Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - çok güzel hareketler bunlar..
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

ÃƒÂ§ok güzel hareketler bunlar.. View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 4:35 am Reply with quoteBack to top

Ã?ok Güzel Hareketler Bunları izleyenleirn ... yorum konuÅ?ma vs. yeri

Sizce en iyi karakter kim?

Å?u ana kadar çıkmıÅ? olan sikeçlerden hangisi en iyisi olabilir?

En güzel oynayan oyuncu kim?

Programın eksiklikleri neler?

Bunların hepsini tartıÅ?abileceÄ?imiz güzel bir paylaÅ?ım yeri olması dileÄ?iyle. Hadi bakalım yorumlarınız yapın artık birazdan da baÅ?lıcak zaten. Her proramdan sonra yorumlarınız bekliyorum

lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 6:58 am Reply with quoteBack to top

ilk sezon güzeldi ama ikinci sezonda herÅ?eyi ersin'in üzerine kurmuÅ?lar, açıkçası çok beÄ?enmiyorum Å?u son bölümlerini, birde avrupa yakası iyice forma girince, eprileri ilkokul müsameresi gibi gelmeye baÅ?ladı bana. Tabutçu Recep falan çok iyiydi oysa ki...
    Back to top View user's profileSend private message
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 7:41 am Reply with quoteBack to top

Açıkçası birkaç kere rastladım, fena deÄ?ildi. Ama ayrıntılı yorum yazacak kadar izlemedim.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 8:14 am Reply with quoteBack to top

lightflarer wrote:
    ilk sezon güzeldi ama ikinci sezonda herÅ?eyi ersin'in üzerine kurmuÅ?lar, açıkçası çok beÄ?enmiyorum Å?u son bölümlerini, birde avrupa yakası iyice forma girince, eprileri ilkokul müsameresi gibi gelmeye baÅ?ladı bana. Tabutçu Recep falan çok iyiydi oysa ki...

Katılıyorum, hâlbuki Ersin'i de pek sevmediÄ?im için (esprileri sebepsiz yere belden aÅ?aÄ?ı oluyor, hâlbuki düzgün espri de yapılabiliyor) bu sezon izlemeyi hafiften bıraktım.Ama yine de arada bakıyorum.

Ve evet, Avrupa Yakası bu sene aÅ?tı kendini, Ata Demirer dönüÅ?ünü saÄ?lam yaptı."Dursun" süper Very Happy Ã?stelik en son hafta, herhâlde en mükemmel bölüm oynadı.Yemekteyiz programıyla dalga geçerek.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 8:33 am Reply with quoteBack to top

Birinci sezona kıyasla cidden kotu gidiyorlar. Bu bölüm deÄ?il ondan onceki hafta hele rezaletti. 50 Cent varmsın yok musuna geldiÄ?i için bu haftada izlemedim. Artık sarmıyo zaten benide.
    Ersin'in yaptıÄ?ı her espiri on plana çıkarılıyor. DiÄ?er karakterler bu yüzden basık kalıyor. Halbuki bir hıyarlı baba nasıldı?
    Bir tabutcu nasıldı?

Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 10:59 am Reply with quoteBack to top

Tabutçu Recep dediÄ?inizden anladıÄ?ım doÄ?ru kiÅ?iyse süper birine benziyor. Güldürüyordu izlediklerim içinde.

Edmond wrote:
    Ve evet, Avrupa Yakası bu sene aÅ?tı kendini, Ata Demirer dönüÅ?ünü saÄ?lam yaptı."Dursun" süper Very Happy Ã?stelik en son hafta, herhâlde en mükemmel bölüm oynadı.Yemekteyiz programıyla dalga geçerek.

Ya konudan sapacaÄ?ım ama söylemeden edemeyeceÄ?im. O "yemekteyiz"le dalga geçen en iyi bölümlerinden biriydi. Ayrıca Dursun çok saÄ?lam karakter, bayılıyorum o elemana Very Happy

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 6:42 pm Reply with quoteBack to top

Avrupa yakası Ata Demirer birede Dursun la sezonu cidden ii baÅ?latıı ve deva m ettiriyor.

Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 6:49 pm Reply with quoteBack to top

Ben çok izlemiyorum ama oy kullanmam gerekirse avrupa yakasına kullanırım. Yinede eklemek gerek Burhan artık sıkmaya baÅ?ladı ancak bunun yerine bi Dursun çıkardılar ki harbi 10 numara elaman.

Tabi BKM nin Türkiye deki tiyatro geliÅ?imine olan katkılarını unutmadan saygıyla anmak gerekir. Bence yaptıkları Å?ey Tv lerdeki düÅ?ük düzeyden sıyrıltıp biiraz daha üst gruba hitap etmekte ancak tabiki her program gibi reyting kaygısı taÅ?ıyor. Yinede orda izlediÄ?imiz elemanların her biri bundan bi 5-6 yıl sonra Türkiyede oyunculuk namına büyük yerlerde olucaklardır.
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon Dec 22, 2008 7:20 pm Reply with quoteBack to top

Starfell wrote:
    Ben çok izlemiyorum ama oy kullanmam gerekirse avrupa yakasına kullanırım. Yinede eklemek gerek Burhan artık sıkmaya baÅ?ladı ancak bunun yerine bi Dursun çıkardılar ki harbi 10 numara elaman.

Tabi BKM nin Türkiye deki tiyatro geliÅ?imine olan katkılarını unutmadan saygıyla anmak gerekir. Bence yaptıkları Å?ey Tv lerdeki düÅ?ük düzeyden sıyrıltıp biiraz daha üst gruba hitap etmekte ancak tabiki her program gibi reyting kaygısı taÅ?ıyor. Yinede orda izlediÄ?imiz elemanların her biri bundan bi 5-6 yıl sonra Türkiyede oyunculuk namına büyük yerlerde olucaklardır.

Ã?ok güzel bir yorum olmuÅ? cidden. Ã?zellikle Ersin koptu gidiyor bence.

Avrupa yakası konusundada burhanın espirileri ve hareketleri eskisi kadar güldürmüyor. Gerçi espiri yapamayıÅ?ına gülüyoruz ya neyse.

lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Dec 23, 2008 7:21 am Reply with quoteBack to top

Possessed wrote:
    Tabutçu Recep dediÄ?inizden anladıÄ?ım doÄ?ru kiÅ?iyse süper birine benziyor. Güldürüyordu izlediklerim içinde.

Edmond wrote:

Ya konudan sapacaÄ?ım ama söylemeden edemeyeceÄ?im. O "yemekteyiz"le dalga geçen en iyi bölümlerinden biriydi. Ayrıca Dursun çok saÄ?lam karakter, bayılıyorum o elemana Very Happy

eevet dursun çok iyi, özellikle "ne paariyon be" lafını çok seviyorum, ata demirer zaten iyi oyuncu, osmanlı cumhuriyet'inde de çok iyi oynadı, yani o bir ara sırf Burhan üzerine kurulu bölümler vardı, hiç sevmiyordum onları, ama Å?u an herkes iyi iÅ? çıkartıyor, en az oynayan oyuncu bile o yüzden çok kıvamında ilerliyor.
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 4:27 am Reply with quoteBack to top

Ya osmanlı cumhuriyetine yapılan eleÅ?tirilerde millet resmen nefret etmiÅ? ya. Zaten filmden once ata demirer benim komedi aÄ?ırlıklı çalıÅ?dıÄ?ım bir film deÄ?il demiÅ?ti. Milletin tepki göstermesi bence hiç iyi deÄ?il. Hele geçen gün hababam sınıfının güdük necmisi ( affınızza sıÄ?ınıyorum adı birden aklıma gelmedi) ben delimiyim o filme gideyim be demesi çok garibime gitti yani. Gerçi yııların santçısın bu iÅ?e kendini admıÅ? biri özellikle hababam sınıfı serilerinin bir ara gözde bebeÄ?i olan biri elbet bildiÄ?i birÅ?eyler vardır kendince diyorum ama dıÅ?tan bakınca oyle bir filme bu kadar eleÅ?tiri çok ya. EleÅ?tiri deöiÅ?ken a.r.o.g. a daa çok eleÅ?tiri yapılmıÅ? ya halbuki film süper gözüküyor( hala gidemedim) Giden herkes on numara diyor amam bir bakıyorsun iki üç tane ipi kopuk kotu diyince cem yılmaz kendini bozdu oluyor. KardeÅ?im bu kadar insafsız olamyın ya Very Happy

Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2008 3:33 am Reply with quoteBack to top

Arog'a gittim, tam anlamıyla mükemmeldi ve verdiÄ?im paraya zerre kadar acımadım.

Osm. Cumhuriyeti'ne gitmeyi isterdim ama hiç vaktim yok maalesef.

Ve evet, filmi saçma sapan bir RRRrrr filminin kopyası olarak yorumlamıÅ?lar, hâlbuki o filmi izlemiÅ?tim ve zerre kadar komedi yoktu, salakça diyebilirim yani.Ve Arog'a yaklaÅ?amaz bile.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2008 6:43 am Reply with quoteBack to top

Aegron wrote:
    Ya osmanlı cumhuriyetine yapılan eleÅ?tirilerde millet resmen nefret etmiÅ? ya. Zaten filmden once ata demirer benim komedi aÄ?ırlıklı çalıÅ?dıÄ?ım bir film deÄ?il demiÅ?ti. Milletin tepki göstermesi bence hiç iyi deÄ?il. Hele geçen gün hababam sınıfının güdük necmisi ( affınızza sıÄ?ınıyorum adı birden aklıma gelmedi) ben delimiyim o filme gideyim be demesi çok garibime gitti yani. Gerçi yııların santçısın bu iÅ?e kendini admıÅ? biri özellikle hababam sınıfı serilerinin bir ara gözde bebeÄ?i olan biri elbet bildiÄ?i birÅ?eyler vardır kendince diyorum ama dıÅ?tan bakınca oyle bir filme bu kadar eleÅ?tiri çok ya. EleÅ?tiri deöiÅ?ken a.r.o.g. a daa çok eleÅ?tiri yapılmıÅ? ya halbuki film süper gözüküyor( hala gidemedim) Giden herkes on numara diyor amam bir bakıyorsun iki üç tane ipi kopuk kotu diyince cem yılmaz kendini bozdu oluyor. KardeÅ?im bu kadar insafsız olamyın ya Very Happy

osmanlı cumhuriyet'ine laf eden adamlar o milliyetçi tipler, "osmanlı asla böyle olmaz biz osmanlı torunuyuz" diye geçinen tipler iÅ?te, çok birÅ?ey bekleme, hem dram hem hafif bir güldürüsü vardı, özellikle o ginger'da bittim. Sonuda insanı çok duygulandırıyordu açıkçası, kim ne derse desin...

Arog'da bana biraz fıs geldi, populer kültüre bile girmemiÅ? resmen küfürsüz testere gibi bir Å?ey olmuÅ?. Yani çok kötü deÄ?ildi ama Gora'nın yanında zayıf geldi bana biraz, yani 6 kiÅ?i gittik yarısında çıktık filmin.
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2008 6:56 am Reply with quoteBack to top

lightflarer wrote:

osmanlı cumhuriyet'ine laf eden adamlar o milliyetçi tipler, "osmanlı asla böyle olmaz biz osmanlı torunuyuz" diye geçinen tipler iÅ?te, çok birÅ?ey bekleme, hem dram hem hafif bir güldürüsü vardı, özellikle o ginger'da bittim. Sonuda insanı çok duygulandırıyordu açıkçası, kim ne derse desin...

Arog'da bana biraz fıs geldi, populer kültüre bile girmemiÅ? resmen küfürsüz testere gibi bir Å?ey olmuÅ?. Yani çok kötü deÄ?ildi ama Gora'nın yanında zayıf geldi bana biraz, yani 6 kiÅ?i gittik yarısında çıktık filmin.

Bir yorumu bir siyasi kesim yapmaz.EleÅ?tirmen kesimi yapar.Siyasete girmeyelim lütfen Smile

Arog ise tam tersine çok hoÅ?uma gitti.Gora kadar, hatta Gora'dan daha güzeldi diyebilirim.Ã?zellikle esprilerin daha çok "oturması", daha az "kopya" espriler.Yani Gora'daki esprilerin neredeyse tamamı, birçok filmdeki hoÅ? sahnelerin komikleÅ?tirilmesi iken, Arog'da ise tamamen özgün, hiç beklenmedik ve hoÅ?a giden espriler vardı.Madem ilk yarıyı seyretmiÅ?sin, geçmiÅ? çaÄ?dan telefonla bakkalı araması ve "konuÅ?ması" bence müthiÅ? bir olaydı.Ya da "nane" olayı.

-Freddie Mercury
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Fri Dec 26, 2008 7:33 am Reply with quoteBack to top

lightflarer wrote:
    osmanlı cumhuriyet'ine laf eden adamlar o milliyetçi tipler, "osmanlı asla böyle olmaz biz osmanlı torunuyuz" diye geçinen tipler iÅ?te, çok birÅ?ey bekleme, hem dram hem hafif bir güldürüsü vardı, özellikle o ginger'da bittim. Sonuda insanı çok duygulandırıyordu açıkçası, kim ne derse desin....

Haklsıın aslında onlara milliyetci denmez bir milletin cahil kesimi denmesi daha doÄ?ru. Ä°Å?lerine gelince biz böyleyiz derler iÅ?lerine gelmeyince hemen dönerler. Milliyetçilik filmle lafla bozulcak Å?ey deÄ?il ki. Film de en sonunda Atatürk kalkıyor. Yani Atatürk olmasaydı ülke nasıl olurdu filmin konusu ki Å?aka gibi görünsede film aslında doÄ?ru Å?eyleri yansıtmıÅ?. Atatürk olmasaydı cidden bu tür Å?eylerle karÅ?ılaÅ?mamız doÄ?aldı bence. Filmin bazı sahnelerinde insanın milli duyguları cidden kabarıyor.

Cidden güzel bir çalıÅ?ma olmuÅ? Atacım devamını bekliyoruzz....

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum