Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Sence AÃ…?k Nedir?
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Sence AÃ…?k Nedir? View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    EldariL
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 30, 2007 1:43 am Reply with quoteBack to top

... diye sormuÅ?lar en büyüÄ?ü 10 yaÅ?ında olan ufaklıklara Very Happy

Alınan cevaplar, internette hızla dolaÅ?ıyor. Görür görmez buraya da eklemek istedim:)

- AÅ?k, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü Å?ey meydana gelmeden önce hissettiÄ?imiz Å?eydir.

- Benim anneannem sırtından hasta olmuÅ?tu ve eÄ?ilemediÄ?i için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına raÄ?men anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu.
    Bence aÃ…?k budur.

- Sizin adınız size aÅ?ık olan birinin aÄ?zından daha deÄ?iÅ?ik çıkar, o size adınızı söylediÄ?i zaman "benim ne güzel adım var" diye düÅ?ünürsünüz... (Hakikaten! Hiç böyle düÅ?ünmemiÅ?tim.Very Happy)

- AÅ?k birlikte yemeÄ?e gittiÄ?imiz zaman sevgilimizin kendi kızarmıÅ? patateslerini bizim tabaÄ?ımıza koyması ve bizim tabaÄ?ımızdan hiçbir Å?ey almamasıdır.

- AÅ?k, biri sizi ne kadar kırmıÅ? olsa da sırf o üzülür diye ona kötü biÅ?ey söylememektir.

- AÅ?k çok yorgun olduÄ?umuzda bizi gülümseten biÅ?eydir (Daha nasıl anlatılabilir ki?)

- AÅ?k, annemiz babamıza kahve yaptıÄ?ı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduÄ?unu kontrol etmesidir.

-AÅ?k her zaman öpüÅ?mektir... Ã?püÅ?mekten yorulduÄ?unuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuÅ?mak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler. (nerden biliosun Very Happy)

- AÅ?k, sevgilimiz biÅ?ey söylüyorsa yılbaÅ?ı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.

- 'Senden nefret ediyorum' dediÄ?imiz birine ilerde aÅ?ık oluruz. (Hadiseyi çabuk kavramıÅ? Smile)

- AÅ?k sarılmaktır... AÅ?k öpüÅ?mektir... AÅ?k "hayır" demektir. (Bu da çabuk çözmüÅ? Smile))

- AÅ?k sevgilimizin her Å?eyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaÅ? olabilmektir.

-AÅ?k kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakıÅ?ıklısın" demektir.

- AÅ?k, köpeÄ?inizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüÄ?ünüzde size koÅ?up bütün suratınızı yalamasıdır.

- AÅ?k, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan Å?eyleri Sevgilimize soylemek ama baÅ?kalarına söylerken yakalanmamaktır. (bu kesin çapkın olucak)

- Birine aÅ?ıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.

- EÄ?er aÅ?ık deÄ?lseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aÅ?ıksanız hep "seni seviyorum" deyin,aÅ?ıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp.
    (Anlayan anlamıÅ?tır bile... Very Happy)

Do you really want to see something from your worst dreams? I'll take you into the land of the dead, where you should never go alone and where the past has a frightening habit of repeating itself-for ever!
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 30, 2007 3:04 am Reply with quoteBack to top

- Sizin adınız size aÅ?ık olan birinin aÄ?zından daha deÄ?iÅ?ik çıkar, o size adınızı söylediÄ?i zaman "benim ne güzel adım var" diye düÅ?ünürsünüz... (Hakikaten! Hiç böyle düÅ?ünmemiÅ?tim.)

Bu var ya bu öldürdü beni gerçekten Neutral Neutral Neutral Neutral

- AÅ?k çok yorgun olduÄ?umuzda bizi gülümseten biÅ?eydir

Bu da mükemmel

- Birine aÅ?ıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar.

Bu gerçekkkkkkkkkk
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 3:31 am Reply with quoteBack to top

- Benim anneannem sırtından hasta olmuÅ?tu ve eÄ?ilemediÄ?i için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına raÄ?men anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu.
    Bence aÃ…?k budur.

- AÅ?k birlikte yemeÄ?e gittiÄ?imiz zaman sevgilimizin kendi kızarmıÅ? patateslerini bizim tabaÄ?ımıza koyması ve bizim tabaÄ?ımızdan hiçbir Å?ey almamasıdır.

- AÅ?k, annemiz babamıza kahve yaptıÄ?ı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok güzel olduÄ?unu kontrol etmesidir.

-AÅ?k her zaman öpüÅ?mektir... Ã?püÅ?mekten yorulduÄ?unuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuÅ?mak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler. (nerden biliosun Very Happy)

- AÅ?k, sevgilimiz biÅ?ey söylüyorsa yılbaÅ?ı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir.Bile mi Very Happy

Bunlar da fena deÄ?il hani Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Sacreneous
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 4:40 am Reply with quoteBack to top

.

Last edited by Sacreneous on Sat Aug 07, 2010 8:26 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private messageMSN Messenger
    Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 5:45 am Reply with quoteBack to top

Katılıyorum ya bu sitede aÅ?k olmasın Rolling Eyes aynı süreci yaÅ?ıyoruz arkadaÅ?la Crying or Very sad
    Illyra
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 5:46 am Reply with quoteBack to top

BoÅ?ver kafana takma çocuklar sonuçta Smile kendilerine göre bir Å?eyler anlatmıÅ?lar..

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 5:50 am Reply with quoteBack to top

BU çobuklar var ya özellikle altıçizilenler. Hah iÅ?te onları hepsi ilerde canavar olcak cavanar Rolling Eyes
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 18, 2008 6:05 am Reply with quoteBack to top

aÅ?k kontörlerinizi ve paranızı hiç hesaplamadan harcamanızı saÄ?layacak bir zevktir
    Yener
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 19, 2008 7:31 am Reply with quoteBack to top

AÅ?ktan konu açılınca Ahmet Hamdi Tanpınar üstadın Å?u Å?iiri geliyor aklıma.

AÃ…?K !..

AÅ?k dediÄ?in nedir ki
    Tenden bedenden sıyrık
    �ocukların içinde
    YaÅ?adıÄ?ı bir çıÄ?lık

AÅ?k dediÄ?in nedir ki
    Histen nefesten varlık
    Umutsuzluk içinde
    KaranlıÄ?a son ıslık

AHMET HAMDÄ° TANPINAR

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 19, 2008 5:20 pm Reply with quoteBack to top

En büyüÄ?ü 10 yaÅ?ında olan çocuklar bu soruya benden daha iyi cevap veriyor ya, ayıp bana.

AÃ…?k nedir?

AÅ?k..? Böyle, portakal rengi, yumuÅ?ak... zıplar... Very Happy

lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 19, 2008 10:10 pm Reply with quoteBack to top

Darkgnome wrote:
    En büyüÄ?ü 10 yaÅ?ında olan çocuklar bu soruya benden daha iyi cevap veriyor ya, ayıp bana.

AÃ…?k nedir?

AÅ?k..? Böyle, portakal rengi, yumuÅ?ak... zıplar... Very Happy

o basket topu diilmi ya Very Happy
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2008 7:40 am Reply with quoteBack to top

AÅ?k sevdiÄ?in kiÅ?iyi görünce cidden birÅ?eyler hisssetmek; gerçekten var olduÄ?unu, yaÅ?adıÄ?ını hissetmek.

Bence Very Happy

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Dec 24, 2008 9:44 am Reply with quoteBack to top

Yauv, bırakın arkadaÅ?ım aÅ?k meÅ?k, fani iÅ?ler bunlar. Tüm dünya tutturmuÅ? aÅ?k da aÅ?k, nedir lan bu aÅ?k. Yenir mi, içilir mi? Hiç bir halta yaramaz bu aÅ?k. E güzel kardeÅ?im, insanlar açlıktan ölürken senin tek düÅ?ündüÄ?ün dertsiz baÅ?ına dert almak. Bırakın efenim, bırakın yahu. AÅ?kı savunmayın bana. Milletin dilinden düÅ?müyor aÅ?k, aÅ?k, aÅ?k diye...nereye kadar efenim, nereye kadar.

Sonra bir de mazeret olarak kullanılıyor ki, aman diyeyim. "Niye aldattınız?" -"AÅ?ıktım" iÅ?te Å?u an büyüüük bir s..tir çekmek istiyorum. ArkadaÅ?ım, bir insan evladının Allah'tan sonra aÅ?ık olacaÄ?ı bir çocukları vardır, bir de karısı vardır. Hadi karısını geçtim çocuklarını da mı sevmiyorsun be adam. Bir saniye düÅ?ündün mü çocuklarını? Yoook, çünkü o an beynindeki kan baÅ?ka bir bölgeye hücum etmiÅ? haldeydi maalesef. NeymiÅ? efenim, herÅ?ey nefsimize hakim olmakta bitiyormuÅ?, he mi? He...

AÅ?k, aÅ?k, aÅ?k, aÅ?k, tiksindim lan. Vallahi, nereye dönsem aÅ?k. Å?arkılarda aÅ?k, gazetelerde aÅ?k, televizyonlarda aÅ?k, neymiÅ?: aÅ?k cinayeti, yok efendim sevdiÄ?i ona zırt dedi diye intihar etmiÅ?, yok Å?uymuÅ? yok buymuÅ?. Å?imdi arkadaÅ?ım, herÅ?eyin vakti ve zamanı var. Sen bütün vaktini aÅ?kı dilinden düÅ?ürmeyerek geçirirsen diÄ?er Å?eylere zaman kalmaz ki güzel kardeÅ?im. Bak önünde kocaman bir hayat var, güleceÄ?in, eÄ?leneceÄ?in, koÅ?up, zıplayıp, hoplayacaÄ?ın, daha nice dostların, nice anıların olacaÄ?ı çok güzel bir hayatın varken, aÅ?k niye lan?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 1:20 am Reply with quoteBack to top

yok yok aÅ?k güzel tadını çıkarmak lazım
    catboy
    Site Yazarı
    Site Yazarı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 1:27 am Reply with quoteBack to top

Alenthas senin karÅ?ında saygıyla eÄ?iliyorum :clap: :clap:
    çok güzel ifade etmiÅ?sin, bazıları aÅ?k sözcüÄ?ünü duyunca sanki çok bir Å?eymiÅ? gibi hayatın aÅ?ktan ibaret olduÄ?una dair bir yanılgıya düÅ?üyorlar. aÅ?k, gereksiz deÄ?ildir tabi ki de, ama zamanı geldiÄ?inde ve sadece bir kez o duyguyu hissettiÄ?inde deÄ?er kazanır ve asla deÄ?erini de gözünden düÅ?ürmez.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's website
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum