... diye sormuÅ?lar en büyüÄ?ü 10 yaÅ?ında olan ufaklıklara
Alınan cevaplar, internette hızla dolaÅ?ıyor. Görür görmez buraya da eklemek istedim:)
- AÅ?k, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü Å?ey meydana gelmeden önce hissettiÄ?imiz Å?eydir.
- Benim anneannem sırtından hasta olmuÅ?tu ve eÄ?ilemediÄ?i için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına raÄ?men anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu.
Bence aÃ…?k budur.
- Sizin adınız size aÅ?ık olan birinin aÄ?zından daha deÄ?iÅ?ik çıkar, o size adınızı söylediÄ?i zaman "benim ne güzel adım var" diye düÅ?ünürsünüz... (Hakikaten! Hiç böyle düÅ?ünmemiÅ?tim.)
- AÅ?k birlikte yemeÄ?e gittiÄ?imiz zaman sevgilimizin kendi kızarmıÅ? patateslerini bizim tabaÄ?ımıza koyması ve bizim tabaÄ?ımızdan hiçbir Å?ey almamasıdır.
- AÅ?k, biri sizi ne kadar kırmıÅ? olsa da sırf o üzülür diye ona kötü biÅ?ey söylememektir.
- AÅ?k, annemiz babamıza kahve yaptıÄ?ı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduÄ?unu kontrol etmesidir.
-AÅ?k her zaman öpüÅ?mektir... Ã?püÅ?mekten yorulduÄ?unuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuÅ?mak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler. (nerden biliosun )
- AÅ?k, sevgilimiz biÅ?ey söylüyorsa yılbaÅ?ı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.
- AÅ?k sarılmaktır... AÅ?k öpüÅ?mektir... AÅ?k "hayır" demektir. (Bu da çabuk çözmüÅ? ))
- AÅ?k sevgilimizin her Å?eyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaÅ? olabilmektir.
-AÅ?k kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakıÅ?ıklısın" demektir.
- AÅ?k, köpeÄ?inizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüÄ?ünüzde size koÅ?up bütün suratınızı yalamasıdır.
- AÅ?k, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan Å?eyleri Sevgilimize soylemek ama baÅ?kalarına söylerken yakalanmamaktır. (bu kesin çapkın olucak)
- Birine aÅ?ıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.
- EÄ?er aÅ?ık deÄ?lseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aÅ?ıksanız hep "seni seviyorum" deyin,aÅ?ıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp.
(Anlayan anlamıÅ?tır bile... )
_________________ Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
- Sizin adınız size aÅ?ık olan birinin aÄ?zından daha deÄ?iÅ?ik çıkar, o size adınızı söylediÄ?i zaman "benim ne güzel adım var" diye düÅ?ünürsünüz... (Hakikaten! Hiç böyle düÅ?ünmemiÅ?tim.)
Bu var ya bu öldürdü beni gerçekten
- AÅ?k çok yorgun olduÄ?umuzda bizi gülümseten biÅ?eydir
Bu da mükemmel
- Birine aÅ?ıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.
- Benim anneannem sırtından hasta olmuÅ?tu ve eÄ?ilemediÄ?i için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına raÄ?men anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu.
Bence aÃ…?k budur.
- AÅ?k birlikte yemeÄ?e gittiÄ?imiz zaman sevgilimizin kendi kızarmıÅ? patateslerini bizim tabaÄ?ımıza koyması ve bizim tabaÄ?ımızdan hiçbir Å?ey almamasıdır.
- AÅ?k, annemiz babamıza kahve yaptıÄ?ı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduÄ?unu kontrol etmesidir.
-AÅ?k her zaman öpüÅ?mektir... Ã?püÅ?mekten yorulduÄ?unuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuÅ?mak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler. (nerden biliosun )
- AÅ?k, sevgilimiz biÅ?ey söylüyorsa yılbaÅ?ı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.Bile mi
Bunlar da fena deÄ?il hani
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
Posted:
Wed Dec 24, 2008 9:44 am
Yauv, bırakın arkadaÅ?ım aÅ?k meÅ?k, fani iÅ?ler bunlar. Tüm dünya tutturmuÅ? aÅ?k da aÅ?k, nedir lan bu aÅ?k. Yenir mi, içilir mi? Hiç bir halta yaramaz bu aÅ?k. E güzel kardeÅ?im, insanlar açlıktan ölürken senin tek düÅ?ündüÄ?ün dertsiz baÅ?ına dert almak. Bırakın efenim, bırakın yahu. AÅ?kı savunmayın bana. Milletin dilinden düÅ?müyor aÅ?k, aÅ?k, aÅ?k diye...nereye kadar efenim, nereye kadar.
Sonra bir de mazeret olarak kullanılıyor ki, aman diyeyim. "Niye aldattınız?" -"AÅ?ıktım" iÅ?te Å?u an büyüüük bir s..tir çekmek istiyorum. ArkadaÅ?ım, bir insan evladının Allah'tan sonra aÅ?ık olacaÄ?ı bir çocukları vardır, bir de karısı vardır. Hadi karısını geçtim çocuklarını da mı sevmiyorsun be adam. Bir saniye düÅ?ündün mü çocuklarını? Yoook, çünkü o an beynindeki kan baÅ?ka bir bölgeye hücum etmiÅ? haldeydi maalesef. NeymiÅ? efenim, herÅ?ey nefsimize hakim olmakta bitiyormuÅ?, he mi? He...
AÅ?k, aÅ?k, aÅ?k, aÅ?k, tiksindim lan. Vallahi, nereye dönsem aÅ?k. Å?arkılarda aÅ?k, gazetelerde aÅ?k, televizyonlarda aÅ?k, neymiÅ?: aÅ?k cinayeti, yok efendim sevdiÄ?i ona zırt dedi diye intihar etmiÅ?, yok Å?uymuÅ? yok buymuÅ?. Å?imdi arkadaÅ?ım, herÅ?eyin vakti ve zamanı var. Sen bütün vaktini aÅ?kı dilinden düÅ?ürmeyerek geçirirsen diÄ?er Å?eylere zaman kalmaz ki güzel kardeÅ?im. Bak önünde kocaman bir hayat var, güleceÄ?in, eÄ?leneceÄ?in, koÅ?up, zıplayıp, hoplayacaÄ?ın, daha nice dostların, nice anıların olacaÄ?ı çok güzel bir hayatın varken, aÅ?k niye lan?
Alenthas senin karÅ?ında saygıyla eÄ?iliyorum :clap: :clap:
çok güzel ifade etmiÅ?sin, bazıları aÅ?k sözcüÄ?ünü duyunca sanki çok bir Å?eymiÅ? gibi hayatın aÅ?ktan ibaret olduÄ?una dair bir yanılgıya düÅ?üyorlar. aÅ?k, gereksiz deÄ?ildir tabi ki de, ama zamanı geldiÄ?inde ve sadece bir kez o duyguyu hissettiÄ?inde deÄ?er kazanır ve asla deÄ?erini de gözünden düÅ?ürmez.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum