Author |
Message |
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 8:50 am |
|
Yoda hayranlarını bekliyorum. Muhabbet ve tartıÅ?ma Å?eklinde Star Wars karakterlerininde burda eleÅ?tirebiliriz........ |
|
|
Back to top |
|
|
Efla
Site Admin
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 9:28 am |
|
Yoda'nın en ilginç yanı Å?imdiye kadar yanıldıÄ?ına hiç raslamamam.
YanıldıÄ?ını zannettiÄ?im noktalarda geriye dönüp sçzlerini tekrar dinlediÄ?imde aslında mevcut durumu da kastettiÄ?ini anlıyorum genellikle.
EÄ?er clone wars'un televizyon sersisini takip ediyorsanız ilk bölümü izlmiÅ? olmalısınız. Ã?ok güzel bir bölümdü ve ana karakteri yodaydı. Yodayı daha önce bu kadar iÅ? baÅ?ında görmemiÅ?tim. DoÄ?rudan droid ordusuna karÅ?ı mücadele ediyor. Hem bilgeliÄ?ini hem gücünü gösteriyor.
En sevdiÄ?im karakter olmasa da ... evet yodayı seviyoruz. |
_________________ Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man. |
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 10:06 am |
|
Yoda'yı ilk kez eski üçlemenin ilk filminde (a new hope) görmüÅ?tüm. Ã?ok sevmiÅ?tim, tatlı bir yaÅ?lı amcaydı. Hele hatırlarsanız Dagobah'ta R2D2 ile küçük bir tartıÅ?ması vardı, Yoda eÅ?yaları karıÅ?tırıyordu, Luke'u da sinir etmiÅ?ti Hala izlediÄ?imde gülüyorum, "hımm food hım hım!" xD
Ne yazık ki Clone Wars'un animasyon dizisini izleyemedim Nerde oynadıÄ?ını da anlamadım. Zaten yurt televizyonumuzda 15 kanal falan var, bunlardan birinde oynasa denk gelirdim kesin |
_________________ I am Lord Amean, The King of North, Leader of Zederus.. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 10:14 am |
|
Clone wars cartoon network adlı bir kanalda yayınlanan bir animasyon dizisi, Å?u anda 15 bölümü yayınladı. Tanıtım amaçlı da bir sinema filmi de yapılmıÅ?tı hatta.
Bu arada Yoda'nın ilk ortaya çıktıÄ?ı film Empire strikes back'ti, a new hope deÄ?il ve bence de o sahne tüm star wars serisinin en süper sahnelerinden biriydi |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 10:38 am |
|
Tanrım! Nasıl yaptım o yanlıÅ?ı
Hepsini arka arkaya izleyince böyle oluyor iÅ?te Ã?zerinden baya zaman geçince karıÅ?tırıyorsunuz... Evet Empire Strikes Back'te görünüyordu. Tüm seri içindeki en sevdiÄ?im filmdir beÅ?inci film. Hatta odamda da çerçevelenmiÅ? orjinal posteri asılı. Hele o baÅ?taki Hoth SavaÅ?ı'na hayranım. Ä°lk Battlefront çıktıÄ?ı zaman sapık gibi sürekli Hoth'u oynuyordum
Bence Yoda'ya savaÅ?maktan çok bilge bilge oturmak yakıÅ?ıyor. Asıl eski üçlemedeki o akıllı-deli halini sevmiÅ?tim ben. Yılların deneyimiyle beraber bilgelik fıÅ?kıran, ama çocuksu yönü de yaÅ?ayan sevimli bir yaÅ?lı amcamız Yoda.
Sinemaya gelen Clone Wars animasyonunu izledim, çok da beÄ?endim. Stilleri iyiydi, clonetrooperların tiplerini beÄ?enmiÅ?tim
Bleh, Cartoon Network yok bizde... |
|
Back to top |
|
|
Edmond
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 10:42 am |
|
catboy wrote: |
Clone wars cartoon network adlı bir kanalda yayınlanan bir animasyon dizisi, Å?u anda 15 bölümü yayınladı. Tanıtım amaçlı da bir sinema filmi de yapılmıÅ?tı hatta.
Bu arada Yoda'nın ilk ortaya çıktıÄ?ı film Empire strikes back'ti, a new hope deÄ?il ve bence de o sahne tüm star wars serisinin en süper sahnelerinden biriydi |
Å?aka mı bu ya KardeÅ?im deli gibi izler o kanalı, ben niye hiç rastlamadım, hayır o deÄ?il ben de izlerim bazen EÄ?er oynuyor olsaydı görürdüm, Å?aka mı bu ya nasıl kaçırdım bak aÄ?layasım geldi |
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 10:43 am |
|
Hatta bu sezon sonunda 2. sezona baÅ?lamadan yazın da bir clone wars filmi daha gelecekmiÅ?, yani star wars'a doyacaz bu sene
Ben bir de Windu'yu severim, Yoda'nın eksik yönlerini (ki milimetrik derecede az) kapattıÄ?ına inanıyorum. Gerçi oyuncu neydi adı nick fury'i de canlandırmıÅ?tı hatta neyse hayranlarının yolda giderken windu usta demelerinden artık rahatsız olluyormuÅ? |
|
|
Back to top |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 11:21 am |
|
Windu ne öyle ya mor mor Yoda favorim olmasa da Battlefront II'de çok hızlı ve vurulması neredeyse imkansız! Yoda olarak oynamak aÅ?ırı eÄ?lenceli
edit: Aslında bazen mor lightsaber cidden güzel durabiliyor. En azından en estetik duran o. |
|
|
Alenthas
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 11:29 am |
|
|
Back to top |
|
|
Possessed
Site Ã?izeri
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 9:30 pm |
|
Windu'yu ve Nick Fury'yi canlandıran aktör Samuel L. Jackson. Bir yerde okumuÅ?tum, kendisi istemiÅ? ıÅ?ın kılıcının mor olmasını. DiÄ?er karakterlerden farklı renkli olsun diye moru seçmiÅ?.
Jackson ilgiden sıkılmıÅ? olabilir Bir sürü film yapıyorsunuz, sadece birinden hatırlanmak da sinir ediyor olabilir.
Ben asıl eski üçlemede Obi-Wan Kenobi'yi canlandıran aktör Sir Alec Guinness'in kendi rolünden nefret etmesini anlayamamıÅ?tım. Lucas'a karakterini öldürtmesini istemiÅ?. Ã?zerine yapıÅ?an Obi-Wan karakterini sevmiyormuÅ?, insanların onu öyle çaÄ?ırmasından da hoÅ?lanmıyormuÅ?. Ayrıca Star Wars serisinin de tutacaÄ?ına inanmıyormuÅ?. Gerçi Å?irketler de dahil çoÄ?u insan inanmıyormuÅ? filmin tutacaÄ?ına Türünün ilk örneÄ?i sonuçta, herkesin Å?üpheleri var. |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Feb 06, 2009 9:47 pm |
|
|
Back to top |
|
|
Lugtarias
Forum Yöneticisi
|
Posted:
Sat Feb 07, 2009 12:46 am |
|
Ya ben cartoon'da Å?ubatın ortasında baÅ?layacak diye biliyordum kaçırdım sanırım yine..
Neyse, evet Yoda! Ã?oook eskiden, ilk üçlemeyi ilk defa izlediÄ?imde çok etkilenmiÅ?tim Yoda'dan. Ã?ocukluÄ?umun kahramanlarındandır kendisi. Bilge bilge sözlerine bayılırım. DüÅ?ünme, yap! onundu sanırım?? Ama en gözde karakterim Obi-Wan'dır!(Sir Alec Guinness'i sevmediÄ?imi de eklemek isterim) Kenobi'den sonra ya Qui-Gon gelir ya da Yoda... |
_________________ Ve sonbahar gelmeden topraÄ?a düÅ?tü yeÅ?il renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte. |
|
Back to top |
|
|
catboy
Site Yazarı
|
Posted:
Sat Feb 07, 2009 1:12 am |
|
14 Å?ubat Cumartesi günü Türkiye'de yayınlanan Cartoon Network kanalında clone wars baÅ?lıyormuÅ? Hala kaçırmadınız yani! |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Sat Feb 07, 2009 3:11 am |
|
Sevindim o zaman ya kaçırmadıÄ?ıma......... |