Posted:
Thu Jun 15, 2006 12:55 pm
uzun bir yolculuÄ?un ardından epeyce yorgun olarak Å?ehrin hanında geceyi geçirdim.ve hana girdiÄ?imde sanki bu Å?ehirde herkez birbirini tanıyormuÅ? gibi sohbet ediyorlardı bir o masadan bir o masaya kelimeler kanatlanıp uçuÅ?uyorlardı...etrafa birazcık bakınmıÅ?tım acaba konuÅ?abileceÄ?im biri olabilirmi diye en iyisi hancı olduÄ?unu düÅ?ündüm.nede olsa onlar bu Å?ehirde olup biten herÅ?eyi bilirlerdi... kendime sıcak bir Å?arap söyledim ve köÅ?e baÅ?ında herkezden uzak bir masa aradım ve bulduktan sonra Å?arabımı yudumlama baÅ?ladım. handa çalıÅ?an bayan çok güzeldi.servis yaaprken gözlerinden alamadım kendimi ancak geçmiÅ?imde uÄ?radıÄ?ım ihanet bir anda geliverdi aklıma.. anlık psikozlar yaÅ?ıyordum böyle zamanlarda. eskiden kendimi kaybettiÄ?im oluyordu ve gözümü açtıÄ?ımda nasıl dövünüp durmuÅ?umki üstüm baÅ?ım mahvolmuÅ? yada birisini öldürmüÅ? olarak buluyordum kendimi yada bir Å?eye zarar vermiÅ? gibi.ancak bir kaç aydır böyle psikozlardan uzaktaydım.büyü yeteneÄ?im ve artık irade sahibi olduÄ?um zamanların geldiÄ?ini biliyordum ve psikozlardan uzaktım. handa çalıÅ?an kızıa rica ettim acaba efendinle konuÅ?abilirmiyim...( içimden , nerden baÅ?laamam gerekiyor acaba , bu Å?ehirde insanlar kuÅ?kucularmıdır ) diye geçiriyordum ki hancı masamda belirmiÅ?ti o tıknaz boyu ile. komik bir yüzü vardı ve bende tebessüm ettim... Lütfen oturun Benim adım Elessar, Elessar Tasartir.
_________________ only i am the god in my secret garden
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum