Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - 13.panel Stormtroopers
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

13.panel Stormtroopers View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Ancalagan
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 26, 2006 3:05 am Reply with quoteBack to top

Roket ateÅ?i ve kurÅ?unlar üstlerindeki zirhlarda yumuÅ?atmak olan 22.mekanize cadia birliklerinin durmu Gholein adasında çok kötüye gidiyordu .2 haftadır planlanmıÅ? olan bu çıkarma Orkları adadan püskürtmek amaçlıydı.Hernekadar Ä°mparatorluk askerleri Chimeralarla ve hava saldırılarıyla ork savunmalarını deÅ?ip karaya ayak basmıÅ? olsada Ã?ıkarmanın devam etmesi için bölgede tutunmaları lazımdı buda Tixal köprüsünü havaya uçurmakla alakalıydı.Görevi isteksizce üstlenen UzmanbaÅ?çavuÅ? Harrison ve firtinabirlikleri TÄ°xal köprüsüne doÄ?ru savaÅ? alanında ilermeÅ?lerdi ve 4 saatlik sürünmenin ardından karanlıktepelere dogru yolaçıkmıÅ?lardi.Harrison Tepe yamacından aÅ?agı dogru yavaÅ?ca inerken
    bi yandan etrafı süzüyor ve temkinli bir Å?ekilde Elindeki saptayıcı ile etrafı düÅ?man aktivitelerine karÅ?ı araÅ?tırıyordu.Commissar Cromex Köprünün havaya uçurulmasını istemiÅ?ti.Cromexe karÅ?ı gelmenin ölümle sonuçlanacagını biliyordu .^kahretsin^dedi kendi kendine
    Efendim bir sorunmu var ^ diyerek BaÅ?çavuÅ?una bir bakıÅ? attı Uzmansilahtar Toddy .^Hayır asker...Hiçbir sorun yok ..herÅ?ey Ä°mpartorumuzun istediÄ?idir .^ der ve ardından derin bir iç çeker TeÄ?men Harrison.

Tepenin yamacından aÅ?agıya süzüldükten sonra Harrison Firtinabirliklerine elleriyle iÅ?aret ederek etrafı kolaçan etmelerini söyler.Ã?avuÅ?larının emriyle Kayalık arazinin etrafında kolaçana baÅ?layan tim karanlıgın içinde sisnice hareket etmektedir. Gökyüzünün zifirikaranlıÄ?ı ve gezegenin yaz ayında olması hem iyi hemde kötüydü diye düÅ?ündü Harrison elindeki Hellpistolu indirirken.TeÄ?men uygun bir kör nokta bularak yavaÅ?ça yere çömelir. Toddya yanına sıkıntılı bir Å?ekilde gelir KOmutanına dönerek
    ^Efendim KomutanlıklaBaÄ?lantı kurduk^
    ._^Güzel nediyorlar,Heralde dinlenmemize izin verecekelr!

_ Hayır Efendim General Maximillian Tüm 22 Mekanize Alayın bu bölgeye gitmesini emretmiÅ?.

BaÅ?çavuÅ? huzursuz ve endiÅ?eli bir Å?ekilde .
    _^Peki ama Neden? ^diye sorar

Toddy telsizciye iÅ?aret ederek gelmesini söyler.Rold 1 aydır firtinabirliklerinde savaÅ?maktaydı TeÄ?menine çok baÄ?alı bir askerdi.
    SilaharkadaÅ?ının iÅ?aretiyle koÅ?arak UzmançavuÅ?un yanınageldi.
    ^Efendim! diye selam verdi
    _^Fomraliteyi kes Rold !. Söyle bana Karargahtan haber nedir Maximillian adamları neden buraya yolluyor. Bu görevin.. giz..
    Rold komutanınn konuÅ?masını bölerek ^Efendim,BaÄ?lantıyı hemen kurmakta zorlanıyorum Ork saptırcıları frekansları bozuyor.
    Ã?avuÅ? sinirli bir Å?ekilde doÄ?rularak ^Kahretsin Rold Ork saptırıcı ne kadar bozabilir Å?u kahrolası ucuz boktan aleti!,Ä°mparator adına kur Å?u baÄ?lantıyı yoksa hepimiz burda Orklar tarafından paramparça olabiliriz!
    Durumun ciddiyetini anlayarak comlink baÄ?lantısnı kuran Rold. ^Efendim hattı tutturmaya çalıÅ?ıyorum.
    _( ciziiirtiii)...................hAR.
    .............(cÄ°ZÄ°Rti).....................................................
    *bÃ?YÃ?K BÄ°R PATLAMA DUYULUR TELSÄ°ZDEN*

Harrison biranlık Å?aÅ?kınlıkla Toddye bakarak ^Bu da neydi! ^diye sordu
    Toddy Telsizcinin omzuna dokunarak ^Karargahla baÄ?lantı kurduÄ?una eminmisin.^
    _Adım gibi Eminim .
    diyerek cevap verdi Rold

Millerce öteden gelen çatıÅ?ma sesleri gittikçe yaklaÅ?ıyordu .Bunun tek bir açıklaması olabilirdi Orklar farklı bir giriÅ? noktası bulmuÅ?tu ve HQ du darmaduman etmekteydiler.

TeÄ?men Harrison hızlı bir Å?ekilde telsizinden 13.birliÄ?e seslendi
    ^Rapor verin^

Ben Klaus Kuzey kuzey batı Temiz....(cizirti) 100 metrelik alan temiz

Ben Ulwen Batı ve kuzey batı temiz ^diyerek teÄ?it eder

Ben Donny (cizirti) ekibin diÄ?erlerini göremiorum doÄ?u bölgesi temiz...
    Güney bölgesini gören bir nokta va (cizirti) ...kaya.......çıkı......(cizirti)
    (Makineli tüfek sesi duyulur telsizden... Aerggh Orklar.......

_ULwen !! Rapor ver Ulwen .. Takım Rapor verin!^ Harrison çıldırmak üzeredir.Toddye sinirli bir bakıÅ? firlatır.^kahrolasılar bizi yem olarak kullandılar!

Toddy Komutanına bakarak elindeki plazmaSilahın çalıÅ?tırır. ^Sizinle Cadiadan beri omuzomuza savaÅ?ıyorum Gerekirse böyle ölürüm efendim
    OYUN ZAAAAMANIIII!! Arghh !!^

Toddyle elindeki silahı çalıÅ?tırp .Kaskını çıkartarak kayalıkların üstüne çıktı. Harrison Toddy nin gözlerindeki ifadeden düÅ?manın sayısın anlayabiliyorduu.Hemen silahına doÄ?rularak birliÄ?e geri çekilme emrini verdi. 13. Firtinabirliklerinden geriye kalanlar Karanlık Tepelere geri çekilerek ellerindeki Cehennemsilahını Ork Taburuna saydırıyordu.
    Ä°MPARATOR ADINA Ã?OK FAZLALAR!! ^diyerek çıÄ?lıklar içinde delik deÅ?ik oldu Yokedici lakaplı Lagsley .BaÅ?çavuÅ? hemen yere yatarak üstüne hedeflenmiÅ? roketten kurtulmayı baÅ?ardı. Ã?stelik Kendisini sıyırarak geçen roket Tepenin öbür yamacından gelen MotorsikletliOrklarin tam üstünde patlamıÅ?tı . Yere düÅ?en Harrison Alevlerin içinden sadece yanan bir teker geldigini görünce çok Å?aÅ?irdi. Bunu o füze yapamazdı! .Ä°mkansız öyleyse o patlamada neydi öyle.Ã?zerlerine yaÄ?an binlerce mermi Tepenin üstünde yüzen kurÅ?un dalgaları gibiydi taÅ?lar sürekli havalardaydı kayalıklar tozbuz oluyordu sürekli.Harrison elindeki saptaıyıcı kullanarak MotorsikletliOrkları Vuran silahın yerini saptamay çalıÅ?tı. Ama Alevlerin ardından Bir Leman Russ Tankı çıkınca Korku ve Å?aÅ?kınlıÄ?ı içinde titremeye baÅ?ladı .^Ä°Å?imiz bitti ^diye fısıldadı Toddy ye .Arkasını dönen toddy YaklaÅ?makta olan Zirhli aracı görünce Korku içinde Ve titrek bir sesle
    Elindeki plazma silahını Tepenin öbür yamacına çevirerek.
    ...İMM...pAa...ra.. AD..dına .AAAAAAAAAAA..^
    (Silahın üstündeki Tehlike sinyali yanar)
    Ã?ıkan sinyalle beraber Toody Ã?avuÅ?una bakar.. Elveda dostum
    ^HAYIIRRRR^
    Toddy nın giydigi küçükçaptaki reaktör ısınıp patlamıÅ?tı .Patmanın Å?iddetiyle Asker paramparça olmuÅ?tu

Image

Yüzü kana bulanan Harrison kafası allak bullak bir Å?ekilde doÄ?ruldu.Makineli tüfek ateÅ?i okadar yoÄ?unduki sirtindaki Omuzluklardan bitanesi isabet almıÅ?tı .Ve fırlayarak gitti.Fakat O hala korkusuzcu ayaÄ?a dikilmiÅ?ti elindeki Pistolü Tepenin iki yamacınada korkusuzca ateÅ?liyordu.
    _GEBERÄ°N KAHROLASICALAR!!!^diye sesi baÄ?ırmaktan kısılmıÅ? ve üzüntüden bozulmuÅ? bir Å?ekilde bögürdü
    2 el GÃ?ney yamacına ateÅ? ettikten sonra Ã?bür yamaçtaki Tanka döndü fakat Tankın önü ile arasında sadece 5 santim kalmıÅ?tı!

Ä°MPARATOR ADINA! ^diye sevinçle tanka bakakaldı.. Ã?ünkü Tankın önünde kocaman bir Ä°mparatorluk kartalı vardi.^Evet ork motorcularını bu alet yoketmiÅ?ti! ^Tankın üstündeki komutan Ã?avuÅ?a bakarak ^Ã?ok yoÄ?un bir çarpıÅ?madan çıkmıÅ?a benziyorsunuz TeÄ?men

_TeÄ?menmi?

Evet teÄ?men diye tekrarladı Komutan.Yoksa yeni rütbenden Å?ikayetçimisin

_Hayır Efendim Asla ..Asla Ä°maparatorun ..Ä°steÄ?ine karÅ?ı gelemem.

Image

BU oyunda Ä°mperium kafede oynanmıÅ?tır . gene eylenceli bir savaÅ?tı Shocked
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum