büyük bir umutla tekrar girmiÅ?tim siteye...
cok savaÅ?lar verilerin uÄ?runda kavgalar edilen bu siteye.
bir heycan kapladı içimi yeni rp ler okuyacaktım.
Ama hiç biri yok. eskiden farklı idi bu site.
normal bir forum sitesi deÄ?ildi
1. sınıf bir rp sitesi di Ä°nsanlara rp frp öÄ?retilir
görevler verilir
bir lvl atlamak için bile neler yapılırdı.
Büyük bir hayal kırıklıÄ?ı.
Benimle aynı dönemde olan yada benden daha ESki olan arkaÅ?lar ban hak verecektir..
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
ne Dikatli yazılırdı yazılar...
Burasını böle görmek gerçekten beni yıktı
eskiden kim ne içer diye konuÅ?maktan cok
bir sonraki rp yi sabırsızla bekler.
cewabına ne yazacaÄ?ımızı önceden planlardık..
benim ayrıldıÄ?ımdan beri bir tek rp bile dönmemiÅ? galiba
_________________ Ã?LÃ?M NEREDEN VE NASÄ°L GELÄ°RSE GELSÄ°N!!! Savas NaÄ?ralarmız kulakdan kulaga yayilacaksa ve silahlarimiz elden ele gececekse ve baskalari silah sesleriyle,savas ve zafer narâlariyla cenazelerimize agit yakacaksa Ã?LÃ?M HOS GELDÄ° SEF
Diyar içinde RP dönmüyor. Diyar dıÅ?ında sürekli RP var.
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka
of of of ne RP'ler döndü Ben Fireball Edmond olarak ne katliamlar yaptım, Diyar DıÅ?ı Rol yapma Alanı'na bakarsan süper Å?eyler göreceksin
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Posted:
Wed May 13, 2009 11:28 pm
Bende sofia'ma ne oldu, hiç bilmiyorum. En son toprak boyutunda, köle yapılacaktı. Ama bir Å?ekilde karmaÅ?a yaÅ?andı. Arkamda necromancer varken, ve aklımda hiç bir büyü kalmamıÅ?ken kaçmaya baÅ?ladım.
_________________ Kendi doÄ?anı öÄ?ren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman baÅ?layabilir. Kendini reddetmek herÅ?eyi reddetmektir.
Tekrar Tanrıla Kalkmalı
Oren Yeminer Tekrar SAvaÅ?malı..
TAbi o kiÅ?iler artıok bu diyarda deÄ?il ama bence diyar Rp si yeninde BAÅ?lamalı
Burdan Gm dm lere sesleniyorum ...
Böle bir girÅ?imde SOnuna Kadar Yardımcı olurum
Haha, Mark, sanırım Illyra beni öldürecek, karakterine yazık etmiÅ?tim Birisini daha ben öldürmüÅ?tüm Sanırım bana Diyar içi RP, ve hatta Diyar dıÅ?ı, ve hatta RP yasaklanmalı
_________________ I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Bu Hali ile sitey güzel diyorsanız eski zamanlarda olsaydınız rp beklerdik...
Rp istiyorum yaa oyun açalım
Sadece official bir rp dönmüyor o kadar, o da problem deÄ?il.
Bence Büyük bir Problem SAyın site Admini...
Site İçi bir RP Dönmese Dİyer RP lerin bence bir anlamı olmaz...
o Zaman sitedeki ustalık sınavınınd bir anlamı kalmamıÅ?tır dimi
Tekrar yapılanma ilerleyen zamanlarda gerçekleÅ?ecek, Å?ikayet ettiÄ?in konuyu anlayabiliyorum.
Amaç Sikayet deÄ?il Tekrar canlanırmı Diye uÄ?raÅ?ıyorum...
Yapalım bir Å?eyler her türlü yarım ederim..
Oynarım Oynatırım...
Yaparız bir Å?eyler..
Eski insanları getiremesek bile.. eski canlılıÄ?ı getire biliriz diye düÅ?ünüyorum ben
View next topic View previous topic
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum