Author |
Message |
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 29, 2007 6:07 pm |
|
Hadi bkaalım ultimacılar yeni bir serwer açılmıÅ?.Ben baÅ?ladım bile herkesei görmek isteriz.Beraber oynama fırsatı iÅ?te size.Ä°Å?te serwerın adresi:
http://www.worldofsurvivor.com/
Düzeltme: Sanıyorum oyunun tam isminin baÅ?lıkta geçmesi daha iyi olur diye düÅ?ünerek tarafımdan baÅ?lıÄ?ın adı deÄ?iÅ?tirilmiÅ?tir... |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Aredheliquas
Kullanıcı
|
Posted:
Mon Jan 29, 2007 6:17 pm |
|
warya su WoW olmasaydı direk yanındaydım abicim ama kader...
sana basarılar bol pk kesmeler... bandajın hiç bitmesin |
_________________ <div>Duvarlar renkli olsada, karanlıkta ne görebilirsinki?... Bir köre rengi, nasıl anlatabilirsinki?</div><br> |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Mon Jan 29, 2007 11:55 pm |
|
Aredheliquas wrote: |
ehuehue!!
Aaaah ah! az mı oynadık be! Orta son ve lisemizi verdik ultimaya...
Online oyunlardan elimi ayagımı cektim, oynamıyorum artık. |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 30, 2007 2:41 am |
|
Aredheliquas wrote: |
Olsun ya düÅ?ünmen yeter ee yok mu baÅ?ka ultimacı ?? |
|
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jan 30, 2007 5:10 am |
|
Vallahi katılmayı cok isterdim ama Ã?SS diye bir Å?ey var kafamda o yuzden baÅ?lamasam daha iyi...
sana iyi eÄ?lenceler... |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
celebnor
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 02, 2007 11:02 pm |
|
Darktimes, server hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var mesela kullanıcı sayısı..online oyuncu sayısı ,ph var mı yok mu skilller kac max 7x mi 8x mi bir de action var mı lag durumu falan |
_________________ Auré Entuluva...Outa i lomé |
|
Back to top |
|
|
Hildorien
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 5:25 am |
|
Gamas yeni bi server deÄ?il.Zamanında o serverın ilk oyuncularındandım ve çok fazla bug vs fixledik.Eski admin arkadıÅ?ımdı.Daha sonra kapandı ve Å?imdi yeniden açılmıÅ?.Tavsiye etmem dersem doÄ?ru demiÅ? olurum.. |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 7:56 am |
|
celebnor wrote: |
Darktimes, server hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var mesela kullanıcı sayısı..online oyuncu sayısı ,ph var mı yok mu skilller kac max 7x mi 8x mi bir de action var mı lag durumu falan |
Bende bizim tayfanın baÅ?lamasıyla beraber baÅ?ladım.Kullanıcı sayısı seni tatmin edicektir tahminimce.Ã?ünkü ben 120 falan görüyorum.50'nin altında gördüÄ?ümü de hatırlamıyorum.Lag durumunu gelince fazla bilgi veremeyeceÄ?im çünkü bende yeni baÅ?ladım.Onun haricinde ph açık rahat rahat kasarsın..Hea unutmadan skiller 7x ..
Quote: |
Gamas yeni bi server deÄ?il.Zamanında o serverın ilk oyuncularındandım ve çok fazla bug vs fixledik.Eski admin arkadıÅ?ımdı.Daha sonra kapandı ve Å?imdi yeniden açılmıÅ?.Tavsiye etmem dersem doÄ?ru demiÅ? olurum.. |
ArkadaÅ?ım tavsiye etmemiÅ?.Tamam olabilir ama neden tavsiye etmediÄ?ini bir de açıklasan çok daha güzel olacaktı.Neyse yine de cevabını bekliyorum.. |
|
Back to top |
|
|
Ao
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:02 am |
|
Yaw bu baÅ?lıÄ?ı ne zaman görsem içim cız ediyor dönüp odamdaki BoÅ? Ultima kutusuna bakıyorum (O cd yi alıp vermeyen kanka mıda buradan lanetliyorum) |
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:07 am |
|
Artık o kadar zor deÄ?il uo oynamak.Ä°nternetten rahatlıkla çekebilirsin.Gerçi Å?uan hatırlamıyorum ama ben Mondain's Legacy 'i internetten çektim.O kadar da yavaÅ? inmedi.Aslında Å?uanda sana kötülük yaptıÄ?ımında çok iyi bir Å?ekilde farkındayım ama ne 1 player 1 playerdır |
|
Back to top |
|
|
Hildorien
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:08 am |
|
SevmediÄ?im staff üyeleri hakkında playerlar ile konuÅ?mayı sevmiyorum.Sadece diyebilceÄ?im gamas ı tavsiye etmem.EÄ?er eski gamas a ulaÅ?abilirsen Hildorien Tar'Draugluin im.Dor'Daedeloth loncasının lideri.O zamanlardan kimse kaldıgını zannetmiyorum.Ama Å?u an tr deki pek çok uo serverının sahibini tanıyorum.Ya eski görev arkadaÅ?larım yada player olarak tanıdıklarım.Tr de uo baÅ?ladıgından beri uo oynuyorum ve rahatlıkla söyleyebilirim ki Å?uan tr de güvenilir server yok.Editin olmadıgı serverda yok.Bunları yazmak uo da her görevi yapmıÅ? biri olarak bana acı versede,gerçekler.. |
|
|
Back to top |
|
|
Ao
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:12 am |
|
Walla Darktimes senden ricam milleti yoldan çıkarma yapma bize bu kötülüÄ?ü ben o oyun için neler yaptım zayıfları sıralamakmı, kız arkadaÅ?la sinir harbi yaÅ?amakmı, aile ile faturalardan dolayı papaz olmakmı dersin vb. neler neler Å?imdide burslu okuyorum kesin bursu kaybederim ona kaptırırsam kendimi, Å?imdilik ben en iyisi kitaplarla exp. alıyım yoksa tatil diye baÅ?lasam ben biliyorum devam eder o :schemes: |
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:16 am |
|
Anlıyorum tabi..Bilmeyen biri irade meselesi diye nitelendirebilir ama alakası yok bambaÅ?ka bir arzu bambaÅ?ka bir acı bu.. 1 mage 1 tamer kas yeter sana ya .(Tabi daha sonra tailor blacksmith gibi karakterlerinde geleceÄ?ini bildiÄ?imdem :schemes: )
Ayrıca Hildorien yaptıÄ?ın açıklama için teÅ?ekkürler bunu deÄ?erlendirmeye alacaÄ?ım. |
|
Back to top |
|
|
Ao
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 8:22 am |
|
Ultima beter bir olaydır uyuÅ?turucu gibidir Ben bu foruma ilk takılmaya baÅ?ladıÄ?ım zaman hala onun yazı dilini kullanıyordum, laneti oyunu bıraksam bile üzerimdeydi(Kelimelerin BaÅ? Harflerini Büyük Yapma Aynen Böyle) :king: |
Back to top |
|
|
haldor_goraxe
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 03, 2007 6:58 pm |
|
Ultima hakkatten cok kötü bir Å?ey. Sülük gibi yapıÅ?ıyor hayatınıza.. Sabahın köründen gecenin bi yarısına kadar baÅ?ından kalkamıyorsunuz. Å?u an yaz tatilinin baÅ?lamasını ULTIMA yüzünden istiyorum. KarÅ?ımda bana bakan orjinal ultima kutusu var ve her gün evirip ceviriyorum, arkasından yerine koyuyorum. Kötü bir Å?ey bu meret... |
_________________ Rakı ve Balık....Ä°Å?te Bütün Mesele Bu... By ViceRoy Haldor Goraxe Herkesin Ã…?uursuzluÄ?u kendine... By ViceRoy Haldor Goraxe Don't dream of women; cause they'll only bring you down... by Dio |
|
Back to top |
|
|
|
|