Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 1 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Ilda'nın Laneti
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Ilda'nın Laneti View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Marveloth
    Süresiz BanlanmıÅ?tır

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 12:00 am Reply with quoteBack to top

Bundan seneler önce oynattıÄ?ım güzel oyunlardan biriydi... Ã?nceden hiçbir hazırlık yapmamıÅ?tım ve canım inanılmaz oyun oynatmak istiyordu. ArkadaÅ?lara haber verdim ve o gece bizdeydik.
    Oyun üzerinde düÅ?ünmem için sadece 15-20 dk olduÄ?u için monster killer cılık oynatmaya karar verdim.
    Ve Oyunu baÅ?lattım.

Ayrıntıya girmemek için baÅ?langıcı fln geçiyorum.
    Grup Cleric, Paladin, Fighter ve Wizard den oluÅ?uyodu. Bende bu seçilmiÅ? 4 savaÅ?çının abbys istilasının ortasında uyanmalarını asaÄ?ladım. Güzeldi, taktiksel olarka demonları kesiyorlar, insanlara yardım ediyorlardı. Derken (offgame) biranının dozunu biraz fazla kaçırmaya baÅ?ladılar. Abuk sabuk espriler ve hareketlerle oyunun içine etmeye kastettiler. Hatta wizard Heavens of Celestica ya açılan gediklerden birine koÅ?arak girdi... Oyunu rezil etmek neyse offgame de saçmalamaya baÅ?ladılar. Tabi benim Å?alterler attı.

*Transform Sadist DM*

* Ã?len Å?ehirli kadınlardan birinin son arzusu kızına göz kulak olmalarıydı.
    * Kız çocuÄ?u çok muzur ve söz dinlemez biriydi.
    * Ã?ocuÄ?u savaÅ? esnasında unutup gittiler.
    * Akıllarına geldiÄ?inde kız bi Horned Devil ın ayakları altında can vermiÅ?ti.
    * Onu Å?ehrin dıÅ?ındaki (içindeki mezarlıklarda yer kalmadıÄ?ı için) bir mezarlıÄ?a gömdüler.
    * Aradan birkaç gün geçmeden kız ''dm'in özel tasarımı'' bir undead olarak geri geldi.
    * Uykularına girdi statlarına, attack pointlerine -x ler aldılar.
    * Tanrısı Paladin i reddetti.
    * Elm SokaÄ?ı kabusları misali defalarca uyanıp uyanıp, tekrar yataklarından uyandlar.
    * Sonunda Ilda kendini gösterdi. Büyü kayıplar verdiler. Ama onu öldürmeyi baÅ?ardılar.
    * Kutsal su veya küllerine kadar yakmadıkları için tekrar dirildi.
    * Magical itemlarını yoketti. Evleri yandı. Parasız kaldılar. Special abilitiesleriyle her tür özelliklerine - aldılar. Hatta intihar etmeye bile kalktılar.

Tabi ben oyuncuların haline kahkahalarla gülüyordum. Ã?ok da eÄ?lenmiÅ?tim. Suratlarındaki o ''has... napıcaz ya yeter artık'' ifadesini görmek bana inanılmaz bir zevk veriyordu.

Sonuçta oyun bitti ve artık Ilda ismini duyduklarında bile tüyleri diken diken olur. Evil or Very Mad

Bu ne demek oluyor. Benim oyunlarımda içkinin dozunu kaçırmak yapılacak en tehlikeli hareketlerden biridir.
    Ã?ok komik bir hikaye olmayabilir ama bunu birde siz gelin DM e sorun :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:

==========================================

Son olarak bir de Å?unu bilmelisiniz. Her DM bir Playerdır ama her Player bir Dm deÄ?ildir.
    1 DM e 5-6 Player düÅ?er. Ve DM'in herzaman 5-6 insan zekasında olması beklenir. Halbuki o da sizin gibi bir Playerdır. Sadece kuralları sizden daha iyi bilir, pek çok karakterin rp sini yapabilecek özgüvene sahiptir ve oyun için emek harcamaya gönüllü olabilir.

Hiç mi görmedik 6-7 saatlik oyunlarda sesi bile çıkmamıÅ?, büyü slotu azalmamıÅ? ve hiçbir rp deneme giriÅ?iminde bulunmamıÅ?, sadece gerçek hayattaki kendini oynamıÅ? Player?...

Perdenin birde öbür yüzü var ki pek komik olmasa da üzücü bir yüz bu... Dm's Side bu Sad
    Oyununun beceriksiz playerlar tarafından berbat olmasından üzücü ne olabilir bir DM için?

Süresiz BanlanmıÅ?tır

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 12:22 am Reply with quoteBack to top

Aaa Å?imdi aklıma geldi. Yıllardır oynattıÄ?ım arkadaÅ? grubum birkez daha oyunu bozmaya yeltendiÄ?inde iÅ?te olanlar... Bu sefer içki içilmemiÅ?ti ama festival süresince iyice azıtıp rp yi bozmuÅ?lardı. Ve bozmaya da devam ediyolardı... (Fesival hakkında bilgi aÅ?Å?aÄ?ıda)

Kobold festivali düzenlenmiÅ?tim. Onları gerçekten acınası bir ırk olarak hazırlamıÅ? ve her baharda bir festival düzenlenmesini ve en fazla kobold kulaÄ?ı getirene büyük bir ödül verildiÄ?i bir Festival.

Gene ayrıntılar üzerinde durmicam...

BaÄ?ırıÅ?ma sesi duydular ve olay yerine ulaÅ?tıklarında iri yarı bir adam cesedinin ''artık tanınamayacak vaziyetteydi'' koboldlar tarafından parça pincik edildiÄ?ini ve uzuvlarının 4 bir yana savrulduÄ?unu gördüler.
    Fakat bu koboldların içlerinden birinin ürtükücü bir görüntüsü vardı. Rise the Kobolds.. (ahahha bu bir kobold shaman dı) Action sonunda Shaman kaçmayı baÅ?ardı. Cesedin kime ait olduÄ?unu tespit edemediler ve ordan ayrıldılar. Ama gruptan biri ölen adamın uzuvlarından birini çantasına atmıÅ?tı :clap:

Å?erif ormandan geri dönmedi. Tek dönmeyen oydu. Onu aramak için hepsi tüm kasaba ormana daÄ?ıldı.

+ Olay yeri bulundu, clericlerden biri spellcraft sayesinde burda bir ateÅ? büyüsü yapıldıÄ?ı konusunda karar kıldı ve kasabada ateÅ? büyüsü yapabilecek tek biÅ?i bizim gruptaki Sorcererdı Smile
    + Bizimkilerin üstü arandı ve ölen adama ait olduÄ?u sanılan bir uzun çantalarından çıktı.
    + Elemanlar öldürmediklerini söyleseler de inandırıcı olamadılar (zar kurbanı oldular)
    + Küfürler edip kaçmaya çalıÅ?tılar
    + Hepsi domuz baÄ?ıyla baÄ?landı ve kasabaya geri götürüldü.
    + Tüm magical itemları destroy edildi.
    + Sahip oldukları 2 katlı bir ev vardı. Yakıldı ve çalıÅ?anlar öldürüldü. (bunun sebebi Å?erif öldüÄ?ü için diplomacy sini konuÅ?turup kasabanın yönetimini ele geçiren bir adamdı. Yoksa niye masumlar öldürülsün)
    + Elemanların hepsi hapse atıldı ve anti magic field ile döÅ?endi.
    + BaÅ?larına bir gardiyan koyuldu ve kaçmaya çalıÅ?tıkları her seferinde bir uzuvlarını kaybetmeleri kararı alındı.
    + Bu sırada benim oyuncular hala küfür edip kaçmaya çalıÅ?ıyolardı Evil or Very Mad

Birkez daha oyunu sorumsuz playerlar tarafından bozulan bir DM in hiddetiyle yüzyüze geldiler. Onca emek boÅ?a gitti. Ama geriye kahkahalar içinde bir DM bıraktılar :evillaugh: :evillaugh: :evillaugh:

Unutmayın. DM ile iyi geçinmek herzaman Player'ın avantajınadır. Aksi halde benim gibi tamamen tarafsız ve oyuncunun iyiliÄ?ini düÅ?ünen DM'ler bile elini kana bulayabiliyorlar :ayyyy!:

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Apr 21, 2007 1:15 am Reply with quoteBack to top

hePsıNı okUmaYa useNdım ama GuzelmıS :ayyyy!:
    Back to top View user's profileSend private message
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum