Mesela Ben AE nin Mücevherli Hançerini Ã?ok BeÄ?eniyorum AE bir büyücüyle kapıÅ?ıyor sokaÄ?a çıkyıyo hançerle 2 adam öldürüyo adamda savastan iz kalmıyor
Posted:
Sat Sep 29, 2007 10:50 am
Waterdeepte assassin bi hanımefendinin elindeki silah assassinlige yakıÅ?mıÅ? cidden. Asitli falan vuruyor, zehirlyebiliyor ve assassinlerin death attack'ını daha etkili yapıyor. Ã?yle bi dagger'ım olsun baÅ?ka biÅ?ey istemem çok uçuk kaçık Å?eylere ihtyacım yok yani ne biliym tanrının ayagına saplanınca kan akıtamasın yani ..
Silahın adıda Viper Fang, d&d dilinde sölersek +2 corrosive assassin's dagger of venom.. adı yeter zaten uzunlugu korkutucu ayrıca not etmek isterm kendisi Shadow Weave eÅ?yasıdr baÅ?ka kullanıclar için hoÅ? olmayan sonuçlar doÄ?urabilir..
O artemisin dagger'ıında eÅ?ya listesinde hiç milletin canını falan çalar biçmde yazmamıÅ?lar bu arada, Salvatore'un serbestliÄ?i diyelim.. ama güzelmi güzel tabi
Artemis Entreri'nin silahı fearun core bookta +3 defending dagger olarak geçiyor yani AC +3 veriyor baÅ?ka bir özelliÄ?i yok zaten öyle olsa minor magical itemdan aÅ?aÄ?ısı olmazdı deÄ?ilmi?
benim sevdiÄ?im silah light saber dmg. red. gibi ıvır zıvır dinlemiyor körelmez, kırılmaz her eve lazım.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum