Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Derslerim iyi Hocam sevmiyor diyenlerin yeri....
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Derslerim iyi Hocam sevmiyor diyenlerin yeri.... View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2008 7:29 am Reply with quoteBack to top

Derslerim iyi Hocam beni sevmiyor diyenlerin yeri hadi muhabbete Very Happy ....

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Dec 24, 2008 7:38 am Reply with quoteBack to top

Yıllardır karÅ?ılaÅ?tıÄ?ım bir problem bu. Derslerimi her zaman ne kadar kötü baÅ?lasamda döneme hep iyi yapmıÅ?ımdır. Ama nedense o ilk tembel oÄ?uz onları aklına yerleÅ?tiÄ?i zaman öyle kalıyor gibime geliyordu hep. Yeni okulumda bu sefer baÅ?tan sıkı tuttum gözlerine girmeye çalıÅ?tım. Ama haksızlıÄ?a dayanamamam ve onlara karÅ?ı çıkmam beni yine eski halime geri çevirdi. Sonra haliyle hocalara tavır aldım ve derse olan ilgim düÅ?tü. Ondan sonrada dersleri dinlememeye ve ödevleri takmamak peÅ?inden geldi. Nedense bu konularda hep bir terslik oluyor ve ben hocalarımın gözünde hep kötü olarak biliniyorum. Müdürün odasına çaÄ?ırıp benle konuÅ?masından bıkmıÅ?tım bir ara. Herkes gibi benimde gidip hocalara tabiri caizse yavÅ?amam mı gerekiyor. İçimden sevmediÄ?im bir hocaya yakın gibi davranmak söylediklerini tasdiklemek hiç gelmiyor. Yüzüme baktıÄ?ında gülümsemek yerine somurtuyorum ve haliyle göze batıyorum ama ben ne yapayım huy olmuÅ? bende. Bir kiÅ?iyi sevmediÄ?im zaman sevmiyorum iÅ?te.

Hocaların gözünde durumum böyle olunca kanaatlar düÅ?üyor tabi. Hele birde bir arkadaÅ?ınla derste seni konusurken gördüler mi iÅ?te ayvayı asıl o zaman yedin. OÄ?uz her zaman konuÅ?ur Å?ımarıktır gibi bir tavır ediniyorlar kendilerine. Tamam suçu hep onlarda da aramamak gerekir ama genelde nedese hep onlardan kaynaklanıyor. Geçen seneki sözlü ve yazılı notlarıma baktım gülmekten yere yattım. Derslerin bir kısmı 5 ve 4 bir tane 3 vardı. Kanaatların ise çoÄ?u 3 ve altıydı. Ã?Ä?rencilere karÅ?ı tavır almıÅ? hocalara karÅ?ı milli eÄ?itimin birÅ?ey düÅ?ünmesi lazım bence.

Firble sen bu konularda iyi olabilirsin. Bununla ilgili olarak sence ne yapabilirim. Bana bir büyük oalrak tavsiye verirsen sevinirim. Belki bu dönem olmasada ikinci dönem kanaatları kurtarırım senin sayende. Very Happy

lightflarer
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 1:22 am Reply with quoteBack to top

bizde kanaat notları yaptıÄ?ın quizlere göre ve ödevlere göre veriliyor, azcıkta ucundan kendi içinden geçeni veriyor, al sana 70-80, güzel oluyor açıkçası.
    Back to top View user's profileSend private message
    Edmond
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 1:40 am Reply with quoteBack to top

Bizde yazılıların o kadar da önemi yok.Yani var ama, geçen sene 60 düÅ?ecek olan karne notum, derslerde aÅ?ırı parlak olduÄ?um için 80 düÅ?tü.

Bir arkadaÅ?ın ise 84.9'da kaldı.DediÄ?im gibi, derslerdeki parlaklıÄ?a önem veriyor öÄ?retmenler bizde.E hâliyle benim için iyi.Fakat tabiî bazı hocalar var ki nefret ediyorum.Ã?ok deÄ?il ve önemli hocalar deÄ?iller.Ama yine de kötü oluyor benim için.

Ha bir de karne notlarım çok kötü Very Happy

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
    Back to top View user's profileSend private messageSend e-mailVisit poster's websiteYahoo MessengerMSN Messenger
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 2:33 am Reply with quoteBack to top

Bizde de bazı derslerde ufak sınavÅ?lar(quizler) etkili oluyor ama birde eski kafalaı hocalar var iÅ?te onalrdan kurtulmak zor. Adam tutturmuÅ? 10 soru kalasik bune ya. Geçen bir ing sınavı olduk(Bu kadın Very Happy) tam tamına 120 dk sürdü. Deneme çözmüÅ? kadar oldum valla ya. Birde herÅ?ey ingilizce kafam sulandı ya. DıÅ?arı çıkıp elimi yüzümü yıkadım anca kendime geldim

*Kazık olmasından kaynaklanıyor olabilir Very Happy

Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 2:34 am Reply with quoteBack to top

Ha bu arada Edmond dersler nasıl kotu ya senin dersler iyiydi ya ne olduki?

*Benmkiler allaha Å?ükür iyi ya 16 dersten 12 si 5 diÄ?erleride 4 bir tane üç var galiba o da son sınavlara baÄ?lı iÅ?te ya Very Happy

Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 3:57 am Reply with quoteBack to top

Benden size tavsiye:

Ã?Ä?retmen masasının önündeki sıra vardır ya. Evet! o inek diye tabir edilenlerin kullandıÄ?ı sıra. Yalan! inekler deÄ?il akıllı adamlar kullanır orayı Very Happy (kendimden biliyorum) Very Happy

Å?imdi o sıra öyle bir Å?eydir ki. Tüm masayı öÄ?retmenle birlikte kullanırsın birebir diyaloglara girersin. Hepsinden önemlisi o masada ne yaparsan yap öÄ?retmen görmezden gelir. Niye bilmiyorum ama tecrübe ile sabittir.

Ayrıca o sırada öyle bi kopya çekilir ki eÄ?er yanında öss de türkiye 57. si arkanda 300. oturuyorsa. Ne sınav kalır ne hoca kalır. Ä°stinasız kopya çekmek için en kötü yer arka sıralardır çünkü tüm dikkat o sıralarda toplanır ama ön sırada temiz çocuklar oturur Cool Eee... Artık gerisi size kalmıÅ?. Ne sınav kalıyo ne baÅ?ka biÅ?i hem sözlü notlarıda yaÄ?mur gibi yaÄ?ar.

Size kısa bir örnek benim lise 2nin ilk döneminde 5 tane 1im vardı Very HappyVery HappyVery Happy evet vardı. Ama ön sırada oturmuyodum neyse onları bi Å?ekilde toparladım. Ardından kafaya dank etti. Lise 3 oldu. O sıraya oturdum iÅ?te sonra. Dünya varmıÅ? lan dedim. Deneyin faydasını görün Very HappyVery Happy
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 4:19 am Reply with quoteBack to top

Evet bende bu sene orda tam en onde hocanın dibinde oturuyorum baya iÅ?e yarıyor. Fizik hocamın onunla ilgili bir anısı var ama spoilere koyum isteyen okusun :

Spoiler:
     Fizik hocam üniversitede anfilerde ders görürken kopya çekmek için arkaya geçeceÄ?ine bile bile hocanın masasının onune geçmiÃ…?. hoca sınavda en arkada kopya çekmek için gelenler olduÄ?unu düÅ?ünüp oaraya gitmiÃ…?. BirÃ…?ey unuttuÄ?unu farkedip geriye dönmüÅ? ve hoca bizim fizikciyi görmüÅ? elinde kopya kaÄ?ıtlarıyla. Sert bir bakmıÅ? sonrada aferin yavrum demiÃ…?. Zeki olduÄ?un belli sıra altında uÄ?raÃ…?ma çıkar sıranın üzerinde yazabilirsin demiÃ…? ve bizim hoca o sınavdav 100 ü çakmıÅ? haliyle.

Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 4:40 am Reply with quoteBack to top

Ä°yi iÅ?te bak benim kafadanmıÅ? Sizin fizikçi Very Happy
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 4:45 am Reply with quoteBack to top

Adam tam kafa adam ya cidden ii fikir b onde oturmak ve uyguluyorumda Very Happy

Spoiler:
    [b] Bizim fizikçinin anlattıÄ?ına göre hep en onde otururmuÅ?. Ã?niversite birincisitmiÅ? ama çokta çapkınmıÅ?. Sürekli Kız Lisesinin oraya felan gidip takılırlar hergün olay çıkarırlarmın. Bizim fizikcininde baÅ?ı hep derde gÅ?rermiÅ?. Adamın anlatıÅ?ı çok hoÅ? ve muhabbeti süper ya sanki dostmuÅ? gibi konuÅ?uyor bizimle. Hoca dediÄ?in böyle olmalı bence. Derse olan ilgimden 95 aldım :D[/b]

Starfell
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 4:52 am Reply with quoteBack to top

Starfell wrote:
    Size kısa bir örnek benim lise 2nin ilk döneminde 5 tane 1im vardı Very HappyVery HappyVery Happy evet vardı. Ama ön sırada oturmuyodum neyse onları bi Å?ekilde toparladım.

Ben niye bunu anlattıysam Å?imdi durup durduk yere. Ama açıklayayım:

Bizim okul istanbulun önde gelen okulları arasındaydı ve sınavlarımız o kadar kazıktı ki anlatılmaz yaÅ?anır. Hele matematik yazılıları zorluk derecelerine göre sıralanırdı sorular. Ã?nde ilk 3 soruyu cevaplar. 4. soruda tökezlemeye baÅ?lar arka sayfaya hiç kalem oynatamazdınız. Neyse açıklama ihtiyacı hissettim birden Very HappyVery Happy
    Aegron Linwelin
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Dec 25, 2008 4:57 am Reply with quoteBack to top

Ay öyle okullar var ya. Bizimde bir hocamız var kimyacı sırf görevlerndirme olduÄ?u ve geldiÄ?i okul süper bir yer olduÄ?u için (orada son sınıflara giriyormuÅ?) Bizim sınavlaıda çok zor hazılıyor ve kalıyorsun oyle.

*Starfell bende neden açıkladım bilmiyorum ama maksat paylaÅ?mak deÄ?il mi yani Very Happy

Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum