ArkadaÅ?lar D&D'nin özel basım Dungeon Master Guide kitabını ve Monster Manual 2 kitaplarını geçen sene bir hevesle almıÅ?tım oynadıÄ?ım arkadaÅ?lar lagaluga yapınca elimde kaldı satmam lazım. Bu kitaplar ingilizcedir bu arada DMG kitabı 3.5 rule edition içeriyor özel basım zaten çok hoÅ? bir kitap 80 ytl'ye o kitabı satmak istiyorum 30 ytl'ye de Monster Manual 2 kitabı bu arad elimde oyucunun el kitabımıydı neydi o da var bunlar neredeyse hiç kullanmadım hala yeni gibiler bu kitap da türkçe 25 ytl'ye de onu satıcam ilgilenen arkadaÅ?lar sercangunay@hotmail.com adresine veya 537 603 7746 numaralı noya mesaj atsınlar veya arasınlar bu noyu ancak herzmn açmayabilirim telefonu mail adresime yazmanız daha iyi olur. Açıkçası fiyatlarda pek pazarlık payı yok olur fiyatları söylüyorum ama hepsini birden alırsanız belki birÅ?eyler düÅ?ünebilirim. Herkese iyi günler diliyorum.
D&D Dungeon Master Guide 3.5 Special Edition (ing) = 80 ytl D&D Monster Manual Guide II (ing)= 30 ytl D&D Oyuncunun El Kitabı (TR) = 25 ytl ulaÅ?ım bilgisi:sercangunay@hotmail.comtel no: 537 603 7746
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum