Ä°kisini de dinledim. Hazırlayanların ellerine saÄ?lık. Ama özellikle ikinci bölümde nasıl eÄ?lendim belli deÄ?il. HoÅ?, ilk bölümde de çok bilgilenmiÅ?tim ama olsun, otobüste üç kez kahkaha atmama sebep oldular
_________________ M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Ben de dinledim. Esasında bilgisayarla uÄ?raÅ?ırken müzik yerine arkaya podcast kaydını koyduÄ?um için. Tüm ayrıntıları yakalayamamıÅ? olabilir ama deÄ?iÅ?ik bakıÅ? açılarıyla incelenmiÅ?.
Aslında D&D nin genel yapsı ile ilgili birçok soruyu da cevaplıyor. Ã?rneÄ?in orda üzerinde epey durulan bir gerçek, D&d nin combat tabanlı bir sistem olmasıydı. Yani evet diÄ?er yönlerden yetersiz olduÄ?unu eleÅ?tiriyoruz ama zaten çıkıÅ? amacındaki öncelik farklı gerçekten.
Kenim incelemediÄ?imde doÄ?rudan farketmediÄ?im Å?eyleri de farkettim. Bilmiyorum ilerde 4th editionla ne kadar oyun oynarım ama sistem hakkında daha çok fikir sahibi oldum.
Ä°kinciyi henüz dinlemedim ama onuda bir ara dinlerim inÅ?allah.
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum