Modules
  • Ana Sayfa
  • AvantGo
  • Downloads
  • FAQ
  • Feedback
  • Forums
  • Journal
  • Private Messages
  • Recommend Us
  • Search
  • Statistics
  • Stories Archive
  • Submit News
  • Surveys
  • Top 10
  • Topics
  • Web Links
  • Your Account

• Who's Online
    Şu an sitede, 2 ziyaretçi ve 0 üye bulunuyor.

Henüz üye değilseniz, Buraya tıklayarak ücretsiz kayıt olabilirsiniz.

Languages
    Site Lisanını Seçin

FrpWorld.Com :: View topic - ArkadaÅ?lar ilk kitabım çıkıyor
    Forum FAQ  |  Search  |  Memberlist  |  Usergroups   |  Register   |  Profile  |  Private Messages  |  Log in

ArkadaÃ…?lar ilk kitabım çıkıyor View next topic
    View previous topic
    Post new topicReply to topic
    Author Message
    alyjohn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 9:29 pm Reply with quoteBack to top

ArkadaÅ?lar benim bir kaç hafta sonra romanım çıkıyor..Kısaca size romanın içeriÄ?inden bahsedeyim.
    ArkadaÅ?lar romanımın antik mısırda daha önce yaÅ?ayıp ifritlerle anlaÅ?ma yapmıÅ? Eski Mısır' ın önde gelen insanlarının ve tanrılarının günümüzde reenkarne olup tekrar doÄ?masıyla baÅ?lıyor. Olaylar eski hayatlarını hatırlayan insanların etrafında geçiyor. Bu insanlar fizikötesi canlılar tarafından binlerce yıl önce yapılmıÅ? anlaÅ?ma gereÄ?i, Ä°fritler tarafından inÅ?aa edilmiÅ? Ayna Dünya' ya geçiÅ? için hazırlanırlar. Ayna Dünya, Dünyamız üzerinde kurulmuÅ? sadece Mısırlılara ait bir Dünya' dır. Roman mistik bir koku ile baÅ?lıyor ve devamlı oluÅ?an garip olaylar ile devam ediyor. Yani romanın atıyorum bir sayfasını okumasanız nasıl oldu bu falan diyorsunuz. Gerçekten Ä°nsanı sürüklüyor. Kendi romanımı övmüyorum asla Ä°nÅ?allah alıp okuyanınız olur..

Ä°smi YEÅ?Ä°LAYRIK "Ä°fritle AnlaÅ?ma" olacak. Bir üçleme serisinin ilk kitabıdır.

ArkadaÅ?lar Å?aka bir yana bu roman için çok uÄ?raÅ?tım. EmeÄ?imin karÅ?ılıÄ?ını alırmıyım bilmem ama gerçekten çok uÄ?raÅ?tım. Romanı askerde yazdım. hani Askere giden arkadaÅ?lar daha iyi bilir. kimi zaman nöbette yazdım kimi zamandan uykumdan feragat ederek yazdım. askerden geldiÄ?imde son bölümündeydim. ve eve döndüÄ?ümde romanı bitirdim.

İlk Kitabını çıkartan bir türk yazar olarak hepinizden yardım bekliyorum.

Hepinizi Allah' a emanet olun. İlgi gösteren de gösteremeyen de hepinizi seviyorum.

Kitap Adımlar yayınevi tarafından kasım ayının ilk 2 haftası içerisinde çıkacaktır. Herkese Å?imdiden çok teÅ?ekkürler.
    Back to top View user's profileSend private message
    Alenthas
    Forum Yöneticisi

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 6:08 am Reply with quoteBack to top

Tebrikler alyjohn. Kitabı almayı düÅ?ünüyorum. Yalnız bizi burada kitapla ilgili geliÅ?meler konusunda gündemde tutarsanız sevinirim. Nerelerde bulabiliriz, kitapla ilgili sizin yorumlarınız gibi. Yazarken nelerden esinlendiÄ?iniz, ne gibi Å?eylerin sizi böyle bir romanı yazmaya ittiÄ?i gibi ufak bilgiler verirseniz inanıyorum ki okumak çok daha zevkli olacaktır ve daha iyi anlaÅ?ılacaktır. Umarım baÅ?arılı olursunuz.
    alyjohn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 6:33 am Reply with quoteBack to top

�ncelikle sizlere kendimi tanıtayım. İsmim Alican AZBAY

Kitabım konusunda tüm geliÅ?meleri haber vereceÄ?im. Büyük ihtimal kasım ayının 2 nci haftasında çıkacak. KÄ°tabı yazarken hem kendi deneyimlerim hem rüyalarım hem kendi hayal gücüm hem de Eski Mısır tarihi bilgim ile yazdım.
    Kitabım hakkında Å?u yorumu yapabilrim aslında. Kitap çok ilginç. Ä°lginç olmasının nedeni de olayları farklı açıdan görmesi. Eski Mısır a ait bilgiler farklı yorumlanarak fantastik hale getirildi. belki de Å?öyle düÅ?ünüyorsununz baÅ?lıyo aynı konu üzerinde devam edip bitiyor. Hayır asla öyle deÄ?il. kitap iç içe farklı anlatımlarla dolu. Ã?rneÄ?in bi sayfayı atladınız öbür sayfayı okurken romanı anlamıcaksınız.

Romanım satıÅ?a çıktıÄ?ında Türkiye' nin her yerind bulunabilecek fakat küçük kitapçılara gideceÄ?ini sanmam. Kitabı aramak yerine alıÅ?veriÅ? sitelerinden pandora idefix hepsiburada gibi sitelerden temin edebilirsiniz.

Å?u an Ã?çleme Å?eklindeki romanımın ikinci kitabını yazmaya devam ediyorum. Hepiniz Allaha emanet olun. Desteklerinizi bekliyorum.
    CLiCKs
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 6:43 am Reply with quoteBack to top

Eski Mısır'la ilgili kitaplar her zaman ilgimi çekmiÅ?tir. Tanrıları vb. Å?eyler zaten yeterince fantasitk olduÄ?undan rahatlıkla okumaya baÅ?lamıÅ?tım. Bir türkün elinden çıkan mısırla ilgili roman da beni heyecanlandırdı biraz. Ben almayı düÅ?ünüyorum. Bir kitabı aldıÄ?ımda 2-3 günde bitirme gibi bir huyum vardır. O yüzden ikincisini de çabuk yazmanı dilerim Smile

Hayırlı olsun. Umarım emeÄ?inin karÅ?ılıÄ?ını alırsın. Yazarlık hayatında baÅ?arılar dilerim.

alyjohn
    Kullanıcı
    Kullanıcı

PostPosted: Wed Oct 28, 2009 5:15 pm Reply with quoteBack to top

Click' s Sana çok teÅ?ekkür ediyorum. Desteklerini esirgemedim. ayrıca sizlere güncel olarak romanımın hangi aÅ?amalarda olduÄ?unu burdan bildiricem. Zaten pek bi aÅ?aması kalmadı çıkıyor yakında Smile

Roman artık son dizgiden yani editörün elinden bu cuma günü çıkıyor arkadaÅ?lar. HerÅ?ey yolunda. Son demlerimiz artık Smile
    Post new topicReply to topic

Jump to:   

View next topic
    View previous topic
    You cannot post new topics in this forum
    You cannot reply to topics in this forum
    You cannot edit your posts in this forum
    You cannot delete your posts in this forum
    You cannot vote in polls in this forum