Author |
Message |
Allesta
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 09, 2007 7:43 am |
|
ilk olarak bu siteye gönül vermiÅ? herkese Slm ve saygılarımı sunuyorum aradaÅ?lar....
Ben eski theselia serverinden Padagug Leyn Yada Alesta eÄ?er ki burda eskilerden birini görebilirsem ne mutlu bana ama Sn. Leomarı bulmak için yaklaÅ?ık iki sene beklemk gerekiyormuÅ? rastgele bir Google aramasında:) ilk önce kendinisne buradan slm ve saygılarla ve diÄ?er Theselia dostlarını da özledim kendilerini bu tradenin altnda görmek isterim
Saygılarımla |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 09, 2007 8:26 am |
|
Dostum merak ettim, ben biraz cahilim. Theselia nedir tam olarak biraz açar mısın? |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Allesta
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 09, 2007 10:05 am |
|
EstaÄ?furullah
aslında açıklamalar Sn. Leomarda ama ben bildiÄ?im kadarıyla anlatayım...
biz bundan seneler önce uo oynardık server sahibi olarak Sayın Leomar vardı daha sonra bu server kapandı bu olaydan bir sene sonra olması gerekiyor Sn. Leomar bir proje baÅ?lattı yeni bir uo serveri yeni bir harita yeni sistem vb Å?ekillerde bir ürün olacaktı ama bazı sorunlar nedeniyle server tarih gibi biÅ?i oldu yani kapandı ama kendisi ne yapmak ister bilmiyorum yada projeye devam vercekmi....
velhasıl kelam bir tutkuydu |
|
|
Back to top |
|
|
Artemis Entreri
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 2:39 am |
|
Burda Theseliadan kimi bulmayı düÅ?ünüyorsun o zaman ey diyar gezgini ?
Yoksa sende diyar diyar gezip dostlarını mı arıyorsun? |
_________________ Been there. Seen that. Got the scars. |
|
Back to top |
|
|
Allesta
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jan 10, 2007 3:05 am |
|
Ã?ok doÄ?ru söyledin diyar diyar gezerek izlerini bulmaya çalıÅ?ıyorum belki de bu arada yeni dostlar ediniyorum kim bilir |
|
|
Back to top |
|
|
Ghoxu
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 29, 2010 6:19 pm |
|
o diyar lanetlidir konuÅ?ulması bizim oralarda yasaktır. pek te hoÅ? karÅ?ılamayız bilmem anlatabiliyormuyum. |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Thu Apr 29, 2010 6:44 pm |
|
Ghoxu wrote: |
o diyar lanetlidir konuÅ?ulması bizim oralarda yasaktır. pek te hoÅ? karÅ?ılamayız bilmem anlatabiliyormuyum. |
Sen anlattın da biz anlayamadık sanırım kardeÅ?. Neresi neden lanetli =)
AradıÄ?ını bulabilir misin bilmiyorum. Ama aramıza hÅ? geldin diyelim. SöylediÄ?in sunucudan insanları bulamayabilirsin ama UO severler var aramızda ben de oynardım eskiden. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Thu Apr 29, 2010 7:50 pm |
|
az mı balık çektik makroya baÄ?layıp baÄ?layıp banlandık :S ey gidi günler. ama ben nebulada oynuyordum |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Apr 30, 2010 9:48 pm |
|
Allesta wrote: |
EstaÄ?furullah
aslında açıklamalar Sn. Leomarda ama ben bildiÄ?im kadarıyla anlatayım...
biz bundan seneler önce uo oynardık server sahibi olarak Sayın Leomar vardı daha sonra bu server kapandı bu olaydan bir sene sonra olması gerekiyor Sn. Leomar bir proje baÅ?lattı yeni bir uo serveri yeni bir harita yeni sistem vb Å?ekillerde bir ürün olacaktı ama bazı sorunlar nedeniyle server tarih gibi biÅ?i oldu yani kapandı ama kendisi ne yapmak ister bilmiyorum yada projeye devam vercekmi....
velhasıl kelam bir tutkuydu |
Serverın ismi yabancı gelmese de bir uo tutkunu olarak ben o serverda bulunmadım.Lakin uo kelimesinin bir metinde geçmesi bile güzel hatıralarımı anımsamama neden oluyor.Hak vermemek imkansız: velhasıl kelam bir tutku
Aramızda eski uo cuları görmek çok hoÅ?, hoÅ?geldin. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Ghoxu
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 04, 2010 6:30 am |
|
Efla wrote: |
Ghoxu wrote: |
Sen anlattın da biz anlayamadık sanırım kardeÅ?. Neresi neden lanetli =)
AradıÄ?ını bulabilir misin bilmiyorum. Ama aramıza hÅ? geldin diyelim. SöylediÄ?in sunucudan insanları bulamayabilirsin ama UO severler var aramızda ben de oynardım eskiden. |
eh pek kiÅ?i kalmadı o diyardan geriye.. kalanlarda aÄ?ızlarını sıkı sıkıya kapattılar..
ben kimmiyim? geriye kalanların bildiÄ?i gerçek o iÅ?te onuda zaten söylersem geriye pek birÅ?ey kalmaz..
http://www.pikipimp.com/pp/pimped_photo/s/image/52/527/23/Theseliamap.jpg?ts=1272918591708 |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Tue May 04, 2010 8:30 am |
|
fmc wrote: |
az mı balık çektik makroya baÄ?layıp baÄ?layıp banlandık :S ey gidi günler. ama ben nebulada oynuyordum |
Ben de uzuun süre Nebula'da oynadım! Lucas mı Quann mı Quann çıkmadan öncesini de bilirim ama en çok Quann'da oynamıÅ?tım. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
fmc
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 04, 2010 6:10 pm |
|
quannı bilmiyorum ben lucasda britanyadaydım. balık çeken masum bi savaÅ?çıydım guards guards yazardım hep. ismimde fermanmc idi. sonra zaten paralı oldu çevremde pek geniÅ? deÄ?ildi. google yoktu yeni server bulamadım sonra kaldı öyle. |
_________________ Zaman, kayan bir yıldız. Atmosfer ise; ben.. |
|
Back to top |
|
|
|
|