Author |
Message |
Daeya
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Mar 30, 2006 7:24 am |
|
BaÅ?lık gayet açık..Ã?lünce arkanızdan Å?arkı çalınmasını ister misiniz? Yoksa yok almıyım mı dersiniz?
Ben bu konuda biraz duygusal davranıcam. Lake of Tears'dan To Blossom Blue adlı Å?arkının çalmasını isterdim. ( Valla millet aÄ?lamaktan krize girerdi herhalde ) |
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins... |
|
Back to top |
|
|
Dilbao
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu Mar 30, 2006 8:11 am |
|
Ne Å?ekilde bir cenaze istenildiÄ?ine göre deÄ?iÅ?ir bu. Mesela;
Eye of the Tiger çalsın, millet tabutumu koÅ?arak taÅ?ısın, gaza gelsin
For Whom the Bell Tolls çalsın, milletin kafasına kafasına bomba atılsın
Hung Up çalsın, millet saçma sapan hareketler yapıp ıslık çalsın Å?arkı eÅ?ilÄ?inde
Imperial March çalsın, resmi bi yürüyüÅ? eÅ?liÄ?inden taÅ?ısınlar beni
...falan filan iÃ…?te... |
_________________ "Lovefull Evil" |
|
Back to top |
|
|
Lord Necros
BaÅ?büyücü
|
Posted:
Thu Mar 30, 2006 7:26 pm |
|
Å?imdi aslında ikinciyi seçtim ama ben daha çok öldüÄ?ümdeki duruma göre çalmasını isterim.
Temel inancıma göre bu yaÅ?am her tür acı ve kederle doludur ve mutluluklar sadece sesini kesmen için aÄ?zına çalınan bir parmak baldan ibarettir. O halde ölüm, cehennemin minyatür bir modeli olan bu dünyadan bir kurtuluÅ? yolu ve yaÅ?am denilen zindancıya karÅ?ı bir zaferdir. Bu durumda Haggard'dan bir adet The Final Victory çok hoÅ?uma gidecektir
EÄ?er ölümüm kahramanca olacaksa Gladiator Sountrack olabilir mesela. Ya da patlatın bir HekimoÄ?lu.
EÄ?er kederle dolu, tek baÅ?ıma, gariban bir Å?ekilde öldüysem, arkamdan Sentenced'ın çok sevdiÄ?im parçası olan No One There'i isterim.
Arkamdakiler acılılarla onlara Gamma Ray'den Afterlife'ı hediye ediyorum. EÄ?er bu onları kesmezse Anathema'dan bir adet One Last Goodbye da promosyon olarak yanında hediye edilsin.
EÄ?er tam ömür boyu istediÄ?im bir Å?eyleri elde edecekken öldüysem Katatonia'dan I am Nothing rica ederim.
EÄ?er köle hayatı gibi bir yaÅ?am sürmüÅ?sem, Sarah Brightman'dan Free isterim.
Hiç olmayacak bir zamanda ölüp "Eeeaaaah ölmüyorum lan! �leceksem de dünyanın kalanını yanımda götürüyorum!" modeli takılacaksam, beni bir katliam için en çok gaza getiren parça olan In Flames'ten My Sweet Shadow alayım.
Ve son olarak, eÄ?er cehennemlik bir hayat sürmüÅ?sem arkamdan Dreamtone'dan Pandemonium çalın. Melodi olarak benzemese de ismen bana gideceÄ?im yeri çaÄ?rıÅ?tırır. |
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Power demands sacrifice. |
|
Back to top |
|
|
Sylvos
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Thu Mar 30, 2006 11:42 pm |
|
Bu bölümde insanın huzurunu bozan birÅ?ey var, sürekli ölümden bahsediliyor
Ben Haggard' dan 'Final Victory' Å?arkısının çalmasını isterdim... |
_________________ -I grow tired of shouting battle cries when fighting this mage. Boo will finish his eyeballs once and for all, so he does not rise again! Evil, meet my sword! SWORD, MEET EVÄ°L!! |
|
Back to top |
|
|
FrontsideAir
Gölge Ustası
|
Posted:
Fri Mar 31, 2006 2:04 am |
|
|
Back to top |
|
|
calis
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Mar 31, 2006 2:49 am |
|
�lünce cenazemde The Bards Song un çalmasını isterdim. |
_________________ No one hears him cry so he turns to evil... |
|
Back to top |
|
|
Firble
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Mar 31, 2006 3:02 am |
|
Ã?lümden bahsetmek için çoÄ?umuz henüz çok genciz sanırım.. Gerçi bundan bahsedecek kadar yaÅ?lı olunabilir mi onu da bilmiyorum.
Ä°lla bunu düÅ?ünsem açıkçası beni uÄ?urlayanların bunu seçmesini tercih ederim. Mümkünse baÄ?ıra çaÄ?ıra aÄ?lamayan bir Å?arkı isterim.. Bir türkü olabilir. Sessizce hüznünü dile getiren bir Å?arkı...
Beni sevenleri de eÄ?er o gün böyle birileri olursa.. ( çünkü evlenebileceÄ?imden emin deÄ?ilim) öyle herkesin önünde aÄ?lamalarını istemem. Yaparlarsa gözüm arkada kalır diyecek kadar acımasız deÄ?ilim. Ama ben üzüntünün sadece bunu paylaÅ?mayı hakedenlerle paylaÅ?ılmasından yanayım. Aynı Å?ekilde sevincin de.. Bunu hakeden kise yoksa hiç paylaÅ?ılmaya da bilir. |
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
|
|
Back to top |
|
|
Logan
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 02, 2006 3:57 am |
|
ben... ölünce GAliba Tekno Å?arkılar calınacak çünkü dünya bayram edecek
Ama bana sorarsanız... ölünce arkamdan büyük bir sesizlik ardından....
Dont Speak yada unfergiven Calsın |
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF |
|
Back to top |
|
|
Slach
Gölge Ustası
|
Posted:
Sun Apr 02, 2006 5:06 am |
|
Arkamdan Sentenced-killing me killing çalmasını isterim.
Bu Å?arkının klibinde bir adam öyle uyuyor ve bir daha uyanmıyordu. Ã?yle bir ölüm ve ardından bu Å?arkı. Güzel olurdu. |
_________________ Oyunların kralını bozan hep benim, gırgırı Å?amatayı seven hep benim, bilin bakalım ben kimim? |
|
Back to top |
|
|
chosen
Kullanıcı
|
Posted:
Sun Apr 02, 2006 5:30 am |
|
marÅ?lar söylensin isterdim, garip gelebilir ama, insanlar baÄ?ıra çaÄ?ıra avazları çıktıÄ?ı kadar aÄ?laya aÄ?laya marÅ?lar söylesin isterdim arkamdan...
marÅ? ve saygılarımla...
(anketteki seçenekleri de ben bulmuÅ?tum çilee, lütfen onları da es geçmeyin ) |
_________________ Ozan gülüyordu olanlara. Kahkahası karanlıÄ?ı deliyordu. Durdu bir an sonra yine kahkahası duyuldu. Bu seferki olacak olanlara atıftı... |
|
Back to top |
|
|
Fallen
SeçilmiÅ? SavaÅ?çı
|
Posted:
Sun Apr 02, 2006 6:45 pm |
|
Uaral - Depression çalsın... nıahahahaha |
_________________ Sahi nasıldır yüzü dostunun.. senin yüzündür o pürüzlü ve kusurlu bir aynada... |
|
Back to top |
|
|
zalhonan
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Apr 03, 2006 10:20 am |
|
hmmm.Å?ey çalsın..
ian brown'un raistline atfettiÄ?i "Golden Gaze" |
_________________ güç içinde yükselen; |
|
Back to top |
|
|
Sturm_Ardeth
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Apr 05, 2006 10:46 pm |
|
"Sordum Sarı Ã?içeÄ?e" ve benzeri sakin ve huzur veren ilahiler çalsın. Ben ölmüÅ?üm sonsuz huzura kavuÅ?muÅ?um bari arkamdakiler de beni huzura kavuÅ?tururken biraz huzur bulsunlar |
_________________ " Let My Heart Go " |
|
Back to top |
|
|
dfunk
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 07, 2006 7:16 am |
|
ölünce kabrime gelme istemeeem adnan Å?enses ten :p |