Posted:
Mon Nov 28, 2005 6:17 pm
Bir savaÅ?çı olarak bire bir dövüÅ? tekniÄ?i olarak neyi kullanmak hoÅ?unuza gider?
Teke tek bir düelloda olduÄ?uzu düÅ?ünün.KarÅ?ınızdakiyle güçleriniz hemen hemen eÅ?it,yani taktiksel bilgisi daha yüksek düzeyde olan savaÅ?çı kazanacak.Hadi bakalım.
Ben Karmic Strike adlı marifeti(feat veya) etkili bulmuÅ?umdur.SavaÅ?çılara karÅ?ı silahsız bırakma (Disarm)'da etkili olabiliyor.(Tabi Ä°mp.Disarm marifetini almıÅ?sanız. )
Uygulanabilecek birçok yöntem vardır:
1) Sunder: SavaÅ? baÅ?lamadan önce rakibinizin alacaÄ?ı okkalı bir hasar yeterince faydalı olur size.
2) Grapple: Baktın düÅ?man iyi savaÅ?ıyor, dal üstüne kim galip gelirse .
3) Dirty Fighting: Silahın mı düÅ?tü? Al eline yerden çamur, taÅ? ne bulursan gir adama .
4) Charge: Kap silahı iki elle. Biraz gerile ve adamın üzerine bin.
Bunlar sadece birkaçı. daha bir çok yöntem vardır. Ama teke tek dövüÅ?te en iyi olmak istiyorsanız, Duelist seçmenizi tavsiye ederim. Gerçekten iyi bir class...
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!!
Hem yakından hemde uzaktan vurabilen silahlar hoÅ?uma gider. Adamdan sürekli olarak uzaklaÅ?arak reach olayını kullanırsın. Adamı bir single hareket yapmak zorunuda bırakırsın bununda yanında her seferinde reach silah sayesinde attack of opportinuty yaparsın. Senide tek saldırıya bırakır ama toplamda sen 2 saldırı yaparken o 1 saldırı yapar. Güçlerimiz eÅ?itse büyük bir avantaj.
Sunder çok güzekl bir olaydır. KarÅ?ındakine ilk saldırıyı yapıpta silahsız bırakırsan sonra zaten hiç bir Å?ansı kalmayacaktır. Yumruklarıylamı dalacakmı bana. Gülerim.
Bu arada yukarıda yazdıÄ?ım iki saldırıda karmic strike'ı hikaye yapıyor. O pek kullanıÅ?lı bir feat olmuyor buna göre.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Posted:
Fri Dec 23, 2005 5:48 am
Düellolarda genellikle iki taraf da riske girmek istemez ve doÄ?rudan saldırı yapmaz, sadece birbirlerinin silahlarına hafif saldırılar yaparlar. Silahı düÅ?en taraf zaten karÅ?ısındakinin insafına kalır, tabi onurluysa.. (bkz. Truva)
Ama DnD gibi powerplay bir oyunda iÅ?ler bu Å?ekilde yürümez, iki taraf savunmaya bile geçmez, boÄ?az boÄ?aza mücadele ederler. Bu yüzden yorumumu DnD'ye göre yapayım...
Yine aynı Å?ekilde karÅ?ınızdakinin silahını düÅ?ürmeniz çok iyi olur, sonra da kendisini düÅ?ürün. AyaÄ?a kalkana kadar kolunu, bacaÄ?ını sakatlayın. Kalkabilirse bi daha düÅ?ürün. KarÅ?ınızdakinin gücünü bilemezsiniz, hatta bilmemeniz aslında daha hayırlıdır, bu yüzden hamle yapmasına izin vermeyin. DüÅ?ürün, sarılın, kaçın, bir Å?eyler yapın iÅ?te. KeÅ?iÅ?lerin sakatlayıcı özellikleri de hiç fena deÄ?il. Bir keÅ?iÅ? bulun öÄ?renin.
Birde reach ve sunder dıÅ?ında kullanılabilecek taktik benim boyutlarıma göre bir yer bulmak oludu. Adam benim peÅ?imden gelecekse ve ben küçük yapıdaysam onu daha dar bir alana çekerdim, büyük yapıda isem daha geniÅ? bir alanda savaÅ?mak isterdim.
Ayrıca tepesine bir Å?ey düÅ?ürme Å?ansım olursa, mesela kolonu yıkarak çatıyı indirme gibi çekinmem yaparım.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Ben teknik meknik bilmiyorum direk iki elimle kılıcı sıkıca tutup adamın üstüne binerdim Kadınsa saçını falan çekerdim. EÄ?er silahlarımız yoksa ve boÄ?uÅ?uyosak tırmalarım, tükürürüm, çimdiklerim, çıÄ?lık atarım sırf uyuzluÄ?una kulakları zedelensin falan diye, erkekse direk tekme atarım Kaval kemiÄ?ine tekme atmak çok zevkli.
GördüÄ?ünüz gibi çok maharetliyimdir elimden her iÅ? gelir beni alan yaÅ?adı =)))
Posted:
Thu Jan 19, 2006 4:14 am
DediÄ?im gibi silahınız sizin hayal gücünüze baÄ?lı..Ben bir keÅ?iÅ?im ve silah kullanmıyorum basarım disarm ı karÅ?ımdakini de silahsız bırakırdım,sonrada....diyebilceÄ?iniz gibi;
Güzel bir rp yle daha güzel olur anlatımınız....
-------------------------------------------------------------------------------------
EÄ?er bi aÄ?ınız varsa bu iki çok akıllı karakteri kıskıvrak yakalar,güsel bir fiyata köle tacirlerine okutursunuz....
Edit by Sylvos: Mesajınız birleÅ?tirilmiÅ?tir...
Posted:
Mon Jan 23, 2006 7:42 pm
ben bir kere keyif olsun diye karsimdaki adamin yüzüne gözüne tükürmüÅ?tüm 20 attım adamın turnü gitti sonra dövdüm zaten
Posted:
Thu Jan 26, 2006 9:42 pm
WereWolf da bahsettiÄ?i gibi lance kullanamak oldukça mantıklı eÄ?er karÅ?ımızdakinin mızraÄ?ı varsa biz lence kullansak da kullanmasak da rakip zaten mızraÄ?ı kullanır bununla birlikte lacein bazı dezavantajlarıda yok deÄ?il Å?öyleki large olmayan hedeflere saldıramıyorsunuz lance le dolayısıyla bi bineÄ?in üstünde deÄ?ilse lance bi anlamı yok....
binek kullanmak combatta ciddi bi avantaj saÄ?lıyabilir . ama savaÅ? atları bille savaÅ?tan kaçabilir ... yinede bu avantajıda kullanın derim
yinede ben at üzerinde yapılan bi savaÅ?ta ilk baÅ?ta lance le karÅ?ıdaki rakibin kalkanına yada zırhına atak yapar ve böylece savunmasın zayıflatırım... ki lence le yapılan ataklar baÅ?arılı olursa rakip o raund size atak yapamıyı zaten bunun sonundada duruma göre strateji belirleyerek savaÅ?ırım
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum