arkadslar magic kartlarindan almayi dusunuyorum ama nerden basliyacagami bilmiyorum yani ilk alacagim kagitlarla beraber oyunu ve kurallari anlatan kitapcikta olmadi . ayrica bu kartlari ucuz alabilecegim bir yer var mi bu kartlada da galiba 1. ,2. , ... edition gibi seriler var siz hangisini tavsiye edersiniz?
_________________ I will show you the fear in a handful of dust
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:40 am
7. edition alman lazım.10 ytl idi ama artık 15 ytl oldu.sen adama git ben baslangıc seti istiyorum de o sana verir zatenn.ayrıyetten baslangıc setinden sonra ravnica öncesinde Time spiral al
Magic The Gathering Kartlarını magicturkiye.com adresinden online olarak kk yada havale yoluyla alabilirsin site oldukça güvenli ve bir çok ürün var ayrıca isteyen arkadaÅ?lara ücretsiz tükçe kural kitabı gönderiyorlar.Ve 50 ytl üzeri kargo ücretsiz yanlıÅ? bilmiyorsam.Ztn bi deste bide booster alınca 50 yi geçiyor avantajı görünüyor....
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum