Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - Karanlık
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

Karanlık View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 3:36 am Reply with quoteBack to top

Ã?ok basit oldu ama heyecanlı olur diye düÅ?ündüm Very Happy

Elini kılıcına götürdü,"Burası nasıl bir yer?"

Cehennemden bozma bu iÄ?renç yere girdiÄ?inde güneÅ? yeni batmıÅ?tı.

"Asla piÅ?man deÄ?ilim, "Koruyucu" beni kutsayacaktır; yeter ki cesaretim sönmesin."
    Ã?yle karanlıktı ki Geldhur'u aydınlatan tek Å?ey kalbindeki umuttu.

BaÅ?rahip Arkas Å?ampiyon paladin olarak onu yollamıÅ?tı.
    Geldhur babası gibi serinkanlıydı, acımasız ama merhametliydi.

"BaÅ?aracaÄ?ım" dedi ilk yaratık gözünün önüne geldiÄ?inde.

Dev kılıcını kaldırdı, "Beni affet uÄ?ursuz Å?ey".
    Back to top View user's profileSend private message
    Efla
    Site Admin
    Site Admin

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 4:26 am Reply with quoteBack to top

Kılıcın havayı yaran boÄ?uk sesinin ardından daha sert bir ses duyuldu. Bir parçalanma sesi. Kılıç yaklaÅ?makta olan yaratıÄ?ı ikiye ayırmıÅ?tı. Kan bile denemeyecek daha koyu kıvamlı ve rengi yeÅ?ile çalan bir sıvı saçıldı bedeninden. Artık ne kılıcı ne de zırhı göz kamaÅ?tırıcı deÄ?ildi. MiÄ?ferinin ardında güzünü kırıÅ?tırmadan edemedi bu manzara karÅ?ısında. Merhamet öÄ?retilerinin arasında en üstlerde yer alırdı fakat "Merhamet deÄ?erini anlayabilecekler içindir." demiÅ?lerdi. Å?imdi merhamet zamanı deÄ?ildi.

Kılıcı havada hafifçe boÅ?a savurdu ve üzerinde biriken sıvıyı uzaklaÅ?tırmaya çalıÅ?tı. Gözlerini kılıçtan önüne çevirdiÄ?inde benzer yaratıklardan 3 tanesi daha üzerine doÄ?ru koÅ?uyordu. Hiçbirine birbirinin aynısı demek olanaklı deÄ?ildi. Her biri birbirinden farklı derecede bozulmuÅ? gibiydi. Dört ayakları üzerinde ona doÄ?ru geldikleri için bir çeÅ?it hayvana benziyorlardı. Ä°nsandan daha hızlı koÅ?abiliyor gibiydiler. Fakat gerçekte insan mı hayvan mı olduklarını bilmiyordu. Bilmek de istemiyordu. Bu Å?ekilde iÅ?ini çok daha kolay yapabiliyordu.

Bu seferki biraz zorlayacaktı. DuruÅ?unu saÄ?lamlaÅ?tırdı, kılıcını havaya kaldırdı ve birkaç sözcük mırıldandı. Bilinen ve konuÅ?ulan bir dile ait deÄ?ildi söyledikleri. Bir Å?ekilde ahenkliydi... Yaratıklar yaklaÅ?tıÄ?ında kılıcı göz kamaÅ?tırıcı bir ıÅ?ıkla parlamaya baÅ?ladı. YaklaÅ?an yaratıkları yakarcasına rahatsız etmiÅ?ti bu ıÅ?ık. Bir anlık duraksamalarına neden oldu. Ä°Å?te ihtiyacı olan fırsat da buydu.

Ä°leri doÄ?ru bir hamle yaparak en yakınındaki yaratıÄ?a doÄ?ru salladı kılıcı. VurabileceÄ?i en sert darbe deÄ?ildi fakat sırtına bu darbeyi yiyen birÅ?eyin çok da fazla Å?ansı kalmazdı yine de. Kılıç kestiÄ?i yeri yakmıÅ?tı adeta. Hafif bir yanık kokusuyla beraber cılız bir duman yükseldi.

Bir tanesinin hakkından gelmiÅ?ti ama bu diÄ?er yaratıklar için bir fırsattı. Kılıcını henüz saplandıÄ?ı yerden çıkaramadan bir tanesi pençemsi uzantılarıyla üzerine atıldı. Kılıcı yukarı kaldırmadan saÄ?a doÄ?ru bir adım atarak hamlenin boÅ?a gitmesini saÄ?ladı. Fakat ikinci yaratıÄ?ın pençesi sol koluna isabet etmiÅ?ti. Biraz acı vericiydi fakat ciddi bir durum sayılmazdı. Zırhı yapması gerekeni yapmıÅ? ve onu korumuÅ?tu.

Kılıcı kurtarabildiÄ?i gibi pençesini geri çekmiÅ? yaratıÄ?ın beline doÄ?ru bir hamle yaparak onu neredeyse ikiye ayırdı. YaratıÄ?ın savrulmasına sebep oldu ve tabii yanmasına. Hızlı bir hareketle döndüÄ?ünde kalan son yaratık karÅ?ısındaydı. Bu sefer saldırma konusunda cesareti kırılmıÅ? gibiydi. DuruÅ?unu saÄ?lamlaÅ?tırarak bekledi sadece. Yaratık hiçbir hayvana benzetemediÄ?i bir ses çıkardı. Korkutmaya çalıÅ?ıyordu. SakinliÄ?ini bozmayarak bekledi. Bekledi... ve nihayet hamle geldi. Ã?ok çalıÅ?tıÄ?ı bir hareketti bu. Hızla gelen bir saldırgana karÅ?ı Sol ayaÄ?ını geriye atarak yönünü deÄ?iÅ?tirdi ve ölüne atlayan yaratıÄ?ı tam önünden geçerken biçti.

Ã?nceden savrulan yaratıÄ?ın da bir çeÅ?it spazm geçirerek can verdiÄ?ini gördü. Geriye kalan sadece mide bulandırıcı bir kokuydu.

Ä°lerde bir siluet dikkatini çekti. Bu seferki bir insan silueti gibiydi. En azından garip çıkıntıları ve pençeleri olmadıÄ?ına emindi... Yanına doÄ?ru yaklaÅ?tıkça bozulmuÅ? bir insan bedeni olduÄ?unu anladı. Can çekiÅ?iyor gibiydi. Fakat ölümcül bir yara görünemiyordu. Derisinin rengi biraz deÄ?iÅ?miÅ?ti. Ä°Å?in korkunç tarafı öldürdüÄ?ü yaratıklarınkine benziyordu giderek.

Zorla konuÅ?an bir ses sıktıÄ?ı düÅ?lerinin arasından sadece tek bir Å?ey söyleyebildi.

"Yardım et..."

Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 4:43 am Reply with quoteBack to top

Kalibini dinledi Geldhur.

"Sana neler oldu zavallı "Å?ey" ?"

"Yardım..."

"Yardım burada, söyle neler oldu!"

"�lüyorum... -ya da zaten ölüyüm- bilemiyorum...lütfen...öldür beni, birkez daha..."

Kesinlikle böyle birÅ?ey beklememiÅ?ti, "Efendi Arkas" dedi içinden "Bu ne biçim bir sınav?"

"Hayır...öncelikle durumunu anlamalıyım...ya da...tanrılar adına nesin sen?"

"Bunun bir önemi yok. Tek istediÄ?im sessizlik...lütfen..."

"BoÅ? yere kan dökemem!" dedi. Å?imdi hiddetlenmiÅ?ti.

Zavallı Å?ey fısıldadı : "Tılsım" dedi. "Tılsımı bul."
    Possessed
    Site Ã?izeri

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 8:21 am Reply with quoteBack to top

"Tılsım mı?" diye bir Å?aÅ?ırdı parlak savaÅ?çı. Elini çenesine götürdü, bu bulmacayı düÅ?ünmeye baÅ?ladı. Ne tür bir tılsım? Direkt bildiÄ?imiz tılsım mı acaba? Yoksa kadim bir dile ait sözler miydi bu, belki de bir Å?ifre?

Geldhur kafasından geçenlerle meÅ?gul iken yardım isteyen zavallı olduÄ?u gibi kalmıyordu. Kollarını ve bacaklarını karnına çekmiÅ? yerde tir tir titriyordu. Bir anda acı bir çıÄ?lık atmaya baÅ?ladı. Ã?aresiz bir insana ait bu çıÄ?lık giderek deminki öldürdüÄ?ü ucubelerin çıÄ?lıklarına dönüÅ?meye baÅ?ladı. Ã?ıÄ?lıÄ?ı o yaratıklarınkiyle aynı olduÄ?u anda bedenen dönüÅ?ümü de tamamlanmıÅ? oldu. Geldhur bu dönüÅ?üme Å?aÅ?kın gözlerle resmen seyirci kalmıÅ?tı. Pençelerini öne uzatarak Geldhur'a atılan yaratık, savaÅ?çının kılıcıyla karÅ?ılaÅ?tı. Kılıç kafayı kesti attı iÄ?renç vücudundan. Kahraman savaÅ?çıdaki de ne refleksti! Herkes bu kadar hızlı davranamaz açıkçası. Kafasız beden yere çakıldı, sudan çıkarılmıÅ? bir balık gibi biraz debelendi ve canı tükendiÄ?inde öylece yattı kaldı. Kesik boyun damarlarından hala o garip sıvı akmaya devam ederken Geldhur cesedi terk etmiÅ?ti bile.

Kafası karıÅ?ık savaÅ?çı öylece karanlıkta ilerlemeye koyuldu. Kılıcının kabzasını sıkıca kavramıÅ?, emin adımlarla yürüyordu. Ã?ok uzaklardan insan-yaratık karıÅ?ımı çıÄ?lıklar duyuluyordu hafif hafif. Tılsımı düÅ?ündü o an. O insan bir Å?eyler biliyordu. Acaba dönüÅ?meye baÅ?layan her insan kendi lanetinin farkına mı varıyordu? Tılsıma ait ipucunu anca gene dönüÅ?ümünü tamamlamamıÅ? bir insan bularak elde edebilirdi. Yalnız izlendiÄ?inin farkına vardıÄ?ında ise çok geçti.

Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Apr 29, 2009 6:28 pm Reply with quoteBack to top

Etrafının çevrildiÄ?ini hisseden Geldhur haykırdı :

"Koruyucu!"

Fırtına gibi savurdu kılıcını, her döndürüÅ?ünde çeÅ?itli uzuvlar içrenç köklerinde fızlıyor; oluk oluk kan dökülüyordu.

SavaÅ?ın Å?iddeti arttıkça kontrolünü yitirmeye baÅ?ladı; hiddetle hırlıyor, baÄ?ırıyordu.

Odaklanmalıydı. Bir adım geri çekildi.

Yaratıklar artık daha sakindi, kutsal savaÅ?çının hiddetini görmüÅ?, temkinle yaklaÅ?maya baÅ?lamıÅ?lardı.

Geldhur hayretle saÄ? kolunun yarılmıÅ? olduÄ?unu farketti, kan sızıyordu. BU derin yarayı farkedemeyecek kadar kontrolünü kaybetmesine lanet okudu.

"Disiplin" dedi "Barbarlar gibi dövüÅ?emem"

Kadim duayı okudu, okudukça arttı ıÅ?ık, ucubeler korktu, eÄ?ildi, kapattı gözlerini.

Kılıç tekrar biçmeye baÅ?ladı, kan gölünün seviyesi yükseldikçe yükseldi.

Sessizlik hüküm sürdüÄ?ünde savaÅ?çı düÅ?ündü : "DÃ?nüÅ?üme uÄ?ruyorlar. Bir büyü etkisinde olabilirler mi? Belkide. Herne ise kaynaÄ?ını bulmalıyım. Bu savaÅ? bitmeyecek."

"Yeni kan, maÄ?bedime hoÅ?geldin"

"Ne?" Geldhur Å?aÅ?ırmıÅ?tı "Nesin sen?"
    Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Thu Apr 30, 2009 2:12 am Reply with quoteBack to top

Ses sustu.

"Cevap ver!"

...

Geldhur o sesi bir daha duymadı; düÅ?ündü : "Odaklanmalıyım. Ä°Ä?renç dönüÅ?ümünü tamamlamamıÅ? bir varlık mutlaka vardır. Aramalıyım..."

Kör karanlıkta devam etti yürümeye, bir merdiven gördü.

"Daha derinlere iniyor. Tılsım... MaÄ?bed...neler dönüyor?"

Ä°leride gölgeler hareket etti. Temkinle yaklaÅ?tıÄ?ında iÄ?renç bir manzara onu bekliyordu.

Kol, bacak, kafa ve baÅ?ka uzuvlar yerde serpilmiÅ?ti, bir kan gölünde yüzüyorlardı.
    Hemen ileride insana benzeyen baÅ?ka bir varlık, kıvranıyor, acıyla inliyordu.

Geldhur'u gördüÄ?ünde ayaklarına kapandı, çeÅ?itli garip sesler çıkardı, tepindi.
    SvaÅ?çı ona baktıÄ?ında biraz önceki sefil insan gibi bir deÄ?iÅ?im görmüÅ?tü.

"Onları öldürdüm...kanlarını içtim, yedim onları...onları..."
    Greyspirit
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Mon May 11, 2009 2:13 am Reply with quoteBack to top

"Ne yaptım dedin?"

"Açlık...açlık çekiyorum. Yemem gerek, içmeliyim..."

Geldhur dehÅ?et içinde kalmıÅ?tı, dibindeki sefil varlık tepiniyor, iÄ?renç çıÄ?lıklar atarak baÄ?rıyordu. "Açlık!"
    Her geçen saniye daha vahÅ?ileÅ?en varlık tekrar kan gölüne kafasını yapıÅ?tımıÅ?, beslenmeye uÄ?raÅ?ıyordu.

Paladin bunun tek Å?ansı olduÄ?unu düÅ?ündü, bu uÄ?ursuz dönüÅ?ümü öÄ?renmeliydi.

"Nasıl bu hale geldin? KonuÅ? sefil Å?ey!"

Yaratık kafasını kaldırırarak hırıltılı sesiyle birÅ?eyler geveledi.
    "Ben hatırlamıyorum... biz birkaç kiÅ?iydik... buraya geldiÄ?imizde ise...Aaah!"

Tekrar çıÄ?lık nöbetleri baÅ?lamıÅ?tı, tepindikçe tepindi yaratık. Biraz sonra tekrar sakinleÅ?ti.
    Geldhur acıyla baktı ona, merhamet ve acıma duygusu içiçeydi. "Zavallı" dedi içinden. "Bu hale gelmek büyük bir acı..." Tekrar sorguya devam etti :

"Devam et, ne oldu?"

"Ben...yani biz...onu gördük."

"Kimi?"

"Yakut. Kızıl bir yakut... O kadar güzeldi ki ister istemez ayaklarımız bizi yanına götürdü..."

"Yakut mu?"

"Ellerimi uzattım. Dokundum ona...Aah!"

Hırıltılar artık korkunç bir hal aldı, sefil varlık artık tepinmekle kalmıyor; ayakları yerden kesilircesine savruluyordu. Her tarafı kana bulanmıÅ?tı, suratı eski iÄ?rençliÄ?inden bile daha korkınç bir hâl alarak deÄ?iÅ?iyordu.

Kutsal savaÅ?çı kılıcını kaldırdı : "Acına son veriyorum."

Yaratık daha hızlı davrandı; atlıarak Geldhur'un göÄ?süne büyük bür baskı uyguladı.

SavaÅ?çı bir an için dengesini yitirdi.

Yaratık bunu fırsat bilerek diÅ?lerini savaÅ?çının güçlü kollarından birine geçiriverdi...
    Geldhur acıyla inledi, yaratıÄ?ı savuÅ?turarak üzerinden fırlattı.

HissettiÄ?i acı inanılmazdı, kolu tam anlamıyla felç olmuÅ? gibiydi; bir an için çaresizliÄ?e kapıldı. Lanet etti.

Yaratık bu arada ikinci hamlesi için hazırlanıyordu, temkinle savaÅ?çıya yaklaÅ?tı.

Geldur baÄ?ırdı : "Baba! BaÅ?aracaÄ?ım!"

Gözlerini kapatarak duasını okudu, sözcükleri fısıldadıkça cesaretini toplamaya baÅ?ladıÄ?ını, ruhunun ıÅ?ıldadıÄ?ını hissetti. Gözleri parlamaya, kudreti yükselmeye baÅ?ladı.

Dev kılıcıyla saldırdı; tek hamlede iÄ?renç kafa, gövdeden fırlayarak uzaÄ?a savruldu.

DövüÅ? bittiÄ?inde savaÅ?çı tekrar yalnız baÅ?ına karanlıktaydı.

"Yakut öyle mi? Belki de tılsım denilen Å?ey odur...Ama bunların anlamı ne? Neden...?"

"Muhakeme yeteneÄ?ine hayran kaldım savaÅ?çı..."

Yankılı ses tekrar konuÅ?muÅ?tu. Gülerek ekledi : "Sanırım tanıÅ?mamızın zamanı geldi..."
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum