Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Kitapkokusu Ã?ykü YarıÅ?ması - Can YayınlarÄ
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Kitapkokusu Ã?ykü YarıÅ?ması - Can YayınlarÄ View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 3:40 am Reply with quoteBack to top

. Very Happy

ArkadaÅ?lar ben kitapkokusu com sitesinde moderatörlük yapıyorum. O yüzden bir öykü yarıÅ?ması haberi vermek istedim: http://kitapkokusu.com/forum/viewtopic.php?t=926

ArkadaÅ?lar kitap ödüllü yarıÅ?manın sponsoru Can yayınlarıymıÅ?, illaki yayınevinden birileri de okuyacak öyküleri o yüzden katılımın çok olmasını istiyorum.
    Frpworld'da çok iyi öykü yazarları olduÄ?unu yakından bilen biri olarak, bu yarıÅ?maya iÅ?tirak etmenizi isterim arkadaÅ?lar. Umarım katılırsınız. Mr. Green

.

Last edited by dwaxer on Thu Jun 12, 2008 8:57 pm; edited 1 time in total
    Back to top View user's profileSend private message
    Firble
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 9:22 pm Reply with quoteBack to top

KardeÅ? aklıma bir fikir geldi paylaÅ?mak istedim. Neden Frpworld ile kitapkokusu sitesi ortak bir öykü yarıÅ?ması düzenlemiyoruz? ? ? ? ? Bilmiyorum olabilir mi?

dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 10:40 pm Reply with quoteBack to top

Firble wrote:
    KardeÅ? aklıma bir fikir geldi paylaÅ?mak istedim. Neden Frpworld ile kitapkokusu sitesi ortak bir öykü yarıÅ?ması düzenlemiyoruz? ? ? ? ? Bilmiyorum olabilir mi?

Tabii iki kardeÅ? site, neden olmasın! Ama teknik açıdan olayın iÅ?leyiÅ?i nasıl olacak bilemiyorum?
    .
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Wed Apr 09, 2008 11:19 pm Reply with quoteBack to top

Teknik iÅ?leyiÅ? açısında pek sorun olacaÄ?ını sanmıyorum Frpworld ve kitap kokusu üyelerinden ortak bir komisyon oluÅ?turulur. Bu kiÅ?iler yarıÅ?manın kurallarına karar verir aynı zamanda jüri olurlar.

Gerekli duyurular iki tarafta da yayınlanır.

Kitap kokusuna ait yarıÅ?ma tamamlandıktan sonra böyle biÅ?eyi hayata geçirebiliriz. Bu durumda dwaxer'dan Kitap kokusu Yönetiminin bu iÅ? hakkıdna ne düÅ?ündüÄ?ünü öÄ?renmesini bekleyebiliriz.

Güzel fikir...

Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 12:04 am Reply with quoteBack to top

Evet güzel bir yarıÅ?maya benziyor. Ama katılım tarihi çoktan geçmiÅ??

Can yanınları sponsor olduÄ?una göre kitabın basımı hakkında bir söylenti var mı, yoksa sadece yarıÅ?ma amaçlı mı?

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 2:00 am Reply with quoteBack to top

Efla, Firble tamam dediÄ?iniz gibi bir organizasyon gerçekleÅ?tiririz. Ben kitapkokusu yöneticilerine açarım konuyu, onların da sıcak bakacaÄ?ına inanıyorum. Very Happy

AlenthasLeasess bu olayın senin dediÄ?in kitap basımıyla bir alakası yok. Bu kitap hediyeli bir öykü yarıÅ?ması sadece. Katılım tarihi en son 11 Mayıs (daha bir ay var) Mr. Green
    .
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu Apr 10, 2008 2:29 am Reply with quoteBack to top

Yapma ya Smile KarıÅ?tırmıÅ?ım. O zaman bunun FRPWorld'de yapılanlardan farkı yok yani? O zaman birleÅ?menin pek bir problem yaratacaÄ?ını sanmıyorum.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Apr 11, 2008 2:02 am Reply with quoteBack to top

Yazmaya teÅ?vik edici her yarıÅ?manın sonuna kadar arkasındayım Evil or Very Mad
    Katılıyorum, ebek.

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu May 15, 2008 1:45 am Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar kitapkokusundaki yarıÅ?manın katılım süresi bitti, oylama baÅ?lıÄ?ı açıldı.(puanlama oylama Å?eklinde yapılıyor ve her üye oylamaya katılabiliyor) Toplam 23 adet eser katılmıÅ? yarıÅ?maya - birisi de benim Kızıl Toprak isimli öyküm Smile ilgilenenler için söyliyeyim oylama iki hafta sürecek.
    Saygılarımla...

Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu May 15, 2008 6:06 am Reply with quoteBack to top

Bir Å?u hafta bitsin Lugtarias... Senin öykünü okurum mutlaka baÅ?lıktaki...

Lugtarias
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Thu May 15, 2008 6:18 am Reply with quoteBack to top

SaÄ?ol Firble Smile

Ekleme: Aslında sen ve Frpworld'ün birkaç sakini biliyosunuz öyküyü. ''GecikmiÅ? Bir Ã?ykü'' adıyla Smile yarıÅ?maya katılacak eserlerin herhangi bir yerde yayınlanmıÅ? olması herhangi bir sorun oluÅ?turmyordu. Yalnızca ödül kazanmamıÅ? olması gerekiyordu Bende Å?öyle ufak birkaç düzenleme yapıp gönderdim öykümü... OcakbaÅ?ına koyduÄ?umda siz beÄ?enmiÅ?tiniz. Umarım onlarda beÄ?enir...

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jun 12, 2008 9:10 pm Reply with quoteBack to top

.

ArkadaÅ?lar yeni yarıÅ?ma baÅ?ladı, haberiniz olsun:

Quote:

Kitapkokusu V. Ã?ykü YarıÅ?ması Can Yayınları sponsorluÄ?unda baÅ?lıyor. YarıÅ?maya katılım Å?artları Å?öyle:

- Ã?ykünün katılımcı tarafından yazılmıÅ? olması gerekmektedir.
    - Ã?yküler, 1000-2500 kelime aralıÄ?ında olmalıdır.
    - Ã?yküler, giriÅ? için verilen paragrafa uygun olarak baÅ?lamalıdır.
    - Her yarıÅ?macı istediÄ?i kadar öyküyle yarıÅ?maya katılabilir.
    - Ã?ykülerin Türkçe imla ve noktalama iÅ?aretlerine uygun olması, Türkçe'nin yapısının korunarak dilimizin en güzel Å?ekilde kullanılması gerekmektedir.
    - Ã?yküler daha önce hiçbir yerde yayınlanmamıÅ? olması tercih edilir. Ancak yayınlanmıÅ? olsa bile herhangi bir ödül ya da derece kazanmamıÅ? olması gerekmektedir.
    - Ã?yküler 23 Haziran 2008 Pazartesi günü saat 11:00'e kadar "ruyaci" isimli kullanıcıya forumdan (www.kitapkokusu.com/forum) Ã?zel Mesaj yoluyla gönderilmelidir. Bu tarihten sonra gönderilecek öyküler yarıÅ?maya dahil edilmeyecektir.
    - Ã?düller yarıÅ?mamıza sponsor olmayı kabul eden ImageYayınları tarafından verilecektir. Dereceye giren ilk üç eser birer kitap ile ödüllendirilecektir.
    Ã?DÃ?LLER:
    3.lük ödülü:
    Image
    Rudolfo Anaya-Alburquerque Yılanın Dansı

2.lik ödülü:
    Image
    Rosa Regas-Dorotea'nın Å?arkısı

1.lik ödülü:
    Image
    Osman Å?ahin-AÄ?ız İçinde Dil Gibi Acı Duman Bütün Ã?yküleri 2

- YarıÅ?ma sonucu jüri tarafından belirlenecektir.
    Jüri �yeleri:
    Ayfer Kafkas (forum admin)
    Ã?zden Ã?zberber (Forum Admin)
    Kadir �zen (Forum Moderatör)
    Bülent Sabırlı (yazar, köÅ?e yazarı, forum moderatör)
    Seçil Söyleyici Kantar (sanat eleÅ?tirmeni, DPÃ? Sanat Tarihi Bölümü okutman)

- Ã?ykünün baÅ?laması gereken paragraf Å?öyle:

O melun yaratıkların yedi iklim dört bucak yayılmaya baÃ…?ladıÄ?ını fark ettiÄ?imden beri herkesi uyarmaya çalıÅ?ıyorum. Ama insanoÄ?lu öyle kör, öyle aymaz ki… YaklaÃ…?an tehlikeye gözlerini kapadılar, kulaklarını tıkadılar. Neyse ki ben her Ã…?eyin farkındayım ve herkese de bildiklerimi anlattım.
    Ä°lkin hangi uÄ?ursuzluÄ?un içinden çıkıp geldiklerini hâlâ çözebilmiÅ? deÄ?ilim. Ben onlar hakkında bilinçlenip de tedbir almaya baÅ?ladıÄ?ımda, azametli yürüyüÅ?lerine çoktan baÅ?lamıÅ?lardı. Binlercesi, belki de milyonlarcası lanetli emri alıp daÄ?ları tepeleri yürüyerek aÅ?ıyor, yeryüzüne karıÅ? karıÅ? daÄ?ılıyordu.
    (Alıntı: Bülent Sabırlı)

Katılımın bol olması, deÄ?erli eserlerin üretilmesi temennilerimle...
    Ayfer KAFKAS

Ben de jüri üyelerinden biri olacaÄ?ım. Fantastik öykülerden özellikle hoÅ?landıÄ?ımı söylememe gerek yok herhalde. Mr. Green Katılacak herkese Å?imdiden baÅ?arılar diliyorum.

.
    ruyaci
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jun 19, 2008 7:28 pm Reply with quoteBack to top

arkadaÅ?lar, Dwax'ın da dediÄ?i gibi mutlaka bekliyoruz. Kitap vericem yahu hadi Very Happy Katılım az olursa da oturup aÄ?lıycam, hadi üzmeyin beni.

Bu arada ortak yarıÅ?ma fikri de güzel. Ben yine Can'dan üç kitap edinebilirim. Ä°sterseniz siz de ödüle katkıda bulunursunuz, çok hoÅ? bir Å?ey çıkar bence.
    Back to top View user's profileSend private messageVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Dragon_Knight
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Jun 19, 2008 9:47 pm Reply with quoteBack to top

Ä°nanamıyorum. Hikayenin baÅ?langıç paragrafı üzerinde çalıÅ?tıÄ?ım hikayemin konusuyla örtüÅ?üyor. Hikayemi bitirebilirsem katılmayı çok isterim

Neden güçlü hep duygularla oynaÃ…?ır?
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteMSN Messenger
    dwaxer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Sat Aug 09, 2008 1:21 am Reply with quoteBack to top

.
    ArkadaÅ?lar 6. yarıÅ?maya da start verildi. DeÄ?iÅ?ik bir konusu var bu seferki yarıÅ?manın.

ruyaci wrote:
    Kitapkokusu 6. Ã?ykü YarıÅ?ması Can Yayınları sponsorluÄ?unda baÅ?lıyor. YarıÅ?maya katılım Å?artları Å?öyle:

- Ã?ykünün katılımcı tarafından yazılmıÅ? olması gerekmektedir.
    - Ã?yküler, 1000-3000 kelime aralıÄ?ında olmalıdır.
    - �yküler, verilen unsurların üçünü de barındırmalıdır.
    - Her yarıÅ?macı istediÄ?i kadar öyküyle yarıÅ?maya katılabilir.
    - Ã?ykülerin Türkçe imla ve noktalama iÅ?aretlerine uygun olması, Türkçe'nin yapısının korunarak dilimizin en güzel Å?ekilde kullanılması gerekmektedir.
    - Ã?yküler 25 AÄ?ustos 2008 Pazartesi günü saat 11:00'e kadar "ruyaci" isimli kullanıcıya forumdan (www.kitapkokusu.com/forum) Ã?zel Mesaj yoluyla gönderilmelidir. Bu tarihten sonra gönderilecek öyküler yarıÅ?maya dahil edilmeyecektir.
    - Ã?düller yarıÅ?mamıza sponsor olmayı kabul eden ImageYayınları tarafından verilecektir. Dereceye giren ilk üç eser birer kitap ile ödüllendirilecektir.
    Ã?DÃ?LLER:
    3.lük ödülü:
    Image

2.lik ödülü:
    Image

1.lik ödülü:
    Image

- YarıÅ?ma sonucu en az 15 mesaja sahip forum üyeleri tarafından açık oylama usulü ile belirlenecektir.

- Ã?ykünün barındırması gereken unsurlar Å?öyle:

"Ã?yle bir yer ki, küçücük, aciz, iÄ?renç ve ıslak bir solucanın hayatta kalabilme Å?ansı bile ana karakterinkinden kat be kat fazladır."
    "Tüm gücünü geçmiÅ?in lanetli söylencelerinden alan dolunay, gökyüzünde tehditkarca ıÅ?ıldar."
    "Ana karakterin saÄ? kolunun iç kısmındaki tuhaf çizik zonklamaktadır ve acı vermektedir."

Katılımın bol olması, deÄ?erli eserlerin üretilmesi temennilerimle...
    Ayfer KAFKAS

.
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum