Author |
Message |
Lord_Feanor
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Aug 07, 2007 7:53 pm |
|
lvl 13 night elf hunter la (bi de kar leoparı ) ironforge dan stormwind a yürüyerek gitme giriÅ?imim sırasında badlands den geçmeye kalkmıÅ?tım daha tipleri hatırlar hatırlamaz (sanırım birini görmüÅ?tüm) aynen arazi olmuÅ?tum (o kadar eski diil üç hafta falan önceydi ) ironforge dan stormwind a karayolu var mı hala bilmem (deeprun tram in suyu mu çıktı)
iÅ?te böyle.. |
_________________ Ne kanun, ne sevgi, ne de çatılmıÅ? kılıçlar
DehÃ…?et, yaralar, felaketin kendisi bile olsa
Koruyamayacaktır Fëanor ve Fëanor'un soyundan
Saklayan, kendine alan, ellerinde tutan,
Bulan ya da kaçıran kiÅ?iyi, bir Silm |
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 25, 2009 6:27 am |
|
Love is in the Air haftasında Night Elf Hunter'im ile, altımda mis gibi spotted frostsaber, yanımda da ghostsaber ile, Ravenholdt manor a questi tamamlamak için gitmiÅ?tim. Ã?nce o undead nerede ara ara bulamamıÅ?tım, sonra Draeni bir kızın peÅ?ine takıldım, sonra o benim peÅ?ime takıldı. En sonunda kız bana "önce bulursan haber ver dedi.
Neyse ben hala aranırken, sonunda kız bulmuÅ? bana yolu gösterdi. Gittim binbir Å?ükürle questi bitirdim. En sonunda Blood Elf Hunter bir kız benim night elf ime öpücük gönderip dans etmiÅ?ti, hiç unutmam...
(night elfimde erkek bu arada ) |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 25, 2009 9:15 am |
|
Uzun süreliÄ?ine WoW oynamamıÅ?lar klubü!
Tam hatırlamıyorum ama sanırım level 67-68 civarlarındaydım. Daha WotLK'um olmadıÄ?ı için Hellfire Rampart kapısında can sıkıntısından karakterimi holy paladine yeni çevirmiÅ? bir halde healleyeceÄ?im ezikleri bekliyordum. Bu sırada (bende kurukafa gösteriyordu ama sonradan aldıÄ?ım haberlere göre) merdiveni 80'e dayamıÅ? güzel bir insan savaÅ?çı hatunu gelip bana saldırmıÅ?tı. Ben de holy ve paladin kelimelerinin yanyana geldiÄ?i bu güzide karakterimle gaza gelip karÅ?ı saldırıya geçtim ki bir kaç saniye içerisinde canımın %50'sinden fazlası gitmiÅ?ti. Hellfire Rampartın o yükseek surlarından divine shield açaraktan aÅ?aÄ?a zıplamıÅ?, Å?öyle güzel bir holy light çekip canımı fullemiÅ?, savaÅ?çı hatunun geri gelmemesi için dua ediyordum ki o yükseklikten aÅ?aÄ?ıya atlayıp peÅ?imden gelmeye karar verdi! Ben de bu durum karÅ?ısında daireler çizerek holy shock uygulamasına geçtim.
Ä°Å?te böylelikle ilk level 80 savaÅ?çımı öldürdüm |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 25, 2009 9:17 am |
|
MaÅ?allah, pek çetrefilliymiÅ? |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 25, 2009 9:34 am |
|
Ciddi, asık suratlı ifadesiyle doÄ?rulur. SavaÅ? çekicini omzuna dayar "Bir paladinin yolu zorluklardan geçer leydim." der. |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Mon May 25, 2009 7:53 pm |
|
Uzun kollarındaki yayını düzelttikten sonra, yanındaki hayalet kedinin kafasını okÅ?ayan gece elfi, gözlerini kısarak paladine baktı.
"Haklısın. O zaman bende sana bir anımı daha anlayatım. Auberdine denilen ince ve uzun toprak parçasında, nagaların olduÄ?u maÄ?rayı bilirmisin? Hani moonkinler, amaçsızca etrafta gezinirler? Ä°Å?te o kampın yakınlarındaki naga maÄ?arasına, Auberdine'den birisinin istediÄ?i bir Å?ey vardı. Biliyorum ki nagalar benden güçlüydü, ama yapabileceÄ?ime emindim. Neyse bu maÄ?aralarda gezerken bir draeni avcı kızla karÅ?ılaÅ?tım. Beraber nagaları öldürdük, bende mantlarları topladım. Sonra kızla Å?ehirde karÅ?ılaÅ?tık, tam oturmuÅ? konuÅ?uyorduk ki, kız bana inci bir yüzük hediye etti. Ona yaptıÄ?ım yardım içinmiÅ?... Tuhaf olanı benim bir süre sonra, mücevherciliÄ?e merak sarmam. Bunu öÄ?renmek için Exodar'a gitmiÅ?tim ki, ne göreyim, avcı kız hemen yanımda. Bir kaç kere dans ettikten sonra ayrıldık. Tuhad tesadüfler deÄ?il mi?"
Bu sırada çantasından çıkarttıÄ?ı bir parça boar etini hayalet kediye fırlattı. Kedi havaya atlayarak yemeÄ?ini yakaladı, bir kerede yuttu. Sonrasında mutlulukla sırt üstü yatarak patilerini havaya dikti... |
|
|
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Mon May 25, 2009 8:28 pm |
|
blood elf mage'imle lvl 46'da tanaristeki korsanlarla ilgili görevi yaptıktan sonra feralas'a gitmem gerekiyordu. Steamweedle port'ta görevleri teslim ettikten sonra hearthstone'u gadgetzan'a baÄ?ladıÄ?ımı düÅ?ünerek hs yaptım, ama undercity'de çıktım!!! (varan 1)
sonra söylenerek orgrimmardaki kuÅ?çuya gittim, sonra ne göreyim meÄ?ersem camp mojache'deki kuÅ?çuyla tanıÅ?mamıÅ?ım. halbuki oraya yakın bir yerde görev yapmıÅ?tım ve seviye atlama guide'a göre oraya uÄ?ramıÅ? olmam gerekiyordu (varan 2).
biraz daha yükses sesle söylenerek freewind post'a uçtum. sonra nasılsa kuÅ?çu hedefim olarak kalmıÅ? ben tabii farkında olmadan nasılsa mage'im slow fall atarım diyerekten freewind post'tan aÅ?aÄ?ı atladım. kalan kuÅ? tüyümü de yeni patchle mage'e gelen buff (baÅ?kalarına slow fall atabilme, eskiden mage sadece kendisine atabiliyordu) sayesinde aÅ?aÄ?ı doÄ?ru düÅ?erken kuÅ?çuya slow fall attım. ve hızla yere çakılıp öldüm (varan 3) |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img] |
|
Back to top |
|
|
Starfell
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 26, 2009 3:58 am |
|
verceÄ?im paraya deÄ?icek mi biri bana bunu sölesin :schemes: |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 26, 2009 5:05 am |
|
deÄ?er starfell.
bir kere de blood elf warlock için bir an önce lvl 30 olsunda felsteed alayım diye thousand needles ta geziniyorum. bu tepede centaurların toplaÅ?tıÄ?ı yere çıkarken daha önceden tarren mill yakınlarında karÅ?ılaÅ?ıp beraber çifliÄ?i bastıÄ?ım mage ve warlcok ile karÅ?ılaÅ?tım. hoÅ? geldin beÅ? gitin derken, tam o sırada, aradaki asma köprdüen geçiyorduk, yazıÅ?ırken benim warlock ta otomatik koÅ?mada olduÄ?u için kontrol edemedim, hooop.... çölün dibine
o kadar uzun düÅ?tü ki, düÅ?erken "c'mon" yazmaya bile vaktim kaldı... |
Last edited by Illyra on Tue May 26, 2009 4:54 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Tue May 26, 2009 5:59 am |
|
70 bloodelf rogue ile eye of the storm daydım. Gorunmez olmanın ve kimseye gorunmeden gezebilmenin rahatlıÄ?ıyla hoplaya zıplaya gidiyordum. (yanlıÅ? hatırlamıyorsam)fel reaver bolgesini ele geçirmeye çalısacaktım tabi kendi aklımla sanki tek gorunmez ben gibi direk olarak girdim bayraÄ?ın dibine.. Bir bakarsın yaklasık 10 tane alliance rogue duruyormus gorunmez olarak:D artık goruntuyu siz düÅ?ünün tecavuzmu dersiniz katliammı .. |
|
|
Back to top |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Tue May 26, 2009 5:08 pm |
|
Benim blood elf warlcok daha düÅ?ük lvl ken (ama sanırım 25 filandı), androner le birlikte zor bir questi yaptırmak için Tarren Mill in oralarda dolaÅ?ıyoruz. Tam questleri vermeye geldim ki, ne görelim, bir tane kurukafa (tabii ki lvl 80) bir paladin Tarren Mill'e saldırıyor! Baktım çevredeki tüm lvl 20 herkes saldırıyor buna, eh dedim bende saldırayım pvp açıldı. Ä°Å?in uyuz yanı o kadar npc ve pc ler canını yarıya indirince hooop bir saniyede full yaptı. Sonra tabii ben ne olduÄ?undan tam emin deÄ?ilim ama bana doÄ?ru "üf" demiÅ? olabilir; öldüm
Ama ölünce ne göreyim? Level ini kırklara dayamıÅ? androner benden önce ölmüÅ?, spirit healer in yanında oturuyo Sonra pvp kapanana kadar hayalet olarak kaldık, sonrada paladine hiç bulaÅ?madan öyle bir kaçıÅ?ım vardı ki.... |
|
|
Androner
Kullanıcı
|
Posted:
Wed May 27, 2009 12:11 am |
|
shield kullandıÄ?ım ve defansive stance'de olduÄ?um için (%10 daha az dmg yiyecez ya!)
böyle 10-20 dmg falan takılıyordum paladin abiye.
sonra divine storm kurbanı oldum |
_________________ [img]http://images.quiz.wegame.com/production/personalities/34/badge.jpg[/img] |
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed May 27, 2009 12:54 am |
|
Hareket ederken divine storm kullandıÄ?ımda kendimi tazmanya canavarı gibi hissediyorum |
|
|
Illyra
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Wed May 27, 2009 1:27 am |
|
muhtemelen bende onun kurbanıyımdır ya :embarrass: |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Wed May 27, 2009 8:29 pm |
|
Ben de wow hesabımı yine açtım aklıma geldikçe ilginç anılarımı sizlerle paylaÅ?ırım ben de... |
|
|
Back to top |
|
|
|
|