Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - World of Warcraft anılarınız...
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

World of Warcraft anılarınız... View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Lord_Feanor
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Aug 07, 2007 7:53 pm Reply with quoteBack to top

lvl 13 night elf hunter la (bi de kar leoparı Very Happy) ironforge dan stormwind a yürüyerek gitme giriÅ?imim sırasında badlands den geçmeye kalkmıÅ?tım Surprised daha tipleri hatırlar hatırlamaz (sanırım birini görmüÅ?tüm) aynen arazi olmuÅ?tum (o kadar eski diil üç hafta falan önceydi Very Happy) ironforge dan stormwind a karayolu var mı hala bilmem (deeprun tram in suyu mu çıktı)

iÅ?te böyle..

Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
    Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 25, 2009 6:27 am Reply with quoteBack to top

Love is in the Air haftasında Night Elf Hunter'im ile, altımda mis gibi spotted frostsaber, yanımda da ghostsaber ile, Ravenholdt manor a questi tamamlamak için gitmiÅ?tim. Ã?nce o undead nerede ara ara bulamamıÅ?tım, sonra Draeni bir kızın peÅ?ine takıldım, sonra o benim peÅ?ime takıldı. En sonunda kız bana "önce bulursan haber ver dedi.

Neyse ben hala aranırken, sonunda kız bulmuÅ? bana yolu gösterdi. Gittim binbir Å?ükürle questi bitirdim. En sonunda Blood Elf Hunter bir kız benim night elf ime öpücük gönderip dans etmiÅ?ti, hiç unutmam...

(night elfimde erkek bu arada Razz )

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 25, 2009 9:15 am Reply with quoteBack to top

Uzun süreliÄ?ine WoW oynamamıÅ?lar klubü! Very Happy

Tam hatırlamıyorum ama sanırım level 67-68 civarlarındaydım. Daha WotLK'um olmadıÄ?ı için Hellfire Rampart kapısında can sıkıntısından karakterimi holy paladine yeni çevirmiÅ? bir halde healleyeceÄ?im ezikleri bekliyordum. Bu sırada (bende kurukafa gösteriyordu ama sonradan aldıÄ?ım haberlere göre) merdiveni 80'e dayamıÅ? güzel bir insan savaÅ?çı hatunu gelip bana saldırmıÅ?tı. Ben de holy ve paladin kelimelerinin yanyana geldiÄ?i bu güzide karakterimle gaza gelip karÅ?ı saldırıya geçtim ki bir kaç saniye içerisinde canımın %50'sinden fazlası gitmiÅ?ti. Hellfire Rampartın o yükseek surlarından divine shield açaraktan aÅ?aÄ?a zıplamıÅ?, Å?öyle güzel bir holy light çekip canımı fullemiÅ?, savaÅ?çı hatunun geri gelmemesi için dua ediyordum ki o yükseklikten aÅ?aÄ?ıya atlayıp peÅ?imden gelmeye karar verdi! Ben de bu durum karÅ?ısında daireler çizerek holy shock uygulamasına geçtim.

Ä°Å?te böylelikle ilk level 80 savaÅ?çımı öldürdüm Very Happy

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 25, 2009 9:17 am Reply with quoteBack to top

MaÅ?allah, pek çetrefilliymiÅ? Razz

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 25, 2009 9:34 am Reply with quoteBack to top

Ciddi, asık suratlı ifadesiyle doÄ?rulur. SavaÅ? çekicini omzuna dayar "Bir paladinin yolu zorluklardan geçer leydim." der.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Mon May 25, 2009 7:53 pm Reply with quoteBack to top

Uzun kollarındaki yayını düzelttikten sonra, yanındaki hayalet kedinin kafasını okÅ?ayan gece elfi, gözlerini kısarak paladine baktı.

"Haklısın. O zaman bende sana bir anımı daha anlayatım. Auberdine denilen ince ve uzun toprak parçasında, nagaların olduÄ?u maÄ?rayı bilirmisin? Hani moonkinler, amaçsızca etrafta gezinirler? Ä°Å?te o kampın yakınlarındaki naga maÄ?arasına, Auberdine'den birisinin istediÄ?i bir Å?ey vardı. Biliyorum ki nagalar benden güçlüydü, ama yapabileceÄ?ime emindim. Neyse bu maÄ?aralarda gezerken bir draeni avcı kızla karÅ?ılaÅ?tım. Beraber nagaları öldürdük, bende mantlarları topladım. Sonra kızla Å?ehirde karÅ?ılaÅ?tık, tam oturmuÅ? konuÅ?uyorduk ki, kız bana inci bir yüzük hediye etti. Ona yaptıÄ?ım yardım içinmiÅ?... Tuhaf olanı benim bir süre sonra, mücevherciliÄ?e merak sarmam. Bunu öÄ?renmek için Exodar'a gitmiÅ?tim ki, ne göreyim, avcı kız hemen yanımda. Bir kaç kere dans ettikten sonra ayrıldık. Tuhad tesadüfler deÄ?il mi?"

Bu sırada çantasından çıkarttıÄ?ı bir parça boar etini hayalet kediye fırlattı. Kedi havaya atlayarak yemeÄ?ini yakaladı, bir kerede yuttu. Sonrasında mutlulukla sırt üstü yatarak patilerini havaya dikti...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 25, 2009 8:28 pm Reply with quoteBack to top

blood elf mage'imle lvl 46'da tanaristeki korsanlarla ilgili görevi yaptıktan sonra feralas'a gitmem gerekiyordu. Steamweedle port'ta görevleri teslim ettikten sonra hearthstone'u gadgetzan'a baÄ?ladıÄ?ımı düÅ?ünerek hs yaptım, ama undercity'de çıktım!!! (varan 1)

sonra söylenerek orgrimmardaki kuÅ?çuya gittim, sonra ne göreyim meÄ?ersem camp mojache'deki kuÅ?çuyla tanıÅ?mamıÅ?ım. halbuki oraya yakın bir yerde görev yapmıÅ?tım ve seviye atlama guide'a göre oraya uÄ?ramıÅ? olmam gerekiyordu (varan 2).

biraz daha yükses sesle söylenerek freewind post'a uçtum. sonra nasılsa kuÅ?çu hedefim olarak kalmıÅ? ben tabii farkında olmadan nasılsa mage'im slow fall atarım diyerekten freewind post'tan aÅ?aÄ?ı atladım. kalan kuÅ? tüyümü de yeni patchle mage'e gelen buff (baÅ?kalarına slow fall atabilme, eskiden mage sadece kendisine atabiliyordu) sayesinde aÅ?aÄ?ı doÄ?ru düÅ?erken kuÅ?çuya slow fall attım. ve hızla yere çakılıp öldüm (varan 3)

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue May 26, 2009 3:58 am Reply with quoteBack to top

verceÄ?im paraya deÄ?icek mi biri bana bunu sölesin :schemes:
    Back to top View user's profileSend private message
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue May 26, 2009 5:05 am Reply with quoteBack to top

deÄ?er starfell.

bir kere de blood elf warlock için bir an önce lvl 30 olsunda felsteed alayım diye thousand needles ta geziniyorum. bu tepede centaurların toplaÅ?tıÄ?ı yere çıkarken daha önceden tarren mill yakınlarında karÅ?ılaÅ?ıp beraber çifliÄ?i bastıÄ?ım mage ve warlcok ile karÅ?ılaÅ?tım. hoÅ? geldin beÅ? gitin derken, tam o sırada, aradaki asma köprdüen geçiyorduk, yazıÅ?ırken benim warlock ta otomatik koÅ?mada olduÄ?u için kontrol edemedim, hooop.... çölün dibine Razz

o kadar uzun düÅ?tü ki, düÅ?erken "c'mon" yazmaya bile vaktim kaldı...

Last edited by Illyra on Tue May 26, 2009 4:54 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    blindguardian
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue May 26, 2009 5:59 am Reply with quoteBack to top

70 bloodelf rogue ile eye of the storm daydım. Gorunmez olmanın ve kimseye gorunmeden gezebilmenin rahatlıÄ?ıyla hoplaya zıplaya gidiyordum. (yanlıÅ? hatırlamıyorsam)fel reaver bolgesini ele geçirmeye çalısacaktım tabi kendi aklımla Smile sanki tek gorunmez ben gibi direk olarak girdim bayraÄ?ın dibine.. Bir bakarsın yaklasık 10 tane alliance rogue duruyormus gorunmez olarak:D artık goruntuyu siz düÅ?ünün tecavuzmu dersiniz katliammı ..
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Tue May 26, 2009 5:08 pm Reply with quoteBack to top

Benim blood elf warlcok daha düÅ?ük lvl ken (ama sanırım 25 filandı), androner le birlikte zor bir questi yaptırmak için Tarren Mill in oralarda dolaÅ?ıyoruz. Tam questleri vermeye geldim ki, ne görelim, bir tane kurukafa (tabii ki lvl 80) bir paladin Tarren Mill'e saldırıyor! Baktım çevredeki tüm lvl 20 herkes saldırıyor buna, eh dedim bende saldırayım pvp açıldı. Ä°Å?in uyuz yanı o kadar npc ve pc ler canını yarıya indirince hooop bir saniyede full yaptı. Sonra tabii ben ne olduÄ?undan tam emin deÄ?ilim ama bana doÄ?ru "üf" demiÅ? olabilir; öldüm Crying or Very sad

Ama ölünce ne göreyim? Level ini kırklara dayamıÅ? androner benden önce ölmüÅ?, spirit healer in yanında oturuyo Very Happy Sonra pvp kapanana kadar hayalet olarak kaldık, sonrada paladine hiç bulaÅ?madan öyle bir kaçıÅ?ım vardı ki....

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed May 27, 2009 12:11 am Reply with quoteBack to top

shield kullandıÄ?ım ve defansive stance'de olduÄ?um için (%10 daha az dmg yiyecez ya!)
    böyle 10-20 dmg falan takılıyordum paladin abiye.
    sonra divine storm kurbanı oldum Very Happy

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed May 27, 2009 12:54 am Reply with quoteBack to top

Hareket ederken divine storm kullandıÄ?ımda kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum Very Happy

Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed May 27, 2009 1:27 am Reply with quoteBack to top

muhtemelen bende onun kurbanıyımdır ya :embarrass:

Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Wed May 27, 2009 8:29 pm Reply with quoteBack to top

Ben de wow hesabımı yine açtım aklıma geldikçe ilginç anılarımı sizlerle paylaÅ?ırım ben de... Very Happy
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum