Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Yeminerin Kulesi (rpg)
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Yeminerin Kulesi (rpg) View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Wed Feb 15, 2006 5:19 am Reply with quoteBack to top

selamlarm lich nasılsın bu günlerde

konuÅ?mak istediÄ?ini duydum kalktım geldim ama sen beni tanırsın gelirken aptallık etmedim.
    hazırlıklıyım bütün oyunlarına arkamdan bile dönseler hazırlıklıyım ki bu kadar senedir hayattayım

ama hayatta olmak senin için pekte problem olmasa gerek nasıl olsa ne bu dünyadanm bir nefes alıyosun nede bu dünyaya bir nefes weriyosun

buraya gelirken çok düÅ?ündüm yanlıÅ? anlama korkum senden deÄ?il ben hasımları da dostlarıda ii tanırım kendini hangi safta görüyosan artık ama bilki uzun yaÅ?amımda seni de tanıdım. korkun Å?undandır isimsiz olan hala dünyadadır. ve ne sen tanırsın onu nede ben güvende olmayanda sadce ben deÄ?ilim lich!!!

ama ya arkamdan çevirdiÄ?in dolapların içine girer yok olursun yada.....

neyse anlat nedir derdin tasan nedir wickedone dan istediÄ?in saçmalık ustaları birbirine kırdıracaksan hiç durma dene ama zararlı sen çıkarsın hem gözünü çıkarırım hem kulaÄ?ını koparırım Å?imdi seni dinliyorum anlat nedir dönen dolap
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 1:16 am Reply with quoteBack to top

"Beni yeterince tanıdın mı katil ?" dedi Yeminer The Lich hiddetle, ölümü çoktan yenmiÅ? bedeni eÄ?er yaÅ?asa idi Å?imdi kesinlikle adrenalin salgılıyor olurdu ve bu gibi durumlarda olduÄ?u gibi lich'in gözleri önce cehennemin kızıllıÄ?ı ile yandı ve ardından da göz kamaÅ?tırıcı bir beyaza döndü.

"Beni yeterince tanıyorsan katil, bana tehdit savurulmayacaÄ?ını da öÄ?renmen gerek. " dedi Lich, bu adamı tanırdı ve kendi dalında saygınlıÄ?ının çok büyük olduÄ?unu biliyordu ama bu kadarı fazlaydı.

"Ã?ıkarabileceÄ?in bir gözüm ve koparabileceÄ?in bir kulaÄ?ım varsa çıkar ve kopar ama katil bilki o iÅ?i yaparken kendini kör ve saÄ?ır edersin çünkü bu diyardaki herkes gibi sen de benim gözüm ve kulaÄ?ımsın." dedi Lich ve hiddeti hala geçmemiÅ?ti. Bu katili buracıkta öldürebilirdi buna emindi, kendi kulesinde ona karÅ?ı durabilecek hiçbir güvenlik yoktu ve bunu bilmeyip de buraya gelen adam kendisi hakkında birÅ?eyler bildiÄ?ini idda ediyordu. Ne kadar da komik bir durumdu ama Lich bunu anlayıÅ?la karÅ?ılayabildi. Katillerin büyü hakkındaki görüÅ?leri ve zekaları büyücüler kadar olmayabilirdi.

"Å?imdi, bu boÅ? tehditleirni bi yana bırak da buraya neden geldiÄ?ini anlat, eÄ?er amacın gerçekten benim baÄ?lantılarımı yok etmek olsaydı buraya gelÅ?mezdin, bu iÅ?i yapardın. Ayrıca böyle birÅ?eye bulaÅ?mayacak kadar da saÄ?duyulu olduÄ?unu biliyorum, Å?imdi gerçeklerden konuÅ?alım" dedi Lich ve katilin konuÅ?masını bekledi.

MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 1:30 am Reply with quoteBack to top

yeminer seni çok iyi tanıdıÄ?ımı biliosun ve buraya gelirken sandıÄ?ını sandıÄ?ım gibi tedbirsiz gelmedim aksine sana sunacaÄ?ım Å?ey en büyük güvencem bildiÄ?in üzere sürülmeden önce her yerde bir parmaÄ?ım wardı Å?imdi ise çoÄ?almakta we tekrar eski gücüme kavuÅ?maktayım arkamdan çevirdiÄ?in dolaba son wer o ufak görüÅ? açından vargeç bende sana yeni açılar geniÅ? vizyonlar sunayım.

yükseliÅ?ine Å?ahit oldum yeminer en güçlü zamanlarını biliorum sende benim basit bir katil olmadıÄ?ımın farkındasın ama Å?unu da bilki ben basit bir katil bile olsam Å?u anda dünya hakkında senden çok bilgiye baÄ?lantıya ve sadakate sahibim bana sadakat duyanlar sana duyanlardan fazla

sana sunacaÄ?ım Å?ey yeni iki adet göz ve kulak seninkileri kes ve bana wer!!!

arkamdan da bir daha sakın dolap çevir me LİCH Exclamation
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 1:37 am Reply with quoteBack to top

"Evet bana daha iyi gören bir göz ve daha iyi iÅ?iten bir kulak vaad ediyorsun katil ama aynı zamanda daha az sadakat sahibi olacak bir göz ve kulak vaad ediyorsun. Yanılıyor muyum ?" dedi Lich, yaklaÅ?ık olarak katilin amacını anlamıÅ?tı ama burada hala haberi olmayan birÅ?ey vardı.

" "En büyük güvencem" çok iddalı bir söz katil, hele söz konus benim gibi birisiyse" dedi Lich ve isterik bir kahkaha attı, Yeminer The Lich'in ne kadar dengesiz olduÄ?unu katil de biliyor olmalıydı ve buna cesar ettiÄ?ine göre çok önemli bir teklifi vardı. Evet kendisi kulak ve göz olmak istiyordu ama o da Lich kadar bu gözlere Lich'in güvenemeyeceÄ?ini biliyorlardı.

"Bu yeni göz ve kulaklarıma güvenebilmem için bana birÅ?ey mi önereceksin katil ? " diye bitirdi Lich kapı gıcırtısını andıran kahkahasının ardından.

MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 1:42 am Reply with quoteBack to top

ben sana bu diyarın deÄ?il diyarların en iyi gören en iyi duyan uzullatını teklif ediyorum el hızlı ellerini teklif ediyorum epÄ?er istemezsen sen bilirsin ama bilki ikinci bir oluÅ?um olmayacak
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 2:18 am Reply with quoteBack to top

"Teklif ettiÄ?in Å?eylerin deÄ?erini biliyorum katil, ama sen de beni biliyorsun. Bunu bir tehdit olarak alma, bu sadece gerçeÄ?in kendisi. EÄ?er benim korumamdaki adamlara benim emirlerimi uyguladıkları için bir zarar gelirse bunu kendime saldırı olarak alırım ve saldıranı yok ederim." dedi Lich, tekrar kırmızıya dönmeye baÅ?layan gözleri bir kez daha aÅ?ırı ısınmıÅ? demir cevheri gibi bembeyaza dönmüÅ?tü.

"Seni öldürürüm katil, ve inan bu sadece senin bildiÄ?in anlamda ölmek olmaz. " dedi, Lich ve bunu Å?u anda yapacaktı, buraya kendisini tehdit etmek için bir katil gelmiÅ?ti. Ä°Å?te bu ironi idi, katil katiline gelmiÅ?ti.

Binlerce yıldır diyarın en büyük büyü gücünü barındıran kule Å?u anda dıÅ?arı ile tüm baÄ?lantılarını kesmiÅ?ti. Å?u anda ne girilebilecek ne de çıkılabilecek biryerdi. Yeminer The Lich iÅ?ini Å?ansa bırakma iÅ?ini binlerce yıl önce biryana bırakmıÅ?tı.

"Buraya geliÅ? nedeninin hala beni tehdit etmek olamayacaÄ?ını düÅ?ünüyorum katil. Teklifini ikinci kez yapmayacaÄ?ını ben de biliyorum ve bunun için gerekenleri yapacaÄ?ım" diye devam etti Lich.

"EÄ?er benim için çalıÅ?mak istiyorsan ki senin için en iyisi böylesi" dedi ve konuÅ?masına devam etti. "Seni sadece iyi bir haber alıcısı olan Wicked One 'ın altında bir seviyeye koymam düÅ?ünülemez bile katil. EÄ?er benim için çalıÅ?mak istiyorsan iÅ?te bu üzerinde tartıÅ?abileceÄ?imiz bir konu. Ama amacın bu dahi olsa öncelikle beni tehdit etmekten vazgeçmelisin" diye belirtti lich ve karÅ?ısındakini dinlemeye baÅ?ladı.

MaNiak
    Gölge Ustası

PostPosted: Sun Feb 19, 2006 9:09 am Reply with quoteBack to top

ben teklifimi yaptım.

biÅ?eyi iki kere sölemem.

ben azalinden benim olanı aldım.

senden de benim olanı istemeye geldim bırak yeraltını orda senin iÅ?in YOK.

benim evime izinsiz ne gir nede adam sok ki bende senin evine girmeyeyim

bir konuda da anlaÅ?mamız gerek ben ne bir katilim nede hırsız benim iÅ?im gölgeler ve onardır bana itaat edenler.

brak gölgelerin içinde iÅ?in yok çek elini gölgelerden.

beni burda öldürebileceÄ?ini düÅ?ünüyorsun ama unutmaki burası gölge altı lich her ne kadar sen kulande olsanda ben yokum aslında orda.

ben yurdumdayım ewimdeyim beni bulabileceÄ?ini göz ardı etmiyorum seni küçümsemiorum
    yapabileceklerini biliorum ama hiç bir zaman sanmadıÄ?ım gibi sanmıyorum emin ilerliorum.

sen karanlık güçlere hükmetmezkende ben bu iÅ?i yapıyodum.

yeminer yükseliÅ?ini memnuniyetle izlerken ben. sen sen daha bu diyarlarda yokkende ben bu iÅ?i yapıodum.
    unutma maskın sonunu babam dediÄ?im Å?imdi yok son zamanlarında en çok nefret ettiÄ?im Å?imdi yok. mask nerde? bunu sor kendine bildiklerim seni kurtarırda....

daha fazla konuÅ?maya gerek yok çarpık gülümsemesi yerleÅ?ir suratına

bekliorum wicked one ı onu göder kara topraÄ?a
    de ki bekleyenler war onu orda
    yoluna yoldaÅ? olacaklar ona kardeÅ? olacaklar onu gönderecekler kara topraÄ?a
    yeminer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Feb 20, 2006 3:19 am Reply with quoteBack to top

Nerde olduÄ?unu ve ne yaptıÄ?ını biliyorum, senin yaptıklarını anlamayacak kadar beni irfandan uzak mı sanıyorsun ? Ama Å?unu bil, eÄ?er adamlarıma karÅ?ı herhangi birÅ?ey yaparsan bu senin sonun olur, ne saklanacak bir kuytu, ne de hükmedecek karanlıkların olur.

Ben kendi iÅ?imden ötesini yapmıyorum, sen de iÅ?inden ötesine karıÅ?ma. EÄ?er buraya beni bu Å?ekilde tehdit etmek için geldiysen Å?imdi defol, bir dahaki görüÅ?memiz sonun olacak !

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum