Yazdıklarımızı takip ediyorsanız eÄ?er arkadaÅ?lar, her türlü yorumlarınızı buraya yazabilirsiniz. Okumaktan memnun oluruz...
_________________ Ve sonbahar gelmeden topraÄ?a düÅ?tü yeÅ?il renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Bu arada Firble, benim kısmımı son görüÅ?ünden beri üzerine biraz daha yazdım. Gözüne aynı gibi gözükmüÅ? olabilir =) Bir ara üç kısmın bir arada nasıl durduÄ?uyla ilgili düÅ?üncelerini duymak isterim. Illyra senin de =)
_________________ Ve sonbahar gelmeden topraÄ?a düÅ?tü yeÅ?il renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
KardeÅ? öncelikle oldukça etkileyici bir baÅ?langıç yapmıÅ?sın
Sonrasında olaylar karıÅ?ıyor ve çok hızla akıyor. Tam olarak da sonuca varmadan bitiyor. Açıkçası devamını ısrarla bekleten bir öykü...
Bundan sonrasında nasıl yazmayı düÅ?ünüyoruz. Birbirimizle ikimiz karÅ?ılaÅ?acak mıyız? Ã?yle ise bunu nasıl yapacaÄ?ız?
Benim baÅ?ka bir önerim daha var belki bunu da düÅ?ünebiliriz. Ã?ykülerimiz birbirinden baÄ?ımsız ilerlesin ancak öykülerin içine birbirinden etkilenen bölümler yerleÅ?tirelim.
Bir de sanırım öyküleri birbirinden baÄ?ımsız ufak parçalar halinde yazarsak bir an gelip de devam edemesek bile elimizde bir Å?eyler kalmıÅ? olur.
_________________ HARBE GÄ°DEN
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Böylece ikinci bölümü kesin olarak bitirmiÅ? oldum....
Ben de biraz Catboy un yöntemini kullanayım. �çüncü bölümün adı Venedik Kalyonu olacak.
Hikayenin gidiÅ?atı temel ögeler hakkında bir takım ipuçları vermiÅ?tir sanıyorum.
Henüz hikayenin sonu belli deÄ?il ama neyin ne olduÄ?u belli tabii. Gerçi yine de Illyra'nın hikayesine göre epey bir esneme payı bıraktım hikayede...
: ) ) )
Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>Gene böyle güzel dön; <br>Dudaklarında deniz kokusu, <br>Kirpiklerinde tuz; <br>Harbe giden sarı saçlı çocuk! <br>
Lugtarias senin oykunde her sey cok cabuk gelismisti. Iki paragraf icinde oyle cok sey anlatmissin ki.... Ancak bu kadar hizli bir anlatimda bile guclu tasvirer kullanabilmissin. Yazinin bu yani gzuel olmus...
Illyra... dogrusu hikaye nereye gidiyor merak ediyorm. Ana meseleler hala sanirim bir sis perdesinin ardinda, gerci bende de oyle ama...
Ana hikayenin disinda da kucuk ve insanlarin ilgisini ceken olaylar yaratabiliyorsun. Ayrintilar konusunda cok iyisin ki bu sanirim benim en zayif oldugum konu... Ben her seyi ana oykunun etrafinda kuruyorum...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum