Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yolunu Kaybeden KiÅ?i (Karanlık, Denge ya da AydınlÄ
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yolunu Kaybeden KiÃ…?i (Karanlık, Denge ya da AydınlÄ View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Yılmax
    BaÅ?büyücü

PostPosted: Thu Dec 01, 2005 5:49 am Reply with quoteBack to top

Karanlık ormanın içinde yürüyorum. Ã?nümde engin, derin bir karanlık. Huzur veren bana göre belki bir baÅ?kasına göre dehÅ?etlerin en yücelerini hatırlatan ve içini korkuyla dolduran. DoÄ?duÄ?umdan beri farklıydım belki de ben öyle düÅ?ünüyordum ya da hatırlıyordum. Ooof neden tamamen emin olamıyorum? Hayatımın son anlarında tüm geçmiÅ?imi hatılamak mı benim kaderim? Yoksa yoks son saniyelerimde hatırlayıp o kafamın içinin boÅ? kalmasından sonraki yaÅ?amımı hatırlamadıÄ?ım geçmiÅ?ime tezat oluÅ?turacak Å?ekilde mi yaÅ?adım? Lanet olsaı en büyük korkum bu iÅ?te geçmiÅ?imi ölüm anımda hatırlamak. Lanet olası tanrılar nerede? Neden aldılar geçmiÅ?imi benden? bu yaÅ?ta doÄ?madım herhalde. Kahrolası bir merak, kahrolası bir nefret. Bu nefret kime yöneliyor tabii ki kendime ve bana düÅ?manca, utanmazca ve arsızca bakan önyargılı, çürümüÅ?, bencil insanlara. Bazen dünyadaki en aÅ?aÄ?ılık varlıklara baktıÄ?ımı düÅ?ünüyorum onlara bakarken ama aralarında çok mert, güçlü olanları da var. Ne kadar zamandır aÅ?ina oldum güneÅ?e? Ne kadar zaman oldu buraya geleli? 10 güz dönümü 50-100 belki de daha fazla hatırladıÄ?ım ne var ki geçmiÅ?imden ve gerçek benden.

Ä°Å?te bu kargaÅ?a arefesinde belki de tüm bilinen yaÅ?amın son olacaÄ?ı günler de birkez daha yoldayım geçmiÅ?imi ve kendimi aramaya. Ne de olsa geçmiÅ?im yok o halde ben ya var olurum ya da tamamen yok olurum...

Bu düÅ?üncelerle çıktı Yüksek büyücülük kulesindeki odasından Yilmax hiçbirÅ?eyi umursamadan. Transa geçerek herÅ?eyini bulacak ya da yokolacaktı tamamen diyardan. Onun için birÅ?ey farketmeyecekti. DileÄ?i en büyük korkusuyla bile gelecek olsa onu diliyordu artık sadece salt gerçeÄ?i ve kendini...

Bu yazıyla forum daki sorundan dolayı silinen baÅ?vurumun tekrarını yazıyorum dileÄ?im ustalar arsaında yer almaktır. Saygılarımla...
    Back to top View user's profileSend private message
    Eldarin_

PostPosted: Tue Dec 20, 2005 7:26 pm Reply with quoteBack to top

Büyücü tüm bu iç hesaplaÅ?maların ardından kendisi için bir dönüm noktası olarak gördüÄ?ü müthÅ? transa gemek üzere harekete geçti. Gerek fiziksel gerekte ruhsal olarak son derece esnek olmalıydı. GeçmiÅ?ini hatırlamak üzere gireceÄ?i transta herÅ?eyin kusursuz olması için gereken en temel hazırlık sayılırdı bu.

Yilmax transa geçeceÄ?i ortamı izledi. Derin konsantrasyon anlarında kesinlikle rahatsız edilemeyeceÄ?i bir yerdi burası.

Ve büyüsel enerji. EÄ?er gerekli olursa bunu da kullanmalıydı bunun için ezberindeki büyüleri yeniledi drow.

Tüm bunlar olurken Yilmax hala geçmiÅ?i ile irtibata geçebilip geçemeyeceÄ?ini hakkında fikir yürütmekteydi. Neler yapacaÄ?ını aÅ?aÄ?ı yukarı kararlaÅ?tırmıÅ?tı fakat sonucun ne olacaÄ?ını biliyor olduÄ?u söylenemezdi. Bu tamamen tanrıların takdiriydi. GeçmiÅ?ini ona sunmak ya da sunmamak.

Günler boyu süren çalıÅ?malarının ardından Yilmax, geçmiÅ?ini bulabilmek adına büyük çalıÅ?masına baÅ?ladı. Å?imdiye kadar kullandıÄ?ı en güçlü büyüden de, en zorlu fiziksel sınamadan da daha zorlu olacaÄ?a benziyordu bu çalıÅ?ma.

Acaba geçmiÅ?i ona verilecek miydi? Ya da aslında sorulması gereken en önemli soru Å?u olmalıydı.

GeçmiÅ?i ona ne verecekti? Hatırından çıkmıÅ? ve unutulmuÅ? sahneler karanlık hatıralar, onu yeni psikolojik semptomlara sürükleyebilir miydi?

Bunu ancak en büyük sınavını verdikten sonra görebilirdi...

PostPosted: Sun Jan 22, 2006 12:05 am Reply with quoteBack to top

Ä°Å?kenceler, bitmek tükemek bilmeyen iÅ?kenceler...

Yilmax görüyordu! 3 drow diÅ?isi yanıbaÅ?ındaydı. Zalim bakıÅ?lar altında, iradesinin nasıl kaldırabildiÄ?ine dahi inanamadıÄ?ı iÅ?kencelere tabi tutuluyordu. O yukarıdan bakan keskin ve delici bakıÅ?lar Yilmax ı günahların en büyüÄ?ünü iÅ?lemiÅ?çesine Yilmax ın üzerine dikilmiÅ?lerdi ve ona cezaların en büyüklerini vermek istedikleri bu etkileyici gözlerden belli oluyordu.
    Sonra görüntü karardı, trans devam etti...

KaçıÅ?. Ä°hanet, acı ve ıstırapların en büyüÄ?ünü yaÅ?atmak...
    GörüÅ? büyüsü devam ediyordu. Yilmax gözünün önünden birer birer geçen görüntülerle ardarda sarsılıyor, konsantrasyonunu bir an kaybeder gibi oluyor, ardından tekrar bilincini odakta tutmaya devam ediyordu. Bu sefer gördükleri daha da büyük acılarla doluydu. Ä°hanetin ta kendisiydi...
    Uthral'ın görüyordu Yilmax. Evinden kaçtıktan sonra onunla anlaÅ?arak Underdark'tan kaçmasını saÄ?layacak kiÅ?iyi. Tam karÅ?ısındaydı, kızıl gözler karanlıÄ?ın içerinde soluk bir Å?ekilde belli oluyordu, kemiksi yüzünü suret olarak daha da belirginleÅ?tiren kalın favorileri Yilmax'ın onu tanımasını saÄ?lamıÅ?tı. Ama Uthral iÅ?birlikçi olarak deÄ?il, düÅ?man olarak yanında adamları ile onun tam karÅ?ısındaydı.
    Uthral'ın aÄ?zından tek bir komut sözcüÄ?ü çıktı, ve Yilmax ihanete uÄ?rayark yeniden esarete düÅ?tü. Bu sefer dayanabileceÄ?inin son noktasına deÄ?in bir ceza onu bekliyordu, Underdark'ta suçlu olmanın cezası büyüktü...
    Ve trans devam etti...

KaranlıÄ?ı kuralları. Hayatta kalmanın yolu. KurtuluÅ?...
    Yilmax lanetler duymaktaydı, ardından gelen ölümcül tehditler ve hakaretler. Sözler kulaklarını tırmalarken o sözlerin verdiÄ?i korkuyla geri dönüp teslim olmayı düÅ?ündü. Ama geri dönmeye de cesaret edemiyordu. Ã?zerindek paçava halindeki cüppesine baktı uzun süre.
    Sonra ileri baktı, elindeki parÅ?ömeni atı, okumaya baÅ?ladı. ParÅ?ömenin bir çalıntı olduÄ?unu ve kaçıÅ? için drowlarla çarpıÅ?tıÄ?ını ve onları acımasızca öldürdüÄ?ünü, Uthral'ı assasine ettiÄ?ini, kaçıÅ? için svirfneblinlerle anlaÅ?tıÄ?ını ve onları da drowların önüne salarak kendi gizlliÄ?ini koruduÄ?unu, kısacası Underdark'tan kurtulabilmek için yapılabilecek tüm karanlık oyunları oynadıÄ?ını düÅ?ündü. Ama Å?imdi bunları umursayacak zamanı yoktu, korkuyordu, aranıyordu ve kaçıÅ? için son noktaya varmıÅ?tı. ParÅ?ömeni okudu ve yüzeye yakın olan bu noktadan üçboyutlu bedenini ikiboyutlu hale getirerek taÅ?ların arasından sıza sıza yüzeye çıktı.
    Ve trans sona erdi, konsantrasyon sonlarda iyice zorlaÅ?mıÅ?tı, özellikle de yüzeye ulaÅ?mak uÄ?runa yaptıkları onun zihnini iyiden iyiye bulandırmıÅ?tı.

Trans bittiÄ?inde Yilmax derin bir nefes aldı. Bilinçaltında kalmıÅ? bu bilgiler onu günlerce üzerlerinde düÅ?ünmek zorunda bırakacaktı belki de. Yine de bu bilgileri tekrar aklında canlandırabilmek onu sevindiriyordu. Sonra bir güvercinin kanat çırpıÅ?ını duydu kulaklarında. DoÄ?al olmayan bir sesti bu ve Yilmax ın tüm ilgisini üzerine çekmiÅ?ti. Odanın içinde geliyordu ses fakat odada hiçbir kıprtı yoktu.
    sonra Yilmax hemen üzerinde bir parÅ?ömen görüverdi. Arkasındaki masadan uçuÅ?an büyü materyalleri biraraya gelerek bu parÅ?ömeni oluÅ?turmuÅ?tu. ParÅ?ömen yavaÅ?ça Yilmax ın önüne indi. Ã?zerinde oldukça fazla rün vardı ve inanılmaz güçlü bir büyücünün elinden çıkmıÅ?çasına muntazam biçimde biraraya getirilmiÅ?ti.

ParÅ?ömenin hemen altında Yilmax'ın Büyü Laboratuvarından bahsediyordu. Yilmax'ın ulaÅ?mayı hedeflediÄ?i en önemli noktaydı Büyü Laboratuvarı. Ä°smini okumak bile ona ayrı bir heyecan veriyordu.

Büyücü rünleri az çok tanıyordu, bu sefer bir büyücü gibi davranmak istemedi, hiç düÅ?ünmeksizin parÅ?ömenin üzerindekileri okudu.
    Bir anda bedeni ölümlü formundan uzaklaÅ?tı, görüntüsü odadan kayboluverdi!
    Yeniden eski formuna geldiÄ?inde ise bir odanın içersindeydi, hayatı boyunca gördüÄ?ü en muazzam laboratuvarın içinde.

Yilmax Büyü Laboratuvarındaydı. Diyarın Ustalarının arasında...

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum