ArkadaÅ?lar, Kaleidoskop olarak hem bu alanda net bir araÅ?tırma olmadıÄ?ı için hem de bize bir "yol haritası" olması açısından bir "Rol Yapma Oyunu EÄ?ilimleri" anketi hazırladık.
Bu anket tamamlandıÄ?ında, sonuçları Kaleidoskop tarafından bir kitapçık olarak yayımlanacak ve forumlarda duyurulacaktır.
Anketle alakalı eleÅ?tirilerinizi bu baÅ?lık altına yazarsanız, seneye daha iyi, doÄ?ru ve isabetli bir anket hazırlamamıza yardımcı olmuÅ? olursunuz. Onun için de Å?imdiden teÅ?ekkürler.
_________________ M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Ankette bir yerde hata vardı.Hiç Con'a katımadıÄ?ım hâlde, ve bunu ankette belirttiÄ?im hâlde, bana katıldıÄ?ım Con'ları nasıl bulduÄ?umu sordu.Ben de mecburen 3 dedim.
Ve oyun sistemi olarak ben bir yerde oynamadıkça, eÄ?er oyun yöneticisi bensem büyük ihtimalle kendi oyun sistemimde oynarız.
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ne yazık ki google'ın form sistemi "eÄ?er"li soru sistemi yazmaya izin vermiyor. Bunu yapabiliyor olsaydık, hiç con'a katılmadıÄ?ın halde deÄ?erlendirme yapmak zorunda kalmazdın. Ama sorun deÄ?il, deÄ?erlendirme yaparken bunlar göz önünde bulundurulacak...
Posted:
Fri Jan 02, 2009 12:53 pm
Bu anket bana bir Å?eyi fark ettirdi... Bu yıl hiç masa üstü FRP oynamamıÅ?ım!
O nedenle yarım bırakmak zorunda kaldım.. Kusura bakma occultsearcher... Anketin güzel, soruları okudum; ama yanıtlayanda, yani bende iÅ? yok
Oynayan bulamıyorum, niye acaba?..
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus..
Katılanlara teÅ?ekkürler arkadaÅ?lar. Cumartesi gecesi itibariyle anket durduruldu. Sonuçları en kısa sürede derleyip, bir e.kitapçık formatında yayınlayacaÄ?ız. Bu iÅ?lem bir miktar zaman alabilir, zira yazarların anket sonuçları üzerine bir kaç kelam etmek isteyebileceÄ?ini düÅ?ünüyorum...
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum