Bu site bir Å?ehir olsa ve kullanıcıları da sakinleri (kahramanları). Ben Å?imdiye kadar kullanıcılarınhakkında benim görüdüÄ?üm kadarıyla yazılmıÅ? bir kaç Å?eyden de yardım alarak ama asıl sitede benim gözümle nasıl bir çizgi çizdiklerine bakarak bir kaç kiÅ?iye bu Å?ehirde bir kiÅ?ilik vereceÄ?im. Yaz yaz bitmez o yüzden bu Å?ehire sizinde desteÄ?inizi beklerim. Yazılar tamamen espridr ama her espride bir gerçek payı vardır. Hatta hayatın kendisi bir espridir.
Lixer: Eskiden büyük bir kahraman olan lixer daha güçlenmek için negatif boyuta yaptıÄ?ı yolculuk sonunda bir vampire dönüÅ?müÅ?tür. Å?ehrin Å?ebekesinde hala planlar yapmakta ve Å?ehire nasıl zarar verebileceÄ?ini düÅ?ünmekte. (Lawfulevil outsider fighter/mage)
Aransayes: Å?ehire her geleni ilÅ?k karÅ?ılayan ozan. Yolu bilmeyenlere yolu gösterir, yolu bilenide yolundan saptırır kıvrak diliyle. Saraylar hakkında yazdıÄ?ı hikayeleri hiç bitmez. Ä°nsanları iÅ?lerinden alı koyması ve yolları karıÅ?tırması, hana gidecek adamı hamama yöneltmesi sebebiyle Å?ehrin düzeninde sebep olduÄ?u karmaÅ?a dolaysıyla Å?ehrin kuralcı leydisi tarafından çokça kereler cezalandırılmıÅ?tır. Ama Å?ehre tek bir iÅ? için gelen tüccarları ve gezginleri öyle yerlere gönderirki Å?ehrin ticaretinin önemli bir parçasıdır. (Human bard)
Daeya: (Laydy of Law) Kuralın leydisi olararta anılır. Eli Å?ehrin en ücra köÅ?elerine dahi uzar ve hiç beklenmeyen bir anda düzen bozucuların karÅ?ısına çıkar. Aransayes ve Å?ehrin delisi kendince sebeplerinden dolayı ondan korkmaktadırlar. Dünya dıÅ?ı haberlerin ve dünya içi bilgilerin efendisidir. (outsider/insider/sidesider sider)
Efla: Asker Efla. Komutan Efla. Büyücü Efla. Zavallı Efla. Efla bu Å?ehirde en çok adı anılan kiÅ?ilerden biridir. ALTdüzen koruyucu ve onu daha yakından bilen pek çok kiÅ?i tarafından da zavallı Efla olarak anılır. Å?ehirde Daeya güçlü ise bunun en büyük kaynaÄ?ıdır Efla. Å?ehirde herÅ?eye elini uzatan, çekip çeviren hayatını Å?ehire adamıÅ? bir bilge. Ancak bilgeliÄ?i ne kadar olursa olsun Å?ehir dıÅ?ına fazlaçıkamadıÄ?ından hep dıÅ?arının güzelliklerini öÄ?renmek için deli gezgin ile sohbet zamanını kollar. (Fihter/Mage/Sorcerer/Mage/Mage)
Sacokhan: Å?ehirle alakasını kesmemiÅ? baÅ?ka diyarların gezgini. Hakkında çok Å?ey bilindÄ?i düÅ?ünülür ama hep daha fazlası çıkar. Ã?ok mutluyken aÄ?lar, aÄ?larkende gülmektedir, bazende tam tersidir. Efla'nın diyar dıÅ?ı bilgi kaynaÄ?ıdır ve Å?ehrin Tokat'ın yakın arkadaÅ?ıdır. (Half satir... yok tam satir... Ejderha kasalı satir ranger)
Phantom: AÅ?kla küfür eden bir cüce demircisi. Hayatı boyunca hep bir Dwarven Defender olmak istemiÅ? ama asla baÅ?aramamıÅ?tır. Demire her vuruÅ?unda öylesine bir kaba zerafet vardır ki tanrıların elinden çıkmıÅ? en baÅ?arısız çalıÅ?ma olsa bu olurdu herhalde denir. Bu sebeple onun yaptıÄ?ı silahlara ve zırhlara RahiPCrafted denir. Her iÅ?lediÄ?i demirde hep kendi dıÅ?ında baÅ?ka bir dıÅ?sal varlıÄ?ın eldeÄ?miÅ?liÄ?i vardır. (Dwarf(Aksisinden) Fighter/Dwarven def...(Az kaldı olacaktı ama))
Necros_Spellweaver: O her daim çıraktı. O kadar güçlendi o kadar söz sahibi oldu ve bilgileri boyutlÅ?arı aÅ?tı en karmaÅ?ık düzleleri geçti, ancak ahali gözünde hala çırak olarak kaldı. Ä°Å?te bu çırak öylesine hırsla çalıÅ?maktadır ki belkide Å?ehir hatta diyardaki en güçlü büyücü olmasına raÄ?men hala çırak olarak bilinmektedir. Adının baÅ?ına Lord lakabı getirildi yine yemedi anlamadı ahali. (Human Apprentice/Epic Apprentice)
Darkgnome: Kasabanın delisiydi. Kasaba büyüdü artık Å?ehrin deliliÄ?ine terfi etti. Her 10 sözünden 9'u boÅ?tur ama kalan 1 lafını görenler onu bilge sanırlar. Elinde deÄ?neÄ?i yere sürterken aklı havada gezmektedir Å?ehrin içinde. Kuralların leydisinden daima korkmuÅ?tur. Kuralların leydisi ise ona Å?ehrin ahalisinin bir kısmı gibi sempati duymaktadırç. Yoksa çekilecek karın aÄ?rısı deÄ?ildir. (Outsider/TeÄ?et saydır/Ayakla top saydır 1, 2, 3, 4.... Commoner/epic commoner)
Off benden bu kadar. Herkesi yazacak halim yok ya. Ama zaman oldukça yeni yeni kiÅ?ilikler eklerim bende kendi Å?ehrime. Sizde kendi Å?ehrinizi yaratın hadee.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
_________________ Bir tek seni bana çok gördü dünya
Ä°yiler bu savaÅ?ı kaybetmiÅ?
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Posted:
Sun Apr 29, 2007 10:43 pm
Darkgnome yine çok güzel bir çalıÅ?mayla gelmiÅ?sin, gerçekten en içten duygularımla tebrik ederim seni. Å?u an internetim olmadıÄ?ı için zor giriyorum internete fakat döndüÄ?ümde ikili bir çalıÅ?mayla bu çalıÅ?mayı geniÅ?letmeyi düÅ?ünüyorum ne dersin?
Ã?ok hoÅ?uma gitti gerçekten ama kendini tam anlatamamıÅ?sın daha doÄ?rusu anlatmamıÅ?sın. O yüzden buraya seni ben yazacaÄ?ım, benden öncede kimse yazmasın papaz olurum, Half-dragon tarafımı gösteririm. Ve unutmayınki dragon yüzümü görenler satyr halimi özleyeceklerdir...
Saygılarımla... :clap:
_________________ And i still wonder if you ever wonder the same!...
Bir kere daha takdir ettim seni Darkgnome'cum, ellerine saÄ?lık çok güzel bir baÅ?lık olmuÅ?, benzetmeler çok yaratıcı
Ben de daha uygun bir zaman bulduÄ?umda bir iki kiÅ?iyi ele alarak yazarım
_________________ Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
Posted:
Mon Apr 30, 2007 8:30 pm
Darkgnome: Kasabanın çirkin(!) gnom mucidi. Gelip de soru sorduÄ?unuzda daha çok soruyla geri dönersiniz. Ama cevapsız da kalmazsınız hani. Her zaman hiç düÅ?ünülmeyeni düÅ?ünür, yaratıcılıkta üst sınırı kendisi belirler fakat farkında deÄ?ildir. BaykuÅ?uyla birlikte sokaklarda görürseniz eÄ?er, iÅ?iniz yoksa peÅ?ine takılın derim. Hayatınız boyunca görmediÄ?iniz ilginçlikler görebilirsiniz...
Yılmax: Kulesine en az uÄ?rayan devlet büyücüsü. Kimse bilmiyor diÄ?er zamanlar nerede. Ya bir handa içiyor, ya bir ejderha kesiyor, ya da yataÄ?ında uyuyor. (Halfdrow Ä°llusionist)
Marmelath: Aslında polymorph olmuÅ? bir imp. Å?ehirin düÅ?manı bir büyücünün familiarı. Büyülü bir dünyadan geldiÄ?i için büyüsel konularda herkesten çok Å?ey bildiÄ?ini düÅ?ünür. Egosunun kurbanı olur ve planlarını aÅ?ırı tepkileriyle ele verir. VarlıÄ?ı yok sayıldıÄ?ı sürece zararsız olduÄ?u bilindiÄ?inden insanlar kim olduÄ?unu bilsede fazla ilgilenmezler. (Familiar)
Yener: FakirliÄ?in yolunu seçmiÅ? kiÅ?i. Å?ehrin delisinden, Sacochan'a kadar pek çok kiÅ?i ile fikir alıÅ? veriÅ?i yapan, bulduklarını bilmeyenler ile paylaÅ?an kiÅ?i. Yeterince tok olmadıÄ?ından çıkan sesini duyuramaz, hatta açlıktan bazen aÄ?zını açıp iki lafta edemez. Å?ehirde bazen varlıÄ?ıyla yokluÄ?u belli olmaz.
Hadi ama arkadaÅ?lar sizde yazın Saco gibi. Ben yeterice bilmiyorum iÅ?te sizi. Ä°sterseniz kendinizi yazın, nasıl isterseniz öyle yapın.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Yılmax: Kulesine en az uÄ?rayan devlet büyücüsü. Kimse bilmiyor diÄ?er zamanlar nerede. Ya bir handa içiyor, ya bir ejderha kesiyor, ya da yataÄ?ında uyuyor. (Halfdrow Ä°llusionist)
Amanın neler oluyor ben mi ben mi uÄ?ramıyorum canım Yok yok ben buradayım da eeee baÅ?ka iÅ?lerle uÄ?raÅ?ıyorum bittiÄ?inde güzel olucak be Herkesin hoÅ?una gidicek muhtemelen Ne mucitmi ne mucidi canım o Hastlisch'dir aha Å?urda dükkanı var bak yolu düz takibet ilk saÄ?dan dön tapınaÄ?ın hemen solundan gidrinmiydi yolun sonunda karÅ?ına çıkıcak. :schemes:
_________________ Ä°nsan labirentte, içgüdülerini ince, keskin bir uç gibi bilemelidir, neredeyse bir hançerin, bir kılıcın aÄ?zı kadar keskin, çünkü içgüdüler de hayatta kalmak için kullanılan silahlardır ve sık
Posted:
Tue May 01, 2007 7:46 am
Eldaril : Å?ehrin vampiri. Ä°lk geldiÄ?inde beraber geldiÄ?i bir dostunu öldürmekten çekinmemiÅ?, geceleri Å?ehrin tenha köÅ?elerinde insan avlayan biri. Fakat gündüzleri sosyalleÅ?en, hikaye yarıÅ?malarını kaçırmayan, kültürlü, edebiyattan anlayan bir vampir. Aynı onun gibi geceleri Å?ehrin sokaklarında gezen aransayes i bir türlü avlayamamıÅ? olmaktan dolayı üzülen, köÅ?e bucak kovalayan birisi.
Phantom: Aransayes i gördüÄ?ü yerde kafasını koparmaya yeminli, cücelerin en galiz küfülerini savuran kiÅ?i.
Darkgnome: Å?ehrin delisi bile olsa espri anlayıÅ?ı en iyi olanlardan, aransayes i her gördüÄ?ünde laf çakan, seviyeli muhabbeti iyi olan birisi. Deli haliyle nasıl bu kadar sakin durduÄ?una aransayes in Å?aÅ?ırdıÄ?ı zat.
Ao: Kaslı cüssesinin içinde Å?air kalbi taÅ?ıyan, arada bir sinirden küplere binen ama yine de kimseyi kırmamaya çalıÅ?an nazik bir cüce.( cüce dedim diye kızma boydan dolayı deÄ?il zaten aynı boydayız ). Gece sakinlerinden yine
WizardofQuarks: Å?ehirin gece sakinlerinden birisi. Bir drow a göre fazla nazik ve yine bir drow a göre fazla bilimle ilgilenen birisi. Aslen bir mucit olması gerekirken büyücü olmaya azmeden ve bu yolda da ilerleyen birisi. Sitenin fizik alanında tek ismi. Klasik müzik dinleyerek ruhunu sakinleÅ?tiren bir drow.
Necros_Spellweaver: O her daim çıraktı. O kadar güçlendi o kadar söz sahibi oldu ve bilgileri boyutlÅ?arı aÅ?tı en karmaÅ?ık düzleleri geçti, ancak ahali gözünde hala çırak olarak kaldı. Ä°Å?te bu çırak öylesine hırsla çalıÅ?maktadır ki belkide Å?ehir hatta diyardaki en güçlü büyücü olmasına raÄ?men hala çırak olarak bilinmektedir. Adının baÅ?ına Lord lakabı getirildi yine yemedi anlamadı ahali. (Human Apprentice/Epic Apprentice)
Apprentice mi? Ben mi?! Sen ki iki yüzlü kara gnom! Karasın çünkü o banyo yapmaya yapmaya o kadar kirlenmiÅ?sin ki tenin kararmıÅ?! Ã?stelik gnomun kel! YetmiyormuÅ? gibi bir de baykuÅ?u var! Ã?stelik o baykuÅ?, gnomundan daha bilge! En azından gnom gibi iki yüzlü deÄ?il!
_________________ All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.
Posted:
Tue May 01, 2007 8:12 am
Calida: Bir gündüz bir gece ortaya çıkan, geri kalan zamanda ne yaptıÄ?ı bilinmeyen sitenin gerçek delisi. aransayes in baÅ?ına bela olan, ömründen ömür alan, en olmadık durumda ona iÅ? veren, yapılmayınca köpüren kızan, geyik konusunda sınır tanımayn ve bu konuda aransayes i bile Å?aÅ?ırtan, çatlak sahtekar kahin :schemes:
Celerean ve Ombuspider : Å?ehirde öss vebasına yakalanan kiÅ?ilerden. 1 ay sonra kurtulmalarını ümit ettiÄ?imiz, tekrar Å?ehrin sokaklarında neÅ?eyle hoplayıp zıplarken görmeyi umut ettiÄ?imiz insanlar
aransayes: Å?ehrin Delisi. Gıcıklık ve Sevimlilik gibi iki uç noktayı birleÅ?tiren adam. Å?ehrin, 'sopalık yumurcak' maskesi altındaki Å?eytanı :evillaugh: Sohbeti Å?en kendi Å?akrak Å?ahsiyet tanıÅ?mayanların bulaÅ?maması gereken zat
yeminer: Lich the Melek bence lichliÄ?i sahte zaten bana kalırsa Å?ehrin Sırıtık Yöneticisi. Bilmiorum öyle mi ama koca göbekli sevimli tüccarlara benzeyen bi ruhu olduÄ?una eminim Bay yardımsever... Ne zaman imdaaat diye yakasına yapıÅ?sanız elinden geleni ardına koymayan Å?ahsiyet.
calida: Å?ehrin Zillisi. Sohbeti matrak, kendisi çatlak Å?ahsiyet
wizardofquarks: Å?ehrin Aplası bunalım Einsteiniyesi... AÄ?zı iyi laf yapan sevimli drow kısı bu kadar ii kalpli olduu için 9 evden kovulan ve aramızda yaÅ?ayan Å?ahsiyet
_________________ Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
Posted:
Tue May 01, 2007 9:28 am
Bu arada aklıma gelmiÅ?ken daha bir rpsel olarak daha doÄ?rusu anlattıÄ?ınız kiÅ?ileri ırklarıyla, sınıflarıyla belirtin, daha iyi canlanabilsin gözümüzde. Bir de "deli" sıfatı kapıldı yaratıcı olmaya çalıÅ?ın
Celerean ve Ombuspider : Å?ehirde öss vebasına yakalanan kiÅ?ilerden. 1 ay sonra kurtulmalarını ümit ettiÄ?imiz, tekrar Å?ehrin sokaklarında neÅ?eyle hoplayıp zıplarken görmeyi umut ettiÄ?imiz insanlar
Sanırım sen Å?ehri Å?imdiki Türkiye ortamında olarak hayal etmiÅ?sin. Benim düÅ?ündüÄ?üm kurulum olan D&D tarzı oyunların Å?ehirlerinden farklı bir kurulum.
ArkadaÅ?lar kullanıcıları sakinlere dönüÅ?türürken biraz sapmanın zararı olmaz yeterki Å?ehrin içine yerleÅ?tirelim onları. Birilerini çok iyi tanımıyor olsanızda sizde nasıl bir intiba bıraktılarsa ona göre bir, sanki bu kiÅ?i Å?ehrin ön plana çıkan sakinlerinden biri gibi yazın. Sanki bir oyuna kurulum hazırlıyoruz da onun önemli NPCleri gibi yani. Yoksa bu baÅ?lık "üstekki üye hakkında yorum yapma" benzeri bir baÅ?lık olur.
Eskisi ka
Posted:
Tue May 01, 2007 10:33 pm
SöylediÄ?in o cümle sonra benimde aklıma yatmadı :plotting: . Ã?ok aceleye gelmiÅ?ti ( suçlu kendisini bilir) yoksa daha dikkatli olurdum.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum