Author |
Message |
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 14, 2009 6:12 pm |
|
arkadaslar forumlar bilgi paylasım platformlarıdır.Konulara bakıyorum 2008-2007 den kalmalar var . Bilginiz olan konuyu geçmeyin, dusuncelerinizi yazın. Bakın ne güzel bi forumumuz var bizim gibi hayalperest insanların bulusabildiÄ?i. Forum canlansın biraz . |
|
|
Back to top |
|
|
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 14, 2009 6:20 pm |
|
bide okuyanlar 'a' bile olsa bi yorum yazsınlar . Tabi kıllıÄ?ına 'a' yazanlar olur kastım o deÄ?il. Haklısın yada haksızsın desinler oda yeter. |
|
|
Back to top |
|
|
Darkgnome
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 14, 2009 6:32 pm |
|
Her konuya bir Å?ey yazınca gereksiz kalabalık olur diye yazmıyorum ben. Sonra insan aradıÄ?ını bulamıyor. |
_________________ Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ıÅ?ıÄ?ı daha net görürdüm, Å?imdi, kalabalıÄ?ın içinde, koca bir boÅ?luktayım.
Eskisi ka |
|
Back to top |
|
|
blindguardian
Kullanıcı
|
Posted:
Tue Jul 14, 2009 6:47 pm |
|
hocam herkonuya deÄ?il zaten düÅ?üncen olan konulara , mesela bu konuya boyle bi dusuncen varmıs ki yazmıssın =)
maksat muhabbet çoÄ?alsın |
|
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jul 15, 2009 1:14 am |
|
Zaten forumda yazan yazıyor kardeÅ?de site bu ara biraz sönük herkes tatil iÅ? felan derken siteyle yazın pek ilgilenen çıkmıyor açıkçası.. |
|
|
Back to top |
|
|
lightflarer
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jul 15, 2009 2:56 am |
|
düzgünce düÅ?ünce belirtildiÄ?i sürece yazılsın ama birinci sınıf çocuklarının türkçe kitaplarındaki sorulara yaptıÄ?ı gibi "evet, haklısın, çok doÄ?ru" deyip bırakmak forumda kirlilik yaratır," içeriÄ?imizi görmek veya vip üyelik için100 mesaj atmanız lazım" diyen forumların sayfalarından farkımız kalmaz. Nedeni belirtilmeli bence, nitelik kadar nicelikte önemli yani, evet deyip bırakırsak basitleÅ?iriz, herkesin yeterince eÄ?itim ve konuÅ?ma donanımı var sonuçta bu sitede, düÅ?ünceleri yazmak önemli yani. |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jul 15, 2009 4:16 am |
|
Siteye giriÅ?im çoktur, mutlaka bakıyorum ama bir süre sonra hep aynı konular üzerinde yoÄ?unlaÅ?ıyor topluluk.Bende konu seçiyorum açıkçası beÄ?enmediÄ?im konuları okumuyorum hal böyle olunca yazacak konu kalmıyor.Forum zaten cansız.3-5 konu ile durumu götürmeye çalıÅ?ıyorlar.Halbuki ben hatırlıyorum eskiden ne güzel konular vardı, bakmaktan zevk duyduÄ?um, cevap yazmaktan sıkılmadıÄ?ım.Å?imdi yelpaze biraz daraldı diye düÅ?ünüyorum, bundan kaynaklanıyor olsa gerek. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
Aegron Linwelin
Kullanıcı
|
Posted:
Wed Jul 15, 2009 4:22 am |
|
yelpazeyi açacaklar yine bizleriz arkadaÅ?lar hadi bi el atalım siteye yehuvv |
|
|
Back to top |
|
|
Darktimes
Kullanıcı
|
Posted:
Fri Jul 17, 2009 4:13 pm |
|
Yelpazeyi biz açacaÄ?ız tabi ama bu da foruma giren üye sayısının çokluÄ?undan kaynaklanıyor.Eskiden daha fazla insan vardı ortalıkta dolaÅ?an.Å?imdi bir hayli azaldı.Diyorsunuz ya bir baÅ?lıkta özlüyoruz diye, harbiden özlüyoruz. |
_________________ Ultima bırakılmaz, ara verilir |
|
Back to top |
|
|
|
|