Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Kara Bilgenin Takipçileri(Kıyamet RPG si Grubu BaÅ?vu
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Kara Bilgenin Takipçileri(Kıyamet RPG si Grubu BaÃ…?vu View next topic
    View previous topic
    Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Author Message
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 7:44 pm Reply with quoteBack to top

Oyuncu: Findor
    -AD : Dragluin Drumhammer
    -YAÃ…? : 43
    -BOY :1.90
    -KÄ°LO :91
    -Tanrı : YEMİNER

-TEMEL EÅ?YALAR : Kara Zırhlar ,Lord Yeminerin Kutsal Sembolleri ,pelerin, matara, ip(halat), , yeterli erzak, tüy ve mürekkep, sırt çantası, Para keseleri , Sırt Ã?antası, 3 tane küçük balta , Siyah bir War Horse

GörünüÅ? :
    Siyah saç ve Kirli Sakal kömür karası gözler. Ã?evresindekilere nazaran iri ve kaslı bir bünye. Keskin bakıÅ?lar çoÄ?u zaman soÄ?uk ve donuk bir surat ifadesi.

Yıllarını savaÅ?lara ölüme adayan eski bir komutan belkide bir savaÅ?çı. En iyi becerdiÄ?i Å?eyi savaÅ?mak olarak gören Dragluin aydınlık bir geçmiÅ?e sahip olmasada genel olarak bu yaÅ?ına kadar belli bir amaç uÄ?runa deÄ?il çıkarlarına uÄ?runa savaÅ?mıÅ? lakin sonunda Gölge ve karanlıÄ?ın gücünün farkına varıp Lord Yeminer in saflarında yerini almıÅ?tır.
    Karanlıktaki Gücün ve bilginin kaynaÄ?ının Sahibi Yeminer e AdamıÅ?tı tüm varlıÄ?ını artık. Yerine getirilmesi gereken görevler yapılması hedeflenen bir kaç Å?ey vardı ama Ã?aÄ?rıyı almıÅ?tı ve belkide Son oyuna gidiyordu Hayata bir oyun olarak bakıyordu....

Ve sizden yada baÅ?kasından alınması
    gereken bir intikam varsa BEN alırım.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Sturm_Ardeth
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:21 pm Reply with quoteBack to top

Oyuncu: Sturm_Ardeth
    -AD : Ardeth
    -YAÃ…? : 34
    -BOY :1.87
    -KÄ°LO :86
    -Tanrı : YEMİNER

-TEMEL EÅ?YALAR : Great Sword, Zırhlar, Ã?izme, MiÄ?fer, Lord Yeminerin Kutsal Sembolleri ,pelerin, matara, ip(halat), yeterli erzak, tüy-mürekkep ve perÅ?omen, Para keseleri , Sırt Ã?antası, 2 küçük kılıç , War Horse

GörünüÅ? :
    Soluk, tepkisiz bir yüz ve gri gözler(daha neler diosanız Siyah kabul edin). Uzun siyah saçlar, sadece çeneden uzayan bir sakal, kaslı bir yapı. Efendisi adına göreve hazır, baÅ?arıya acıkmıÅ? bir savaÅ?çı...

Tanrısına geride bıraktıÄ?ı yaÅ?amında olanlardan intikam almak amacıyla ulaÅ?an ve ona olan sadakatini ve hizmetini bütün gayretiyle sunan ve bunun sayesinde Bekçi'lik kademesine yükselen bir savaÅ?çı.. İçindeki nefret ve inkitam duygusunu efendisine olan görevleriyle zamanı gelene kadar saklamayı baÅ?arabilmiÅ? fakat asla saklamaya çalıÅ?mamaktaydı. Artık Lord Yeminer' in hizmetindeydi ve kendi intikamından önce Efendisinin çıkarlarını düÅ?ünmeliydi. Zaten efendisi ona intikamını almasında yardım edeceÄ?ine garanri vermiÅ?ti bilgisiyle ve gücüyle. Tapınakta ki son olaylar sonunda bu yola çıkmaya karar verdi. Kendine göre buna zorunlu olduÄ?unu düÅ?ündü çünkü Efendisi adına yapılmaya çalıÅ?an son görev baÅ?arısız bir Å?ekilde sonuçlanmıÅ?tı ve yol arkadaÅ?larından kayıplar verilmiÅ?ti. Bu sefer baÅ?arasızlıÄ?a niyeti yoktu ve olası bir baÅ?arasızlıÄ?ında aciz bedenini TapınaÄ?ına geri götürmeyeceÄ?i konusunda efendisine içinden bir yemin yolladı...

-------------------------------
    Not: Great Sword' da 1d4 wampiric özelliÄ?iydi sanıyosam bir özelliÄ?i var Yeminer tarafından rp sonucu verilmiÅ?ti. Ve Türklider' in dm olarak baÅ?layıp sona bitirdiÄ?i oyunda bir özellik verilmiÅ?ti bize rp bitimi ancak forumlarda yaÅ?anan sorunda o yazılanlar gitmiÅ?. Bulabilirseniz özelliklerime eklenmesini rica ederim..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 8:23 pm Reply with quoteBack to top

Strum ve Ben Lord Yeminerin TapınaÄ?ından Yola Ã?ıkıcaz yada portalmı açılacak bilmiorum nası dahil olucaz Smile

Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    Eldarin_

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 9:08 pm Reply with quoteBack to top

Karanlık Ã?lüm TapınaÄ?ına baÄ?lı evil grubun baÅ?lıÄ?ıdır.

Katılmak isteyenler birkaç gün içersinde buraya katılım mesajlarını bıraksınlar. BaÅ?vuru konusunda gerekli bilgileri Findor yahut Sturm den alabilirsiniz. Kıyametin Ayak Sesleri(HAKKINDA) ndeki baÅ?vuru koÅ?ullarını referans alabilirsiniz.

Daha baÅ?ka sorularınız için yine bizlere buradan yahut özel mesaj yoluyla ulaÅ?ın...

Kudret avuçlarınızda olsun...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Nov 22, 2005 11:01 pm Reply with quoteBack to top

ArkadaÃ…?lar Ana kurallar ve Ã…?artlar bunlar bnilginiz olsun
    Eldarin belirtmiÅ? diÄ?er baÅ?lıkta görmedim duymadım demesin kimse diye burayada yapıÅ?tırıyorum Saygılr
    Quote:
    1.Aktif RolePlay baÅ?lıÄ?ıdır.

2.Oyunumuz D&D 3,5 tabanında oynanacaktır.

3.Oyunlarımız farklı baÅ?lıklar altında interaktif ve senkronize olarak devam edecektir. RP BaÅ?lıklarının kontrolü site DM lerimizden Shevarash, Dakgnome, Necros_Spellweaver' a aittir. DiÄ?er DM arkadaÅ?lar ve Adminler ara hikayeler yazarak oyunları destekleyeceklerdir.

4.Oyun Frpworld ün kendi diyarında baÅ?layacak olup düzlemlerarası maceralar ile devam edecektir.

5.Roleplay zorunludur. Hatalı RolePlay mesajları silinir...

6.Oyunlarda karakterini ölebilir, yaralanabilir, dönüÅ?üm geçirebilir. Kontrolün kaybolduÄ?u zamanlarda karakteriniz DM tarafından yönlendirilebilir. Ä°nsiyatif DM'dedir...

7.Cevaplanması gereken mesajlarınız 2 gün içersinde tarafınızdan yanıtlanmamıÅ?sa DM tarafından cevap yanıtlanır. Makul sebepler göstermeksizin RolePlay i aksatırsanız karakteriniz oyundan atılır.

8.Hayatta kalmanız için bir grupla gelmeniz Å?iddetle önerilir.

9.RP BaÅ?lıÄ?ında geçen oaylar Diyar Tarihçelerine geçirilecektir.

10.Karakter kaÄ?ıtlarınızı sorunsuz Å?ekilde yaratmak için RP Karakter KaÄ?ıtları adresine bakmanızı öneririm. Karakter kaÄ?ıtlarınızı frpworld@gmail.com adresine word, veya web dökümanı olarak ataçlanmıÅ? Å?ekilde göndermeniz beklenmektedir...

11.BaÅ?vurularınızı bu baÅ?lıÄ?ın altına karakteriniz hakkında açıklamalar yaparak bırakabilirsiniz.

12.Oyunlar en geç 15 Kasım 2005 tarihinde baÅ?layacaktır.

-------------------------------

Â? Arbitrium Vincit Omnia Â?Â?

Kudret avuçlarımızda olsun

Eldarin!

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Nov 24, 2005 10:11 pm Reply with quoteBack to top

Bizim Dm Belli oldumu?

BrokenBlade
    Süresiz BanlanmıÅ?tır

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 1:46 am Reply with quoteBack to top

Evet dm kim? Biz de (Chade_Fallstar ve ben) rp ye katılmak istiyoruz da Yeminer'in tarafında.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
    Chade_Fallstar
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 2:08 am Reply with quoteBack to top

brokenblade in de dediÄ?i gibi bizde katılcazda dm kim cidden haila belirlenmedimi?
    Back to top View user's profileSend private message
    findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 3:52 am Reply with quoteBack to top

Ya siz kimsiniz ?
    Yeminer in tapınaÄ?ındaki rp ye katılmanız gerekiyo bu grup içindeki oyuna katılmak için ve böyle bir giriÅ?imde bulunmadınız sanırım yada ben görmedim ....

findor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 3:56 am Reply with quoteBack to top

Ve bu arada dm belli oldu
    Oren Dautry yani Engin abi fıstıklı baklava yaptırcaz grupça Very Happy ankaraya gidince:P

BrokenBlade
    Süresiz BanlanmıÅ?tır

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 4:43 am Reply with quoteBack to top

ben yeminer'in tapınaÄ?ındaydım mesajlar silinmeden once.fazla bi olaylara karisamadim.tapinakta takildim.orda kalan bir hırsız-savaÅ?çıydım.
    Arkadasimda tapinaga giris yapmak istiyo.
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteAIM AddressYahoo MessengerMSN Messenger
    Eldarin_

PostPosted: Fri Nov 25, 2005 5:51 am Reply with quoteBack to top

RPG DM' Ä°---> OREN_DAUTRY ATANMIÅ?TIR.

FÄ°NDOR, DEKOTTA, STURM VE MASTER MARLEE Ä°LE BERABER BROKENBLADE, CHADE FALLSTAR VE TAS TA OYUNLARA KATILABÄ°LÄ°RLER.

Å?U DURUMDA BU BAÅ?LIÄ?IN VE AÃ?ILACK RP BAÅ?LIÄ?ININ KONTROLÃ? VE SORUMLULUÄ?U OREN_DAUTRY E AÄ°TTÄ°R. SORULARINIZI VE GÃ?RÃ?Å?LERÄ°NÄ°ZÄ° OREN' E Ä°LETEBÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z...

Herkese iyi oyunlar...

Eldarin!

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Nov 27, 2005 5:35 am Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar bu baÅ?lıÄ?ın rp ekranını açacaÄ?ım ama bundan önce karaktyer kaÄ?ıtlarınızı bana msn den yollamanızı rica edicem

destromania@hotmail.com

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Nov 28, 2005 3:06 am Reply with quoteBack to top

Karakter KaÄ?ıdım Eldarinde .

Eldarin_

PostPosted: Tue Nov 29, 2005 12:33 am Reply with quoteBack to top

Tas brokenblade ve findor un sheet lerini hotmail adresine attım Oren. sturm ünki hazırlanıyor. Katılacak diÄ?er arkadaÅ?larda RP baÅ?lamadan Oren_Dautry ile irtibata geçsinler. Aksi takdirde oyuna katılımları gerçekleÅ?meyebilir...

Post new topicThis topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum