Posted:
Mon Mar 31, 2008 12:25 am
Kaderin Penası
----------Ã?ZET----------
KüçüklüÄ?ünden beri rockla kafayı bozmuÅ? JB, babasının yanında bir geleceÄ?i olmadıÄ?ını
anlayınca evden kaçarak Holywood'a gitmeye karar verir. Kaderinde, holywood da
bulacaÄ?ı müzik partneriyle dünyanın en sıkı rock grubunu kuracaÄ?ı yazmaktadır. KG ile
tanıÅ?an JB, ev kirasını ödemenin zor bir Å?ey olduÄ?unun farkına varınca, kaderin penasını
çalmaya karar verir.
-----------------------------------
ArkadaÅ?lar bu film benim izlediÄ?im en güzel müzikal. Toplamda 3 tane müzikal izlediÄ?im için
Å?öyle bir yorum yapmak daha iyi olabilir. Bu film son zamanlarda izlediÄ?im en harika film.
Ã?ıkıÅ? tarihi 22 Kasım 2006 olan bu filmde oynayan adamı pek çoÄ?unuz School of Rock
(Rock Okulu) veya diÄ?er filmlerden tanıyabilirsiniz. JB yani Jack Black. Filmi izledikten
sonra öÄ?rendiÄ?ime göre Jack Black ve Kyle Gass(KG) gerçek hayatta da rock grubu
kurmuÅ?lar ve her iki filmin müziklerini de (School of Rock ve Pick of Destiny) bu adamlar
yapmıÅ?. EÄ?er rocktan hoÅ?lanıyorsanız(biraz da metalden) bu filmi çok seveceÄ?inizi garanti
ederim. 13 yaÅ?ının altındakiler için filmin izlenmesi sakıncalı olabilir. Å?arkıların içinde pek çok
argo var. Ama rahatsız etmiyor fazla.
Ä°zleyin izlettirin, sonra tekrar tekrar tekrar izleyin
Bu film bir harika. Ä°zlediÄ?imden beri hala müziklerini bir daha bir daha diniliyorum. Bunun dıÅ?ında baÅ?ka bir film çıkartmıÅ?lar galiba. Teneceous D: the complete masterworks diye bir film daha var. Aslında bu isismle 4 adet çıkıyor ama aralarından sadece "The complete masterworks" içinde güzel sahneler olduÄ?u gibi bir Å?Ä?phem var. Å?üphe çünkü girdiÄ?im yerden asıl pek çok indirme sitesi, P2P ve Torrent yasak. DiÄ?er Tenecious D'ler de bu film kadar iyimi bilmiyorum.
Beyler Artemis Entrerinin verdiÄ?i baÄ?lantıya kesinlikle bir bakın derim. Onu izleyip te indirmek istemeyecek adam oalcaÄ?ını sanmıyorum. Son müzik ve ilk müzik favorimdir.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum