |
 |
erchivist
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 5:15 pm |
  |
Esasen insanların içinden geçmek yada geçememek ultimada sadece saçma bi stamina düÅ?üÅ?ünden baÅ?ka hiçbiÅ?ey saÄ?lamıyo...
WOW un RP ye getirdikleri yanında bu tür Å?eyler ayrıntı sadece... WOW da ister savaÅ?lara katılın isterseniz bi rp grubu kurun ve rahatsız edilmeden güzelce maceralarınızın keyfini çıkartın, seçtiÄ?iniz server a göre deÄ?iÅ?iyor...
EÄ?er oynayan ve Rp yapmak isteyen arkadaÅ?lar varsa tanıÅ?mak isterim... |
|
|
Back to top |
  |
 |
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 7:13 pm |
  |
katiliyorum tabii... ayrica quest based olacak o apayri bir güzellik..
logan belki de gördügün beta oldugu icin icinden gecme vardir? düzgün sürümde düzeltirler belki |
|
|
Back to top |
  |
 |
erchivist
Kullanıcı

|
Posted:
Wed Feb 23, 2005 8:05 pm |
  |
Yok bende orjinali var ve oynuyorum içinden geçebiliyosun ama sadece oyuncuların ve hayvanların ( çevredeki taÅ?lar aÄ?açlar felan deÄ?il ) oda sizin boyutlarınızda olanların içinden geçebiliyosun..Devasa yaratıkların içinden geçemiosun...
Bunu esasında Å?öyle düÅ?ünmek lazım bazen gerçek hayatta kalabalıkta yürürken dar bir yerden geçerken biz de karÅ?ılaÅ?ırız yan dönersin vücudunu küçültürsün biÅ?ekilede öyle geçersin yani oraya bir insan sıÄ?mıÅ?sa 2. si yanından geçebilir ( özellikle belediye otobüslerini kullanan arkadaÅ?lar iyi bilirler : )) ... Ama oyunlarda bi evin içine girdin diyelim 5 kiÅ?i var bi de masa var geçemiyosun takılıp kalıyosun yada biri kapının önünde durmuÅ? geçemiyosun, saçmalıÄ?ın daniskası ( ultimada bide staminan düÅ?üyo )... Gerçek hayatla ters düÅ?üyo gerçekte izin istersin biÅ?ekilde geçersin ama burda npc ler kütük gibi duruyo tabi laftan anlamıyolar. Ama böyle olunca problem çıkmıyo...
Artı wow da büyük gruplar arasında savaÅ?lar olabiliyo aynı anda ekranda çok sayıda kiÅ?i olunca bunda da yararı olur hareket kabiliyeti açısından... |
|
|
Back to top |
  |
 |
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 7:16 am |
  |
mantikli bi yaklasim bence  |
|
|
Back to top |
  |
 |
Sufferly
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 8:35 am |
  |
Å?u anda 100 milyon cd ye para vermek çok yazık.Kopyasını bekliyip çok ucuza alacaÄ?ım günler için sabrediyorum... |
_________________ They awake for flesh
Choose pain as a path
Refuse a light
To blind you and me |
|
Back to top |
      |
 |
Shevarash
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı

|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 8:41 am |
  |
ben belki parayi basip orjis alirim walla  |
|
|
Back to top |
  |
 |
VanwaElen
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 11:36 am |
  |
Sufferly wrote: |
Å?u anda 100 milyon cd ye para vermek çok yazık.Kopyasını bekliyip çok ucuza alacaÄ?ım günler için sabrediyorum... |
Nie yazık olsun ki dünyada herkez yazıkmı ediyor.Ben verdim ve çok menunum. Oyun gerçekten çok kaliteli. Ayrıca WoW için yasal olmayan server pek beklemeyin.Gelen olursada çok iÅ? çıkmaz ve ne kadar lamer varsa dolar.(örneklerini birçok kez gördük) |
|
|
Back to top |
  |
 |
FalcoN
Kullanıcı

|
Posted:
Thu Feb 24, 2005 4:51 pm |
  |
VanwaElen wrote: |
Sufferly wrote: |
Nie yazık olsun ki dünyada herkez yazıkmı ediyor.Ben verdim ve çok menunum. Oyun gerçekten çok kaliteli. Ayrıca WoW için yasal olmayan server pek beklemeyin.Gelen olursada çok iÅ? çıkmaz ve ne kadar lamer varsa dolar.(örneklerini birçok kez gördük) |
Katılıyorum dostum. Böylesine muhteÅ?em bir oyun... uzun yıllar boyunca oynanabilecek türde bir oyun... Bir kere orjinalini alırım ve kafam rahat eder. Ne kasacam bedava server bulmaya.. |
_________________ Only God can Judge me! |
|
Back to top |
   |
 |
|
|